Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1715 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26141
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15799)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10342)

Norcobikes Prievidza - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNorcobikes Prievidza - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 |

17.03.2013 21:35

Re: Norcobikes Prievidza

GaST
 Kávičkár 

Ikona

V živote som u nich nebol, ani ich osobne nepoznám. Kupoval som od nich viackrát na základe telefonického rozhovoru resp. výmeny informácií mailom, či s chapíkom, alebo s pani, tovar vždy mali skladom, prišiel vždy včas, korektne zabalený, za lepšiu cenu ak som našiel na iných SK/CZ/HU stránkach, čiže z mojej strany spokojnosť maximálna. [dobre]
Vzhľadom na túto diskusiu ale už tam naozaj budem musieť zájsť aj osobne, áno - aj negatívna reklama funguje!


17.03.2013 23:00

Re: Norcobikes Prievidza

hroch
 Geriatrik 

Ikona

Patrik 411: prečo moju skúsenosť nazývaš kydaním?

Len som opísal čo sa mi prihodilo.

Keď to napíšeš Ty, tak je to skúsenosť pozitívna a keď napíšem ja , tak je to kydanie?

Sa trochu preber, feši 8-)
a buď objektívny


17.03.2013 23:22

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

feši je tak trochu blbé oslovenie , či ?


17.03.2013 23:46

Re: Norcobikes Prievidza

hroch
 Geriatrik 

Ikona

brazel: jak je libo :-)


18.03.2013 10:15

Re: Norcobikes Prievidza

barlac
 Jogurťák 

a este dam na zretel. noro svoju predajnu velmi rad preda. ma tam tolko tovaru skladom,ze neviem ci na sk ma niekto viac. ak sa citite,ze budete na tom lepsie,tak vas rad v tej vasej novoj predajni navstivim. pridem si pozriet ten vas krasny usmev s akym vitate zakaznika >:-) a slubujem,ze tam utratim minimalne 100e. ;-)


18.03.2013 10:55

Re: Norcobikes Prievidza

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

barlac ja sice nemam kamennu predajnu ale nikdy by som si nedovolil voci mojim zakaznikom to co si dovoluje norco napriek tomu ze motoraptor ma nezivi a asi ani nikdy nebude a teda nie som nan odkázaný.

Co z toho ze tam ma dva kamiony tovaru ked s nim nikto nechce velkoobchodne spolupracovat a kazdy si radsej Givi aj Motech vozi sam po svojej osi ako od "autorizovaneho importera" na Slovensku ktorý ma vo svojom hlavnom kráme tmu a stuchnutý zápach. Apropo Motech to muselo byť velké osieracie divadlo keď to Baloghovi, ktorý tú značku na Slovensku od piky rozbehol, tí inak solídni nemci napočkanie a bez vysvetlenia zobrali a dali to Norcovi.

Ja mam s Norcom aj osobnu skusenost este ked som pracoval v Styxe a by ste pozerali ako piče z deravých teplákov (tak ako som pozeral vtedy aj ja) že toto snáď nie je možné. Je! A roky. Ale nebudem to tu rozmazávať lebo už tu iní rozmazali toho aj tak dosť a aj to vôbec nič nezmení.

Nech si každý nakupuje kde len chce, pre mňa už dávno neplatí že cena je jediným kritériom a platí to pre všetko, nielen pre motosortiment.

p.s. tiež si myslím že poznámka o kradnutí je na facku

Upravené 1 krát. Naposledy upravil raptor (18.03.2013 10:58)


18.03.2013 11:37

Re: Norcobikes Prievidza

Norco práve názorne predvádza, kam vedie politika "predávam za nákup". Namiesto toho, aby bola na Slovensku sieť 15-20 dealerov so slušnými podmienkami (kultúra predaja, zásoby, slušné ceny), tak je tu jeden smetiar s vydieračskými spôsobmi. Všetci ostatní zo svojho širokého sortimentu prakticky Givi vypustili - zásoby majú len z toho, čo je univerzálne (kufre) a montážne sady si vozia zo skladov v zahraničí.
Ak by Norcovu politiku prevzali dovozcovia ostatných komodít, tak by na každý druh tovaru bola jedna pivnica pre Slovensko, ktorá si bude diktovať podmienky.


18.03.2013 19:45

Re: Norcobikes Prievidza

otyc
 Geriatrik 

ja mam info od Tommyho Wagnera z Mnichova (oficialny dealer nortonu, bmw a dalsich vyrobcov motocyklov v DE0, ze Norco robi servis na nove Nortony, ale podla jasnych dopodruceni tu v tejto diskusii, rad by som vedel, cim norco presvedcilo oficialneho dealera nortonu v DE


18.03.2013 20:11

Re: Norcobikes Prievidza

ale to sa tu nedozvieš....aj keď v minulosti servis mal ale každý druhý motorkár by chcel aby mu ešte zaplatili, že si prišiel dať na motorke niečo spraviť....


18.03.2013 20:33

Re: Norcobikes Prievidza

owwidius
 Turista 

Ikona

nekupoval som u nich nic, ale po 3 min pri ich stanku som uz ani nemal chut...


18.03.2013 20:57

Re: Norcobikes Prievidza

Palciak
 Turista 

Ikona

Bol u nich vo velkoobchode aj na vystave.

A som rad ze su aj taketo firmy na trhu. FAKT !!!

AKO INAC BY SOM VIDEL ROZDIEL napr. medzi STYXOM a pod. :-)

Samoska, ze som sa s nim porozpraval na vystave. Ved vystava je o komunikacii...

Naprv mi skoro vynadal, ze som sa bez opytania dotkol dziaka na mobil.
Ale kedze som som mal dobru vystavnu naladu, nerozhadzalo ma to...

Dokonca mi vylial srdce, ze pred chvilou si niekto nasadil vystavenu prilbu a skusal o zeleznu ruru co vydrzi.
AKO POTOM NIEKTO CHCE ABY BOL NORCO NORMALNY ??? :-)

Zvlastne, ze sa taketo veci sa zvacsa stavaju prave jemu :-O
Hmmm...


18.03.2013 21:39

Re: Norcobikes Prievidza

Junior
 Kávičkár 

Ikona

Pekne citanie. Poznam jeden obchod v BB kde som si chcel vyskusat prilbu a bolo mi povedane ze ved si ju vyskusate ked si ju pridete kupit. Odskocil som si z prace, tak som bol v slusnom, kosela, kravata a citil som sa tam ako totalny supak co vyliezol zo smetiaka :-~
A este jedna perla :-D maju tam nasivku znacky Bering tak sa pytam ci maju aj oblecenie tejto znacky a odpoved..., nie lebo slovaci nemaju na take drahe oblecenie 8-)


Ale k veci. Ten pan pri tele co bol pri tych kufroch na vystave je ten o ktorom sa tu pise ?


18.03.2013 21:44

Re: Norcobikes Prievidza

hroch
 Geriatrik 

Ikona

xixi. Vidím, že nie som sám, čo má pestré zážitky s Norcom. Že o železnú rúru.....

nemá chybu :-)))

Junior: zrejme áno, bol tam len on so ženou


19.03.2013 8:23

Re: Norcobikes Prievidza

Na budúci rok treba asi zorganizovať zvláštnu "púť" k stánku Norcobikes počas výstavy, poohmatávať všetko čo má na stánku, prilby, držiaky, kufre, a možno ich od jedu oboch porazí :-D :-D :-D :-D


19.03.2013 8:38

Re: Norcobikes Prievidza

Snake009
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Najviac obohraná platňa na Motoride... "Norcobikes" už mi to je až smiešne ako si tu jeden nespokojný druhému nahrávate na smeče a Vadim náš najlepší a najlacnejší je rozhodcom tohto vopred prehratého zápasu Norca... I-GRR [zle]

Skús e-shop a možno budeš spokojný tak ako ja. Inka na výstave bolo kopec nadutých ksichtov. Keď už sme pri tom, tak mne to príde že u nás ide na výstavu predajca za trest, teda až na pár výnimiek... 8-)


19.03.2013 8:47

Re: Norcobikes Prievidza

strive
 Turista 

Ikona

Ja som na výstave bol normálne sme sa dohodli na kšefte. Za mňa úplne bez problémov [dobre] . Ale keď som u neho pred pár rokmi bol v PD na predajni je pravda, že tam nesvietilo svetlo :-D :-D :-D .


