Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1578 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26149
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15804)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10345)

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |

28.02.2022 16:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mishko:
Ale už viac krát ukázal, že zákon 9/2008 je niečo pre neho ako rovnica o troch neznámich pre absolventa škôlky,
A musím sa dobrovolne priznať že v rokoch 1982 až 1988 som tiež jazdil na trolejbuse a autobuse v Beuse.


01.03.2022 1:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pato
 Turista 

tu sa este chcel zapacit zapadu aby zainvestoval
a tak zvysil jeho moc

Video: youtu.be/eSnfBdkKjN8?t=579
od 9 minuty

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pato (01.03.2022 1:57)


01.03.2022 9:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Dá sa aj na krátkom vídejku, bez emócií, mapovať cestu životom, od prejavu v nemeckom parlamente
po dnešný stav mysle tohoto teroristu, vraha detí a vojnového zločinca.

Sláva Ukrajine !


01.03.2022 23:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

[zle] [zle] [ciel]

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Pirrates (01.03.2022 23:10)


01.03.2022 23:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Ty už nič nepíš, orgány tohoto štátu zasiahnu čoskoro.
Žiadne vulgárne vyjadrenie nemôže dostatočne charakterizovať tvoj postoj k tragédii národa.


01.03.2022 23:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

tragedia Srbska tragedia obyvatelov Donbasu su pre neonacistou nicim vy ste podporovatelia neonacizmu


01.03.2022 23:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Pre pána "Benčíka"2
V sú­vis­los­ti s voj­no­vým kon­flik­tom na Uk­ra­ji­ne sa Po­lí­cia SR ne­cha­la na so­ciál­nych sie­ťach (na fa­ce­boo­ku) po­čuť, že upo­zor­ňu­je ob­ča­nov na us­ta­no­ve­nie § 417 Tr. zák., kto­ré­ho sa do­pus­tí ten, kto v úmys­le na­ru­šiť mier akým­koľ­vek spô­so­bom pod­necu­je k voj­ne, voj­nu pro­pa­gu­je ale­bo inak pod­po­ru­je voj­no­vú pro­pa­gan­du s tým, že ak po­lí­cia ta­ké­to ko­na­nie zis­tí, ne­kom­pro­mis­ne a ráz­ne vo­či ta­kým­to oso­bám za­kro­čí, a to aj za pou­ži­tia špe­ciál­nych jed­no­tiek PZ (tú­to sprá­vu nás­led­ne preb­ra­li tak­mer všet­ky slo­ven­ské mé­diá)
Pod­ľa môj­ho ná­zo­ru ide jed­noz­nač­ne o fa­ke news (za­vá­dza­jú­cu sprá­vu), na­koľ­ko v sú­vis­los­ti s te­raj­šou voj­no­vou si­tuáciou na Uk­ra­ji­ne sa tres­tné­ho či­nu oh­ro­zo­va­nia mie­ru nie je mož­né do­pu­stiť (a to ani teo­re­tic­ky). Ale­bo po­ve­da­né inak, po­lí­cia „vy­pus­ti­la“ de­zin­for­má­ciu a má šťas­tie, že sa tak sta­lo pros­tred­níc­tvom fa­ce­boo­ku, na­koľ­ko ak by tak uro­bi­la na webo­vej strán­ke, po­tom by jej v zmys­le no­vé­ho zá­ko­na o blo­ko­va­ní de­zin­for­má­cií na weboch (účin­nosť zá­kon na­do­bu­dol 26.02.2022) hro­zi­lo za­blo­ko­va­nie webo­vej strán­ky. Ide o ty­pic­ké nad­hod­no­te­nie mož­nej práv­nej kva­li­fi­ká­cie zo stra­ny po­lí­cie.

Tak­že struč­ne k tres­tné­mu či­nu oh­ro­ze­nia mie­ru. Toh­to tres­tné­ho či­nu sa pod­ľa § 417 ods. 1 Tr. zák. do­pus­tí ten, kto v úmys­le na­ru­šiť mier akýmkoľ­vek spô­so­bom pod­ne­cu­je k voj­ne, voj­nu pro­pa­gu­je ale­bo inak pod­po­ru­je voj­no­vú pro­pa­gan­du.

His­to­ric­ky je ten­to trest­ný čin nas­le­dov­ní­kom tres­tné­ho či­nu, kto­rý bol ob­siah­nu­tý v zá­ko­ne č. 165/1950 Zb. na ochra­nu mie­ru. Ten­to zá­kon bol účin­ný na úze­mí SR až do 01.01.2006, ke­dy na­do­bu­dol účin­nosť te­raj­ší Trest­ný zá­kon, kto­rý prá­ve tres­tným či­nom pod­ľa § 417 nah­ra­dil zá­kon na ochra­nu mie­ru.

Už zo sa­mot­né­ho náz­vu tres­tné­ho či­nu pod­ľa § 417 Tr. zák. vy­plý­va ob­jekt toh­to tres­tné­ho či­nu, kto­rým je zá­ujem štá­tu na udr­ža­ní mie­ru, t. j. na ochra­ne mie­ru pred voj­nou, voj­no­vou pro­pa­gan­dou, jed­no­du­cho pred aký­koľ­vek ko­na­ním, kto­ré reál­ne mô­že na­ru­šiť mier (t. j. zme­niť mier vo voj­nu, res­pek­tí­ve reál­ne prib­lí­žiť mier k voj­ne). Prá­ve pre­to sa ten­to trest­ný čin na­zý­va „oh­ro­ze­nie mie­ru“ a je­ho pred­chod­ca mal v náz­ve „ochra­nu mie­ru“. Ne­vy­ža­du­je sa, aby ko­na­nie pá­cha­te­ľa aj do­sia­hlo sle­do­va­ný cieľ, kto­rým je ko­niec mie­ru a za­čia­tok voj­ny, na je­ho do­ko­na­nie pos­ta­čí aj reál­na spô­so­bi­losť ta­ké­ho­to ko­na­nia na­ru­šiť mier (v tom­to sme­re ide o pred­čas­ne do­ko­na­ný trest­ný čin, na­koľ­ko pos­ta­čí aj mož­nosť oh­ro­ze­nia mie­ru na je­ho do­ko­na­nie a te­da po­kus toh­to tres­tné­ho či­nu nep­ri­chá­dza do úva­hy). Na napl­ne­nie zna­kov skut­ko­vej pod­sta­ty toh­to tres­tné­ho či­nu však nes­ta­čí pou­ži­tie ta­kých pros­tried­kov, kto­ré sú nes­pô­so­bi­lé spô­so­biť zá­ko­nom pred­pok­la­da­ný nás­le­dok, t. j. na­ru­še­nie mie­ru.

