Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1441 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26197
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15827)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10370)

Triumph Slovakia - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuTriumph Slovakia - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

02.06.2012 20:16

Re: Triumph Slovakia

devill63, Veď tak som myslel, psa v bordovej prilbe... :-D


05.06.2012 20:10

Re: Triumph Slovakia

Ayco
 Geriatrik 

Ikona

Millwaukee tak Thank You [dobre] :-)))


05.06.2012 20:14

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Ayco: Nieje za co :-)


06.06.2012 12:16

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

Ahojte, chcem kúpiť moto Triumph Speedmaster, známy ma odhovára, že je problém zohnať náhradné diely a ak, tak za vysoké ceny. Má niekto skúsenosti s touto mašinou a aká je reálna dostupnosť náhradných dielov?


07.06.2012 10:13

Re: Triumph Slovakia

Jura
 Motarďák 

Ikona

@ Padock: optaj sa teho šúlka co je nadtebú - Millwaukee - ufam aj teho svojého prodává ... díle na Triumphy sú v podstate v pohode .. moja osobní skúsenost je, že v CZ dostaneš skúr díl z Prahy jak z Olomouca, z Práglu to bylo tuším do týdňa či dvoch, každopádne existuje aj ebay de je to také v poho, a s chalanama z Bratislavy ešte skúsenosti nemám - či vlastne jo - špice sme tam objednávaly a tuším v pohode už nemapamatám... ségra by vjedela lepší ... každopádne v podstate noproblemo...

J.


07.06.2012 19:33

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

Dík sa info Jura [dobre]


07.06.2012 19:41

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

nazdar Millwaukee, vraj predávaš svojho speedmastera ? to je ten modrý za 5500? môžeš mi dať nejakú recenziu na tú motorku? Dík.


07.06.2012 20:17

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Padock : Recenzia na speedmastera. Co by som asi tak povedal o tej moto. Urcite prv by som to neradil medzi chopperov ale vazne to vystihuje slovo cruiser. Motorka na krotej sa da jazdit aj sportovou jazdou ale aj chopperackou relaxacnou.Velmi dobre sedi v zakrutach (jedine co by som asi vymenil tak tu Avon pneu co tam mam) . Motor je velmi spolahlivy asi preto ho Triumphaci davaju ci do Bonnevilla, Thruxtna alebo Scramblera. Velmi zivý motor ktory mý vynikajúci ťah od spodu a ked mu zadaš tak ťa vie riadne kopnuť do riti :-) Z motorkou so maximalne spokojny je pohodlna a super sa na nej jazdi. Jedine preco ju vlastne predavam že to je moja prva motorka zo stupačkami v predu pred sebou a proste som do toho este asi nevyrastol a chcem sa vratit ku klasike a kupit chcem Thruxtona. Vlastne chcem ten isty motor co mam teraz pod ritou len klasiku cafe racer. Co ti este mozem povedat o Speedym co ti urcite aj Jura potvrdi je to velmi netradicna motorka ktoru nenajdes na kazdom rohu a co som presiel nejakymi zrazmi tak som vlastne taku vobec nestretol. Nechcem tipovat kolko ich je na SVK ale vela ich asi nebude. Ohladom servisu pri tejto moto tak nieje problem olej som si menil sam (pred tym som nic take nerobil) a lamely som menil dokonca s Jurovým otcom (tymto mu ďakujem). Ak by si chcel vediet viac popripade vidiet moju moto môžme sa dohodnuť a stretnuť niekde na pol ceste keď bude pekne.


07.06.2012 22:11

Re: Triumph Slovakia

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Millwaukee , jazdí aj tvoj Speedmaster 200 ?

Lebo o jednom takom viem ...

Thruxton-a si priateľu najprv niekde vyskúšaj , lebo dobre vyzerá , ale na p..u sa ovláda .


