Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1413 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26141
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15799)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10342)

Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :) - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMoje upravy: V-Strom Hausgemacht :) - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

07.10.2010 21:55

Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Ahojte,

predtym ako som na leto odchadzal do zahranicia som tu tusim pri nejakej diskusii kde som sa chcel dopatrat k rozmerom origo centralneho stojana na Vstroma spominal ze aj ja som robil dake domace upravy mojho stroma, a kedze teraz chcem robit este kryt motora a kufre tak som si na to spomenul, tu mate par foto, ak by sa chcel niekto mozno inspirovat. Nieje to dokonale ale nemam vela moznosti a ani vela penazi navyse, preto si to snazim vyrobit takto doma :-)

Deflektor - inspiroval som sa touratechom, nieje to prevrtane je to robene systemom "stipec" :-)
Pozri obrázok

Stupacky - zubate, 4ka ocel, toto je povodna foto kde som to natrel obycajnou tekutou farbou, teraz to ma normal matny sprej, cena matrosu 2 ojra bez spreja :-)
Pozri obrázok

Zahradka - 6ka gulatina, ohybane v podstate v ruke a vo zveraku, pozvarane, este treba gitovat spoje a hodit na to farbu, mozno cez zimu
Pozri obrázok

Pripadne pripomienky si rad vypocujem, ak to niekoho zaujalo a chce vediet dalsie info napiste. Rad pomozem.

Ak niekto robil nieco podobne, a chce sa o to podelit, hodte to sem, mam este v plane vyrabat bocne kufre, kryt pod motor, mriezku na svetla, hlavny stojan a to je zatial vsetko :-)

Pekny vecer praje Lucasso

edit: slovosled :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Lucasso (07.10.2010 21:57)


07.10.2010 22:00

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

[dobre] Super paci sa mi to ;-)
Zajmalo by ma viacej o tom deflektore drzi dobre aj pri vyssich rychlostiach?? a ako je to zo vzduchom?? lebo dneska som stroma trosku prevetral na dialnici a ked som uz isiel 130 a viac taak som uz musel zalahnut za plexi :-~


07.10.2010 22:03

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Hunter - diky, deflektor namontovany vibruje presne rovnako ako velke plexi a tym myslim ze vibruje naozaj malinko. Viacmenej sa to sprava ako keby to bolo napevno spojene, su tam z kazdej strany styri gumy a je to pritiahnute, este v zime to chcem prerobit, aby stycna plocha tych gum bola este vacsia, len som uz na to nemal cas. Ale kedze som s tym spravil uz styri tisicky km a drzi to rovnako, tak pohoda :-) Inak to plexi je ohybane podla kopyta v rure :-D

L.


07.10.2010 22:08

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Tak to je dobre, zatial som to neprijemne fukanie vyriesil tym ze som dal plexi do najnizsej polohy, a premyslam nad tym ci by stacil len deflektor alebo turisticke plexi kedze cenovo je to to iste akurat to turisticke plexi sa mi moc nepaci :-~ a mozno ked sa budem cez zimu moc nudit tak spravim aj ja nieco podobne ako ty [dobre]


07.10.2010 22:13

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Hunter tak to je teda zaujimave, ja som od teba vyssi a mne vyhovuje najvyssia poloha 8-) , ale je to dane aj od prilby..


07.10.2010 22:20

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pito: ved to ze si vyssi, mne ten prud vzduchu od plexi isiel rovno na prilbu a pri vyssej rychlosti uz sa to nedalo vydrzat jak mi lomcovalo s hlavou :-~ dal som ho najnizsie a je to podstane lepsie :-)


07.10.2010 22:33

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

odkedy mam enduracku prilbu tak do 120-130 je to parada, ale v tychto rychlostiach malo jazdim, ale pri dlialnicnom presune a v rychlosti nad 130 mi prud vzduchu tlaci na prilbu, resp na stit ale netrasie az tak ako s integralkou.. :-)


07.10.2010 22:53

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Dolezite je kam smeruje spodok prudu vzduchu, ak je plexi moc nizko, ze to smeruje na vrch pliec (napriklad) cize prilba je uz cela pod prudom vzduchu, tak myslim ze vtedy ti bude hucat v uciach len z vetra a nie z turbulencii. Cize ked mne ide s deflektorom spodok vzduchu az nad prilbu, nemam ani prud vzduchu ani turbulencie, cize najvacsia pohoda (az na leto ked je extra teplo). Teda to su len moje chabe uvahy :-)


07.10.2010 23:02

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

tlmitsch
 Turista 

Ikona

Lucasso: tvoje vylepsenia su dost dobre [dobre]
vedel by si ten uchyt odfotit aj z profilu ako vyzerá dotyková plocha na plexi?