Z uve­de­né­ho lo­gic­ky vy­plý­va, že tres­tné­ho či­nu oh­ro­ze­nia mie­ru pod­ľa § 417 ods. 1 Tr. zák. sa ne­mož­no do­pus­tiť v ča­se voj­ny. V ča­se voj­ny už nie je mož­né „oh­ro­ziť mier“, či ochra­ňo­vať mier pred voj­nou, na­koľ­ko voj­na už za­ča­la a už nie je čo oh­ro­zo­vať ale­bo ochra­ňo­vať. V ča­se voj­ny te­da už nie je reál­ne mož­né ko­nať tak, aby doš­lo k „na­ru­še­niu mie­ru“ (v zmys­le zna­kov skut­ko­vej pod­sta­ty tres­tné­ho či­nu pod­ľa § 417 ods. 1 Tr. zák.), pre­to­že na­ru­še­nie mie­ru už nas­ta­lo (a to v sú­vis­los­ti s iným ko­na­ním inej oso­by).

Ak te­da po­lí­cia dá­va trest­ný čin oh­ro­ze­nia mie­ru pod­ľa § 417 Tr. zák. „do sú­vis­los­ti s voj­no­vým kon­flik­tom na Uk­ra­ji­ne“, po­tom sa schva­ľo­va­ním, pod­po­ro­va­ním, či pro­pa­go­va­ním rus­kej voj­no­vej in­vá­zie na Uk­ra­ji­nu v žiad­nom prí­pa­de ne­mož­no do­pus­tiť toh­to tres­tné­ho či­nu, na­koľ­ko mier na Uk­ra­ji­ne už nie je od 24.02.2022, ke­dy za­čal voj­no­vý kon­flikt (sa­mot­ná po­lí­cia pri­tom ho­vo­rí „o voj­no­vom kon­flik­te“, te­da o opa­ku mie­ru a zá­ro­veň po­mer­ne ne­lo­gic­ky aj o tres­tnom či­ne „oh­ro­ze­ní mie­ru“). Už bo­lo uve­de­né vy­ššie, že je lo­gic­ky nep­ri­ja­teľ­né ho­vo­riť o „oh­ro­ze­ní mie­ru“, či „na­ru­še­ní mie­ru“ v ča­se, keď už mier neexis­tu­je a keď sa už pre­me­nil na voj­no­vý kon­flikt. Te­da, ak by sa aj na­šiel niek­to, kto by akým­koľ­vek spô­so­bom ob­ha­jo­val, či schva­ľo­val pos­tup rus­kej ar­má­dy, či Rus­kej fe­de­rá­cie vo voj­no­vom kon­flik­te na Uk­ra­ji­ne, cel­kom ur­či­te by ta­ké­to ko­na­nie ne­moh­lo viesť k „na­ru­še­niu mie­ru“ na Uk­ra­ji­ne (kde žiad­ny mier mo­men­tál­ne nie je) a tým pá­dom ani k napl­ne­niu zna­kov skut­ko­vej pod­sta­ty tres­tné­ho či­nu oh­ro­ze­nia mie­ru pod­ľa § 417 ods. 1 Tr. zák.

Sa­moz­rej­me, ta­ké­to ko­na­nie ne­mu­sí byť bez­tres­tné, av­šak je nut­né hľa­dať ro­zum­nú práv­nu kva­li­fi­ká­ciu (a nie práv­nu kva­li­fi­ká­ciu pod­ľa vý­šky tres­tnej sadz­by) s tým, že teo­re­tic­ky by pri­chá­dza­lo do úva­hy hlav­ne schva­ľo­va­nie tres­tné­ho či­nu pod­ľa § 338 Tr. zák., ak by bo­li napl­ne­né všet­ky zna­ky skut­ko­vej pod­sta­ty toh­to tres­tné­ho či­nu a to vrá­ta­ne ma­te­riál­ne­ho zna­ku v zmys­le § 10 ods. 2 Tr. zák., keď­že ide o pre­čin (ob­dob­ne sa vy­jad­ril nap­rík­lad aj čes­ký naj­vyš­ší štát­ny zá­stup­ca). A rov­na­ko by ma­lo byť sa­moz­rej­mým, aby si po­lí­cia vší­ma­la aj mož­né ne­ná­vis­tné pre­ja­vy vo­či bež­ným ob­ča­nom Rus­kej fe­de­rá­cie, či vo­či ko­mu­koľ­vek iné­mu, na­koľ­ko aj ta­ké­to ko­na­nie by moh­lo mať tres­tnop­ráv­ny roz­mer (nap­rík­lad ako trest­ný čin pod­ľa § 424 Tr. zák.).

Vý­klad tres­tné­ho prá­va by mal byť vždy ob­jek­tív­ny, ne­mal by po­dlie­hať pri­rý­chlym úsud­kom, či vy­pä­tej si­tuá­cii a už vô­bec by sa po­lí­cia ne­ma­la uchy­ľo­vať k zjav­ne nes­práv­nym (ne­lo­gic­kým) práv­nym zá­ve­rom, kto­ré nás­led­ne ší­ri vo ve­rej­nom pries­to­re.

JUDr. Peter Šamko
sudca Krajského súdu v Bratislave


02.03.2022 17:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter2022:
Si vedľa aj pán JuDr. Šamko.
Ak podporuješ agresora aj vo vojne, ktorá už reálne začala tak si plne naplnil podstatu trestného činu.
Nemyslíš si, že podpora vojny smeruje proti mieru.
Aj moja 9 ročná vnučka chápe, že ak skončí vojna tak nastane mier.