19.03.2013 11:33

Re: Norcobikes Prievidza

Tunak
 Kávičkár 

Ikona

co furt pindate na smarad a svetlo. pochopte ze tie norcove papagaje a ina haved musia mat pre zivot podmienky ako v domovine a nie sterilne prostredie navonanej motopredajne.
pamatam si obdobie ked aj iny, "premiovy predajca v BA", sedel v zhasnutej bude a pri troche stastia sa zdvihol a zazal svetlo, ked to uznal za vhodne ;-)


19.03.2013 19:25

Re: Norcobikes Prievidza

MartyAlu
 Turista 

Ľudia čo tu riešime???
Norco,Styx, Žubor a iný, máme stále na výber kam ísť a kde utratiť svoje prachy. Ja osobne chcem, aby sa za moje peniaze chovali ku mne ako ku klientovi. A ja rád vo finále zaplatím keď budem spokojný, o tom je predsa obchod.
A NIE VŽDY JE ROZHODUJÚCA CENA !!!


19.03.2013 19:50

Re: Norcobikes Prievidza

prevo102
Darca Krvi  Turista 

Ikona

lol, na tomto pseudoobchodnikovi sa kosim este doteraz a to som bol na vystave v sobotu...a nie nemam chut pouzit eshop ako tu navrhuje niekto vyssie pri niekom kto sa preukazal ako totalny blb pri prvom kontakte s potencialnym klientom...


23.04.2015 19:56

Re: Norcobikes Prievidza

Takze.. Sice z PD pochadzam ale prvy krat v zivote som tam bol az vcera pri vyjazde s vestromakmi. Sli sa kupovat kufre a vo vseobecnosti pozriet doplnky. Cesta to bola velmi poucna nakolko sme sa dozvedeli ze:
1. norcobikes je primarne e-shop a tak si mas uvedomit, ze ona kym sa s tebou vykecava, prichadza o peniaze. Zaplatis jej tu hodinu ? Ci ? ... poznam aj ine panie to maju hodinovu sadzbu, a tie za tie prachy niesu take drze..
2. Ked prides na moto priamo ku nim do predajne (pred predajnu samozrejme :-))) ) a chces si kufer prirovnat k motorke aby si sa rozhodol ktore si kupis mas dve moznosti. Ist do riti a ist do riti. Kufor sa dotykom a vynesenim pred predajnu znehodnoti natolko, ze je nepredajny a preto z predajne nic, co nebolo plne zaplatene neodide..
3. Ak si nosice nekupis u nich (bavime sa o givi tusim monokey ?) tak nieje garantovane, ze ti uznaju reklamaciu ak kufor spadne. Pretoze nosic givi kupeny inde ako v norco nieje to iste ako nosic givi kupeny v norco.. Asi maju specialne edicie tovaru robene pre nich...
4. Marza na prilbe za 259 eur je 4 eura slovenske. Aj preto su ich ochotni predavat v zlave po 150 eur lebo ked ich predaju 400 kusov, tak zarobia... pre hejterov, prikladam matematicky nevyvratitelny dokaz:"(4€-109€) x 400 = zisk"
5. Biela prilba je dobra. Pani jazdi len na najnovsich modeloch najvyssich rad motoriek, kazdy rok meni celu kombinezu za najnovsiu a najkvalitnejsiu a jej 12 rocna biela prilba jej k tomu vsetkemu perfektne sedi (sorry mozno povedala menej rokov ale zda sa mi ze 12 ... )
6. Vystaveny kufor v predajni sa aj lahkym (ozaj som sa ho ledva dotkol) dotykom nici a skriabe mikrocasticami prachu. Ako zakaznik mam byt natolko uvedomely aby som tovar nenicil priamo na predajni a nevyrabal zbytocne skodu.

Takze, bol som tam raz prvy a posledny v zivote. Aj keby mi nukali novu mutistradu v zlave za 700 eur vylucim im nestravene zbytky potravy na pohlavny organ muza.. S tak otrasnym pristupom som sa v zivote nikdy nestretol.. A taku naloz zvastov som teda za tak kratky cas ani nepocul uz hodne dlho ak vobec niekedy...

Prajem vela uspechov v podnikani. Chudaci to ludia co si od nich nieco kupia a budu chciet reklamaciu ci nedajboze poradit. :-~ .


23.04.2015 20:12

Re: Norcobikes Prievidza

sqeles
 Jogurťák 

Re: ziskop: Takže tvrdíš,že sa to tam niako nezmenilo :-D


23.04.2015 20:41

Re: Norcobikes Prievidza

motuzu
 Kávičkár 

Ja pridam tiez zlu skusenost s e-shopom. Objednane dve veci - jeden produkt givi, druhy produkt len tak do poctu, ked uz platim to postovne. Oba produkty svietili na sklade.

Na dalsi den mi poslali mail, ze odoslali objednavku len s druhym produktom, lebo prvy je nedostupny. Slusny obchod by po prve nemal napisane, ze maju na sklade, co nemaju (stane sa, udrzovat inventar v niektorych e-shop je utrpenie). Ale po druhe, mali mi aspon zavolat, alebo napisat, "pane mozeme vam poslat iba jednu vec z tych dvoch co ste si objednali?"

Ten prvy produkt som si neskor objednal zo Styxu a chalani mi za 15 minut volali, ze "sorry nemame to na sklade, ale pojdeme po to do Talianska za dva tyzdne, pockate na to"? Nabuduce si radsej priplatim tych 15€ a znova objednam zo Styxu ako spekulovat s takymito obchodmi...


24.04.2015 9:14

Re: Norcobikes Prievidza

ibiza
 Turista 

S Patrikom plne suhlasim. Boli sme tam spolu. A ja rovnako ako on prvy aj posledny raz. A presne v momente ako dotycna osoba povedala tu hlasku s tym internetovym obchodom a ze ak sa nam bude venovat tak jej to musime zaplarit som sa radsej zobral a odisiel von lebo by to nemuselo sobre dopadnut. Ja byt na kamosovom mieste ktory tam siel kupit rie kufre by som jej obratom povedla. OK. Ako chcete.. Nemate zaujem sa venovat zakaznikovi priamo na predajni?? Ja mozem tych niekolko stoviek minut aj inde a odisiel by som uz len z principu. Tiez konstatujem otrasny pristup celeho personalu. Nikdy viac!!!!!!!
Patrik to napisal uplne presne.


24.04.2015 11:59

Re: Norcobikes Prievidza

novyAmater
 Kávičkár 

Nerozumiem ako moze takyto obchod prezivat s takymto pristupom k zakaznikovi...


24.04.2015 12:24

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

ziskop a po ňom ďalší prispievajúci , som si teraz otvoril stránku norcobikes www.norcobikes.sk/web a na môj dušu som tam nenašiel nič o tom , že by mali predajňu , je tam uvádzaný len distribučný sklad , čo teda rozhodne nie je predajňa v zmysle , v akom sa všeobecne chápe a do väčšiny distribučných skladov by cudzieho človeka normálne ani nevpustili .

Neobhajujem , len tak verejne dumám .