07.10.2010 23:08

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

black333
 Kávičkár 

Ikona

Lucasso-tak ako Cesi hovoria,"zlate česke ruce",u teba to znie,"zlate Slovenske ruky".Ušetril si kopec financii.Okrem toho je to pekne.No poradim ti ešte aj z jednou vecou.Niekde na Ceskom fore,myslim že to bolo motorkari.cz som čital o jednom chalanovi,ktory rozmyšlal ako na svojej moto vyrieši kryt motora.Zda sa my,že to bol tiež V-Strom.Bolo to nafotene a vieš z čoho to vyrobil?Uhliarska hlinikova lopata,ta velka.Vyzeralo to inač perfektne.Pisal,že ta lopata už je taka trochu tvarovana a nemal s tym moc roboty.Ak to najdem,dam ti to sem.Keby to ten chalan nespomenul,ani by som nevedl že je to z lopaty.Držim palce ;-)
Jo,ja chcem na svojej Afrike robiť niečo na ten predny štit ako to maš ty urobene.Ak sa ti da,daj fotku aj z ineho uhla,toho štitu ;-) [dobre]

Upravené 3 krát. Naposledy upravil black333 (07.10.2010 23:22)


07.10.2010 23:32

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

no celkom super,tusim sa aj ja na to vyondzim,furt goglujem dze je lacnejsi stit, tusim kupim kus plexy a vyrezem to,cim sa to reze?lupienkovou pilkou?dufam ze to zezenem v tejto krajine :-))) len to plexi nevim ci zezenem v obchode :-O dost na mna fuka,. [dobre]


07.10.2010 23:37

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

zmizik
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Sikovnym patri svet [dobre]


07.10.2010 23:52

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

[dobre] zahradku si mal urobit z antikory a zvarat to tymi antikorovymi elektrodami...nemusel by si to natierat, len to na zaciatku prebrusit a vylestit...aj ten plech co drzi ten deflektor a stupacky tiez...inak dobre, len by som zmenil material (trosicku by to bolo drahsie, ale antikora sa da zohnat aj lacno)....tot vsjo...inak davam za snahu [dobre]


08.10.2010 1:44

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Pocujte inak nema tu nikto hlavny stojan na Stroma? Len by som chcel priblizne rozmery a fotecku, ide mi o to ze chcem upravit ten origo Suzuki stojan tak aby neskrtal tak moc pri ostrejsich zatackach lebo dost casto jazdim aj asfalt trosku rezkejsie :-) Nenajde sa nikto?

tlmitsch: Diky :-) tu je foto z boku, je to zle zaostrene lebo to zaostrilo na tu stenu vzadu, ale v principe je to vidiet.

Deflektor z boku
Pozri obrázok

black333: diky :-) sak som sa aj snazil ale som rad ze sa vam to tu lubi, to potesi cloveka. A diky za tu radu, ale myslim ze som toto uz videl na nejako transalpe, ten origo kryt sa velmi podoba na tu lopatu, neviem ci by to slo aj na Stroma. Ale pohladam, mozne je vsetko. Ja som chcel vyrobit nieco podobne ako je ten najnovsi sw motech, akurat ze to nechcem mat pretiahnute az tak vysoko vpredu k padaciemu ramu... Ale mozno to pojde aj s lopatou este sa na to pozriem :-) ked to najdes hod to sem prosim ta.

anoro: ja som to rezal pilkou na zelezo, podla mna je zasada rezat plynulo a pomaly bez trhanych pohybov inak to plexo prasknes (vlastne skusenost). Ak ho chces mat po bokoch take oble a nie ostre ako po odrezani da sa este nahriat pistolou, ale to som neskusal, len som pocul ako radu.

zmizik: [dobre]

prdlafka:to hej mas pravdu, ale robil som s matrosom co sa valal doma v garazi... ale uplne suhlasim.