07.06.2012 22:14

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

brazel : Pamatas ako sme sa stretli presne pred rokom u Jura a som sa tesil ako male decko :-) Je to super masinka ale neviem nejako mi to stale nesedi: Dik za tip ale urcite nez by som ho kupil tak si ho pojdem niekde vyskusat :-)


07.06.2012 22:31

Re: Triumph Slovakia

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Veď ja ti nechcem zle , sám som bol z neho posratý , 3-4-5 km a som "nafurt" vyliečený .
Tá moto by na jazdenie potrebovala fúru investícií a nie úplne najlacnejších , ako mi raz nerd povedal , chopper nebrzdí a nezatáča .
A mne sa to presne tak javilo , ľudia môžu oponovať , že si treba zvyknúť , ale ja si nemienim zvykať na moto , musí to byť opačne .
Triumph-y , asi tak do roku 2005 (max.2007) áno , potom už len I-GRR .

P.S. Pravdaže si pamätám . [dobre]


07.06.2012 22:43

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

No ten moj speedy je 2005 takze je to stale ta klasika s dvomi brzdovými diskami atd.(a nie ako ten novy speedy ktoreho len ocesali aby bol lacnejsi), a preto silno premyslam ze si doveziem s UK toho thruxtona tak 05-06 rocnik :-)
inak tu foto jedneho nadherne prerobeneho Soeedyho :-)
Pozri obrázok


08.06.2012 6:07

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

Millwaukee :Dík za info [dobre] , práve preto som sa rozhodol prejsť z Burgmana na speeda, je to nádherná motorka, ktorú má iba málo ľúdí na Slovensku. Musím sa priznať, že ešte týždeň dozadu som sa zaprisahával , že Burgoša nevymením za nič, ale keď SOM UVIDEL SPEEDA , bolo rozhodnuté. Dík aj za ponuku stretnúť sa , rád by som to využil, polcesty mi vychádza niekde v BB, ja môžem v podstate hocikedy, tak to nechám na Tebe


08.06.2012 8:06

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Padock: No neviem ako to vyjde tento víkend ale sme v kontakte, a ako bude volný čas tak nieje problem ani BB. :-)


08.06.2012 8:09

Re: Triumph Slovakia

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Millwaukee , tak ma potom ohlás , tel.číslo mám v profile .
Len zavolaj vopred , aby som sa nevydal niekam ďalej .


08.06.2012 8:13

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

brazel: No tak u teba sa zastavim na 100% a ked sa bude chciet zoberiem aj Jura :-)


08.06.2012 9:43

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee

Pôvodne som sem nechcel nič písať a ani Ťa ovplyvňovať v Tvojom rozhodovaní,ale nakoniec mi predsa nedalo a povedal som si,že kto iný Ti má poradiť ak nie práve ten,kto takú mašinu má a jazdí ju...
Ja na rozdiel od iných,som na Thruxtone neurobil 4-5 km,ale už pekných pár tisíc a mám ju tretí rok. Je to ročník 2005, karburátorová verzia pretriskovaná Dynojetom s KN filtrom. Výfuky mám otvorené,zvuk je famózny.V predu má progresívne pružiny, vzadu Ikon tlmiče. Brzdy sú pôvodné Nissin.Pneumatiky používam Avon roadrunner.
V krátkosti:
Je to skvelá motorka ! Veľmi ľahko ovládateľná !!!!, brzdy sú dostatočné(predná až prekvapivo dobrá) možno vďaka kombinácii: plávajúci strmeň+plávajúci kotúč.
Motor ide skvele a má plynulý ťah v celom rozsahu otáčiek,ani pri zaradenej 5-ke nestráca na výkone a chce ísť stále dopredu. Veľakrát sa mi stáva,že hľadám ešte 6-ku ! :-))) Bohužial tam nieje....

Technicky mi pripadá strašne jednoduchá. Všetko je dobre umiestnené a premyslené. Neni tam nič naviac,ani nič nechýba. Jediná vec,čo som na nej menil,boli gumené držiaky relátiek,ktoré boli natrhnuté a pretesňoval som šponovák reťaze,z pod ktorého slzil olej.(robota asi na 15 min.)

Spotreba: Nech ideš akokolvek stále je to 6 litrov. Ja ale chodím tak 110- 160 cca 5-6 tis otáčiek. Vtedy je to to pravé orechové.(keď ideš pomalšie,tak nemáš dostatočný nápor vzduchu a váha sa Ti prenáša na ruky a začnú bolieť zápästia).

