Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1255 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26080
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15769)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10311)

Podpora - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPodpora - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

25.01.2012 14:00

Re: Podpora

RHplusB
 Bahniak 

Ikona

eNeM,
"A k veci, pár rád do budúcna:

1. Pri podpore športu tvrdím už x rokov, že radšej ako na výstavbu nejakého drblého štadiónu radšej podporím mladých crosskárov zo svojich daní.
"

Tiez ironia?

Ako ma Mirka nalozit s touto "radou"?


25.01.2012 14:35

Re: Podpora

S kočkou to dospelo do štádia, keď by už mal nastúpiť manažér. Či už kvalitatívne dospelo, to neviem, ale finančne pravdepodobne ano, z hľadiska marketingu určite, z profesionálneho hľadiska je to tu trochu krok vedeľa. Vzniká z toho fakt podozrenie nedostatočnej znalosti prostredia, kde sa kočka pohybuje - alebo teda kam smeruje...

Ja teda chápem obe strany, aj čo ostrejšie zareagovali - ale aj tých s palcom hore...

Prezentácia je zázračná vec, k postupu na vyšší level prevelice dôležitá. Ako príklad, uvediem napr. ako sa tu na motorájde dostal viac do povedomia Tomáš Svitok cez článok od člena Risso46 ešte v roku 2007. [dobre]
Po nejakom podobnom úvode by som mal odvahu osloviť aj sultana z Bruney... ;-)

motoride.sk/c/1571/mlada-nadej-slovenska--tomas-svitok....

Upravené 2 krát. Naposledy upravil papiboy (25.01.2012 14:38)


25.01.2012 15:12

Re: Podpora

cota
 Veteránista 

Ikona

lost [dobre] jeden z mala co to pochopil. Je my zas na I-GRR ako sa motorkari nevedia podporit. Ale to je vseobecny fenomem slovenska ze ani komunity nedrzia spolu, nieto este... Ked tu niekto ziada o radu alebo pomoc tak ho vysmejete, zdrbete alebo v tom lepsom pripade sa nedocka ani odpovede. Ale blbe bezduche temy tu maju komentar na niekolko stran.
Mirka 67 drzim palce.


25.01.2012 16:07

Re: Podpora

eNeM
 Geriatrik 

rh.., ak by to išlo, ja by som to mladým crosskárom dal ;-) , ale samozrejme, že každý realista musí pochopiť, že je to fikcia, ak nie, potom asi dáva aj čísla pkreditiek do odpovede na mail o dedičstve zosnulého Nigérijského princa.....

V tomto prípade som skôr súhlasil s tým, ako sa aj autorka samotná sťažuje na nespravodlivé rozdelenie financii medzi jednotlicé športy, podľa mňa to je z toho viac než jasné.

Ak niekto čakal, že teraz ju tu všetci zahrnú palcami hore, láskou, materiálom, peniazmi a sponzorskými zmluvami, tak nechápem, ako si v reálnom živote dokáže zarobiť na chleba :-O

našťastie, vyuerá to tak, že dievča samotné si to správne ponaučenie vzalo, to je dôležité, to jej môže pomôcť sa posunúť ďalej :-)


25.01.2012 17:32

Re: Podpora

barlac
 Jogurťák 

cota-tak ju podpor ty.! mas plnu hubu sraciek o motorkarskej komunite a okrem vypispovania o bontone neurobis nic. chod vyber vkladnu a prenes to mladej na ucet.
tu "motorkari "nevedia podporit daleko vaznejsie veci,napr. aby sa nezatvarali ludia co si idu zajazdit po rozbitej polnej ci lesnej ceste. a tie primitivne argumenty preco nie, maju byt akoze argumenty "motorkarov"(-:
nechapem preco to uz taha na druhy list,ked mlada ma nulove vysledky. su ludia co si to ozaj zasluzia a nemaju tolko odvahy o nieco skemrat, ale najdu sa aj taky co maju tolko drzoti a ked obidu s prazdnou,tak sa urazia.
osobne si myslim, ze pravo na podporu ci sponzorske ma niekto co si to niecim zasluzi..