08.10.2010 5:48

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

SADLATY
 Geriatrik 

Mne to pride pri niekom strasne divne, ako hodnoti dizajn motocyklov a potom si tam svihne nejaky doplnok od touratechu - ktory ma len jedinu funkciu - funkcnost. Lebo vyzeraju otrasne - ale funkcne asi su na 200%... preto si myslim, ze by si si mal spravit nejaku matricu - a vyrazit na tvoje vyrobky logo touratechu a predavat ich za tie nekrestaneske peniazie ;-) [dobre] [dobre] ale psss ;-)


08.10.2010 7:13

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

SADLATy: veru pssst..o chvilu sa docitas o vyvojovych nakladoch, testoch a certifikatoch tych "lacnych" vyrobkov :-D

O zahradke na topcase som povodne uvazoval aj ja,ale z praktickych dovodov (zvysenie taziska, obmedzena nosnost zadneho "nosica") som od toho upustil.


08.10.2010 7:23

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

manana
 Edvenčr 

Ikona

je to pekne spravene ale pre pobavenie davam rovnako funkcne doplnky pre tych co menej casu travia v dielni a viac na cestach :-)))

Pozri obrázok

Pozri obrázok

Pozri obrázok

Upravené 1 krát. Naposledy upravil manana (08.10.2010 7:26)


08.10.2010 7:55

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

SADLATY
 Geriatrik 

manana... [dobre] [dobre]

mam rad ludi, ktori robia veci aby fungovali a ak dobre vyzeraju, je to iba bonus... keby ale neboli imidzaci, co tvrdia, ze ich model 2008 je strasna vykopavka oproti novej 2011 - nuz komu by predavali tie masinky... ;-)


08.10.2010 9:27

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

dreamer
 Skútrista 

Ikona

Hunter: bez deflektora je paradoxne najlepsia poloha plexi ta najnizsia :-O Ja mam deflektor (MRA) a nastavitelny drziak plexi Madstad a IMHO to je asi ta najlepsia (najflexibilnejsia) kombinacia [dobre] Mal som aj vysoke turisticke GIVI a po tyzdni som ho predal.


08.10.2010 10:47

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Stromak
 Turista 

Ikona

Lucasso [dobre] a dik za inspiraciu, asi sa skusim do toho deflektora pustit cez zimu aj ja.. lebo vyvalit za ten kus plastu tolko prachov z principu odmietam. [zle]


08.10.2010 11:30

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

mana :-D inak ten posledny obrazok ma inspiroval,ved sa mi zda ze mam tie iste chranice ruk,onedlho idem menit olej,tak uz doplnok mam :-D


08.10.2010 12:02

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

datadive
 Kávičkár 

tiez by som si xel spravit turisticky nadstavec na windshield ...
kde by som mohol vyskemrat kusok plexi? .. a od akej hrubky to ma zmysel?


08.10.2010 12:04

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

ferkoter1
 Čoprák 

Ikona

nieco podobne som uz vydel deti maly chranice ruk z obrezanej plastovej flase u znameho som vydel stit na moto ktory doviezol z talianskeho srotoviska (chodi tam pravydelne)pokial sa nieco preraba je potrebne dbat na bespecnost a ci to vôbec prejde technickou kontrolou a ak je to hotove tak nech to nieako aj vyzera,tymto som nechcel nikoho urazit mam len svoj nazor


16.11.2010 18:29

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Tak ja som si dneska zmajstroval kryt chladica :-)))
Pozri obrázok
Uz len kryt motoru a som kompletny 8-)
Edit: sorry za kvalitu fotky ale fotene len mobilom :-}

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Hunter (16.11.2010 18:30)


16.11.2010 19:34

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Hunter, nestačím sa čudovať, aký si šikovný. Ja tiež onedlho brázdim cesty na V-Strome a ozaj ma to zaujalo. Aký hrubý plexi by tam mal ísť? mám totiž 10 mm hrubý, a aj by som ho aj rozdávať mohol, len či nie je moc hrubý. Ak vyhovuje, rád s ním vypomôžem bárs koho, ved sme 1 partia alebo čo :-))) [dobre]


16.11.2010 20:15

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Bruno75
 Kávičkár 

Ikona

Jedna mala otazocka... no co je vam kryt chladica ked jazdite asfalt?

Chapem ked niekto jazdi teren alebo ide niekam kde cesta znamena iba smer (napr. Mongolsko) ale v nasich podmienkach sa mi to zda skor na skodu ako na uzitok. Chladeniu to urcite neprida a to mi je cennejsie ako si chranit chladic pred muskami. Kamienky alebo vlastne kamene ked dostanes tak vysoko ako je chladic na DL-ku tak si to obycajne odnesie aj kopec dalsich veci. Napriklad olejovy chladic ktory je hned presne na rane.
Takze ak nieco upravovat tak prehodit ten olejovy chladic hore na bok www.touratech.com/shops/021/popup_image.php... to ma ovela vacsi vyznam ako tie pozlatka co su na tych chladicoch.