24.04.2015 12:33

Re: Norcobikes Prievidza

bubak650
 Edvenčr 

Ikona

Pridám aj ja svoju skúsenosť.
Pred rokom som chcel zakúpiť nosič bočných kufrov givi na moju apriliu. Hladal som nikde ho nemali až na tuto predajnu tak som zavolal že či ho maju skladom. Odpoveď bola áno máme a že si ktomu možem pozrieť aj nejaké kufre. Tak že prídem osobne z TN do PD. Prišiel som na predajnu že nosič maju aj mi ho ukázali ale že mi ho nepredaju pokial si nekupim kufre. Dozvedel som sa aké maju lacné kufre všeliake mi poukazovala paní ale nevybral som si žiaden tak som chcel bez kufrov. To mi bolo odmietnuté. Tak som nahnevaný šiel preč. Volal som majitelovi a bolo mi povedane že som si to mal lepšie dohonuť cez telefon. Hladal som nosič aj dalej ale proste nebola možnosť inde ho najsť. Tak som spísal obejdnávku na nosič a uderil som si tam kufre Trax s redukciou na givi. Zavolal som že si po to prídem osobne. Vzal som motorku aby som to tam hneť vyskúšal prevzal si tovar bolo mi povedane že mám použiť svoje náradie, oni tam niesu na to aby mi niečo požičiavali. Tak som nahodil nosič pak šiel na redukciu a ani po pol hodine som sa nevedel vysomáriť prečo to nepasuje. Potom pozerám v papieroch že redukcia je pre nosiče HEPCO a nie givi tak som šiel dovnutra z parkoviska. Ukazujem že mi dali zlú redukciu, bol som hneť z__baní že prečo si to objednávam podla objednávacieho čísla alebo niečo také nechápal som ... že oni to teraz nepredaju je to rozbalené..po tom ako som si to vypočil boli ochotný mi dať spravnu redukciu ktorú som mal v objednávke vybratu z ích e-shopu s tým už bolo všetko v poriadku.. namontoval vratil zlu reduciu a prášil preč.

Tento rok som objednal odtial ´givi aitflow plexi sklo.. píšem mail že či je skladom. Odpoveď bola ANO. Tak volám že kolega mi to príde vziať za chvilu, bol práve v PD.. Odpoveď: ale nemáme tu to pelxi teraz.. plexi si objednal jeden pán ale nebol spokojný (že si to predstavoval nak to plexi) tak že keď ho pošle tak mi ho pošlu oni. Tak som to predýchal lebo stálo ma to vela síl tam volať po skusenosti s nosičom. Nakoniec som si po plexi prišile neskor.Paní bola na predajni ochotná.
Ešte dobrá skúsenosť tento rok: kúpoval som brzdové platničky (plná ochota mladécho chalana)

Takže už som asi pochopil ích pravidla, treba tam prisť nečakať ochotu a kupovať len to čo sa nepokazí inak ako mechanicky aby som nemusel nič reklamovať. A hlavne sa nespoliehať na stránku ani telefonát, na predajni može byť všetko inak. :-)

Takže okrem pár chvíl vriacej krvy v žilách mám všetko čo som od ních chcel.


24.04.2015 13:18

Re: Norcobikes Prievidza

jojkoz
 Turista 

Ikona

2 brazel

Ano je to mozne - pretoze predajna musi byt registrovna - vratane otvaracich hodin ....

Kazdopadne ak to nemaju tak by nemali mimo eshop nic predavat - len vydat ......

Inac ja som tam bol pred rokmi tiez dva razy - prvy a posledny :D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jojkoz (24.04.2015 13:18)


24.04.2015 13:29

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

jojkoz , nó , nemali a to považujem za ich naozajstnú chybu + ja vidím ešte jednu veľkú , že jedna ženská a návšteva niekoľkých rádobykupujúcich , tam môže zmiznúť vecí , že by si to jeden ani nepomyslel .


24.04.2015 13:44

Re: Norcobikes Prievidza

novyAmater
 Kávičkár 

potom by nemali mat na stranke toto --- Tovar si môžete zakúpiť v našom distribučnom sklade v Prievidzi. Skladom máme viac ako 15.000 položiek tovaru čo je zárukou, že si od nás odveziete to, čo práve potrebujete.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil novyAmater (24.04.2015 13:44)


24.04.2015 14:29

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Opakujem ešte raz , ja ich neobhajujem , nemám s nimi nič a ani nemám čo od nich kupovať , bol som tam pozrieť s kamarátom len raz , proste naozaj ako sklad a samotná ženská , to mi neprišlo dosť bezpečné , mám dosť skúseností s ľuďmi aj z tej druhej strany pultu , nie je to med lízať , preto si prácu ľudí v obchode vážim a to je celé .
Vlastne nie , ešte niečo , že skúseností je tu popísaných dosť , tak mi to potom príde , ako keby niektorí trpeli masochizmom .


24.04.2015 14:35

Re: Norcobikes Prievidza

novyAmater
 Kávičkár 

Ano ja som pochopil ze ich neobhajujes, ale ked si hento vycapia na stranku tak ich clovek tak nejak berie ze ten sklad funguje zaroven aj ako predajna.
Ja tiez nechapem ked sa niekto 2 krat spali, a na treti krat ide znova k nim.


24.04.2015 14:53

Re: Norcobikes Prievidza

MarkoLM
 Turista 

Ikona

Nebudem ani rozpisovať moje skúsenosti s týmito "obchodníkmi na slovo vzatými", len tohtoročnú....pri mailovaní si s niekým mi bolo napísané, áno máme tu tento tovar ale či je to to, čo hľadáte neviem a rozbalovať a pozerať to nejdem...No tak chod do piče aj s tvojím obchodom a s tvojou neochotnou predavačkou, či priateľkou ako ju minulý rok nazval.
Absolútne ignorantský prístup, všetko zle a zákazník je ten chuj, čo si niečo dovolil objednať, či zavolať o 16.55, že čo je s mojou objednávkou. Odpoved: prečo voláte o takom čase a ešte keď je moja priateľka PN?
Tak si daj do odkazovky číslo kam može zákazník volať alebo si vypni telefón ty inteligent. Jednou vetou: Firma, ktorej nedám zarobiť ani cent. [zle] [zle] [zle]


24.04.2015 15:32

Re: Norcobikes Prievidza

brazel - Nech maju aj distribucny sklad. Ok, nemam problem s tym, ze to neni predajna. Nakupujem cez net tak mam zaruku 14 dni na vratenie tovaru. Ona v podstate ziadala, aby si si tie kufre objednal, nehcal poslat domov, vyskusal vratil, dobropisoval, objednal druhe atd..
Cize keby nemala v hlave nasrate, tak jej dojde, ze ked da tie tri kufre teraz chalanovi co je priamo tam pred predajnou s 500 eurami v ruke tak nemusi 3x vybavovat a 2x dobropisovat objednavku nie ?

Cize ozaj.. rpedajna nepredajna, priemerne inteligentnemu delfinovi musi dost, ze by zarobil viac ak vybavi cloveka za 10 minut a netrepe chujaciny 30 minut predtym ako ta pusti dovnutra...

alebo ! - "Dobry den. Ospravedlnujem sa, ale nie sme predajna ale iba sklad. Prosim pridite, az po tom, ako vam posleme notifikaciu o vybaveni vasej obejdnavky. dakujem, dovi dopo.... "
tak ako pisu aj ostatni - nerozumiem ako dokazu fungovat.. Podla vsetkeho 95% ludi tam ide len raz a take iste percento s nimi ako shopom konci aj po absolvovani 1 reklamacie..