Dôvod úpravy:
A ako chceš ohrozovať mier podporovaním vojny, ktorá ešte neačala.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (02.03.2022 17:38)


02.03.2022 18:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Už som vyššie písal,že vojnu neschvalujem.Uplne akukolvek vojnu.


02.03.2022 18:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja ťa z toho ani neobviňujem.


03.03.2022 20:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

tak teraz neviem...

1. niekto sa len tak vyjadri na daku temu a len tak napise svoj nazor (kludne aj sudca niekde na internete)....

2. na tu istu temu zasadne riadny sud a vyda pravoplatny rozsudok...

co je smerodajne? pre niekoho to, co mu viac hra do kariet...pre niekoho je smerodajne, ked niekto napise hoaxovu chujovinu na internet, lebo to bol sudca a inokedy ten isty krici, ze pokial tak nerozhodne sud, tak sa to neda povazovat za smerodajne, aj ked to napisal len tak nezavazne napriklad sudca....


15.03.2022 16:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Slovenské bezpečnostné zložky od piatka spustili operáciu zameranú na ruských špiónov. Medzi minimálne tromi zadržanými sa nachádza aj osoba spojená so známym „alternatívnym“ internetovým médiom Hlavné správy. Informoval o tom Denník N, podľa ktorého akcia „v našej histórii nemá obdobu“.

Zdroj zaručene overených a pravdivých informácií.
A ešte infovojna.


16.03.2022 10:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ved jasné,bezpečnost nadovšetko.Tých amerických netreba ani odhalovat,sedia na tých najvyšších miestach.Vlastizrada ako vlastizrada,niekto za 500,niekto za pár milionov...


16.03.2022 16:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Držíta sa svojich predstáv ako nalepených kanagonom.
Aby som to pochopil.
Na Slovensku pôsobia ruský agenti aj americký agenti.
Dôležité informácie môžu rusi použiť na poškodzovanie záujmov Slovenska, pretože je vlastne pre rusov potencionálny alebo dokonca reálny nepriateľ či už ekonomický alebo vojenský vzhľadom na členstvo v NATO a EU.
Americký agent získané informácie odovzdá USA a tie ich zneužijú na poškodzovanie člena NATO.
Tak to už je iná schyza.


16.03.2022 17:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Odovzdaním Slovensky pod správu USA vzniknu škody uplne každému.Nebol ti dobrý lacný Ruský plyn a ropa?Tak budeš platit možno 7x viac za plyn,a ktovie ako to bude s palivom...onedlho 5 eur za liter?Chápen že tá "sloboda" niečo stojí,ale najviac na to doplatia obyčajní ludia...(myslené fakt obyčajní ludia,i ked to už znie ako nadávka)Takže v konečnom dôsledku bude poškodený aj člen NATO.Ale možno sa mýlim.


16.03.2022 18:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak mala Ukrajina zložiť zbrane ako Československo pred Hitlerom , pred Putinom a potom by sme my zložili zbrane (všetkých 3000 vz.58 , desať takov a šest 29 ) a vlastne všetky krajiny okupované Stalinom a všetky násilím pripojené republiky bývalého ZSSR napochodovali do Putinovej veľkoriti .
Vám jebe páni.
V dome nemám plyn. :-P
Špička nosa je taký útvar, ktorý sa dá nahmatať ak ho nevidíte.


16.03.2022 18:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Tak pokial viem,Rusi odvšadial,(z bývalých krajín VZ) odišli dobrovolne,a maslím si,že sa nemienili vrátit,takže lezenie do Putinovej veľkoriti by sa nekonalo.Fica nemám rád,ale v jednom má pravdu,treba byt zadobre aj s východom aj so západom.To že su Rusi pre celu Europu "hrozba" je len mantra opakovaná dobbre zaplatenými novinármi.A že ty nemáš plyn?No,máš pravdu,nevidíš si na špičku nosa(vlaste aj vidíš,len to nevnímaš),ale aj ked plyn nemáš,jeho zdraženie pocítiš.A to uplne vo všetkých smeroch.A počkáme si aj na hlad?Lebo aj ten zákonite bez plynu príde.(výroba hnojív)A potom ti bude jedno či zješ chleba z Americkej,alebo Ruskej pšenice.


16.03.2022 19:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

EU má 500 000 krát viacej zdrojov na zabezpečenie tepla, elektriny aj potravín.


Putin tvrdí, že vojna na Ukrajine je pre Západ len zámienkou, aby mohol potrestať Rusko

Toto nemohol napísať ani len škrečok.
Putin napadol Ukrajinu a západ si v tom načiel zámienku aby ho trestali.


Opakujem. Roky som tam chodil a viem čo je realita a čo je propaganda.
Niečo ako keď Stalin predával obilie po vlakoch do ameriky a na Ukrajine ( aj v ZSSR )zomierali milióny od hladu.
Mám pravdivé informácie od známich aj z dnešného dňa z Moskvy, Petrohradu aj z Kazane.
V obchodoch už chýba 80% potravín dovážaných (alebo vyrábaných v Rusku EU firmami).
Môžeš im doporučiť nech namiesto chýbajúcich potravín predávajú ropu . Môžu si z nej variť výbornú krémovú polievku.

Od roku 1945 bol pomer obchodu s obilím USA, Argentína, Kanada v neprospech ZSSR mínus 65% z celkovej spotreby v ZSSR. Detto Mäso.
ZSSR ani terajšie rusko nie je schopné zabezpič potravinovú sebestačnosť v produkcii obilnín ani mäsa.
Kup si v rusku ruskú žehličku, televízor, ruský oblek alebo topánky. Nemajú ani hovno. Všetko je dovoz EU, USA a hlavne čína pre hudobu na tržniciach.
Ja mám dosť aby som v pohode prežil túto Putinovú psycháčsku akcošku.
Len mi je nesmierne lúto všetkých bežných rusov čo to bude znamenať pre ich existenciu keď už teraz 75 % bežných rusov žije v chudobe na hranici existenčného minima.
Vieš prd.