16.11.2010 20:24

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Bruno75
 Kávičkár 

Ikona

Este k tym home made deflektorom jedna pripomienka. Deflektor by mal byt pred original plexi aby oddelil prud vzduchu a nerobil turbolencie. Takze jedna cast vzduchu je smerovana nahor a druha sa dostava pod neho, takze je za plexi strhavana smerom nahor ale bez turbolencii ktore by inak vytvarali neprijenmy hluk a vibracie. Takze skuste trochu ten pridavny deflektor vysunut pred povodne plexi a spojenie (stlpiky ktore drzia ten deflektor) nech maju co najmensi odpor pri prudeni vzduchu pod deflektor.


17.11.2010 19:31

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Bielyorol
 Čoprák 

Ikona

Lucasso a ďalší mladí fagani: do tých jednotlivých vylepšených vecí nechcem kecať, ja len toľko, že obdivujem takýchto mladých ľudí ako ste Vy, plný energie, nápadov a pod. [dobre] [dobre] [dobre] Bodaj by boli všetci takíto. Máte môj obdiv. [dobre]


17.11.2010 20:16

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

fokus
 Turista 

Ikona

pekne [dobre]
sa nedivim,že potom maju slovenskí ojebavači ťažký obchodný život,ked si to všetko urobiš za babku doma,ale nemaš na tom napis ťouraťech,tak to je čosik strašnééé :-D


17.11.2010 22:00

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

chrene
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Deflektor sa mi paci, aj ta zahradka - lepsia nez original :-) stupacky v pohode
No central - mam ho, mozem ti to odfotit a pomerat. neviem, ci je original, alebo druhovyroba. v kazdom pripade nim nesucham o asfalt, ani ked som bol naposledy komplet nalozeny.
aj ked neviem, ci si ho tam necham, vlastne je teraz urceny hlavne pre zabavu, ked mam scottoiler a ultraseal. tak si zvaz, ci sa ti to chce vyrabat.
podla ta mriezka pred svetlo je zbytocna, okrem toho na asfalte je to nelegalne. ale tak ked sa ti to paci... :-) kufre sa oplati vyrabat? kolko ta vyjde material?


18.11.2010 10:29

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

roman
 Turista 

Ikona

Tak ked mozem prispejem aj ja mojimy upravvami.

Ja som som pri vyrobe deflektoru inspiroval MRAckom - nie je sice jednoducho nastavitelny ako original - spojenie je cez srubocky, ale zas nepotrebujem ho sklapat. Plexi je hrube 4mm.

Vpredu deflektor made by me a na pozadi origo na KLVcku.
Pozri obrázok

No a este pohlad zozadu + dole mozete vidiet podlozku pod bocny stojan (tie som z dlhej chvile vyrobil dalsie tri takze su na predaj)
Pozri obrázok

Upravené 1 krát. Naposledy upravil roman (18.11.2010 10:31)


19.11.2010 11:43

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Hunter- ten kryt si mohol nastriekat na nejaku triebornu farbu bolo by to viac vidiet.

tu som si robil kryt chladica, je to kopia touratech 8-)
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pito1145 (19.11.2010 11:45)


19.11.2010 11:50

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

a tu je kryt motora:
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


19.11.2010 12:35

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pito Preveze som to chcel nacierno aby to ladilo k motorke ;-)


27.11.2010 18:21

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Ako záhradka na kufor podľa mňa dobre poslúžia dve úchytky na zásuvky kuchynskej linky napr takéto:

fpinterier.sk/index.php?main_page=popup_image...

Veď záhradka nemusí mať spodok - tým môže byť samotný kufor. Stačí aby bolo o čo uchytiť veci.

Neviem dať sem druhý link lebo obsahuje interpunkciu a môjmu anglickému windowsu sa to nepáči, preto sem dávam text ktorý patrí k obrázku z linku vyššie:

Relingová úchytka - brúsený nikel, Ø 10mm
Cena €1.21 (36,-Sk)
prevedenie: relingová tyč Ø 10mm, nozička Ø 8mm
balenie: jednotlivo v PVC sáčku, sroby M4x47 moznost dodat sroby M4x65
materiál: galvanicky pokovaná ocel

Upravené 2 krát. Naposledy upravil kingston (27.11.2010 18:29)


27.11.2010 19:57

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Otázka z praxe:
- ktorá z úprav je praktická a ktorá image-ová?