Na slovensku musi byt strasne vela motorkarov :-D


24.04.2015 16:21

Re: Norcobikes Prievidza

sqeles
 Jogurťák 

Ako funguje..... No jednoducho,Noro si nepotrebuje naháňať klientov,obchoduje už niekoľko rokov a zarobené má.Prácu mám od jeho predajňe možno 50 metrov a vidím čo mu parkuje pred obchodom.Ani nebýva v robote od rána do noci aby zarábal.Podla mňa už to má ako neaké povedzme hobby alebo len aby zarobil tak,nech není hlboko v strate.A skupinka klientov čo má,tak k tým je samozrejme iný prístup.


24.04.2015 19:53

Re: Norcobikes Prievidza

skupinka klientov ?
Ako ja chapem.. dobre, nech to drzi na nule tak nemusi vela zarbat ale realne - kolko mini priemerny motorkar rocne ?
2 sady gum ?
4 - 10 vymen oleja ? a podobne voloviny ? Ako ano ak ma "skupinu klientov" ktori nemaju co s peniazmi a kazdy rok od neho beru 10 novych motoriek len tak zo zabavy ok..

A k tomu je to hobby... ja mam hobby ja neviem.. Chov vtakov. Tak pridem ku klietke.. tam kazdemu papagajovi vynadam do nevedomych kureniec, nazrat im dam psacie granule, len tak aby prezili, nic co by mali radi ale nieco co len musia zrat a k tomu spinavu vodu.. - chapes co chcem povedat.. proste ak by to bolo hobby tak to robi napr ako vadim. Az na to, ze si pri kazdom stretnuti vykame / tykame podla toho ako sa zobudil, nieje problem unho stravit 2 hodiny skusanim. Rukavice som tam kupoval na 5 krat ale nemal problem poradit, dat mi vyskusat a dokonca rukavice co som kupil a pouzil, zobral naspat (Vratil mi nakupnu sumu minus zlavu, ktoru na tie rukavice poskytol k dalsiemu predaju) a dal mi druhe. To je pre mna pristup cloveka, ktory to ma ako hobby a viem, ze ked budem teraz kupovat letnu bundu, pojdem k nemu. Ked sa budem buduci rok prezbrojovat, pojdem k nemu. A nebojim sa povedat, ze tym ze sa so mnou bol ochotny mantat s rukavicami a s mojo frajerkou stravil hodinu skusanim topanok, si v podstate spravil mozno 1000 - 2000 eur obrat v najblizsom roku ci dvoch..


24.04.2015 20:21

Re: Norcobikes Prievidza

MarkoLM
 Turista 

Ikona

Sqeles- skupina zakaznikov, iny pristup... typicke magorske zmyslanie. Vies o podnikani ocividne velke nic ked pises tieto blaboly.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marko353ZE (24.04.2015 20:22)


24.04.2015 20:44

Re: Norcobikes Prievidza

juraj10
 Turista 

Tak pridám aj ja niečo, ale mám samé pozitívne. Asi som mal štastie, ale kupoval som v priebehu 2 rokov centrálny stojan, plexi, padáky, bočné držiaky. Všetko na predajni po tel.dohovore, dokonca mi požičal pan aj šrobovák na plexi, aj keď pripomenul, že každý druhý sa mu nevráti. Takže zatial ok a hlavne všetko skladom.


24.04.2015 21:28

Re: Norcobikes Prievidza

sqeles
 Jogurťák 

Magorske zmyslanie mi skor pride na cloveka ktory ma nepozna a pise blaboly ako sa nevyznam.A hlavne ked nedebatujeme o mojom obchodovani ;-)
ziskop chapem co tym myslis ale chalan podnika,ide mu to a vsetci sa cuduju ako je to mozne (vratane mna) :-)


25.04.2015 0:03

Re: Norcobikes Prievidza

jogcar
 Edvenčr 

Re: sqeles: prosim ta precitaj si este raz co pises a zvaz. Toto vlakno nevzniklo len tak alebo z nudy. Vzniko, pretoze obchodnik ocividne porusuje zasady slusneho spravania a napriek tomu sa najdu "zakaznici", ktori kupia. Ci tam ma drahe auta, alebo nie ma aky suvis s kvalitou podnikania a sluzieb?

ANO, ja viem, chyba je v nas, zakaznikoch, pretoze nakupujeme v STYXe, nakupujeme v louis, u vadima, u raptora, motorradecke a neviem este kde, kde sa proste nestane, ze je tma, nestane, ze predajca ti vysype z rukava, aky si dement. Kde sa ta opytaju ci mas este nejake prianie alebo ako by ti mohli pomoct.

Ci je to pozitivny zazitok alebo negativny je subjektivne, kazdy musi za seba povedat, uznat ci je to vhodne, ci si to zasluzi, ci sa to patri. V pripade len naznaku alebo akejkolvek podobnosti tu opisaneho spravania, by som uz zakaznika nemal. Niekto ma rad sadomaso, niekto nie.

Na zaver, nebudte ovce, ked sa mi nelubi, tak nekupim.. Osobne som zastanca klasickeho distribucneho retazca, ako pisal vadim, co pri jeho cenach urcite nie je udrzatelne. Pestujme si predajcov, ked sa o nas staraju oni si budu pestovat nas. [dobre] to znamena nebudem tu vyplakavat, sorry ziskop :-), otocim sa na pate a idem inde. Vyplakavanie by malo zmysel, ak by obchodnik mal ochotu to riesit.

Tuto temu snad uz dalej nie je ani potrebne rozvijat, mala by zmysel, ak by sa vyjadrili obe strany, coz sa myslim nestalo a nestane. Je to jeden s prejavouv ako si predajca vazi zakaznika, jeho nazor a v konecnom dosledku svoje meno.
Navrhujem teda aby sa vyjadril, pokial ho to nezaujima, tak vlakno v podstate zamknut, pretoze sa len zbytocne dotahujeme a rozuzlenie nenastane.


25.05.2017 18:39

Re: Norcobikes Prievidza

slajo
 Edvenčr 

Ikona

Ahojte, chcem sa informovať aké máte aktuálne skúsenosti s emailovou komunikáciou s norcobikes.

Rád by som si u nich objednal dva kufre + dva nosiče na moto, mám však predom pár otázok. Volal som - číslo neexistuje. Písal som mail - na ten nikto neodpovedá.



25.05.2017 18:57

Re: Norcobikes Prievidza

copy
 Skútrista 

Ikona

Tam sa tuším pôjdem pozrieť len tak zo zvedavosti


25.05.2017 19:17

Re: Norcobikes Prievidza

dajpokoj
 Turista 

neodporúčam, kupoval som od nich bočné tašky na motorku. Strášna komunikácia s nimi, hlavne s pani. Potreboval som niečo vyreklamovať, nakoniec povedala, že som blbec a že sa so mnou nebude baviť. Každý ale nech skúsi, ja už nikdy viac....


25.05.2017 20:13

Re: Norcobikes Prievidza

1richi1
 Turista 

Ikona

zdravim pani , ja som kupoval od nich asi pred rokom drziaky a kufre a v uplnej pohodke vsetko prislo ako malo slusne zabalene neposkodene a v lehote ako bolo napisane, ceny mali rozumne .


25.05.2017 20:14

Re: Norcobikes Prievidza

JanciXX
 Turista 

Ikona

Ceny majú bezkonkurenčné, odporúčam [dobre] s reklamáciou však skúsenosti nemám..


25.05.2017 21:10

Re: Norcobikes Prievidza

Komko
 Turista 

Ikona

Osobne som nebol, po prispevkoch tu sa ani nechystam :-)
Bral som tankvak a podkovu cez eshop, bez problemov o 2 dni doma.
Uvidime ako to dopadne po druhej objednavke :-)


25.05.2017 23:59

Re: Norcobikes Prievidza

Juro123
 Geriatrik 

komunikoval som mailom a pohoda,dosiel som si osobne pre padaky na afriku,a tiez pohoda,spokojny som


26.05.2017 8:02

Re: Norcobikes Prievidza

MarkoLM
 Turista 

Ikona

No...tolko negativnych komentov a firma uz dlhe roky funguje..v com to asi bude...
Pani chochmes nema, to je pravda. Doma by som ju nechcel.