25.01.2012 18:16

Re: Podpora

cota
 Veteránista 

Ikona

barlac ved o tom hovorim ze sa motorkari nevedia podporit. A je jedno ci vo vaznych alebo nevaznych veciach. Podobne to dopadlo aj s peticiou na "zachranu babety". A tam stacil iba podpis. Nikoho by to nestalo ani cent!
Ked sa budu sponzorovat len "hviezdy", resp. len ten co si to niecim zasluzil, tak onedlho zanikne na slovensku vrcholovy motocyklovy sport. Aj tie "hviezdy" zacinali a bez podpory by sa vo väcsine pripadov nedostali tam kde su teraz.
Ved sa sponzoruje kadejaky futbalovy klub z Hornej Dolnej co hra v nejakej 18 lige. Tak preco by nemohol motokrosar aj ked z neho nebude majster sveta. Dievca sa zrejme dostalo do stadia ked vykonnostne moze ist hore uz len s podporou. A na koho sa ma obratit? Je logicke ze aj na komunitu motorkarov. Ale to by nesmela zit na Slovensku.


25.01.2012 18:47

Re: Podpora

kiko11
 Turista 

Ikona

reagovali sme s Keduskou ako prví, trošku sme ju zotreli, ale teší ma, že mladá vlastne dosiahla toho dosť...........


25.01.2012 19:14

Re: Podpora

Realita je kruta, a radsej cakat horsie a potom sa tesit z lepsieho. Dnesny svet je o tom, ze sa nemozes nechat odradit, ci znechutit neuspechom, odrazit sa od dna znamena nadych.
V 17tich sme poniektori riesili ako dalej, co ma fakt uzivi a v 18tich chodili nakladat rozky do pekarne (nocna smena) za cisty zarobok 20-30 slovenskych korun. Vobec sme nechyrovali o tom, mat peniaze na motorku, bicykel, pekne tricko...
V tomto svete uspeje len niekto, kto ma v hlave+ostre lakte. Talent je 20% z uspechu, ostatne je tvrda drina.
Som zvedava na clanok a pokracovanie.

PS:pesimista sa uci po rusky, optimista po anglicky a realista...realista sa uci strielat :-) Vsak Robo :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil keduska (25.01.2012 19:16)


25.01.2012 19:26

Re: Podpora

hanchicken
 Turista 

keduska

"Dnesny svet je o tom, ze sa nemozes nechat odradit, ci znechutit neuspechom, odrazit sa od dna znamena nadych"
Ked pre teba najdem podporu na ceruzky, farby... Vytiahnes ostre lakte? Zacnes na sebe makat?


"PS:pesimista sa uci po rusky, optimista po anglicky a realista...realista sa uci strielat.."

To s rustinou myslis uplne vazne ano?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil hanchicken (25.01.2012 19:28)


25.01.2012 19:51

Re: Podpora

hanchicken: na umenie treba mat hodne casu. Stale tvorim, ale je mi jasne, ze ma to neuzivi, lebo kriza je nielen financna, ale hlavne hodnotova, moralna a spolocenska.
A okrem toho nie som ten typ, co prosi o podporu a pomoc, nemam to v povahe.
Kludne si vezmem psa z utulku, darujem krv, 2percenta z dani, ale ostatne si nechavam pre seba, lebo by som inak potrebovala pomoc ja :-) Kto na to ma, nech da, nikoho neodhovaram, myslim, ze to, co som napisala obsahovalo aj dost rad, a stale tvrdim: hlupak sa uci na chybach vlastnych, mudry na chybach cudzich.
Keby som sa bola nechala odradit "kecami" inych, nikdy nemam titul, motorku, dom a hooodne vela skusenosti:D Ale naopak, som rada, ze som si obcas nechala poradit a zachranilo mi to kozu(kožu). ;-)

PS: ale airbrushova pistol by sa hodila :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil keduska (25.01.2012 19:54)


25.01.2012 22:14

Re: Podpora

pror1
 Kávičkár 

Ikona

ráno budem so Svitkom poviem mu oňej či sa niečo pre ňu nedá viac urobiť


25.01.2012 22:37

Re: Podpora

milando
 Turista 

Ikona

pror1 [dobre] Ja som sa s nou taktiez uz skontaktoval prostrednictvom mailu.


