Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1706 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26202
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15829)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10373)

Skúsenosti so Slovenskou políciou - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSkúsenosti so Slovenskou políciou - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

22.05.2011 13:44

Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Mám jednu zaujímavú skúsenosť s policajtami v tejto republike.Asi v 19-tich som si robil VP na velkú moto,asi dva mesiace na to som robil VP na auto,prešlo cca 15 rokov a úplnou náhodou ,nakolko priatelka si robila VP,som požiadal o vydanie nového VP (malá kartička s oscanovanou fotkou),podotýkam ,že starý VP som mal stále platný.Asi o týždeň mi volali,že si mám prísť po nový VP,prišiel som ,prevzal som,podpísal som.Doma ako si ho tak obzerám,niečo sa mi nezdalo v tých vypísaných skupinách,porovnával som si ho s priatelkiným a proste to nesedelo.Tak pre pokoj v duši som sa vrátil na políciu a s malou dušičkou som sa spýtal tej panej čo mi vydávala VP,že ako je to s tými skupinami a ona mi povedala ,že čo sa mi nezdá ved mám VP s oprávnením vieť mot. vozidlá skupiny A.Ja jej hovorím ,ale môj starý VP bol na skupiny A,B.Tak že ona sa pozrie do mojej karty a v mojej karta som proste bol držitelom VP skupiny A a hotovo.Nakoniec našla môj starý VP KTORý SOM ODOVZDAL A BOL Už NIEKDE PRIPRAVENý NA SKARTOVANIE a na základe toho mi vydali nový VP skupiny A,B.Ja sa teraz pýtam,ako je možné že som tolké roky viedol vozidlo skupiny B a nikto na to neprišiel?A pýtam sa ,že keby som si to na tom novom VP ja nevšimol a prvá hliadka ktorá by ma po niekolkých mesiacoch zastavila a oznámila by mi,že nemám oprávnenie na vedenie auta a medzi tým by bol môj starý VP skartovaný,komu by som potom vysvetlil,že ja som robil vodičák na B-éčko?Takže takto to funguje v Slovenskej polícii,samozrejme ,že sa mi nikto ani len neospravedlnil.Ved ked sa pozriete na správanie našich uniformovaných spoluobčanov,máte pocit,že by oni mohli urobiť chybu?To určite niééé,to len mi neustále robíme priestupky za ktoré musíme byť sankcionovaný.Nikto sa mi ani len neospravedlnil za pochybenie.Len čisto hypoteticky by ma zaujímalo,kto by mi pomohol keby ma niekde o rok vytiahli z auta,že som neoprávnene viedol mot. vozidlo a nikto by už nezistoval či som ja niekde robil vodičák alebo nie.
ps"založil som túto tému pre príslušníkov PZ,ktorí sú tu medzi nami a neustále sa búchajú do prs aká je ich práca správna a bezchybná.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil patrik411 (22.05.2011 13:47)


22.05.2011 14:00

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

MrBike
 Kávičkár 

Zaujimava skusenost. Tam sa asi niekde stala chyba uz pred 15timi rokmi ked si robil kratko po sebe tie dva vodicaky...no myslim ze keby si si to nebol skontorloval tak by si na ceste mohol mat riadny pruser, a pritom nie vlastnou vinou (policajne zaznamy nemas ako skontrolovat) Takze plati asi len to, ze treba si vsetko kontrolovat [dobre]

Ja ked som prihlasoval moto, prisli mi papiere z poistovne s tou kartickou ktoru mas nosit pri sebe ako doklad o PZP a na tej karticke bola zla adresa a chybne VIN cislo.

Potom som dosiel par dni na to pre cipovu kartu - maly technicak - a tetuska mi vravi ze moja SPZ je v patrani (na moto som ju mal asi 4 dni) - nakoniec sa zistilo ze patranie je na nejaku skodu 105 zpred niekolkych rokov, nie na moju moto. No neviem ako tam maju tie databazy porobene, ale asi nie najlepsie. [zle]

To ale nemusi byt vina priamo policajtov, skor chybneho systemu ktory uradnici za prepazkou tazko ovplyvnia.