(Podľa vizuálnych indícií to viem posúdiť, takže sa pýtam pre všeobecnú informovanosť, aby si budúci majitelia nemysleli, že je to nutnosť...)


27.11.2010 20:11

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

superflanker- z praxe sa mi osvedcili padaky a kryt motora. Padaky odporucam kazdemu, a kryt motora zase kazdemu kto ide aj mimo asfaltky, bez krytu motora by som do terenu neliezol.. >:-)


27.11.2010 20:24

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

fokus
 Turista 

Ikona

stiha ten kryt motora prepušťať vzduch v dostatočnom vymennom objeme na chladenie?inač ta lopata na sneh je na toto idealna ;-)


27.11.2010 23:03

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

pito1145: dovolim sa /seba si/ pasovat do troska veci znaleho...vsetky tvoje upravy /vzhladom na vyuzitie tvojho stroja/ kvitujem. Rozmyslal si aj o priemiestneni chladica namiesto jeho prekrytia?


28.11.2010 18:18

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

focus- jazdil som s tym krytom aj v +30°C v terene a masina sa mi nepriehriala, teplotu mi ukazovalo stale na normal. A este ma vyhodu ze mi motor tak skoro nezaserie od blata..

superflanker- nechcel som naznacit ze sa v danej problematike nerozumies 8-) , mas urcite odjazdene viac ako ja, som len odpovedal na otazku.. 8-)
ten chladic oleja som rozmyslal ze ho premiestnim tak ako to robi TT, ale ako som pisal vyssie masinu som este neprehrial a kryt motora ho chrani dobre, tak to robit asi nebudem..


02.12.2010 17:54

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Dneska sa zase nieco porabalo doma :-)))

Pozri obrázok

Pozri obrázok

Pozri obrázok

Paradne posluzi na to aby som mal mobil v pripade potreby na ociach a na nahravanie videi pocas jazdy :-))) a v neposlednom rade aj lepsia moznost nabijat telefon a pocuvat hudbu 8-)
uz len nech ta zima skonci :-(((


02.12.2010 18:28

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

black333
 Kávičkár 

Ikona

pito1145,Hunter-u mna mate samosebou za [dobre]
Je malo ludi,ktory si vedia čo i len olej v motore vymenit,nieto ešte taketo upravy.Mne sa vaše upravy pačia.Ci original doplnky alebo take,čo si doma vyrobite,každe euro sa počita. [dobre] ;-)
superflanker-ak by chalani na to mali,kupili by si original doplnky.Ked na to nemaju,aj toto sa počita. ;-)


02.12.2010 20:01

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

black333: však ja im nic nevyčítam. Tiež mam porobených kopec veci. [dobre] A v konečnom dôsledku nejde len o ušetrené peniaze, ale aj o to, že si to človek urobí a prispôsobí podľa vlastných predstáv.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil superflanker (02.12.2010 20:02)


02.12.2010 20:41

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Hunter- pekne. vidim ze si daval aj vyhrievane rucky a 12V zasuvku, ako si to napajal? vsetko na baterku ci nejak inak?


03.12.2010 12:28

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Black: Dakujem :-) [dobre]
Pito: napojene je vsetko priamo na baterku ;-) nechcem zasahovat do povodnej kabelaze


03.12.2010 12:32

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Hunter: myslim ze to je najrozumnejsie. Ked sa ma nieco kurvitkovat tak nech to dokurvitkuje baterku. Kedysi som mal aj ja nejake zalezitosti riesene cez spinacku a origo kablovanie. Po prvom vyskratovani som to vsetko (okrem alarmu) zavesil na baterku.


04.12.2010 15:05

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

gangsterivan
 Edvenčr 

Ikona

Pito uz len ti bocne držiaky kufrov a hlinikače a si vybaveny


04.12.2010 15:19

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

gangsterivan- to planujem tiez 8-) , len este neviem ako. Ty si si ich tusim robil sam nie?