26.05.2017 21:25

Re: Norcobikes Prievidza

Zdravím, netreba hladať chyby skôr sa zamyslieť akoby to zvládli dvaja ludia na predajni pri 1000 otázkach a zhľuku ludí zrazu na predajni , asi každý by si mal najskôr dať cieľ čo potrebuje kúpiť a v eshope to ľahko nájde , ak nie !!! nech pátra inam, ja som bol osobne a môžem konštatovať že ochota bola poradiť a aj ja som si uvedomil v tom okamihu že určite by to nebolo možné sa venovať daším 5 kupujúcim, asi tak veď skúste otvoriť eshop a tvorte budúcnosť


27.05.2017 12:49

Re: Norcobikes Prievidza

xtremo
 Kávičkár 

Ikona

to ze je 1000 otazok a vela ludi na predajni ti nedava opravnenie sa k tym ludom spravat ako chuj :-) nestihas zober dalsieho zamestnanca alebo sa nauc spravat a zvladat stres


27.05.2017 21:13

Re: Norcobikes Prievidza

Stowasser
 Turista 

Ikona

Vela ludi v predajni? To je nejaky hoax, v tej zoologickej jaskyni nebolo nikdy viac ako 2-3 ludia sucastne, predpokladam, ze 90% tovaru predavaju cez eshop, teda nie su odkazani (vychovani) spravat sa k nakupujucim aspon standardne.


28.05.2017 14:11

Re: Norcobikes Prievidza

copo
 Edvenčr 

Ikona

moja skusenost odtial no strasne cosi, dva krat som bol tetula tam neskutocne odporna chcel som pozret tankvak vystaveny bol len jeden na eshope ich bolo u nich viac. Tetule sa nechecelo mi ich dako ukazat ze aj tak by som len okukal a kupil lacnejsie z netu povedala, no tragedia. Potreboval som primerat na bmw gs na tu svacnutu nadrz nic nepasuje len taky co je na to urobeny. Tak som si na dovcu pozical od kamosa.

Druhy krat som isiel okolo ze idem kuk ci bude lepsi pristup, nastastie tam bol Norco a doniesol mi tankvak, ktory bol na GS rovno urobeny, hned som ho zobral


28.05.2017 14:59

Re: Norcobikes Prievidza

Skalaaa
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

Ja pohoda dopredu objednané svetlo na kufor len som ho vyzdvihol ale sedel mi dajaký čvirik na ramene v predajni


17.10.2017 20:12

Re: Norcobikes Prievidza

Ja mám niekoľko skúsenosti s týmto ha.....m . Jeho slovná zásoba voči zákazníkom ako chod do prdele, debil a podobne som si už viac krát vypočul.Pri reklamácii v jeho nore mi povedal aby som vypadol keď som chcel svoje peniaze naspäť za nový poškodený tovar a nebral som druhý.A že čo ho otravujem a tá jeho nie je na tom lepšie.A čo sú to za praktiky keď chcete kúpiť tovar a má nízku cenu a keď ho chcete vidieť tak vám prihodí 20% naviac za manipulačný poplatok a má ho vedľa v regály.Je možno lacnejší ako všetci ostatný ale riadi sa heslom môj zákazník môj pes. Doporučujem u takéhoto i....a nič nekupovať nie ste predsa niaky chudáci aby vám takýto haj..l nadával.Je to kre..n najväčšieho zrna.Zaregistroval som sa dnes pretože ma vytočil. Nekupujte, nekupujte !!!!! :-((((((



17.10.2017 20:51

Re: Norcobikes Prievidza

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Re: miskorisko: ako sa lisis svojim vyjadrovanim od nich?


18.10.2017 6:50

Re: Norcobikes Prievidza

Skalaaa
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

Tak ale Noro začal 1. hehe [shake]


18.10.2017 7:06

Re: Norcobikes Prievidza

Re: janoval: [zle] ty nevidis rozdiel medzi vyjadrovanim obchodnika ku klientovi a nasledne dotknuteho klienta na adresu podnikatela? kto chce od koho peniaze? to sa vyjadruje este velmi slusne


22.10.2017 7:30

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Ten rozdiel že či sa niečo reklamuje v rakúskom louis giga na Kagraner platz a u nás je naozaj veľký.Reklamoval som alebo vracal som už viac krát v louis louis giga na Kagraner platz a ten prístup bol až neskutočne pro zákaznícky.

Kúpil som si nohavice v akcii za 69€ ete na jeseň a užsom ich veľa neponosil ale od na druhý rok som zistil že v rozkroku kde sa spájajú dva diely sa to pára ale nemal som tam cestu a išiel som na dovolenku do Chorvátska a tam sa to už roztrhlo.Keď som prišiel domov tak som hladal účet s malou dušičkou v nádeji a našiel som.Gate zabalil a spojil výlet z nákupom a išiel som dompredajni že ma tam pošlú do péčka.Ale opak bol pravdou.Keď som predavačovi mojou chabou nemčinou vysvetlil problém a sa po pol roku ospravedlnil on mi na to povedal že sa nemám čo ospravedlňovať že to oni sa musia a posiela to výrobcovi.
Opýtal sa ma či chcem iné alebo peniaze naspäť.Tak som povedal že peniaze a išiel k pokladni kde mi to ykešovali a keď som sa vrátil tak sa mi nezdala tá cena,pozrel som do katalógu a zistil som že mi vrátili neakciovú sumu t. O 20€ viac :-D

Ešte dávnejšie som si kúpil prilbu jetku Caberg a doma pri prvej jazde so zistil že je nejaká hlučná tak som ju na druhý deň išiel vrátiť.Týpek skontroloval či nie je poškodená a či všetko funguje a vrátili mi peniaze.

Do tretice,keď som bol v malom luisovi na Triester strasse kde som chcel kúpiť nohavice ako aj budu ktorú som si vybral doma z katalógu.Po príchode zistujem že nemajú velikosť M a pýtam sa že či nemajú v sklade ale ako to už býva tak všetko je v regáloch.Terka neváhala a zavolala do druhej fililálky už spomínanej a že tam potrebnú velikosť majú a po nadiktovaní mena mi hovorila že to tam mám rezervované.Tak som všetko nakúpil tam.

Takéto zážitky mám ja aj keď ten luis je stále to isté ten tovar rovnaký a obmieňa sa iba ráz ročne.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil forester (22.10.2017 7:31)


22.10.2017 10:27

Re: Norcobikes Prievidza

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: forester: presne takto to funguje aj v UK, neriesi sa. Jedna z veľmi málo nosenych topánok sa mi začala parat dva týždne po skončení zaruky.Spytali sa ma ci chcem peniaze alebo iný tovar.Zobral som presne také isté boty,svoje dal z nôh dolu, obul nové a odkracal. U nás sa mi začala parat kožená penazen ktorú používam na eurá keď som doma.Zobrali ju odomna s tým že ju musia poslať na posúdenie,ze podla zákona na to majú mesiac a podobne bla bla.Po dvoch týždňoch sa vrátila presita.S výsledkom som bol spokojny,zo spôsobmi riešenia nie.
Mimochodom..... povedal si im o tých €20 čo ti dali navyse? Ja by som povedal.