22.05.2011 16:40

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

crazybiker
 Jogurťák 

Ikona

Dnes plati, ze vsetko skontrolovat,preberes TP skontroluj!preberes obcianku skontorluj! prebres hocico skontroluj, kym pracuju ludia moze sa stat vsetko, zle datumy,zle napisane meno, vin cislo a ted vidite,ze aj skupiny..... na slovensku sa uz ani necudujem [zle]
Ked potrebujes nieco a nemas na policii znamych,tak necakaj nic,oni ta jednoducho odpisu,nikomu sa nechce len tak pracovat ;-)


22.05.2011 17:00

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

wisdom
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

no ja sice policajtmi silno pohrdam ale tuto by som neobvinoval vsetkych naokolo.. chyba sa moze stat vselikde a kto iny ma najlepsie vediet spravne udaje ako ty..? Mne menili vodicak minuly rok (karticku) a ked mi ho tetuska davala vyslovene ma upozornila na to, ze si mam vsetko skontrolovat ci sedi lebo moze nastat preklep. Az ked som to skontroval, podpisal som jej papier a ona rozstrihla mou staru karticku.. Skontrolovat tych par riadkov fakt neni problem takze [zle] niesi uz predsa male dieta. Dalsi priklad v TP (k motorke) som mal uvedeny pocet pohananych naprav dve.. Ked som moto prepisoval iba som ich na to upozornil a policajt, ze jasne stava sa a bez problemov udaj poopravil..
PS: nikdy som nevedel pochopit ako daktori ludia dokazu podpisat niektore totalne nevyhodne zmluvy a potom len placu pripadne sa vyhovaraju, ze nevedia co podpisuju.. je to smutne ale pri pohladne na tieto temy sa uz necudujem nicomu..
Jedine co stebou suhlasim je, ze sa ti mohli ospravedlnit.. To by bolo namieste a malo by to byt samozrejmostou


22.05.2011 17:03

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bacyl
 Kávičkár 

patrik411 mne sa stalo to iste ako tebe s tym ze som si to nevsimol hned ale az po necelom mesiaci aj to iba nahodou. Dopadlo to tak ze som musel ist znova na skusky lebo oni (neomylni unoformovany) to v karte nemali zapisane, a kedze uz moj stary vodicak skartovalo tak som bol nahraty. Otazka je ze kto by mal byt zodpovedny za taky "omyl" mna to stalo 200 jurkov kto mi zaplati ? Samozrejme oni nie ved oni su neomylny a oni su tu nato aby davali pokuty, ale ked aj pochybia tak to zas vysetruju oni samy je to jedna velka banda.


22.05.2011 19:16

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

radovan1983
 Turista 

Ikona

ty mudrosko keby ta zastavila hliadka a zisti daku nezrovnalost tak si da vylustrovat na aku skupinu - skupiny mas vydany VP co je zalezitost jedneho hovoru do vysielacky a dvoch kliknuti do evidencie. ak by bolo vsetko v poriadku evidentne to neni tvoja chyba ze si mal nieco ine zapisane kludne by si mohol dojazdit s tym ze si zaziadas o vydanie noveho VP. spravili chybu stava sa. ty si asi neomylny.

vincent - trepes pichoviny. kazdy vodic je zapisany v evidenci vodicov ziadne karty sa nevedu. to co si mal kedysi v karte je ulozene v elektronickej podobe.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radovan1983 (22.05.2011 19:21)


22.05.2011 19:59

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

radkis
 Turista 

Ikona

radovan1983 - skus si este raz, pomaly a poriadne precitat, co napisal patrik411...
ak to urobis, mozes sa mu ospravedlnit, alebo aspon poopravit to, co si napisal - pripadas mi ako "dalsi neomylny"...


Upravené 1 krát. Naposledy upravil radkis (22.05.2011 20:00)


22.05.2011 20:13

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

jorgo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Chyba bola tvoja že si si to na mieste neskontroloval :-~ Aj policajti sú len ľudia ;-) [dobre]


22.05.2011 21:09

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

radkis-on sa nemôže ospravedlniť,oni to majú zakázané a bolo by to pod jeho úroveň.Oni sú orgány,oni sú neomylní.


22.05.2011 21:20

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bacyl
 Kávičkár 

radovan1983 no jo trepem dve na tri hlevne ze ma to stalo 200 jurasov :'(

neviem ci maju (mate) karty alebo digitalnu evidenciu (ale ked mate digitalne uvidenciu aj tu musel niekto spravit, preklopit udaje z karty takze aj tam sa mohla stat chyba, ale to oni zato nemozu hlavne ze vsetko skartovali, predsa len ten vodicak som nerobil vcera)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil VincentZ (22.05.2011 21:23)


22.05.2011 21:29

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Naschvál som to dopodrobna opísal,vidíš aj tak to niekto nepochopil,ale nevadí.Proste podla Radovana sme my kokoti,lebo sme neskontrolovali policajnú kartu.To je tá arogancia Slovenskej polície s ktorou sa stretneš kde prídeš.Mal som spolužiaka,ktorý nevedel v 8.triede plynule čítať,dneska je velká ryba u dopravákov,tak čo by sme potom od nich chceli.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil patrik411 (22.05.2011 21:30)


22.05.2011 21:44

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

jorgo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Inak takéto veci nerobia asi ani policajti ale občianský zamestnanci :-D či sa mýlim :-~ ?


22.05.2011 21:54

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

patrik411 - to ten tvoj spolužiak je asi len nejaký slabý odvar proste len amater oproti niektorým.