25.01.2012 23:11

Re: Podpora

slobo
 Bahniak 

Ikona


www.friendsoffreegun.com/sponsorise.php?id=35

# 67 - Vela slz, pådov a potu


Pozri obrázok



cs.wikipedia.org/wiki/Public_relations

1 Pror 22:14 [dobre]
______________________________________



v teme 19:26, ( Hančiken )


Ex. spolkovemu, kancelarovi Německa

cs.wikipedia.org/wiki/Gerhard_Schr%C3%B6der

tå rustina,
-uffam- az tak "pesimisticka" nebola.

A nemeckym domacnostam, rusky gas..


Pozri obrázok




Pro ty z nás co netušíme, která bije,
/ Zamyšlení - 12.12.2011 EUportal. parlamentnilisty.cz/Articles/8480 /

Evropa je ..
k Rusku připojená produktovody jak na kapačkách a jen těžko se na tom někdy něco změní,
i kdyby se Merkelová nebo Sarkozy p. :-@

Upravené 1 krát. Naposledy upravil slobo (25.01.2012 23:16)


26.01.2012 19:14

Re: Podpora

hanchicken
 Turista 

keduska:

Heno to napisal pekne: "Nikdy nedostaneš druhú šancu urobiť prvý dojem"

Nedostane ju uz mirka, ale nedostanes ju ani ty kedus...uz ste ju "zotreli" skor, ako stihla predstavit sovje uspechy. Zda sa mi, ze vies ako ma vyzerat promo mail, text, clanok... Aku ma mat formu, ked si to chcela po 17 rocnej dievcine. Skus jej s tym pomoct, nestoji ta to ani cent, ani liter benzinu, ani retazovy kit ci pneu. Iba par minut...

Mozno ti da mirka sancu na napravu prveho dojmu/aj ked od vas uz nic necaka/.

Este dokonca aj ziskas:
mam jednu pistolku ktoru nepouzivam, snad este funguje(vyskusam) poslem ti ju. Ale iba ak vies prijimat, ked nedavas >:-)



26.01.2012 19:50

Re: Podpora

Myslim, ze som jej pomohla :-) Napriek mailu, ktory pride cloveku v zamazanych monterkach, makajuceho 12 hodin denne a cita ho medzitym, ako objednava diely na auta a cuduje sa, preco jemu prisiel neurcity mail a niekto z neho taha prachy. Ak by to chcela napisat prvotne ako to ma byt, snad ma tolko rozumu, ze by sa bola obratila na tych , co to vedia, poprosila o pomoc. Nie, ona sa jeden den zaregistrovala na MR, a dalsi chcela peniaze....
Mne nezalezi na tom, ci ma niekto cudzi bude mat rad, alebo nie, hovorim a pisem, to co citim a myslim si, ti, co ma poznaju, vedia...So vsetkou uctou-mysli si o mne, co chces.
A neviem z coho si usudil, ze nedavam, keby to tak nebolo, tak sem vobec neprispejem, pomyslim si aka je blba a necham tak.
Ked ma nieco nastve, skusim to zmenit. A sorry za to, ze nemam pristup Marry Poppinsovej, a chapem objektivnu kritiku inak, ako utok na moju osobu a osobne antipatie. Problem je, ze toto mnoho ludi nevie, priznat chybu, bez toho, aby sa neurazili.
Ak vyjde clanok, tak to nebude tym, ze sa jej niekto poklonkoval a daval palce hore, nie? Ale preto, ze ju niekto zdrbal a dal jej motivaciu a navod ;-)

PS: s tou pistolou-nebojis sa, ze budes mat konkurenciu? :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil keduska (26.01.2012 19:53)


26.01.2012 20:05

Re: Podpora

hanchicken
 Turista 

Neviem aky mail ti poslala. No ja v jej prvom prispevku vidim PRODUKTOVU alebo financnu podporu... Ale ja asi nemam filter, kde vidim iba FINANCNU.