Čo sa imidžu a vzhľadu týka: Keď sa obliečiem do toho,čo na tú motorku patrí,garantujem Ti že niet jedinej hlavy,ktorá sa neotočí. Keď prídem na akúkoľvek akciu a postavím túto motorku medzi ostatné hocijaké iné, tak môžeš 3x hádať,že kde najviac ľudí stojí......
Nehovoriac o tom,že kdekolvek prídem,tak sa pri mne zastavujú ľudia (naši otcovia a starí otcovia) a spomínajú...Debatíme velakrát hodinu-dve a rozprávajú len v superlatívoch a mne neostáva nič iné,len prikyvovať a súhlasiť.

Nestotožňujem sa s názorom,že motorka si má zvykať na mňa a nie ja na ňu. Na každú motorku si musíš zvyknúť a ošahať ju.Každá má iný posed,motor,prevodovku,rajdy,rázvor,váhu,gumy,výkon,krútiak, a tým aj iné jazdné vlastnosti Nebolo to inak ani v tomto prípade.
Keď som s ňou prvý krát vyrazil,tak som sa až zarazil,že čo je to za posed????Pripadal som si ako v cirkuse medveď na bicykli :-O (nebolo sa ale čomu čudovať,keď som do vtedy jazdil len choppre) Trvalo mi asi jeden-dva týždne,než som si na to zvykol a začal si stále viac a viac dovolovať. Dnes s tým nemám absolútne žiadny problém a som veľmi rád,že túto motorku vlastním.

V prípade,že si naozaj rozhodnutý kúpiť si Thruxtona,bude mojím potešením dať Ti ho vyskúšať. Ja s tým problém nemám. Verím,že Ťa nesklame. Budem len rád,ak pribudne ďalší spokojný majiteľ.

V prípade ,že chceš ešte počuť aj názory iných ľudí,ktorí túto mašinu jazdili (myslím viac ako 4-5 km) tak Ti kludne pošlem ich tel. čísla a môžeš im zavolať,než urobíš konečné rozhodnutie.
Ale ako sa hovorí,je lepšie raz skúsiť,ako 5x počuť.
Držím palce ! [dobre]


08.06.2012 14:43

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Troška odreagovanie pri krátkom filme :-)

Video: vimeo.com/31288625#


10.06.2012 12:19

Re: Triumph Slovakia

SpiritGt
 Kávičkár 

Ikona

OLD school - NEW school

Video: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded...


14.06.2012 9:09

Re: Triumph Slovakia

Vzhľadom na to,že som pažravý a žeriem jak zadarmo :-D ,tak som zistil,že do tohto sa už nevmestím. Pokial máte niekto záujem,tak dajte vedieť.
Tak mi treba !!!! :-)))

oblecenie.bazos.sk/inzerat/16171788/Kozena-bunda-Triump...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Kotol (14.06.2012 9:10)


18.06.2012 9:52

Re: Triumph Slovakia

Bunda predaná !!! Bolo mi za ňou ľúto,ale čo už.... Ak by ste niekde videli niečo podobné a kvalitné,dajte vedieť.
Ďakujem.


19.06.2012 20:25

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

Nazdar Millwaukee, tak čo, kedy dáme to stretko? Ty si už svoju mašinu predal?


20.06.2012 22:48

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Padock cau. Flakam sa do piatku v Grecku ale v sobotu alebo v nedelu by sme to mohli spachat. Daj mi vediet kedy ti to vyhovuje :-)


21.06.2012 19:07

Re: Triumph Slovakia

Padock
 Skútrista 

Ikona

v sobotu by sa dalo, ale prezrel som si trasy a vyšlo mi, že stred je v Ružomberku, obidvaja to máme cca 226 km. [dobre] dal by som to na 12,00 na parkovisku pri Shellke, tá je po ceste na hlavnej.