18.03.2022 19:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

rgw
 Skútrista 

Egres pises sprostosti,Rusko patri medzi najvacsich vyvozcov psenice na svete


18.03.2022 19:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja viem. Komunistická propaganda je sviňa.
Rusko je štvrtá krajina na svete podľa dopestovanej pšenice.
Prvá je Čína, druhá India , tretie USA.
Je pravda, že od roku 2019 je najväčší exportér ( dovtedy mali negatívne saldo) ale len preto, aby dostalo Rusko nejaké valuty a za druhé Rusko nie je schopné dlhodobo uskladňovať obilniny.( tak ako nič) Preto musí predávať pomaly zrno v klasoch a je o tretinu lacnejšie ako ostatní.
Môj zlatý. To , že predávaš najviac pšenice na svete ale neznamená, že jej máš dostatok aj pre vlastných ľudí po celý rok.


18.03.2022 21:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

rgw
 Skútrista 

Uz ti ani google neide,

m.sk.coyograinmachine.com/info/the-world-s-top-ten-majo...


18.03.2022 22:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Asi preto, že negooglim.


27.03.2022 11:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ráno 26. marca 1945 narušilo pomerne pokojný život Nitranov 42 bombardovacích lietadiel. Tieto na Nitru zhodili 166 bômb. Usmrtili 345 prevažne civilných osôb.

Osloboditelia.


28.03.2022 9:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Si známy rusofób a nemáš ani najmenší záujem o objektivitu !!!
Nie Rusko ,
ale my člen EU Slovensko v prípade svetovej krízy či vojny zdochneme hladom a to doslova ! My sme totálne závislí na dovoze lebo naša produkcia čohokoľvek je zničená zlikvidovaná západnými demokraciami -spojencami z EU!


28.03.2022 13:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marek750.
Nie som "rusofób" ale lenino-Stalino-Chrušťovo-Brežnevo- Putinofób.
S bežným rusom nemám žiaden problém. Maximálne ich ľutujem, že ijú v takej krajine kde žijú.
To len vy "rusofili" máte problém s objektivitou. Prodikcia EU je 100 000 krát vyššia ako produkcia Ruska.
Tie drízdečky o ich obrovskom nerastnom bohatstve a polnoprodukcii sú len propaganda. Videl som počas 15 rokov čo majú na pultoch v obchodoch. 50% tovarov v potravinách je z EU a USA, a čo sa týka priemyselných výrobkov tak 35 % čína ( pre chudobu) a zbytok z EU. V Rusku si ruskú žehličku,ani pračku či televízor nekúpiš. Pretože nič nevyrábajú.

Rečičky spoza humna.
Môžeš si kúpiť PRVÝ ruský notebook.
Keď som ho videl, tak som od záchvatu smiechu padal do bezseba.


28.03.2022 19:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Ty žiješ v nejakej bubline že EU a USA je celý svet a inde nič neexistuje ? :-D
Rusko je sebestačné v absolútnej väčšine komodít a nejaké posrané práčky si kúpi hocikde v Ázii! Videl som videá z Ruska ktoré natočili Češi , my môžme len závidieť . Lebo ešte aj bývalé JRD u nás vlastnia Nemci , Holanďania ..atď.!

Putin nedopustil ,aby sa z Ruska stala Ukrajina = rozkradnutý nemohúci oligarchistický -mafiánsky štát , a to vadí USA ktoré nemôžu nekonečne rozpínať svoje impérium a udržiavať Svetový poriadok .

"Zbigniew Brzezinski a tzv. ”geopolitický pluralizmus”

Zbigniew Brzezinski – bývalý bezpečnostný poradca amerického prezidenta Cartera v 70. rokoch a súčasný mentor ministerky zahraničných vecí USA Madelaine Albrightovej – je jeden z najvýznamnejších spoluorganizátorov nového svetového poriadku, ktorý sa po skončení studenej vojny, ale hlavne po páde bývalej veľmoci Sovietskeho zväzu začal v plnej miere uskutočňovať. V jeho najnovšej knihe ”Jediná veľmoc.
Stratégia Ameriky v úsilí o nadvládu”, ktorá vyšla v roku 1997 a podľa ktorej pripadá práve USA úloha svetového hegemóna, opisuje geopolitiku a geostratégiu pre 21. storočie. Spojeným štátom americkým má byť podľa tejto koncepcie zaručená trvalá svetová nadvláda.





Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (28.03.2022 19:55)


28.03.2022 20:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

videl som videá z Ruska ktoré natočili Češi , my môžme len závidieť . Lebo ešte aj bývalé JRD u nás vlastnia Nemci , Holanďania ..atď.!

Ja som to videl na vlastné očy a rozprával som sa z polnohodpodármi , ktorí tvrdli, že vyše 50% úrodnej pôdy leží ľadom, pretože nemajú peniaze aby ich normálne obhospodarovali.

Putin nedopustil ,aby sa z Ruska stala Ukrajina = rozkradnutý nemohúci oligarchistický -mafiánsky štát , a to vadí USA ktoré nemôžu nekonečne rozpínať svoje impérium a udržiavať Svetový poriadok .

Už od čias Stalina bola v ZSSR mafia najväčšia na svete.
A čo sa týka toho, že Putin nedovolil rozkradnúť Rusko máš pravdu. On totiž riadi všetky štátne kšefty, uplátkarstvo, korupciu a všetky toky peňazí idú cez neho a každý mu musí odovzdávať percentá.

Ty keď ráno zakopneš palcom o nohu postele tak si klakneš a budeš hľadať pod postelou američana.
Bol si v prdeli a vypisuješ o Rusku len drízdy z Komsomolskej pravdy.

Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska. Budete tam vítaní.
Ja po návrate z Ruska vždy zapálim sviečku ako vďaku za to, že môžem žiť pod americkým jarmom.


29.03.2022 12:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.
Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.
Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.

Dnes som zachytil informáciu, že v teroristickom štáte chýba okrem iného aj inzulín. (zdroj - ruskí lekári)
Oficiálne vedenie teroristického štátu: Všetkého je dostatok.


Inak povedané: Chuj s nimi, nas mnóga !