To ten môj spolužiak zo strednej nevedel precitať súvisle jednu vetu ani v 3 ročníku na strednej škole a počas hodiny si leštil klobásu pod lavicou a teraz je veľké zviera u slovenskej kobry11.


22.05.2011 21:55

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Jorgo ,podstatné je že sa stalo pochybenie za ktoré sa mne nikto ani len neospravedlnil a Vincenta to stálo 200 eur.A čo keby sa to stalo tebe a podbehlo by ti dieťa pod auto a ty by si akože nemal VP sk B,tak by si dostal basu,ale načo sa tu ja vôbec tým zaoberám,ved ja som tu na to aby som zaplatil kolky,vystál radu a išiel domov ako každý sprostý slovák.


22.05.2011 22:01

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

feodorko [dobre]

Upravené 1 krát. Naposledy upravil patrik411 (22.05.2011 22:02)


22.05.2011 22:15

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

SCANDAL
 Kávičkár 

Ikona

kamoška kupovala Focusa TDCi a v papieroch mala benzín...
o rozmeroch kolies ani nehovorím...
:-D
[dobre]


22.05.2011 22:40

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

chamiakmako
 Kávičkár 

radovan1983 - nie si TY nahodou tiez POLICAJT ???!!!
Prides mi totiz presne tak Arogantny ...

Moje skusenosti:
Uz viac ako 12 rokov zijem v zahranici a za tie roky som precestoval (autom a na motorke) poriadny kus sveta.
Pri tych cestach som bol X krat zastaveny za rozne drobne ci vecsie priestupky zahranicnymi policajtami no ani raz som nemusel zaplatit pokutu - vzdy to skoncilo len dohovorom ...
Nehovoriac o tom ze kazdy a jeden zahranicny policajt (a bolo ich fakt dost za tie roky) sa ku mne spraval maximalne slusne a s uctou ... [dobre]

A na Slovenku? Tak na slovensku som musel zaplatit za absolutne kazdy a jeden priestupok naposledy 60 euro len za to ze som pri sebe nemal obcianku ... [zle]

Asi 4 roky dozadu som sa dopustil priestupku za ktoru som dostal blokovu pokutu ktoru som na mieste zaplatil ... o 2 roky neskor mi na dvere zaklopal exekutor ze vraj som nezaplatil pokutu...
Myslite ze ked som na dalsi den prisiel na policiu a ukazal im doklad o zaplateni sa mi niekto ospravedlnil ???!!! Samozrejme ze NIE !!! :-((((((

A to uz nehovoriac o tom ze Slovensky policajti sa ku nam spravaju ako za cias komunizmu - JA SOM POLICAJT KTO JE VIAC ???!!!

Asi rok dozadu sa mi policajti pokusili dat neopeciatkovane blocky !!! Mam pokracovat?

22 rokov preslo od cias komunizmu no mam pocit ze co sa tyka policajtov je to este horsie ako vtedy ...


Upravené 1 krát. Naposledy upravil chamiakmako (22.05.2011 22:44)


22.05.2011 22:48

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

JuriK
Darca Krvi  Turista 

Ikona

MrBike databazy maju dobre porobene a nemysli si ze Tvoju SPZ ma iba Tvoja motorka, take iste cislo moze mat aj auto aj polnohospodarsky stroj, pretoze jednoducho to tak je. Znacky sa rozmerovo lisia a tym su pre policajtov ine a vobec im nevadi ze maju rovnake cislo.

Takze napriklad rovnake cislo ako ma moja motorka ma aj auto VAZ 2101.
Rovnako to bolo aj pri ex motorke alebo aute, kde rovnake cislo mal zas nejaky traktor.
Vivat Slovensko.

Zadaj sem Tvoju znacku a vypise Ti aj dopravne prostriedky, ktore su evidovane na rovnake cislo.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil JuriK (22.05.2011 22:53)


22.05.2011 22:50

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

caesar221
 Jogurťák 

Ikona

no mne zase prešla strašne silno oranžová...miestami až červená.....celý čas boli slušní....trošku krútili nosmi....skôr dohovárali a poukazovali na moju bezpečnosť pri chybách plechovkárov...keď mi potom "náhodou" vybehol služobák tak len aby som dával na seba pozor...a aj na dozreté oranžové (tak to nazval ten polda) a sadli do auta....to bola ale iba jediná dobrá skúsenosť....inak samé [zle] ...ale trošku si za to môžeme aj sami - z času na čas sa niekto rozhodne nezastaviť tak sa nečudujem ako sa na nás pozerajú....myslím že aj tu môže platiť "ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva"....