25.06.2012 11:07

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Kotol: Ľubo ešte raz ďakujem :-)


25.06.2012 12:46

Re: Triumph Slovakia

Neni za čo starý !!
Pokial Ti to pomohlo zorientovať sa v Tvojej diléme,tak som rád,že som mohol pomôcť. Ospravedlňujem sa za ten rýchly odchod,ale mali sme ešte nejaké povinnosti. Určite sa ešte niekde uvidíme a budeme môcť pokecať trochu viac.


19.07.2012 15:59

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Dnes som bol v Triumphe v Bratislave a mal som moznost vidiet na vlastne oci aj McQueena aj Anniversary edition. Musim povedat velmi pekne kúsky podarene :-)


30.07.2012 9:52

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Keby náhodou mal niekto záujem stačí zavolať :-)
triumph-speedmaster.autobazar.eu/2005-id2663395.html


06.08.2012 21:46

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

po nedávnom predaji mojej GSX-R750K8 som si splnil sen a dnes som sa stal majiteľom Triumphu Speed Triple 1050 ročník 2006,takže je Vás /vlastne Nás/ opať viac :-D


07.08.2012 8:16

Re: Triumph Slovakia

atr212
 Geriatrik 

Ikona

gratulujem :-)


07.08.2012 8:45

Re: Triumph Slovakia

Jura
 Motarďák 

Ikona

celkom dobrá volba "džéjáre" [dobre] ;-)


07.08.2012 8:57

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Vynikajuca masinka :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Millwaukee (07.08.2012 8:58)


07.08.2012 9:05

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Inak dal som spravit pár našiviek v primere 8 cm tak keby nahodou niekto chcel :-) Robil som to hlavne pre seba :-)
Pozri obrázok

Upravené 3 krát. Naposledy upravil Millwaukee (07.08.2012 9:08)


07.08.2012 13:03

Re: Triumph Slovakia

Jura
 Motarďák 

Ikona


zepár z 3days ...
www.flickr.com/photos/ulibiggemann/sets/721576303679890...

@ Millwaukee: su teda zvjedavý jak budú vypadat ve skutečnosti ..


16.08.2012 13:44

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Jura: Tak už to mám dnes to prišlo vyzera to akosi takto :-)
Pozri obrázok


17.08.2012 9:59

Re: Triumph Slovakia

Jaro,pekná nášivka,len opatrne s tým ! Máš tam originál logo Triumph...


17.08.2012 10:23

Re: Triumph Slovakia

whiteboy17
 Turista 

Zdravím páni,

po absolvovaní tohtoročných TRIDAYS, kde som mal možnosť trošku preniknúť do šialenstva zvaného Triumph, by som sa veľmi rád stal členom tejto rodiny... Mal som možnosť zajazdiť si tam na Tigry Explorer a bola to naozaj pecka. Ten je však momentálne pre mňa trošku finančne na hrane. Rád by som sa opýtal na skúsenosti aj s Tigrom 800 resp. Tigrom 1050 a to servis, prípadne závady atď. Nie som jazdec do terénu a väčšinou jazdím dlhše trasy a dosť často vo dvojici s batožinou. Diaľnice nemám rád, ale človek sa im bohužiaľ nevyhne. Ďakujem za prípadne rady a postrehy.


17.08.2012 15:29

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Ľubo v pohode veď to nieje na komerčne učely je to len tak :-)


17.08.2012 20:07

Re: Triumph Slovakia

Ayco
 Geriatrik 

Ikona

A ja chodím v originál tričku Trimph (mám ich najmenej 8 ks, či už s krátkym, alebo dlhým rukávom :-)))
Pozri obrázok

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Ayco (17.08.2012 20:08)


18.08.2012 11:20

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

whiteboy17: Doporučujem si zajsť do Triumphu Ba Motocorse a zapozicat si predvadzačku a sám uvidíš čo a ako :-)


19.08.2012 17:19

Re: Triumph Slovakia

Menton
 Skútrista 

Ikona

A nazivo je ta nasivka este krajsia... [dobre] ;-)