Resumé: ak diabetik na inzulíne nedostane svoj liek, max do 1/2 roka umrie. (komplikácie z cukru v krvi) (niečo o cukrovke sám viem už 23 rokov !)

Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.
Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.
Kurva tak sa zbalte a chodte do Ruska.

( bez opýtania som si dovolil 6X skopírovať časť textu Egreša2 - sorry, Peter, ale ten odkaz sa mi páči)




29.03.2022 18:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

honda
 Turista 

mam rad c racikov ktori strasne obdivuju rusko
ale ani jeden z nich by tam nevydrzal dobrovolne
viac ako pol roka ako bezny obcan

jedine ze by sa c uracikovia zapojili do rozkradacky statu
a mali sa dobre

strasne im vadi amerika,ale vecer idu na kapitalistickych autach
a americkych pikapoch na hamburger,chlipnu si coca colu,napisu
blbost a odfotia sa americkym mobilom a daju to na americky
facebook,instagram,pocuvaju v aute americku
hudbu,maju na sebe americke oblecenie,doma si pozru americky
film ale strasne neznasaju ameriku
a to este mnohi z nich su vypaseni ako pravy american
ziju americkym sposobom zivota ale strasne im vadi amerika

necudujem sa ved to maju od svojich dedov a tatkov
co od malicka pocuvali nadavanie na ameriku
ja nie som obdivovatel ameriky ale ked si mam vybrat z dvoch
moznosti,tak radsej volim zapad ako vychod


30.03.2022 9:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: s ľuďmi tvojho typu si USA vytrú riť a ty im ešte poďakuješ !!!!
To je hlavný rozdiel medzi nami !

Poebané USA zdrhli z Afganistanu a teraz urobili bordel na Ukrajine rovno za našim humnom. Tento scurvený štát v jednom kuse robí prevraty, bordel a vojny ! Keby Rusi takto pochodovali v Mexiku tak už dávno beží 3.svetová vojna!!
Budeš sa kamarátiť s mafiánom vrahom ,lebo je bohatý a sem tam ti natankuje a kúpi žrať ?

:-) :-)

Táto vojna USA vyhovuje po všetkých stránkach :
1) USA by rozšírili svoje impérium NATO na Ukrajinu a držali by Rusom nôž na krku
2) keby to nevyšlo tak vyprovokujú vojnu -čo sa aj stalo !
3) Rusov medzinárodne pošpinia a odstavia od ekonomiky EU
4) USA nahradia Rusov a budú dodávať EU svoj plyn a zahoja svoju 30,6biliónmi dolárov zadlženú ekonomiku
5) Chudobnú mafiánsku dieru Ukrajinu vopchajú do EU a pôjdu tam každý rok miliardy eur!
6) CELÝ TENTO OYEB ZAPLATÍME MY VŠETCI ,lebo všetko pôjde stovky percent hore!!!

Ako USA "nemajú s Ukrajinským bordelom nič spoločné" I-GRR
Video: www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k&t=30s

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (30.03.2022 9:34)


30.03.2022 12:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Choď sa liečiť.
To je posledné čo tu napíšem.
To čo píšeš sú vyplody mozgu. do ktorého implatoval Putin mikročip.
Na 100 % si zaočkovaný Sputnikom.
Je mi ťa vlastne ľúto.
Zostal ti Len Putin a Kim Čong-un.


30.03.2022 12:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Marek,ser na to.Niektorí ludia maju v hlave nahratu taku !platničku" ktoru budu puštat neustále dookola.S tým nič neurobíš.Su radi že môžu žit pod americkým jarmom,ja osobne by som rád žil v krajine,ktorá nie je pod žiadnym jarmom.A čo sa týka situácie na Ukrajine,ked Ukroši 8 rokov páchali genocídu na v podstate vlastnom obyvatelstve,statočne držali hubu.A tých 14000 zabitých ludí v Donecku a Luhansku, bude určite Ruská propaganda.Porušovanie Ženevských dohovorov Ukrajinskou armádou je určite ospravedlnitelné,lebo však oni strielaju a mučia vojakov agresora,tak to oni robit môžu,však.To že Rusi zajatých Ukrajincov nakrmia a ošetria,to už nevidia...


30.03.2022 12:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

marek750:
Takúto odpoveď som čakal: ak nie sú argumenty, treba zaútočiť na osobu.

BRAVÓ !!!

:-D :-D :-D :-D :-* [ciel]

Z Ukrajiny utieklo cca 4 000 000 ľudí. Mamy s deťmi, starí ľudia.
"utiekli pred rusom, čo ich chcel len napojiť a nakŕmiť" ODMIETLI.....
......a tak im hrdinský rus zdiaľky rozmrdá paneláky, školy nemocnice......

Svetový tribunál bude mať na 100 rokov prácu.



Dôvod úpravy: doplnenie

Upravené 1 krát. Naposledy upravil yoffo (30.03.2022 13:10)


30.03.2022 13:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Na Sk. žijú najmúdrejší a najinteligentnejší ľudia na svete. Odhalia aj tie najtajnejšie tajomstvá, nie je možné pred nimi nič ukryť. A dokonca tak, ako donedávna boli najlepšími odborníkmi na svete ohľadom koronavírusu, sa z nich zo dňa na deň stali vysoko odborný špecialisti na geopolitiku, samozrejme len a len oni majú pravdu a všetci ostatný sú ovládaný americkými čipmi. Že nemajú na to ani skúsenosti ani vzdelanie nie je prekážkou, veď vedia, že majú pravdu pravdúcu. Ale ak by rus zaútočil tu, budú prvý čo zdrhnú na ten prehnitý západ. I-GRR I-GRR


30.03.2022 13:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Svetový tribunál bude mať na 2000 rokov prácu,ak bude sudit Amerických vojnvých zločincov.Neber to Yoffo doslovne,len tým chcem vyjadrit že množstvo Amerických vojnových zločinov je podstatne vyšší.


30.03.2022 13:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To že Rusi zajatých Ukrajincov nakrmia a ošetria,to už nevidia..
Ty si bol pri tom keď ich kŕmili a ty si to videl.
Boli ste na Donbase a Luhansku, v Lýbii, v Iráne, v Sýrii.
Tak nám zostáva už len veriť vašej pravde.
V piči bol a piču videl.
Nikolaj Nosov.