22.10.2017 11:33

Re: Norcobikes Prievidza

Re: RadoR6: presne takto to u nas funguje ako pises. otras. kvoli jednej reklamacii musis x-krat behat do obchodu jak pako, skoda reci.

druha vec je, ci by som si zobral tie iste (aj ked nove) topanky po tom, co sa mi povodne zacali parat, to je slusny zavdavok na dalsiu reklamaciu. aj ked nemusi byt.


22.10.2017 12:52

Re: Norcobikes Prievidza

xtremo
 Kávičkár 

Ikona

vsetko je to o ludoch a keby medzi zakaznikmi neboli vyebavaci so systemom tak by sa aj obchodnik spraval inak a hodil rukou... Neviem ci to je aj na zapade bezne ale u nas sa stava bezne ze si niekto objedna tovar cez eshop napr. fotak, obeha s nim dovolenku a po dovolenke ho vrati spat lebo ved moze...ze s tym obchodnik ma milion papierovaciek a vo finale hovno nikto neriesi :-~


22.10.2017 12:54

Re: Norcobikes Prievidza

Saints
 Čoprák 

Ikona

Komu vlasne predava ten "Norco bikes" tovar, ked ma taky pristup k ludom?
Offialne je distributor GIVI - tak sa postazujte u tialianov, mozno tych bude brat vazne a ak by ho raz zrusili mozno to prevezme niekto normalny.

Berie od neho GIVI a Styx?

www.givi.it/Distribution


22.10.2017 13:21

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Re: RadoR6: tak v UK je iná kultúra,to sa asi nedá porovnávať :-D
Poznam detajlne,syn žije v Sheffield už 9 rokov a v predajni SMC na Walker street som pri každej synovej návśteve ako na koni,kúpil som tam už kopec vecí.Majú tam úplne iný tovar a od firiem ktoré u nás alebo AT nevidieť.Kúpil som tam geniálnu bundu,topánky od fi.Spada potom synovy komplet aj sebe,rukavice ja a žena.Boty od Spady mám už druhé,je to Írska firma ktorá na svojom eshope nemá možnosť zasielania na Slovensko.

U Lojza giga to funguje tak že ideš k pultu kde sa objednávajú veci a je tam aj customer service.Dal som týpkovi účet kde si oddelil tie gate od iného rovaru, ktorý následne naskenoval a vytlačil svoj kde niečo popísal a s tým som išiel k pokladni kde to tetka zase naskenovala a dostal som many :-D To že tá suma sa odlišovala som zistil až doma.U lojza som od r.2010 nechal majland a na moje tri motorky a synovu vybavu na motorku plus moja žena handry.Takže takýto bónus je v tomto prípade iba ako kávička na sekretariáte riaditeľa.

Louis sa správa korektne však to majú managersky zmáknuté a vedia že keď ti nevíjdu v ústrety a ťa naserú tak ako hore kolegu už tam neprídeš/neobjadnáš.

Enem tolko k tejto poučnej téme pre kúpichtivých kolegov :-D


Dôvod úpravy:

Upravené 3 krát. Naposledy upravil forester (22.10.2017 13:23)


22.10.2017 22:57

Re: Norcobikes Prievidza

tak v UK je iná kultúra

ano prevazne uz moslimska


23.10.2017 9:31

Re: Norcobikes Prievidza

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

Re: Saints: ceny eshopu z PD na tovar Givi pre koncovych zakaznikov je na dlhu debatu..... ;-)


26.02.2018 19:15

Re: Norcobikes Prievidza

sokol1
 Geriatrik 

Zdravim.
Chlapi,funguju oni este?Alebo az tak vrcholne kaslu na zakaznikov?
Kupil som od nich minuly rok ochranny ram givi,na ktorom ale nesedia roztece napriek tomu,ze typ sedi na moto.Chcem to teda u nich reklamovat,nech to riesia s givi,no ale v januari mi neprebrali zasielku na poste,na mail neodpovedali,na telefonne cislo sa neda minimalne od zaciatku roka dovolat,ani nezvoni.......
Kurnik,taky som zlostny,ze az.Keby som to mal blizsie,tak som tam osobne.
Taketo neferove jednanie im neviem ako dlho vydrzi,ale mna hrozne štve...

Dôvod úpravy: Tak na mňa prišlo...

Upravené 2 krát. Naposledy upravil sokol1 (26.02.2018 19:23)


26.02.2018 19:59

Re: Norcobikes Prievidza

magnumec
 Kávičkár 

Ikona

Re: sokol1: Ahoj,mali dovolenku dlho,pred tyzdnom asi zacali,volal som tam a pan majitel ma sfukol ze mam pisat na email,ze ho zdrzujem,tak asi tak....

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil magnumec (26.02.2018 20:00)


26.02.2018 21:35

Re: Norcobikes Prievidza

Saints
 Čoprák 

Ikona

sokol1:
1) U Givi sa to stava ze to nepasuje ...
2) A ty nevies, ze u nich sa da len lacno nakupit? Reklamovat to uz ani neskusaj ... Zatial sa im celkom darii, uz sa drzia dost dlho na trhu s takymto pristupom a to len v daka nizkej cene.




26.02.2018 21:40

Re: Norcobikes Prievidza

TomTee
 Turista 

Ikona

Radsej tasku na gurtniach ako po tychto informaciach nieco kupit... Ale ked nakupujete tak sa necudujte. Nakupom ich sami zivite ale to je asi zbytocne pisat...


27.02.2018 12:28

Re: Norcobikes Prievidza

osobitnaskola
 Edvenčr 

Ikona

Pristup k zakaznikom v kombinacii s asi najnizsimi cenami Givi na svete mi do hlavy tlaci osobitnu skolsku otazku, ze ci nejde viac o obchodovanie s tovarom ako o predaj tovaru >:-)


28.02.2018 23:54

Re: Norcobikes Prievidza

josi
 Kávičkár 

Ikona

Nedá mi to...
Už dávnejšie som si objednával bočné kufre cez eshop. Pani mi volala, že majú len jeden kus a ponúkla mi iné. Súhlasil som. Opýtala sa ma, či mám nosiče a ja, že si niečo vyrobím. Ponúkla mi wingrack, že to bude bezpečnejšie a bez roboty. Objednal som - všetko prišlo v poriadku. Pani v telefóne bola milá a sympatická. Spokojnosť....


01.03.2018 0:09

Re: Norcobikes Prievidza

MilanBakos
 Turista 

Objednaval som : padacie rámy givi, drziaky kufrov givi,dziak top case givi, kufre givi, top case givi, chranice ruk givi. Všetko došlo v poriadku zabalené, všetko sedelo. A cena o 25 - 30 % nizsia ako u ostatných e-shopov. a pri sume presahujucu 1200 eur to nie je zanedbatelná položka. U mna spokojnosť


01.03.2018 15:03

Re: Norcobikes Prievidza

Toman
 Skútrista 

Ikona

Ja som odnich v eshope objednal nosic, obchod objednavku akceptoval. potom prisiel email ze objednavku rusia ze cena v eshope je platna len ak kupim komplet set. Zvisenu cenu som akceptoval ale potom prosiel dalsi email ze tovar by bol dostupny az cca za 4 mesiace, to som to uz zrusil. Tovar som kupil inde kde bolo dodanie 3 dni (tovar mali to na sklade sklade na predajni, ale to bola skor nahoda)


03.03.2018 6:32

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

No ale náhoda že Noro to chcel dodať až za 4 mesiace určite nebola.To musele byť asi objednávka do výroby niekde na Kamčatku :-D


03.03.2018 12:51

Re: Norcobikes Prievidza

jurajv10
 Turista 

Všetko čo som kupoval, či objednaval, tak max.spokojnost, pro kúpe plexi som si ešte požičal srobovak na namontovanie, max. ochota, asi som mal šťastie.