04.12.2010 19:15

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

gangsterivan
 Edvenčr 

Ikona

Pito držiaky (bočne padaky) som si ohybal sam a kufre to robil ruso čo ma Transalpa ked budeš chciet tak ani na V-stroma neni problem urobit či padky alebo kufre aj jemu som robil padaky


04.12.2010 19:24

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

- no, prvotne budu nosice, ked tak niekedy na druhy rok marec/april ta budem kontaktovat a nejak sa snad dohodneme 8-)


08.01.2011 15:34

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pokracujeme :-)))

Pozri obrázok

Pozri obrázok


08.01.2011 15:58

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

PeterKeke
 Edvenčr 

Ikona

Pekné, toto môžem.... radosť pozerať ;-)


08.01.2011 18:20

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

hrac
 Edvenčr 

Ikona

Peterkeke:

koľko ťa stál TT držiak na tvojho Beckera??? Mňa ani korunu :-D

Pozri obrázok

Pozri obrázok


08.01.2011 18:30

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

este mi povedzte aky navigacny soft pouzivate v tych sonyericsonoch a kde sa to da zohnat...dik


22.01.2011 19:09

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

zima este nekonci :'( , takze som sa pustil do uprav ;-)

1. uprava drziaku krytu motora
povodna:
Pozri obrázok
teraz:
Pozri obrázok


22.01.2011 19:13

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

chlapi niektori ste teda majstri :-) "dajte mi kus plechu a velke kladivo a ja vam to vyrobim" :D :D
ale nech sa dari [dobre]


22.01.2011 19:18

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pepo88
 Geriatrik 

Ikona

ten hunterov chranic chladica vyzera fakt dobre [dobre]


22.01.2011 19:22

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

2. som si musel stocit druhu koncovku na radicke, lebo som tu staru v terene stratil :-@ a tak bola nutne nahradena tymto:

Pozri obrázok

tak som si musel stocit druhu:

Pozri obrázok


22.01.2011 19:31

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

3. asi najvyraznejsia zmena za off stupacky, uz som ich aj dnes vyskusal, a fungujju na 100%, ale musim ich este trocha upravit:

Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok

pozn. ak by niekto chcel stupacky mam aj namodelovane v 3D, a aj narysovane v 2D, len tam nieje to V-cko,


22.01.2011 19:38

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

4. toto mi prislo postou 8-) :

Pozri obrázok
tak som to musel niekde nalepit 8-)
Pozri obrázok


22.01.2011 19:42

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Konecne sa presadzaju aj stromy..z cesty tam kde patria [dobre]


22.01.2011 19:49

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

5. pracuje sa na tvrdom oriesku a to kryt svetla, dnes sme na tom pracovali dvaja 3hodiny a bude este na tom dost prace...:

Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


pozn.: AK BY MAL NIETO ZAUJEM, PREDAM ORIG. KRYTY RUCOK


22.01.2011 20:01

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

fokus
 Turista 

Ikona

[dobre] [dobre] [dobre] a dam ešte [dobre]
tie kryty silno uvažujem,vydel som na nejakej fotke TDM 900 a mala tie kryty,len dopasovať to tam bude maturita odborára ;-)


23.01.2011 11:01

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

teplak
 Edvenčr 

Ikona

ja som zbuchal takyto chranic svetla na lc8... img840.imageshack.us/g/p1040187p.jpg/
este by som chcel spravit nejak drziak na gps do zaciatku sezony. snad sa podari.


23.01.2011 13:40

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Ruso
 Edvenčr 

Ikona

pito1145 vydim ze motorku riadne pripravujes na nevinne vylety do prirody [dobre] :-O Ty si tu saltpaku pekne vycackal....pred tym jej tiez nic nechybalo :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Ruso (23.01.2011 13:44)


23.01.2011 13:50

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Ruso- tak tak, bodaj by uz bolo viac teplo, aby som mohol to mohol trocha otestovat 8-)


23.01.2011 14:13

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

nechybalo jej nic, dokonca si mi v tom lepsie radili rychlosti ;-) , ale pre pripad, skor opat zlomim 5mm hruby Al ako tu skrutku co tam bola... >:-)


23.01.2011 14:24

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pito: [dobre] [dobre] [dobre]


23.01.2011 14:28

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Ruso
 Edvenčr 

Ikona

pito spravil si si ich dufam viac...pre istotu ;-) Ked to doskladam a bude lepsie pocasie, tak sa mozme ist zvrnknut niekam


23.01.2011 14:34

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Ruso-ano este jednu pre istotu som si spravil 8-) , Co musis doskladat, mas nieco z motorku???
Na jar mozme, uz mam zopar tras na zahori premyslenych >:-)


23.01.2011 15:01

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Ruso
 Edvenčr 

Ikona

nic.. len sme davali komaxitovat zadne padaky, musim zalepit koleso (mam tam dost velky klinec z posledneho vyletu) a olepujem doskrabane a popraskane plasty karbon foliou.