30.03.2022 14:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Zato ty si truhlík bol všade,všetko si videl, o všetkom počul,a si ten najmudrejší na svete.Takže vštko čo ty povieš je len a len čistá pravda.


30.03.2022 14:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nie som najmúdrejší na svete ale na rozdieľ od vás som bol roky v rusku a na ukrajine a videl som čo som videl na vlastné očy a počul na vlastné ušy a viem si to zrovnať z ruskou propagandou.
Opakujem.
Okamžite sa zbalte a utečte pred tým hnusným americkým jarmom do slobodného , krásneho demokratického Ruska.
Alebo držte huby a užívajte si americké vymoženosti jarma.

Ale toto je už naoaj posledné čo som napísal do diskusite z ruskými trolmi.


30.03.2022 14:46

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Nie som žiadny Ruský trol.Len mi napíš aké výhody má to Americké jarmo,lebo ja o žiadnych nemám ani len potuchy.(možno máš na mysli tu výsadu,že sme sa stali terčom Ruských rakiet,plyn bude tak 6x drahší,benzín to isté,aha a zabudol som na "demokraciu",len škoda že Amerického typu...)


30.03.2022 14:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Citujem:A čo sa týka situácie na Ukrajine,ked Ukroši 8 rokov páchali genocídu na v podstate vlastnom obyvatelstve,statočne držali hubu.A tých 14000 zabitých ludí v Donecku a Luhansku, bude určite Ruská propaganda

To ako vážne, v 2014 tam prišli rusy a začala genocída? A nebolo tak náhodou tých 14k dokopy na obidvoch stranách? A to sa tý rusy na to pozerali, alebo pomáhali, alebo ako to bolo? A isto ani nikto tam nemal smartfón aby to natočil a dal na net, aha cenzúra alebo?
Aj tak mi nejde do hlavy v podstate tý istý tvrdia:
Uk 40M - 14k mŕtvych za 8r. - genocída
SK 5M cca 15k za dva roky na covid: to není pravda to sú normálne úmrtia len sa to zvaľuje na covid.
Serú si do tých húb až pekne není.


30.03.2022 15:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Doneck a Luhansk na základe referenda v r. 2014vyhlásili nezávislost od Ukrajiny,takže nie,neprišli tam Rusi,a nerobili genocídu.Genocídu tak robili Ukrajinci,ktorí referendum neuznávaju.Tak preto celých 8 rokov vkuse ostrelovali Doneck a Luhansk.A samozrejme video ktoré pripájam je 100% Ruská propaganda,lebo tie deti určite nikto nezabil,a celý pamatník si postavili len tak pre srandu kálikov.

Video: www.youtube.com/watch?v=bALIMN_2SG8&ab_channel=%D0%9D%D...


30.03.2022 17:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Od začiatku vojny až doteraz bolo zabitých viac ako 350 ukrajinských detí, ale toto ti zrejme už nevadí. Zdroj:www.kurdistan24.net/ckb

Dôvod úpravy:

Upravené 3 krát. Naposledy upravil pecival (30.03.2022 17:10)


30.03.2022 17:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kurva to sa nedá,
Seriem si do huby .
4 apríla "obsadili" ozbrojenci všetky štátne úrady a "Vyhlásili" Samostatné republiky Doneck a Luhansk.
11. mája pd kalašnikovami sa uskutočnilo referendum. NIKTO opakujem NIKTO a žiaden nezávislý orgán nevidel hlasovacie lístky.
Ak toto dokáže niekto predkladať ako "zákonný postup" v nezávislom štáte tak to už nie je diagnóza to je absenia šedej hmoty.

A keď si tam sily nezávislého štáu išli urobiť poriadky tak ich vítali delá, tanky, obrnené transportéry, kaašnikovi a guľomety.
Ved je predsa normálne, že občania majú pod postelou tank, v kuchyni v šuplíku guľomet, v špajzi delo.

A keď naši maďari vyhlásia samostatnú republiku podľa hraníc Mníchovskej dohody tak Slovensko bude so stiahnutou prdelou mlčať a marek 750 sa začne učiť maďarčinu.
Chodte robiť pre Putina propagandu pretože proti vám je to amtér amatérov.

Detto Krym.
Hovoril som v roku 2016 s niektorími tatarmi a tvrdili " neviem overi" že pred vstupom do volebnej miestnosti dosávali už vyplnené lístky. Tak sa otočili a išli domov.
Ale verím im viacej ako Putinovi.


30.03.2022 18:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Bud si istý že mi to vadí,mne vadí každá zbytočná smrt,nech už ju spôsobil ktokolvek.


30.03.2022 18:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ok,nechaj tak...
bestanimations.com/gifs/Old-Gramophone-Music-Player.htm...


30.03.2022 18:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ...to video je určity "vykockované" aby nebolo vidno tých hnusných vojakov,čo hnali ludí pod hlavnami kalašnikovov na referendum,a pritom im rozdávali vyplnené volebné lístky.... :-)

Video: www.youtube.com/watch?v=e9FIyHE5E7I&ab_channel=GrahamPh...


30.03.2022 18:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: scooter68: Tak potom neobhajuj to čo je tým čo bolo. Pokiaľ odsudzuješ to čo bolo musiš odsúdiť aj to čo je teraz. ;-)


30.03.2022 18:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj Hitler dal v Rakúsku vykonať referendum aj Bohmen und Mehren vzniklo na základe referenda.


30.03.2022 18:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Pecivál,nehnevaj sa na mna ale si kokot alebo čo?Vidíš niekde že obhajujem to čo sa deje na Ukrajine?Mna len serie,že ked zabíjali jedni,všetci boli ticho,a ed zabíjaju druhí,všetci jačia jak o život.


30.03.2022 18:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Nedá sa.