22.05.2011 23:00

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bacyl
 Kávičkár 

jorgo aj ked to robia civilny zamestnanci, aj to predsa niekto musi skontrolovat nemozu predsa narabat s chybnou databazou a potom niekto objavi nezhodu a nalozi ti zato pokutu.


chamiakmako mne sa zda ze policajtov na Slovensku vyberazju veeelmi zvlastnym sposobom. A kedze su aki su tak sa aj spravaju. A to ze vela vrchnych funkcoinarov su zazraty sudruhovia ani nemusim hovorit. A mladi kedze su vyberani nimi aj formovani v zamestnani nimi su take iste kadre.

caesar221 nic by som nenamietal keby mali na vsetkych rovnaky meter, ale ... (aj z tvojho prispevku je to jasne ze nemaju). A keby sa snazili zlepsovat situaciu v doprave, nie len pokutovat. Velmi rad by som chcel vidiet ako by odpovedal bezny policajt na otazku :"Ako by ste zlepsili dopravnu situaciu vo vasom obvode?" napriklad. To by som asi ostal prekvapeny hlavne keby to v priamom prenose. :-*


22.05.2011 23:02

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

radovan je krajsky riaditel policajneho zboru v NR :-))) (že jo 8-) )

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kweni (22.05.2011 23:02)


23.05.2011 1:07

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

ja som to mal opacne. omylom mi dali v 18 tke okrem auta aj na velku moto tak som si kupil 3pade. No lenze v 34 som menil vodicak tak som si to musel dorobit.


23.05.2011 9:44

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bandika
 Kávičkár 

Policajtom, furt nedochadza ze, su tu kvoli ludom a ne, ludia kvoli nim.V duchu su to este stale ujovia VB ktori brania socializmus, pred zlymi imperialistami :-))) A zial nakazali aj tych mladych.Ale co by sme chceli v krajine , kde prezident je komunisticky prokurator I-GRR


23.05.2011 9:51

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Príklad z minulého týždňa:
Vodičovi v utorok odobrali EČV za neplatnú STK, V stredu mal STK urobenú, vo štvrtok celý deň vyvolával na políciu Polianky, či si môže vyzdvihnúť značky. Celý deň mu poliš nebral telefón, tak tam musel ísť osobne. Poliš mu oznámil, že telefóny neberie a že sa má chodiť informovať osobne. Vraj kým prídu, trvá to aj 14 dní. Stačila jediná sťažnosť (nie na internete) a EČV boli pripravené pre vodiča v piatok o 14:00 na Špitálskej. Či poliša presunuli na miesto, kde už nemá trampoty s telefónom, to neviem.


23.05.2011 9:55

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

nejaky zmrd ma Škodu 120 s rovnakou SPZ, ako ja motorku!!!!! :-(((((( :-)))


23.05.2011 10:00

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Niekto ma proste strasnu potrebu tu napisat, ze mu deti na pieskovisku zhodili hrad z piesku a este mu ukradli aj formicky a lopatku ;-)


23.05.2011 10:10

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bandika
 Kávičkár 

Johnny, neviem koho tym myslis, ale je fakt ze, Slovenski Policajti sa nevedia ale naozaj nevedia spravat I-GRR A mali by si uvedomit ze, svet je aj za plotom :-))) Nikdy,nic nie je definitivne :-)))


23.05.2011 10:13

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Johny55-Najlepšie je nič nepísať,nič nehovoriť a držať hubu a s prosíkom v hlase ťa poprosiť aby si mi nedal 100 eur pokutu,ale "len" 60.Takto to tu funguje a bude fungovať dalších 20 rokov.Ale ani sa ti nečudujem,ved ty si policajt,ty nevieš aký je to pocit ked ta niekto buzeruje,ked sa musíš niekomu prosiť za to za čo královsky zaplatíš a čo je v iných krajinách samozrejmosť
Stačí sa pozrieť na tie reakcie policajtov tu na motoride,čistá arogancia,zosmiešňovanie problému,to svedčí o všetkom.

Upravené 3 krát. Naposledy upravil patrik411 (23.05.2011 10:23)


23.05.2011 10:17

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Trojan
Darca Krvi  Skútrista 

Ikona

Ale Johnny55, nekaz tú debatu, dobre sa to číta, keďže chcem byť policajtom, musím vedieť, čomu sa mám vyvarovať :-))) Chalani potom sa dohodneme na znamení, ktoré vyšlete, ak to budem ja, tak vás nezastavím ;-)


23.05.2011 10:22

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bandika
 Kávičkár 

Ono je to tak ze, chlapec dostane 2 miligrami moci, aj to relativnej a uz nevie co so sebou, mnohym policajtom chyba sebavedomie, tak si to kompenzuju na verejnosti, len sa moze raz stat, ze ho niekto prehltne aj s cizmami :-)))


23.05.2011 10:30

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Jasne - ked niekto dostane pokutu, tak je to chyba policajta? :-)))
Mimochodom, ja ked nie som spokojny s nejakou sluzbou, tovarom, ktory si kupim, tak bud ho reklamujem alebo sa stazujem, ale nevyplakavam do celeho sveta, buuueeeee dnes mi v tescu predali tvrde rozky a pokazene mlieko, buuuueeee


23.05.2011 10:33

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

Johny: ako keby stazovanie sa na Slovensku niekam viedlo..ved to je len krik do bezodnej, hluchej studne..