Ty cakas clanok. Pre koho ho ma napisat? pre ludi co ju zotreli a poucovali? dokonca nech si vymaze fotky z azetu? Ja osobne by som od vas uz nechcel nic.

PS: nebojim sa konkurencie - Sutazi len ten, kto este nepochopil svoj dar.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil hanchicken (26.01.2012 20:06)


26.01.2012 20:13

Re: Podpora

hanchicken: clanok mala napisat PRED mailom...usetrila by si tieto diskusie.
Ja viem, ze zijeme v dobe LIKE-ov, vsetci sa velmi luuubime, sme jedna velka motorkarska rodina a bla bla...neznasam iluzie o dokonalosti a dobrosti sveta, to je len v americkych filmoch.

REALITA uci, nie predstava.

Ty ju podporis? Ak ano, Ok, beriem tvoje argumenty. Toto je slobodne forum, kazdy si moze napisat svoj nazor. Ja som prispela vlastnym, plus skusenosti, plus odporucania, ak sa to niekomu zda zle, tak smola, som zlaaaa >:-) Nepisem tendencne, aby ma mali vsetci radi a hovorili si, aka som zlata. Nie som. A nikdy nebudem. Zabijem sa?

Ja nesutazim, byt prvy znamena porazit tych slabsich :-) Takze ziadna vyhra...


26.01.2012 21:08

Re: Podpora

hanchicken
 Turista 

keduska: co je realita a co iluzia? Uvidis to ochvilku - odporucam sledovat prave otvorenu temu o Svitkovi... Este vcera bol pre niekoho slovensky motorkarsky boh,,,, este mu nevychladla ktmka a nevysypal z cizmy Chilsky piesok... a co je pre nich dnes???

dozvies sa v prispevkoch Len Tak: Štefan Svitko na kandidatke Strany...

PS. nesutazim, neporazam slabsich, nevyhravam, neprehravam



27.01.2012 4:38

Re: Podpora

ivusha
 Kávičkár 

Ikona

mne napriklad ziadny mail neprisiel... ale to je jedno.
mladej slecne prajem vela uspechov, ked uz sa dala na takyto sport ;-) 8-)


27.01.2012 9:09

Re: Podpora

Kazdy ma pravo na svoj nazor. Pre mna je realita to, co vidim a viem. Vyjadrujem sa k tomu, k comu mam co povedat. Uz nejden krat som bola "zla" lebo som sa snazila poradit, ale jesitaci nechcu pocut pravdu, nazor ineho. Na to si mozem iba povedat, no co, skusila som, komu niet rady...

A to, co som napisala boli ciste fakty: nedozvedeli sme sa o nejakych uspechoch, alebo kto Mirka je a co a ako robi. Preco by som mala hned "drzat palceky" a priat vela stastia, ked ani neviem v com.

A este raz-ak by sme vsetci napisali len pozitivne veci, boli by sme sa dozvedeli viac? NIE.

Tot vsjo. Cakam na info a potom si utvorim dalsi nazor. Nie som typ, ktory neprizna, ze sa mylil, alebo sam urobil chybu, alebo mal chybne hodnotenie. Hawk a peace. :-*


27.01.2012 9:36

Re: Podpora

danopanci
 Kávičkár 

Ikona

To - čo niekedy nájdem na MR.sk ma naozaj dostane ....