30.03.2022 20:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na mesto dopadalo denne okolo 329 granátov. 22. júla 1993 - to bolo dokonca 3 777 čo bolo najviac za dobu obliehania. Vznikli ohromné ​​materiálne škody; zničených bolo veľké množstvo (až 35 tisíc) budov. Ešte desať rokov po vojne boli stopy obliehania zrejmé, a rekonštrukcia mesta v nasledujúcich rokoch stála Bosnu aj medzinárodné spoločenstvo nemalé prostriedky. Boje si vyžiadali cca 11 000 ľudských životov (medzi nimi bolo 1601 detí), ďalších 50 000 ľudí bolo ranených.

To neboli americké bomby. Ale srbské.

Americké bombardovanie zabilio cca 2500 civilistov.

Požičiam vám sčot.


31.03.2022 13:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: tak už daj aj to referendum ktoré bolo v Kosove , a napíš sem aj meno Ukrajinskej kráľovny ktorá oslobodila Krym od Osmanskej ríše :-D :-D


31.03.2022 13:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nemci môžu kľudne napadnúť Rusko:
[i]Dynastia Romanovcov vládla Ruskej ríši od roku 1721 do roku 1762. Odvtedy až do konca ríše vládla jeho matrilineálna vetva patrilinearity nemeckého pôvodu – dynastie Holstein-Gottorp-Romanov.[/i]


31.03.2022 14:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Je až neuveritelné kolko komparzistov si Putin zaplatil medzi obyvatelmi Mauripola.A samozrejme že za reportérom stojí ozbrojená horda Ruských vojakov+Kadyrovci,aby výsledná reportáž vyznela v neprospech hrdinov z Azova.

Video: www.youtube.com/watch?v=pHI4WVYULKQ&ab_channel=JackGree...


31.03.2022 15:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už som to pochopil.
Ukrainský prápor AZOV začal agresiu ale našťastie tam prišli milučký ruský vojačikovia.
Reportáže novinárov z Nemecka, Česka, Anglicka a Španielska sú nahrávané s komparzistami.
Zaujímavé, že zaručene pravdivé sveetstvá poskytli jedine ruským médiám.

Dôvod úpravy:

Vieš čo má Utkin vytetované?
A Putin mu odovzdal osobne vyznamenanie.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (31.03.2022 15:56)


31.03.2022 16:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ja som Wagnerovcov nepomínal,ale myslím že má vytetovaní "krestik" taký ohákovaný.Tak možno hlupa chyba z mladosti,ale zase už si ho mohol dat aj odstránit.No ale samozrejme u tohoto ti to vadí,a u "gerojov" nie.... :-)


31.03.2022 17:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Najskôr je predstavená ukrajina ako nacistická a Putin tam pošle hakenkrajcových bojovníkov proti nacimu.
Keď toto nie je najväčšie Putinové svinstvo tak potom čo.
Kde píšem že mi ukrajinskí nacionalisti nevadia? A čo ak to je u nich chyba mladosti?

Tak možno hlupa chyba z mladosti,
Toto je najväčšie potvrdenie tvojej opantanosti najdemokratickejšou krajinou na svete.


31.03.2022 21:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Kto mi pomôže preložit toto video?Lebo moc dobre tomu nerozumiem,neviem či som dobre pochopil,to fakt bombardovali Rusi obytné domy a škôlky?

Video: www.youtube.com/watch?v=KLL1FE9Y9tE&ab_channel=JackGree...


31.03.2022 22:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hovorí hysterická bárišňa , že ruský vojaci rozdávajú deťom jedlo, nosia ich na rukách a že na vlastné očy videla ako ukrajinský vojaci strielali a zabíjali v parku malé deti.
Ten zúrivý dedek hovoril, že krajinský vojaci prešli s tankom auto plné civilných ukrajincov.
A tá mladá baba na konci celú dobu pozerala do ľava ( takto sa pozerá niekto, kto musí hovoriť čo má prikázané na toho čo jej to prikázal) či to hovorí sprvne.

Ja ti poviem len jednu vec.
Ako by normálny rusi prijali pravdu o tom, čo robí ruská armáda voči civilnému obyvateľstvu.
Aj tie stovky vybombardovaných domov, panelákov ktoré uverejňujú novinári aj v našej TV si tiež bombardujú ukrajinci. Videl som rozhovor ( v rusku) kde tiež ukrajinci ??? tvrdili, že to ukrajinský AZOV urobil.

Predpokladám,že sú to "separatisti" niekde Doneck alebo Luhansk.
Evidenčné číslo na aute nebolo ukrajinské. Viem si zistiť kde je registrované ale môžem sa na to vysrať.
Nemám v hlave pérové podložky aby som evedel čo je pravda a čo je propgnda.


31.03.2022 22:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Egreš,je to jednoduché.Pravda je všetko to,čo ti povedia na Markíze alebo Jojke,propaganda je všetko to,čo nezodpovedá spávam v "oficiálnych"médiach.Video bolo isto natočené niekde povedzme 1000km od Ukrajiny,a všetci ludia v nom boli insitní herci.


01.04.2022 8:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak by si mal čo len štipku elementárnej logiky, tak by si pochopil, že tie rozhovory nemohli byť v žiadnom prípade točené v Mariupole.
Pozri si sateliné záberu Mariupolu a potom si pozri to video.
Kde v Mariupole najdeš nepoškodené paneláky, park plný bezstarostných mamičiek a detičky hrajúce sa na ihrisku? Hlavne že paninka na vlastné glazy videla ako ukrajinský nacisti strielali po deťoch.
A ako sa tam cez bojovú líniu dostali reportéri ruskej TV?

Nie som vyhrabaný aby som veril jednému zdroju.
Pozerám správy v Litve, Nemecku, BBS, Al jazeira, Španielsku, Taliansku, Česku , Polsku, Slovensku, Ukrajine.
Všetci ukazujú a hovoria to isté priamo z dejiska bojov. To sa nedá urobiť komparz ako troch štyroch zmanipulovaných doneckých rusov.
Jedine 24.ru a gazeta ukazujú úplný opak. A hlavne, že to zodpovedá oficiálnym vyjadreniam Putina a Šojgu.