04.03.2018 7:01

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Ja mám iba jednu skúsenosť a to že som chcel kúpiť na motosalóne v ich stánku mototašku ktorú mali vystavenú a plus ešte jednu a nechceli mi ju predať ani doniesť na druhý deň tam, pritom chodili každý deň domov do Prievidze.Tvrdili že si to mám kúpiť cez ich eshop.
Zaujímavé že Česi s týmto žiadny problém nemali a tovar ptrdávali a to aj posledný.Posúdiť to ći to bola neochota alebo kalkul nechám na vás.
Keď sú obchodníci a majú prístup k tovaru tak by ho môhli aj predávať, môj názor.A už iba dodám že by to bolo aj pre nich výhodou, lebo nieč nejde cez kasu.


04.03.2018 7:32

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

forester , tzv. Motosalón by hádam nemal byť "jarmark" , aj keď ten vo vašom meste už ním pár rokov je .
Možno tam pár výrobcov (distribútorov) už niekoľko rokov nevystavuje preto , aby sa vyhli tomu nedôstojnému tržničiarstvu .


04.03.2018 9:11

Re: Norcobikes Prievidza

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Re: brazel: V tomto do bodky súhlasím... Výstava je od slova vystavovať, blšák by tam byť nemal... ale je :-)


04.03.2018 9:14

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Tak áno na jednej strane máš pravdu ale s pohladu predajcu/vystavovateľa by som sa tomu nebránil a snažil sa výsť v ústrety zákazníkovi keď máš o niečo vážny záujem a máš vytypovaný tovar ktorý na 100% chceš.Mimo špekulatov ktorý sú tiež všade prítomný.Tak to dopadlo aj u mňa, kúpil som tú tašku v stánku mopedslovakia.sk ktorý sú s Kolárova a žiadny problém sa nevyskytol.Chodil som tam tri dni po sebe a tašku mi predali originál zabalenú s tým že ďalšiu si doplnia.Hovorím prekážka to nemôže byť,aspoň neviem aká by môhla byť okrem toho typického slovenského “nedá sa”

Dôvod úpravy: korekcia

Upravené 4 krát. Naposledy upravil forester (04.03.2018 9:18)


04.03.2018 9:50

Re: Norcobikes Prievidza

alexa7
 Kávičkár 

Ikona


Objednal som od nich viac veci, aj prec tyzdnom , za mna spokojnost.




Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil alexa7 (04.03.2018 9:58)


04.03.2018 10:14

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Chodil som tam tri dni po sebe a tašku mi predali ...
Takže si ich k tomu dohnal , po troch dňoch už museli mať v hlave ako v úli . Burzián . :-)))

Skúsme rátať spolu :
Otváracie hodiny: štvrtok - sobota 9.00 – 19.00 nedeľa 9.00 – 17.00

Aby sa človek dostavil z PD do "Krásavice na Dunaji" aj s nejakou rezervou , musí rátať tak s tromi hodinami , čiže vyrážať ráno najpozdejšie o 6,00 , jeho výstavný plácok navštívi počas dňa dajme tomu 3000 ľudí , kde musí vysvetľovať veci o tovare (a aj s úsmevom odpovedať na niekedy úplne primitívne otázky) , zároveň aj striehnuť na tých , čo by niečo potrebovali "zachrániť" , no a po tom celodennom cirkuse sa večer vráti domov o cca 22,00 .
Čo domov , určite a rozhodne pôjde do skladu (aspoň do 24,00) , aby uspokojil nejakých neodbytných záujemcov , ktorý síce vedia prispievať do internetových diskusií , ale objednať cez internet (v materinskom jazyku , podotýkam) im robí problém .

A ráno vstane o 5,30 , aby o šiestej mohol vyraziť a ten celodenný cirkus si mohol zopakovať , samozrejme s tým , že ešte musí aj vydať tovar , o ktorý "zákazníci" deň predtým prejavili záujem .
Nedajbože , aby nejakú vec zabudol , lebo predsa zákazník rozhodne , kde svoje peniaze nechá .

Dobrý nápad , ale ... ešte ti nikto nikdy nepovedal , že "Radšej žiadny obchod , ako takýto !" ?
Lebo ja som pri takom niečom už bol a nebol to nákup za 100 € .


04.03.2018 10:30

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Tak ale norobikes nie je iba o jednom človeku a keďže máme talefóny dá sa všetko zariadiť s nimi a v tomto prípade zavolať kolegovi “priprav mi toto” a na druhý deň si to beriem.V tomto prípade to nebolo iba z mojeho chtíču ale ako sami povedali že chodia každy deň domov aby nemuseli platiť hotel.Iba preto som si dovolil ich požiadať o túto možnosť,ktorá ma logicky s toho titulu napadla.
Keďže som tam nechodil kôli tej taške ale mal som tam iné pracovné povinnosti ma to napadlo.Keby boli z hornej dolnej ani by som ich o to nežiadal.
Že byť prozákaznícky a mať profesionálny odhad že pri tom kvante ludí sa tam určite nájde aj kopec zákaznikov ktorý si budú chcieť niečo aj kúpiť a sú na to aj finančne pripravený rýchlo pochopili priatelia z Čiech a Moravy a slovákom ukázali ako to zreba robiť.A to nielen na výstave ale aj v gastronómii a vlastne Čechov tu nájdem všade kde sa točia peniaze.

Dôvod úpravy:

Upravené 2 krát. Naposledy upravil forester (04.03.2018 10:32)


04.03.2018 10:46

Re: Norcobikes Prievidza

KaTeM
 Edvenčr 

Ikona

Re: brazel:
mal si tú česť sa s ním niekedy baviť ?
asi nie, lebo toto by si si nedovolil napísať ...

(a aj s úsmevom odpovedať na niekedy úplne primitívne otázky)


04.03.2018 10:49

Re: Norcobikes Prievidza

alexa7
 Kávičkár 

Ikona

Re: brazel [dobre]
Re: forester: Bud predavas alebo nepredavas , musis mat na to uz potom aj registracku a dalsie veci.
To akoze ty prides jeden z 3000 a dajte mi tasku ja nechcem doklad...podme na jahody [zle]
Lebo nespokjny zakaznik potrebuje akutne tasku uprostred marca I-GRR



04.03.2018 10:49

Re: Norcobikes Prievidza

nevo
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Ja by som to tiež chápal z oboch uhľov pohľadu.
V kľude by sa dalo 3 dni len predvádzať tovar /lebo iste sa nájde zákazník, čo si to chce pozrieť ako to vyzerá v skutočnosti a potom si to objedná cez eshop/ a posledný deň /v nedeľu/ to rozpredať, načo to vláčiť domov.
Jasné, že kopa firiem je rada, že predáva od prvého dňa, viacej ľudí z celého SR /chodia tam len kvôli tomu dajme tomu/ a zbaví sa čo najviac vecí.

Neviem, ktorou cestou by som išiel, ale tie firmy tam chodia už xx rokov, tak vedia, asi čo je lepšie pre ne.


04.03.2018 10:52

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

No jo , jen ať je to levný . :-)
Preto som napísal na takýto štýl výstavy jarmark , to je predsa české slovo , z nemeckého Jahrmarkt - výročný trh , u nás zľudovene Jarmok , teda trh , na ktorom remeselníci a pestovatelia predávali svoje , počas roka , vyprodukované výrobky a produkty .

Okrem toho si myslím , že akokoľvek predajcovia motovecí nevedia prísť firme NB na meno , tak urobil svojou firmou dodávané produkty (poznajúc kúpnu silu našej populácie) neuveriteľne prístupné širokej motoverejnosti , pochopiteľne , niečo za niečo , teda "chceš lacno , za 3/4 , ba za 2/3 ?" , tak hádam si ochotný chviľu aj počkať .
Veď ak to chce človek okamžite , aj keď za cenu doporučenú výrobcom , má desiatky iných možností a nemusí váhať ani sekundu .