Azeťáčka hľadá sponzoring :-D :-D :-D [dobre] [dobre] [dobre]


27.01.2012 10:32

Re: Podpora

blade
 Kávičkár 

Ikona

fuha, cital som to cele, ale zaciatok zly aj postup.

Skus dane veci prediskutovat najskor so svojim otcom, mozno by ta trosku usmernil a ked nie tak urcite v rodine alebo u znamych mas dakeho obchodnika, dealera, mangera alebo cloveka co sa zivi predajom alebo marketingom sluzieb alebo tovaru (aj babka na trhovisku vie ze lepsie preda mrkvu ked ju umyje od hliny a pekne pouklada, ta druha moze mat bio produkt daleko kvalitnejsi, ale hodeny v bednicke od blata a preda velke hovno).

ja ta financne nepodporim, lebo motosport neni vec bez ktorej by sa nedalo zit alebo existivat, je to len zaluba, ktoru niekto silno vazne preziva. Ja osobne podporujem okrem svojej rodiny (mam 2 male deti a hypoteky nakrku) a inych vecnych darov ludom co su v nudzi ine zbierky ako napr: cez MR zbierky na deti a siroty, davam 2% lige proti rakovine, podporujem den narcisov, nezabudka, biela palicka, klaunov s cervenym nosom v nemocniciach, dobry anjel, hodina detom, atd. Do tychto zbierok vidim zmysel podpory, ale aby to niekto vyfukal von z vyfuku nie.

MOZEM TI PORADIT LEN MOJOU RADOU:
Oslov male a stredne firmy tak do 50 zamestnancov, radsej viacej mensich sponzorov. Vyberaj si firmy s muzskym kolektivom s technickym zameranim co maju blizko k strojom (zubari alebo kniznica by ti asi tazko prispeli) napr. ako autopredajne, autoservisy, pneuservisy, strojarske firmy, stavebne firmy, kamionova doprava, IT firmy (pocitacove) ale aj vyrobne podniky ako okna, stavebne materialy, hutnicka vyroba a hlavne mensich zivnostnikov (firmy s 5 -10 ludmi) HLAVNE vsetko zacni vo firmach z tvojho okolia resp. z regionu kde jazdis preteky - tymto treba trosku vysvetlit ze to mozu obpisovat z nakladov atd. a potom sa im to zapaci.

treba im ponuknut protisluzby ako napr:
1.) tvoj kalendar - nafot kalendar s tvojim fotkami z jazdy na motorke a z depa kde (ziadne prasaciny, staci sa trosku namalovat a pekny usmev), kalendare dostanu oni a mozu ich rozdavat svojim klientom dalej,

2.) VIP host na preteku - dostanu volne vstupenky na preteky a budu tvoji VIP hostia zoberies ich do depa a spravis malu prezentaciu "briefing" o trati a konkretnych pretekoch pri tvojom stane (to musis ty vybavit s usporiadatelmi ale naklady na vstupenky co zaplatis pre par zamestnancov budu zlomok z ich sponzorskeho daru) pocas briefigu by im mal tvoj mechanik vysvetlit vselijake technicke veci kolko otacok aky vykon, ake upravy ste robili na motorke - to na chlapov zabera

3.) ucast na vianocnej oslave firmy - prides na ich firemnu oslavu, a spravim im kratky program, prezentujes svoje vysledky za rok - kratka prezentacia a hlavne trosku im tam povrcis na dvore v ich firme a pojazdis po zadnom, to sa im bude pacit ked zenska pojde po zadnom a z prilby bude viac cop - musis ist po ich zmysloch

4.) preznetacia v mediach - napises clanok na motoride, exabat, crosscountry, sme - auto , auto.cz a co ja viem na ake motoristicke severi o sebe, posles clanok do casopisov motorkarskych - motocykel, motohouse .... ale aj do zenskych, kore cistaju emancipovane zeny a radi si precitaju o babe co sa prebija medzi muzskym sportom na motorkach - Eva, Emma, atd. ale aj muzskych casopisov - Brejk, ....
do svojej prezentacie das fotky kde davas rozohovor (mas tam jednu taku kde daka televizia toci s tebou rozhovor) a ked budu clanky publikovane posles kopiu s titulnou stranou casopisu sefovi firmy co ta sponzoruje