23.01.2011 15:38

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

hrac
 Edvenčr 

Ikona

pito1145:

A porieš smerovky lebo tie originál ti dlho nevydržia >:-)


23.01.2011 15:43

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

hrac- uz som zistil 8-) .Vyskusam tam dat z Tenere tie su pruzne tak snad nieco vydrzia...


24.01.2011 18:34

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Chranice su slubene Hansovi [dobre] , dakujem vsetkym za zaujem a pochopenie... 8-)


25.01.2011 17:21

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Zdravím,
robil už niekto na malého Stroma kryt motora? 150-200eur sa mi za to nechce dať


25.01.2011 17:29

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Biatlon: a co tak si aspon prejst celu diskusiu, mozno zistis kto ho robil :-P


26.01.2011 14:43

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Chlapci, aj ja si dorabam par veci na moto. By ma zaujimalo, ako riesite tieto serepeticky ked idete na STK. Nechavate ich namontovane, alebo ich davate dole?

A dalej, co na to pani policajti pri kontrolach?

Ked som siel na prvu STK s Hondou Lead, mal som na nej kupovany plastovy zadny kufor a kupovany predny stit a technik v STK ma poslal s tym domov nech si to odmontujem. Vraj to nie je original sucast moto.


26.01.2011 14:52

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

kingston: ked je to velmi do oci bijuce, ze je to homemade, tak to davam dole. Druhovyrobu - kupovane neznackove doplnky nechavam (ak nemaju napis "not for highway use" - napr. mriežka svetlometu)


08.02.2011 11:16

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pepo88
 Geriatrik 

Ikona

...skoro lepsie ako TT...

img199.imageshack.us/i/08022011g.jpg/

img822.imageshack.us/i/08022011002.jpg/

img826.imageshack.us/i/08022011001.jpg/

fotene mobilom

kupil som to od uzivatela roman z kosic...ktory to evidentne vyrobil doma. (takze Hausgemacht)... :-D

ja som to zase doma striekal ( takze tiez hausgemacht ) :-D



Upravené 1 krát. Naposledy upravil Pepo88 (08.02.2011 11:21)


08.02.2011 11:46

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

roman
 Turista 

Ikona

Pepo88 no ty si to ako pekne poladil - len nech ti tam ta farba co najdlhsie vydrzi ;-). Inak striekal si to klasickym sprayom lebo niecim specialnejsim.


08.02.2011 11:53

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Pepo88
 Geriatrik 

Ikona

obycajny- 3 vrstvy...
mriezku chladica som striekal tak isto a zatial ta farba drzi [dobre]


05.03.2011 20:54

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Takze po dlhsej pauze sa mi podarilo dokoncit mriezku svetla :-))), robota to bola plna nervov, kedze Strom ma az moc velke oci :-D , tak je dost takze vyrobit to presne zrkadlovo....
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


05.03.2011 20:58

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

pekné mašinky [dobre]


05.03.2011 20:58

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

je to robene zo sita 11x11mm a hrube je 1mm, naschval som nechaval vacsiu medzeru medzi mriekou a svetlom aby bol dobry pristup k cisteniu...
Pozri obrázok
Pozri obrázok


05.03.2011 21:17

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

maxipayne
 Kávičkár 

Ikona

keď trafíš v noci srnu alebo počerného spoluobčana ožratého tak Ti aspoň nerozbije svetlá :-D


05.03.2011 23:46

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Pito velmi pekne! [dobre] Ten kryt na svetla sa mi velmi paci, buduci vikend sa do toho pustim tiez. Jak si navaral tu mriezku? Autogen? CO?

Ja som dnes robil kryty na vyfuk a mriezku na chladic a la sw motech, buduci tyzden uz snad dokoncim tie nosice na kufre aj s kuframi, je to na dobrej ceste. Mozno daco pofotim, kazdopadne potom spravim clanok.

Lucasso


06.03.2011 8:35

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Po "domacky" vyrobeny kryt motora pred pripevnenim na bonsai:

Pozri obrázok

Podrobny vykres s rozmermi (format dwg a pdf) si mozete stiahnut zo stranky vstromclub.sk.