23.05.2011 10:37

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

demmoo - tak sa stazujte dalej, vyssie, urobte si pre mna za mna aj revoluciu, prevrat (neberte to ze vas navadzam). ALe jedine co tu dokaze 80% ludi je vyplakavat po forach. Treba sa k tomu postavit ako chlap a neplakat


23.05.2011 10:39

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

Johny: to mozno clovek skusi 2-3 krat..ale ked vidi,ze aj tak na to vsetci j*bu, ze nema vyznam vobec nieco riesit, lebo aj vyssie je len dalsi skorumpovany prd, ktory s tym znova vobec nic nespravi,tak to aj prestane bavit...a potom sa uz len stazujeme na forach...


23.05.2011 10:43

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55: Súhlas s 23.05.2011 10:30 aj s 23.05.2011 10:37. [dobre]
demmoo: Si slepý? Viď môj príspevok!


23.05.2011 10:46

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

caesar221
 Jogurťák 

Ikona

No ja poviem teraz za seba ze to ich "dohovorenie" mi dalo viac ako nejaka pokuta...tu by som zaplatil...popicoval a kaslal na to...takto stojim uz na "jemne" oranzovu...takze pokuta by vychovny charakter nemala hoci by pomohla rozpoctu...takto svojou troskou prispeli k zvyseniu bezpecnosti... [dobre]


23.05.2011 10:47

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

Vadim: jeden zo šťastlivej hŕstky...


23.05.2011 10:48

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Smutné je len to, že bez sťažovania nič nedosiahneme....


23.05.2011 10:50

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Johny55-Tu nejde o pokutu,vysvetli mi ako je možné,že v Trnave na DI dáš k žiadosti o prihlásenie fotokopiu TP,ktorú ti policajt potvrdí pri obhliadke a v BB ťa s niečím takým vysmejú a musíš celý TP opísať do žiadosti úplne zbytočne.A to by som takéto absurdnosti mohol písať a písať,ved to nie je normálne aby pravá ruka nevedela čo robí lavá


23.05.2011 10:54

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

patrik - preco by som ti ja mal nieco take vysvetlovat? neviem ci to e vobec pravda co hovoris. Vravim, ak mas pocit, ze sa deje nieco "nefer" tak sa stazuj, medializuj pripad atd...


23.05.2011 10:59

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

riki1
 Kávičkár 

Kazdy policajt sa k tebe sprava tak, ako ty k nemu a ako mu to dovolis, ak mam pravdu dam mu to jasne najavo a este sa mi nestalo, ze by som mal problem, ak ma pravdu on, uznam a nevymyslam pico..y, policajti na uradoch ma sem tam naseru svojou lenivostou, aroganciou a neodbornostou, ale to je vseobecne platne pre vsetky statne urady, takze policia nie je vynimka.

A ak si niekto mysli, ze do hociakych uniformovanych zloziek sa niekedy budu hlasit suoer inteligentni ludia , tak caka zbytocne .


23.05.2011 10:59

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

Johnny55- [dobre] [dobre] [dobre]


23.05.2011 11:10

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo: Blbosť. Sťažovala sa granatka a vybavila. Sťažoval sa môj známy a vybavil. 100%-ná úspešnosť.
Slon: Lenže ak sa budeme dnes opakovane a sústavne sťažovať, tak to zajtra už nebude nutné. Vieš?


23.05.2011 11:12

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Ja si urcite pockam na vyjadrenie BARLACa :-)))
----------------------
Tak tak Vadim

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Johnny55 (23.05.2011 11:12)


23.05.2011 11:42

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Thommass
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Slovaci su taky narod ze iba vyplakavaju pri pive, alebo na forach ale aby nieco spravili, tak to nieeee (vid Lunik IX).


23.05.2011 11:44

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

riki1 : [dobre]


23.05.2011 12:02

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bandika
 Kávičkár 

Policajti by mali pravo nieco riesit, ak by boli vzorom moralky, a ked niekto z nich nieco spacha, tak vysetruju sami seba, takze sa nic nedeje, treba na nich bonzovat a praskat kde sa da.Popripade medializovat.A kazdy ma cislo a meno, len niektorym to nedochadza, myslim policajtom :-)))


23.05.2011 12:04

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

Johnny- prečo na barlača?


23.05.2011 12:29

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Granatka - mam ti to povedat alebo sa nechas (ne)prekvapit?