31.01.2013 20:58

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Nazdar Triumphaci,kupil som si low mount vyfuk 3-1 Shark a chcem sa opytat,ci by mi niekto,okrem Triumph Slovensko,vedel nahrat novu mapu urcenu pre low mount 3-1 Arrow?Nechcem kupovat PowerCommander a ist s motorkou na brzdu (kvoli financiam) a na ceskom fore chalan pisal,ze si to dokazal urobit sam cez OBD2 kabel s FTDI cipom,programom TuneECU a free mapami od nejakeho nemcura,co sa tym zaobera


01.02.2013 21:19

Re: Triumph Slovakia

kaper
 Turista 

Zdravim : V januari som kupil fungel Triumph Rocket 3 Roadster . Hlasim sa do klubu ;-)


02.02.2013 13:41

Re: Triumph Slovakia

Bic0
 Kávičkár 

Ikona

Mate prehlad ako je na tom Street s moznostou okufrovania? Je mi jasne ze je to chuligan a nie turista, ale co som zatial hladal tak sa nan robia len nosice "makkej" batoziny, bez moznosti nahodit tam klasicke Givi/Kappa kufre co je u mna minus. Na 2 moto - 1 nahac, 2 turista - jednoducho nie su prachy a preto potrebujem od moto aby bola na nej moznost odviezt 3 kufre.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Bic0 (02.02.2013 13:42)


02.02.2013 14:18

Re: Triumph Slovakia

Jura
 Motarďák 

Ikona

@ JRewuing: do "samoprogramováňá" by sem sa nepúšťal, druhá rídíci jednotka aj s ladením ťa vyjde kolem litra €

@ Bic0: nerééš - na streete sa robí turistika systémem "kreditka a zipák" :-D


02.02.2013 15:13

Re: Triumph Slovakia

Bic0
 Kávičkár 

Ikona

@Jura: to mozes urobit ked ides niekam k moru pripadne tuto poza humna. Ja chcem ale spojit mototuristiku s klasickou turistikou a aby som vsade kupoval nove turisticke oblecenie to asi nie - netrtkam totiz bankarovu dceru :-) Musim ho niekde pekne prezriet, kamarat je sikovny zamocnik, vyrobi hocico ... mozno by tam nieco vymyslel.


02.02.2013 17:20

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Jura,otazku som myslel tak,ze ci tu nie je niekto skuseny,co by mi vedel prehrat palivovu mapu bez investicie do PowerCommandera a toho Pepika som uviedol ako priklad zlatych ceskych ruciciek,no rozhodne som sa nim nechcel inspirovat k samotuningovaniu ECU.Pokial nebude ina moznost,tak vybehnem do BA,no trochu ma odstrasuje prirazka k cene za to,ze mi to robil autorizak :-}


13.02.2013 11:09

Re: Triumph Slovakia

prevo102
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JRewuing: mal by som ti to vediet spravit, na svojom Tigrovi som to uz uspesne zmakol, ale tiez som z BA, takze cesta okolo ta asi neminie. Pripadne napis SS, vymenime si tel. cisla a nejako sa dohodneme. Zima je dlha casu mame dost :-)


13.02.2013 13:35

Re: Triumph Slovakia

Benny ...
 Kávičkár 

Ikona

JRewuing ale to nie je prirazka za autorizak, ale za zaruku :-D
Neviem ci by som v pripade elektroniky a ECU riskoval s nejakym samanom. Samozrejme bez urazky kohokolvek. Vravim len na zaklade osobnych skusenosti a popaleni sa :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Benny_SK (13.02.2013 13:37)


13.02.2013 13:48

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Benny_SK,po tom spominanom popaleni ti prehravali mapy v autorizaku Triumph alebo sa to tykalo ineho biku ako TST1050?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil JRewuing (13.02.2013 13:51)


13.02.2013 13:53

Re: Triumph Slovakia

Benny ...
 Kávičkár 

Ikona

Ja mam na Speede seriovy vyfuk aj mapu. Chcel som to menit, ale potom som sa dostal do stavu, ze sa mi tie seriove koncovky aj zvuk zacali pacit viac nez ladaky. tak som tomu dal pokoj. A som rad.