Minule som čítal také zaujímavé prirovnanie , paradoxne , nepochádzalo od obchodníka , ale kupujúceho a znelo asi takto :

Kupujúci často označujú predávajúcich za chamtivých a nenažratých , ale pri snahe vlastniť niečo (zjednať) za 2/3 normálnej ceny seba za chamtivcov nepovažujú .

Niekedy sa naozaj treba postaviť pred zrkadlo , alebo sa na chviľu vžiť do pozície druhej strany .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil brazel (04.03.2018 10:59)


04.03.2018 11:01

Re: Norcobikes Prievidza

nevo
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Ohľadom prístupu a cien v NB. Bol som tam osobne 2krát, iste to už bude 9 rokov dozadu. Vždy sa dalo s ním dobre pokecať. Áno, mal výhrady voči požiadavkám niektorých zákazníkov, ale nič čo by ma urážalo.
K cenám, hovoril, že nakupuje raz za rok od Givi či Vicma, celý kamión za 1000000 Sk, čiže medzitým neobjednával ak niekto zrovna chcel jednu smerovku na Hornet. Výhodné pre neho, možno trošku nepochopiteľné pre zákazníka, ktorý podľa negatívnych komentárov radšej išiel za drahším a na sklade.


04.03.2018 13:42

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Re: nevo: téma vlákna sa ubrala smerom k cene ale to som ja ani ostatný kolegovia neriešili! Pozastavil som sa iba z príspevkom o ochote alebo neochote predávajúceho a o to pre mňa zarážajúcej že už keď logicky nemôhol predať tovar vystavený (niektorý sa dal predať) a nebol ani ochotný zákazníkovi výjsť v ústrety a tovar zabezpečiť na ďalší alebo x tý deň počas výstavy, vzhľadom že tú možnosť mal ako sám tvrdil len mu chýba ta ochota alebu si to pomenujte ako chcete.
Iba to bolo predmetom môjho príspevku s ktorým som chcel na pre mňa nepochopitelnú vec poukázať, nič viac nič menej!
Cena mňa vôbec nezaujímala a korunkový typ nie som ani zďaleka. :-D
Znevažovať medzinárodnú moto výstavu názorom že je to jarmok je silná káva!
Objednať si tovar cez eshop je jednoduché aj pre mňa ale otravuje ma skutočnosť že sa musím prispôsobovať kurierovi ktorý mi oznámi v ktorých hodinách pride a nie je ochotný akceptovať fakt že v ktorých hodinách môžem si tovar prevziať ja.



Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil forester (04.03.2018 13:45)


04.03.2018 13:56

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona

No tak medzinárodný jarmok .


04.03.2018 19:38

Re: Norcobikes Prievidza

xtremo
 Kávičkár 

Ikona

je to jarmok 8-) ludia to tak chcu


04.03.2018 21:28

Re: Norcobikes Prievidza

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

extremo - amen !!

nastastie je to cele vyškepulované tak ze kto nechce ist na jarmok moze ostat len na vystave ;-)

plus nevidím dovod prečo by predajcovia nemali vyjst v ústrety jarmokuchtivým nakupujúcim. Nájomne v inchebe je všetko možné len nie lacné (Rozin to nehrá vobec pri stene). Takže spojí sa príjemne s užitočným. Ludia si nakúpia, predajcovia predajú a ponížia si náklad na nájom a vybavené...


04.03.2018 23:41

Re: Norcobikes Prievidza

duky5
 Skútrista 

Ikona

Re: forester: chlape, napadlo ti niekedy tomu kuriérovi povedať, že nech ti to nechá na sklade na osobný odber? Robím to tak vždy a pre tovar si prídem ako mi vyhovuje...


05.03.2018 3:32

Re: Norcobikes Prievidza

u nás zľudovene Jarmok , teda trh , na ktorom remeselníci a pestovatelia predávali svoje , počas roka , vyprodukované výrobky a produkty

no nazyvat to jarmokom je trochu prehnane skor by som tomu dal nazov burza lebo tam nieje ziaden remeselnik a pestovatel ale iba a len PRIEKUPNICI ktori to nevyrobili a nevypestovali ale iba kupili od remeselnika a vyrobcu a snazia sa to este so ziskom predat a preto

Kupujúci často označujú predávajúcich za chamtivých a nenažratých , ale pri snahe niečo zjednať za 2/3 normálnej ceny seba za chamtivcov nepovažujú .presne tak nepovazuju lebo v dnesnej vedia kolko to stoji u vyrobcu kolko to stoji na eshope aj s postovnym a o kolko ich che ten priekupnik ojebat aby si on dobre zil a nemusel chodit do roboty
saamy prvy z tych lichvarov je ten co tie priestory prenajima kazdy rok o euro drahsie vstupne euro je 30 korun a ja nedam 240 korun za vstupne z ktoreho nic nemam na burzu


05.03.2018 6:25

Re: Norcobikes Prievidza

brazel
 Kávičkár 

Ikona


Video: youtu.be/pzbTYhOvbpA


05.03.2018 7:54

Re: Norcobikes Prievidza

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

brazel :-))) [dobre]


15.03.2018 19:34

Re: Norcobikes Prievidza

forester
 Skútrista 

Ikona

Dnes som absolvoval motosalón Bratislava a čuduj sa svete norobikes.sk sa tento rok nezúčastňuje a ich stánok som márne hladal.Celkovo tá výstava ide dolu vodou,expozície sú poloprázdne a dominujú len silné značky ako Honda,Yamaha.... Prajcovia príslušenstva boli tiež v menšom množstve ako po minulě roky.Ten Rozin ich asi poriadné zdiera za prenájom.


03.10.2018 11:07

Re: Norcobikes Prievidza

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

od Norca štandardne nenakupujem ale to že mali tovar skladom a časová núdza ma primalo k nákupu

- tovar odoslali ešte v ten deň, na druhý deň v BA
- mojou chybou som objednal zlý nosič kufra. Keďže ale mám tiež eshop nechcel som to hrať "na debilka", ktorý ma podľa zákona v 14 dňovej lehote právo vrátiť tovar bez udania dovodu - hoci dostal presne to čo žiadal
- normálne som si to odkomunikoval s p. Evou, vyšla mi v ústrety tovar som im zaslal a oni mi poslali naspať peniaze

Nemožem napísať nič iné než to že moje aktuálne skúsenosti napriek mojej evidentnej chybe sú absolútne pozitívne.


03.10.2018 11:20

Re: Norcobikes Prievidza

dreamer
 Skútrista 

Ikona

@raptor: mam s nimi uplne rovnaku skusenost, tovar som po vysvetleni mojho omylu vratil, peniaze poslali spat uplne bez problemu.


03.10.2018 12:18

Re: Norcobikes Prievidza

wiese
 Turista 

Ikona

staci mat snimi osobnu skusenost,ked kupim kufor o 90 eur lacnejsie ako inde tak si hriziem do jazyka a kupim tam,raptor chod tam osobne a uvidis 8-) .vacsina co tam Bola osobne tam uz nepachne.obchod dobry ,ceny najlepsie,spravanie hrozne.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil wiese (03.10.2018 12:18)


03.10.2018 17:21

Re: Norcobikes Prievidza

barlac
 Jogurťák 

nemozu mat vsetko top! >:-)
ale odpovedat aj na blbe otazky,tak to da niekedy zabrat. [ciel]


03.10.2018 23:11

Re: Norcobikes Prievidza

copo
 Edvenčr 

Ikona

Re: wiese: co cakas ked tam 9 z 10 ludi pride len okukat tovar poskusat a potom obiednaju na nete lacnejsie


| 1 2 3 4 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.