23.05.2011 12:31

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

SpecialEdition
 Jogurťák 

Ikona

zastávam barlacov ešte nenapísaný názor


23.05.2011 12:32

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Kawasti
 Kávičkár 

Ikona

stale je vsak slovenska policia na tom lepsie ako slovenske sudnictvo


23.05.2011 12:52

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

Johnny- nechám prekvapiť ;-) , mám takého tušáka >:-) , že to bude niečo excelentné :-D


23.05.2011 12:54

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

kosak
 Turista 

Ikona

cela nasa policia je na k.k.ot :-D
mna okradli,ukazal som im pachatela v katalogu zlocincov a k ukradnutej veci som sa nedostal. A co som z toho mal? Strata casu cca 2 dni (sud a papierovacky okolo toho)
plus skoda na majetku cca 100e .Tymto sa chcem nasim policajnym zlozkam podakovat [dobre] :-D


23.05.2011 12:57

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Granatka - tak pozeram, ze teda predsa ho poznas, aj aky z bude mat nazor :-D


23.05.2011 13:30

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Trojan
Darca Krvi  Skútrista 

Ikona

Johnny : Dávam na vedomie *STOP* Čakám na barlacov koment *STOP* Teším sa *STOP* :-)))

PS : hoši hošánci, fízli ňejsú hajzli, je ich tam len zopár, a tí sú v premávke :-)))


23.05.2011 13:43

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Allfik
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Nechadzem vsetkych policajtov do jedneho vreca, ale doteraz som sa stretol len s maximalnou neprofesionalitou, aroganiou a krivdou, ci uz u pojasenych dopravakov alebo nagelikovanych poriadkovych. Mozno je to tym, ze vela "panacikom" este hori alebo akurat dohorel spak pred skolou [zle]


23.05.2011 14:04

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

Johnny55 - Neviem ako ty ale ja mam so Slovenskou políciu len zle skúsenosti a ani len jednu pozitívnu. A naposledy ma dojal policajt ktorý ma nazval cestným pirátom za to ze som nedal smerovku na diaľnici keď som sa zaradoval do pravého pruhu


23.05.2011 14:21

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

feodorko: Johny ma iba tie najlepsie... ;-) ;-)


23.05.2011 14:31

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

demmoo - Aha :-D tak to potom nech si podá športku, lebo s takým štastim určite vyhrá jackpot v nejakej lotérii. :-)))

Vadim - Nebolo by podla teba lepšie to vybavenie EČV bez nejakých starožitnosti medializácie a co ja viem akých sračiek?


23.05.2011 14:41

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Bald
 Čoprák 

Ikona

Ja ked som prihlasoval motorku tak mi policajt dal EČ tabulku na auto, bol som zmiereny ze dostanem uz len velku znacku ale toto som vazne necakal. Tak som sa len zasmial, policajta trklo: jaaaj to prihlasujeme motorku, ze? :-)


23.05.2011 14:41

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

feodorko: objasním, Johny totiz pracuje u PZ... ;-)


23.05.2011 14:45

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Vadim,ale to zajtra malo byť už včera ;-)


23.05.2011 14:49

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

demmoo- Aha... tak to lecos vysvetluje Karle :-D


23.05.2011 14:56

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Fedorko - pis si co chces, ale neverim ti, ze za smerovku ta niekto nazval cestnym piratom ;-) , lecos sa akurat vysvetluje, ze pravda zrejme bude niekde inde karle, a nie v smerovke ;-) :-)))


23.05.2011 15:24

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

Mne sa raz stalo, že som prešla cez dedinský železničný prechod na zvukový signál. Poliši za kríkom a hurá hneď ma zastavovali. To bolo teda rečí :-O . Priestupok som urobila, bola som si ho vedomá , no pokutu som nezaplatila :-D . A prečo? Lebo p. policajt cca 28 rokov na mňa začal vyrukovať, že nás má plné zuby, že sme darcovia orgánov, atď. Mno len nevedel na koho natrafil. Ja som si pekne slušne vypýtala jeho číslo, meno, oddelenie s tým, že som ho oboznámila, že po zaplatení pokuty na mieste sa idem ihneď sťažovať za urážku na cti .Kukol na mňa ako puk, jeho kolega sa smiechu nezdržal. Na to hneď, že platiť nemusím, že ma aj tak dostatočne cez kríky nevideli a že sa mi ospravedlňuje. A ospravedlnil sa minimálne 5x.
Clea je svedok, určite si to pamätá až do dnes a rehoce sa na tom tak ako ja teraz. :-D
Ono všeličo sa stáva, ale hlavne záleží na Vás ako sa správate a ako si viete priznať svoju chybu.
A predstavte si nenadávam polišom :-P


23.05.2011 15:27

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

datadive
 Kávičkár 

hlavne klud ... a treba si uvedomit, ze keby na to mali .. tak policajtov nerobia :-)


23.05.2011 15:29

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko: Každý zamestnanec (a štátny zamestnanec najviac) má potrebu si prácu zjednodušovať. Pokiaľ to jeho zamestnávateľ nevie, treba ho na to upozorniť. Internetové vyplakávanie je úplne napíču.