5.) poskytnes svoju motorku pre vystavne ucely sponzora - vacsina firiem sa prezentuje ci uz na medzinarodnych alebo slovenskych vystavach - Autosalon, Agrokomplex, ... alebo robia svoje akcie pre klientov. Proste im tam pristavis svoj stan a servisne vozidlo s motorkou (na ktorych su polepy tvojich sponzorov aj danej firmy

6.) vyroba timovych triciek - pre Vas, ale hlavne aj pre sponzorov v dohodnutom mnozstve s kazdym sponzorom individualne!

7.) este je ti veci vela len treba porozmyslat - ako napr. ucast na MDD (medzinarodny den deti) v tvojom meste - kde su rodicia s detmi, internetova prezentacia (pozor ale nie natlakova a spamova ze rozposles milion emailov), motorkarske zrazy atd....

viem ti poradit este s tou prezentaciou, sa tim v praci zaoberam, urob si prezentaciu v Power POinte. Nic zlozite, ale aby to malo daky dej a pointu a trosku vtipu, ja byt tebou by som to ponal takto:
a.) uvodna folia - fotka s vitaznym poharom na stupni vytazov alebo niekde po pretekoch pri motorke alebo na stupni vitazov a nadtym napis nieco v zmysle moja cesta za vitaztvom alebo co chces
b.) dake foto z detstva co su visi so sportom a alebo motorizmom, plus v texte dake zakladne udaje o tebe kto si a odkial si
c.) povenuj sa tvojim zaciatkom v motosporte - foto a popis, celkovo tak na 3 az 4 folie, popis prve uspechy
d.) popis aktualny stav v motorsporte - aktualna pekna foto vo vystroji pri motorke, dake foto zo zakulisia max 3 folie
e.) popis technickeho zazemia - foto motorky, popis technickych parametrov stroja, par detailych foto na specialne upravene diely (vyfuk, tlmice, atd.) a krtaky popis, aby bolo vidiet ze nejazdis na seriovej moto z obchodu ale ze ide o sportove nacinie. Celkovo 3 -4 folie
f.) popis zazemia crew - foto clenov timu - spolocna a popis vedla, alebo individualne s popisom, tzn. a) jazdec; b) manager - to by mal byt asi tvoj otec; c) hlavny mechanik ....... Max 2 folie
g.) foto backroundu - tzn. fotka z dakych pretekov z depa kde je vidiet stan a dodavky ci co pouzivat na prevoz stroja - 1 folia
h.) odprezentuj formu protisluzby - foto + popis v zmysle mojich rad vyssie - 4 -5 folii
Prezentaciu pred stretnutim vytlac min 2x (nevies kolko partnerov bude sediet pri stole) aby ste mali nad cim sediet a nenos na stretnutie pocitac! Zober k vytlacenej prezentacii CD s napalenou prezentaciou.

ono je toho este strasne vela, dufam ze som ti aspon trosku pomohol v tvojich myslienkovych pochodoch, je toho vela co treba spravit aby ti daka firma dnes dala co i len 100€ sponzorskeho. Treba pred tym zratat alebo odhodnut celkove naklady na vsetky protisluzby + nevyhnutne peniaze na sport (realne a nenafukovat to) a vydelit napr. 5 timi. Tzn. ak budu naklady rocne 10.000€ a samy potiahnete ako rodina 4.000 € ostava 6.000 € / 5 sponzorov = 1.200 € rocne od jedneho sponzora pri pocte 5 sponzorov.