06.03.2011 14:02

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Lucasso- ram mriezky je navarany klasickou elektrodou, ale naj. by bolo keby sa to robilo plamenom nemusel by si to odmontovavat zo svetla a pekne ti to drzi, alebo sa to da riesit tak, ze si napr. to jedno rameno presne pripravis a nasrobujes to tam a potom to skus nejako zviazat ja som to vyriesil takto Pozri obrázok zdrzalo to pokope a opatrne som to odmontoval a privaril >:-) .. Mriezka samotna sa navarala bodovym zvaranim, ale slo by to asi aj plamenom pri troche zrucnosti...


14.05.2011 19:48

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

No kedze po mojej havari som odlomil drziak plexi tak bolo nutne to nejako opravit.. Vyriesene pasovinu Al hrubky 2mm,, plexi je trz. vysie cca o 2cm od povodnej najvysej moznosti a je trocha viac kolmejsie..
Vysledok: fuka mi priblizne na uroven oci,, mam 192cm, turbulencie na normale ake boli aj povodne a pri turistickej 100km/h je to akurat..
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


31.05.2011 23:15

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Taaaaak a prva fotka mojich /takmer uplne/ dokoncenych kufrikov :-)

Pozri obrázok

Ked to dokoncim tak bud pred alebo po Rumunsku napisem o tych vsetkych upravach aj clanok (:


01.06.2011 7:26

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Lucasso [dobre]


01.06.2011 13:31

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Lukas- uz som to hovoril viac krat ale furt je to [dobre] [dobre] .. este par uprav a nieje o com...


01.06.2011 22:34

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

Lucasso
 Edvenčr 

Ikona

Diky :-)

Tak a tu je to už hotové, a s nahodeným krytom motora. Ešte som nahodil kryty ruk, kablovanie na vyhrievane rucky a deflektor, to ešte neni odfotene (:

a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252262_17718327...

Ešte ten hlavný stojan, mriežka na svetlá a držiak gps a pome na vychod :-)


02.06.2011 7:11

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Ak mas aj nejake vacsie terenne ambicie, tak si vyhrievane rucky nedavaj..


04.06.2011 16:28

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

kedze po mojej nehode bol stary Givi padak KO.. bolo treba spravit novy, material som pouzil pevnejsi (ocel 11 523) priemer 24mm a hrubka steny 3mm. Uchyty sme pouzili zo starych givi. Vyskovo su trochu nizsie, ale robili sme to prvy krat tak vysledok nieje znackovy... Ale funguju zatial dobre, kedze mojou sikovnostou a zabudnutym zamkom na kotuci sa mi podarilo moto polozit.
A samozrejme sme museli opravit a dnovu vyklepat mriezku.:
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


11.06.2011 19:15

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

po kupe novych Enduro topanok, prisla tuneta prerabka radicky, v povodnej sa nedalo radit ,,hore" tak som musel predlzit radicku o cca 6cm..
Pozri obrázok
Pozri obrázok


11.06.2011 19:45

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

6 cm? :-O Ja som ju urpavoval len tvarovo, predlzovat nebolo treba. Stupacky si robil sam?


11.06.2011 19:56

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

superflanker- jj, je to dost, ja mam cizmi velkost 46, sam som sa cudoval ked kamarat z Axo Boxer dlhzku upravovat nemusel, ale on mal mensiu nohu.. Mozno to casom zmenim kedze som si teraz kupil prve enduracke topanky tak si musim zvykat...
Stupacky su robene rezackou, ale mam 3D model spraveny..


12.06.2011 9:57

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Ide aj o to cím si zvyknuty radit. Ja neradim spickou ale priehlavkom a preto som pri MX topankach paku upravoval smerom von a hore, nie dopredu.


21.08.2011 18:46

Re: Moje upravy: V-Strom Hausgemacht :)

pito1145
 Edvenčr 

Ikona

Pokracovanie v podobe vyroby nosicov.
material: obdlzdnik bol z 18trubky, ostatne z 16trubky a 2mm stena, pasovina 3mm a 6mm(zpevnenie). Obdlzdnik by mal byt rozmerovo od TT ale ten som ja nerobil.
Vyrobene co najviac symetricky, lava strana je o cca2cm viac do strany.. Je to sice trocha krive ale par polozeni na stranu to zrovna >:-)
Pozri obrázok
Pozri obrázok


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.