23.05.2011 15:30

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

Johnny55 - pre teba si asi dam aj tu namahu a najdem doklad o zaplateni pokuty za nedanie smerovky.

A konecne som pochopil prečo si taký arogantný, povýšenecky a ......... ako všetci policajti. Len tárate a tvárite sa akoby vás poslal sám Paška. A to ja ta este platím s mojich dani


23.05.2011 15:32

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Slon: Keby boli zavalení (oprávnenými) sťažnosťami predvčerom, tak by to naozaj mohlo byť už včera. Ale spravidla je je občan hrdinom, až keď si v bezpečí domova sadne ku klávesnici internetu. Ti odvážnejší v krčme ku pivu.


23.05.2011 15:35

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

fedorko -pokuti si mozno dostal, ale podla mna prehanas ze ta nazval cestnym piratom len za smerovku ;-)
Podla mna si bol nazvany za cestneho pirata pre ine okolnosti - vzhladom na silu tvojej motorky. ;-)


23.05.2011 15:36

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

Johnny55 - zasa vypravas a ani nevies o com. Pokutu som dostal na aute a nie na moto


23.05.2011 15:40

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Ty ma asi neozumies...No precitaj si to este raz a vyjadri sa znovu ;-)


23.05.2011 15:42

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

feodorko- čítavam príspevky Jonnyho, ale arogantnosť a povýšenectvo som u neho nepostrehla
Vadim- :-D [dobre]


23.05.2011 15:53

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

ohnny55- nie nerozumiem

Granatka - tak si jeho príspevky precitaj este raz


23.05.2011 15:57

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

dakujem Granatka.
Fedorko - tak potom budeme musiet nasu debatu ukoncit :-~


23.05.2011 16:00

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

johny - WTF


23.05.2011 16:02

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

feodorko- stojím si za tým čo som napísala ;-) a opätovne to čítať nemusím, nebolo ich tak veľa 11 x- z toho 3 x pre mńa


23.05.2011 16:07

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

fedorko - rozumies tomu co som napisal 14:56 a 15:35? dokonca som to tak nejak povedal 2x...


23.05.2011 16:10

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

johny ale vazne WTF ? :D

tym chces povedat ze ked zastavi motorkara 125ku co pojde 80 cez dedinu tak bude len motorkar ale ked bude mat pod sebou velku kubaturu tak pri akomkolvek priestupku je hned cestny pirat ? ..

a neviem ci nechapes ale feodorko sa pokusa vysvetlit ze dostal

"Pokutu na aute za nepouzitie smerovky"

- co do certa ma toto spolocne s motorkou ? :-O :-D ..


23.05.2011 16:12

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

chlapci vy zrejme nevidite pre oci obaja


23.05.2011 16:16

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka : brutalny koment s tym tvojim priestupkom :-D [dobre] .. mna ked zastavia tak si ma hned fotia a pytaju autogramy :-} .. :-D


23.05.2011 16:19

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

kiwi-sa nečudujem :-P , už aj oni sa dozvedeli , že si celebrita motoride :-* :-D


23.05.2011 16:40

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Granatka : otazka preco prave kiwi ?


23.05.2011 16:59

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Angelsk
 Kávičkár 

Ikona

nehnevajte sa na mňa , ale policajti sú tiež len ľudia tak isto ako lekári, ktorý sa o vás postarajú, alebo vás pošlú kade ľahšie, živnostníci, ktorý vás v mene zisku odrbú o čo len chcú a na druhej strane tí ktorý vám ozaj seriózne pomôžu, je to všade, všade medzi nami sú zlí a dobrí, všetkým spravodlivo rozčúleným odkazujem, že byrokratický aparát nevymyslel žiadny štátny zamestnanec a ani policajt, ale vami volený zástupca, takže ste o tom ako to tu vyzerá rozhodli vy, vivat demokracia a už sa teším keď to bude ako v zahraničí kde sú policajti milí a domov Vám budú chodiť iba 200€ pozdravy s fotkami a kamerovými záznamami a žiadny policajt sa s vami nebude baviť a nezníži vám pokutu ani neporadí, teda čo by vlastne mal taký arogantný policajt radiť takým bezúhonným občanom so svätožiarami nad hlavami, nie som kresťan, ale jedno sa mi z tej viery páči: Kto ste bez viny hodte kameňom. ;-)


23.05.2011 17:06

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

Angels: lekara si vyberiem, zivnostnika tiez...policajta asi nie...