Tie osobne skusenosti boli s predosleho obdobia, ked som sa este vrtal v styroch kolesach. Ale v pripade elektroniky na moto predpokladam ze to bude rovnaka zufala situacia. Mozem zodpovedne povedat, ze na Slovensku je max 4-5 ludi, ktori Ti naozaj zodpovedne a poctivo premapuju ECU do najvyhodnejsieho kompromisu v pomere "Tvoje poziadavky" a "mechanicke moznosti motora"


13.02.2013 14:00

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Uplne s tebou suhlasim a preto som myslel,ze mi niekto,komu uz Triumph premapovali,poradi (respektive niekoho dobreho odporuci).Tot vsjo


13.02.2013 15:57

Re: Triumph Slovakia

prevo102
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JRewuing: si sa pytal na napalenie konkretnej mapy, nato ti staci soft a kabel, o ladeni danej mapy na konkretne tvoj kus masiny nebola rec;
dalsie odladenie moze potom spravit naozaj len ten kto tomu rozumie a ma to ako odmerat; nie som si vedomy toho ze by mali v Triumphe v BA stolicu na meranie vykonu; takze predpokladam ze ti tam flashnu jednu zo spominanych predpripravenych map. Nie je to nejaka veda, takze daka servisna polhodka by mohla na to stacit (mal by to byt u nich relativne lacny ukon, ak to nebudes chciet menit dvakrat do tyzdna).
Na tvoj stroj ti Powercommander skutocne netreba, lebo cez tie softy co spominas u tych Cechov sa da toho nastavit ovela viac uz v origo jednotke...
U mna to znamenalo to ze po vymene vzduch filtra za K&N, zmene sania a vymene vyfuku za TOR som si tam flashol prislusnu TOR mapu (t.j. nemusel som s tym ist do servisu).
Masina moze takto fungovat bez problemov a netreba nic dalsie robit.
Ja sa ale nasledne vyberiem za jednym z tych 4-5 ludi na Slovensku co spomina Benny_SK(neviem kolki z nich maju kabel aj soft na Triumph, viem ze minimalne jeden z nich nie :-) ) a necham si to detailne odladit, takisto si planujem nechat spravit dve verzie map - jednu na cestovanie (silny stred, nizka spotreba) a jednu na max vykon, stred bude asi kusok slabsi a spotreba asi tiez vyleti vyssie... tieto si cez kabel mozem doma nahodit podla potreby...


13.02.2013 16:59

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Mne nejde o detailne odladenie mapy,menil som len vyfuk a uplne by mi stacilo flashnut tam konkretnu mapu a to na 3-1 Arrow Low Mount Exhaust so SAI aj ked mam vyfuk Shark,to som uz zistil na Motorkari.cz od chakaniska,co sa tym zaobera, 8-)


13.02.2013 17:15

Re: Triumph Slovakia

prevo102
Darca Krvi  Turista 

Ikona

;-) sedi vec...takze jak pisem vyssie, bud si kupis kabel a flashnes si to sam, alebo ti to spravim ja ked budes chciet, alebo ti to spravi autorizak, ked pojdes okolo, alebo hocikto iny kto ten kabel ma...vela stastia a zabavy s novou mapou buducu sezonu! >:-)


13.02.2013 18:19

Re: Triumph Slovakia

JRewuing
 Jogurťák 

Ikona

Ked sa zmeni charakter motora tak,ako sa zmenil zvuk,tak >:-)


07.03.2013 16:03

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

HOTOVO môj Triumph zmenil majiteľa. Prajem veľa šťastných a bezstarostných km. :-)


08.03.2013 13:18

Re: Triumph Slovakia

Jura
 Motarďák 

Ikona

@ Millwaukee: tak co to bude dál?? Thruxton alebo jak je fčíl v móde - kočárek ???? :-D :-D :-D


09.03.2013 0:02

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

Jura : Ja dopreju kočárek tebe skurej až potom budem met ja kočárek.


12.03.2013 16:13

Re: Triumph Slovakia

Millwaukee
 Kávičkár 

Ikona

www.triumphfactoryoutlet.com/
prišli mi nové výpredaje. Bundy pre baby od 10 libier a tricka od 7,50. Samozrejme ako vzdy obmedzene velkosti :-)


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.