Toto si zrataj lebo otazka kazdeho sefa bude ze kolko pozadujete, tvoja odpoved nemoze byt NIKDY ze tolko kolko date, lebo kazdy co i len trosku rozumny manager zisti ze nemate ziadny biznis plan a investicia je stretena!!!!


zelam ti vela uspechov a trpezlivosti [dobre]

blade

P.S.: pisal som rychlo, sorry za preklepy

Upravené 2 krát. Naposledy upravil blade (27.01.2012 10:45)


27.01.2012 10:37

Re: Podpora

blade [dobre]


27.01.2012 11:29

Re: Podpora

Sheep
 Kávičkár 

Ikona

Si pamätám, keď som doviezol na káričke svoj prvý Pionier za 50Kčs, ktoré som si na velkú noc vykoledoval :-))) po roku som ho predal za dve stovky >:-) a už to išlo... na všetko som si musel zarobiť sám a potom som si to aj viac vážil.
Ak niekto chce sponzoring, mal by pre to niečo spraviť, a nie len od počítača ;-)
blade [dobre] [dobre]


27.01.2012 13:48

Re: Podpora

danopanci
 Kávičkár 

Ikona

BLADE - [dobre] [dobre] [dobre] - len či to dievčinka pochopí - alebo zvolí skôr prezentáciu s fotkami z mobilu pred zrkadlom


27.01.2012 16:10

Re: Podpora

wawa
 Edvenčr 

Ikona

8-) už do nej toľko nehustite, kvapiek, námetov či rád (dobre mienených) dostala dosť ;-)


27.01.2012 18:10

Re: Podpora

[dobre] [dobre] [dobre] Motokrosárka, tak ten článok, čo si dnes pridala, už vypadá lepšie... ;-)


27.01.2012 20:01

Re: Podpora

vole, blejd, najlepsi prispevok na celom MR za velmi dlhu dobu [dobre] [dobre] [dobre]


27.01.2012 21:12

Re: Podpora

Blade [dobre]
Myslím, že super pomoc [dobre]


28.01.2012 12:55

Re: Podpora

Heno Nikdy nedostaneš druhú šancu urobiť prvý dojem [dobre] [dobre] [dobre]

EDIT: blade [dobre]


Súhlasím,som sopliak čiže viem pochopiť a tiež niektore myšlienky nenapíšem tak ako si predstavujem a potom je tu flame.. ale fakt z tohto....alebo finančnú podporu... som bol dosť znechutený,keby si napísala že potrebujem akukoľvek podporu je jedno aku tak už to znie inač.. keby mali všetci pretekari touto cestou žiadať o podporu tak by tu boli len dredy o podporach a prosikani...buď rada že jazdíš a máš takú karieru a že si to dostala fakt na podnose..ani ja som si motorku neodmakal to je pravda..ale my sme mali problem v rodine s majetkami tak som nechcel peniaze ale motorku :-)............veľa štastia.......

Upravené 3 krát. Naposledy upravil alle (28.01.2012 13:01)


28.01.2012 14:04

Re: Podpora

A myslím si že blade ti dal radu ktorá ma hodnotu zlata...aj keď to niesu euráče alebo "50 litrov" benzínu :-~


28.01.2012 16:28

Re: Podpora

alle, bol by si prekvapený, drvivá väčšina pretekárov využíva sponzoring rôznej úrovne. Je to úplne normálne. Kým sa z niekoho stane nejaký Rossi zarábajúci ťažké melóny, veru to niečo stojí.

Mám za to, že keď kočka vydrží a výsledky sa dostavia, sponzori sa o ňu pobijú. Aj investície sponzorov do takejto reklamy sa vrátia, takže pomocou jej si môžu aj oni zarobiť.

Takto sa to robí bežne vo svete - a čo je lepším nositeľom reklamy, ako šikovná mladá baba na ostrej kroske, ktorá na nej niečo aj dokáže? ;-)

Táto téma tu sa odštartovala trošku nešťastne, ale nevzdala to ( [dobre] ), pridala ten článok - a hneď sú aj ohlasy iné.

Verím, že jej to vyjde, s tým pridaným článkom sa to už asi pohne. [dobre]


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.