23.05.2011 17:12

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Angelsk
 Kávičkár 

Ikona

demmoo: len keď zistíš, že lekár je zlý, už môže byť neskoro :-( a koľko firiem sa tvárilo seriózne a koľko ľudí na to doplatili :-( a ak sa ti nepáči policajt môžeš podať námietku dostaneš druhého ( laicky povedané, sú na to postupy len ich treba vedieť a ne... sa na to ) ;-)


23.05.2011 17:12

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

mcdalko
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

... ked to tak sledujem, celé to má na svedomí geografia... za hranicami sú úžasní policajti, a aj vodiči sa tam vedia správať... ;-)
edit: hrubý preklep :-}

Upravené 2 krát. Naposledy upravil mcdalko (23.05.2011 17:14)


23.05.2011 17:14

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Angelsk
 Kávičkár 

Ikona

mcdalko: [dobre] :-D


23.05.2011 17:56

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Vadim,s tým sa nedá nič iné ako súhlasiť [dobre]


23.05.2011 20:27

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Granatka:To že ty aj s tvojou kamoškou ste pokrútili zadkami pred policajtami malo čo s témou tejto diskusie spoločné?
Johny55:Na každú moju skúsenosť a dokonca aj iných reaguješ len ,že sa to nestalo,alebo že to nie je pravda.To akože ked mi tá krava na DI v BB,odmietla akceptovať ten potvrdený TP od jej kolegu v Trnave a vysmiala sa mi,tak som sa mal na nich ísť sťažovať?A komu tomu ich šéfovi,ten by ma tak akurát poslal do piči a ja by som nič nevybavil a zabil by som zbytočne deň.Ale podla teba sa to vlastne nemohlo stať.Normálnych policajtov je ako šafranu,lebo odchádzajú odtial preč,ani sa im nedivím.Ja by som asi tiež nevydržal medzi .....
Načo sú cestné kontroly ked 20 rokov mám v evidencii PZ VP skupiny A,A JA SI CHODíM VESELO NA AUTE A NIKOMU TO NEVADí.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil patrik411 (23.05.2011 20:30)


23.05.2011 20:29

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

tvoja vec co tu pises. Moja vec zase ci si myslim ze sa to stalo tak ako pises


23.05.2011 20:35

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Kurva tak ja si vlastne vymýšľam,ale aspon ma teší,že ani policajt tomu nemôže uveriť.Máš pravdu je to neuveritelné,ale stalo sa to a kludne zavolaj na DI v TRNAVE,a potom na DI v BB a zistíš kde si sa ocitol.
Nepotrebujem ako ste to tu nazvali vyplakávať na nete,len som chcel upozorniť na to ,že niekto tu chce iných vychovávať a sám je nevychovaný a bordelár.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil patrik411 (23.05.2011 20:38)


23.05.2011 20:44

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

patrik411 - Cela tato diskusia dopadla presne tak ako som si myslel a to ze vlastne my všetci obyčajný ludia si vymyšlame a zavádzame a plačeme nad rozliatym mliekom. A keď sa ti niečo nepaci tak sa chod sťažovať.. a to akože kde sme v Mozambiku??? alebo nejakej inej banánovej republike??? to aby som sa rovno išiel sťažovať a nie niečo vybavovať..


23.05.2011 20:49

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Pani nie ste v Mozambiku...Ste na Motoride - miesto pre vase vylevy, mur narekov ;-)
Povedzte mi k comu vedie to o com ste tu pisali? Akoze cudujem sa ze to neni v offtopicu.
Najlepsie by bolo keby si s tymito pripadmi isiel nariekat aj na UPN alebo aj do kaviarne Bystrica...Sak urcite to tam budu vsetci radi úpocut....Nic v zlom


23.05.2011 20:53

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

Johnny55 - WTF ty asi zijes v inej dimenzii. Ty trapko ja tu podla teba nariekam?? neni si ty náhodou ten môj spolužiak?


23.05.2011 20:57

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Johny55-neni si ty ten moj spolužiak?Ale asi nie ,lebo už aj ten by to pochopil.


23.05.2011 21:08

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

patrik411
 Turista 

Johny už neodpísal,už mu začal seriál.


23.05.2011 21:08

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Nechodite sa vy dvaja nahodou aj klatit? sak obaja ste z jedeho mesta, nazory mate rovnake..co viac dodat?


23.05.2011 21:11

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

feodorko
 Turista 

Ikona

Ladvinka Katka: Páni, feodorko a patrik 411, že Vás to baví hádať sa z debilom - Johny55. Nechajte ho ďalej sa vyjadrovať, určite spraví zo seba ešte väčšieho aj sám. ;-)
PS: chodia spolu preč každý večer, očividne im to robí radosť..... >:-)


23.05.2011 21:13

Re: Skúsenosti so Slovenskou políciou

demmoo
 Edvenčr 

Ikona

admin, už sa urážajú, zmaž to!!!!!!


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.