01.04.2022 9:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Nie všetko musí byt v Mauripole zničené,a reeportér sa pýta ludí,ktorí sa nachádzaju na už oslobodenom uzemí.(od nacistov)


01.04.2022 9:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Špeciálna vojenská operácia sa práve skončila.
Obe strany si s pietou vymenili mŕtvych, zajatcov a rozyebané domy.
Dali si 100 gramma vodky a pokuríli papiross.
Rasputin požiadal o politický azyl na Barbaridose, Zelenskij zdrhol do moskvy.
Taká pravá slovanská láska. :-* :-* :-*


01.04.2022 10:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: A ty si si dal tak dva gramy bieleho asi...


01.04.2022 11:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To sa jednoducho nedá.
Oni dokážu spochybniť aj zábery zo satelitov a pravda je len jedna jediná.
ZEM JE PLOCHOZEM.


01.04.2022 12:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

scooter:

Nič som si (zatiaľ) nedal, isté však je to, že DNES JE 1.APŘÍL !!!
Len som skúsil, kto sa prilepí.......i podarílos.

:-D >:-) :-P


01.04.2022 12:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Ešte ku komentovanej téme:
Včera bol na nejakej TV dokument o vojne (vpáde) CCCP do Afganistanu.
Je až neuveriteľné, že t.č. rus používa rovnakú šablónu pri bojových akciách, rozdrbanie civilnej infraštuktúry, spôsoboch "informácií" dovnútra ruska i mimo, tvrdé zásahy proti protivojnovým demonštráciám ,,,,,,,,,,rus sa nič nenaučil a nepoučil sa.

Finále bude zaujímavé: iste si pamätáte na nadšené hailujúce davy Nemcov v rokoch 39 - 44 a ich
"úprimné" slzy, keď ich - "preživších" amíci v r. 45 nahnali do koncentrákov pozerať na tú hrôzu.

A občania RF sa jedného dňa iste dozvedia pravdu, precitnutie bude (opäť) tragické !


01.04.2022 13:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Nepochybne je taktika Ruska uplne naprd a zastaralá.Tí mudrejší už pochopili,že celý štát (akýkolvek) sa dá získat jednoduchšie rozdávaním FEDom natlačených dolárov,sfalšovaním volieb,dosadením Amerických agentov na klučové miesta v štáte.Takto dostanu čokolvek bez výstrelu.No a kde sa nedarí,stačí vyhlásit vodcu národa za diktátora,a vyhlásit že má chemické,jadrové,biologické či iné zbrane,a už sa môže začat import "demokracie".Akákolvek podobnost s našou "krajinou" je len čisto náhodná.


01.04.2022 13:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako sa dajú sfalšovať voľby z vonku keď je po riť strán a kandidátov?
Ani komouši nemuseli v československu nič falšovať.
Ani v Rusku nemusia nič falšovať veď teoreticky stačí ak si Putin hodí do volebnej urny hlas sám sebe, pretože v Rusku neexistuje kvórum a vlastne veď on sám seba spravil doživotným prezidentom. (typický demokratický proces).
Ako sa do vlády dá dosadiť zahraničných občanov?

Kokot začne vojnu -inteligent si to kúpi.
Severná Kórea aleo Rusko.
Kúpim Vám letenku.


01.04.2022 15:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tá posledná v tom videu má iný strach, len slepý to nevidí.


01.04.2022 16:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Veľa zdravia vám všetkým, chlapci, a rýchle víťazstvo! Všetci sa vráťte zdraví, starajte sa o seba aj o seba navzájom – to je príkaz všetkých poctivých pracujúcich ľudí bývalého ZSSR, socialistických krajín a spriatelených krajín, celého poctivého ľudstva. Porazte nacistických a fašistických zlých duchov v službách koloniálneho kapitalizmu. Fashington nacisti - úplná a konečná porážka! A vám, hrdinom-osloboditeľom a obrancom pracujúceho ľudu, česť a slávu! Všetkých vás čakáme doma a modlíme sa. Vaša vec je spravodlivá a svätá. Postaraj sa o teba Pane!

Toto je len z jedných navlas podobných komentov pod uvedeným videom.


01.04.2022 16:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: No,pokial Rusi používaju takuto taktiku,tak jasné že mala strach,a keby sa jej opýtali,tak sa prizná aj k tomu že porodila Ježiša.... :-)
www.mojevideo.sk/video/36f06/ukrajinski_vojaci_strielaj...(drsne_zabery).html


01.04.2022 16:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ukrajinskí vojaci si natáčali video ako strielajú do nôh zajatých ruských vojakov a potom to poslali do ruskej TV. :-O
A kedy rusi hodia video ako strielajú vlastných vojakov keď sa im zdá, že nebojujú statočne.


01.04.2022 16:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Chybe je v tom, že ty vidíš svet len z pohľadu- zlá Amerika tá môže aj za počasie a dobré Rusko, kde odmietaš akúkoľvek kritiku. O tom videu viem aj viem od koho je, nepíšem neuveríš, ale nevidím nikde nič o tom že by si odsúdil napr. také znásilňovanie rusmi, ale viem napíšeš propaganda. Más letecké videá z Mariopolu, ale aj tak napíšeš o deťoch hrajúcich sa v paru v nepoškodenom meste. Napísal si: Vidíš niekde že obhajujem to čo sa deje na Ukrajine?
,ale nič iné ako obhajobu tu nerobíš, verím tomu, že aj keby padali bomby na Poprad tak budeš tvrdiť niečo o nacistoch na SK. A môžeš mi znovu nadávať do kkt. ;-)
Ale mám otázky:
Prečo sa rus snaží natáčat vo Fínsku o tom ako sa tam strašne zle správajú k tam žijúcim rusom? Alebo prečo si Ruské lietadlá vyzbrojené atómovkami zaleteli nad Svédsko? Mladícka nerozvážnosť?

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (01.04.2022 16:53)


01.04.2022 17:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: To,že vojnu ,akukolvek odsudzujem,som tu už napísal.....zlá Amerika tá môže aj za počasie...toto si vystihol...Lebo nebyt USA a ich "životných záujmov",vojna na Ukrajine by nebola.(prečo bol 30 rokov pokoj,a začalo to až teraz?)Idsudzujem znásilnovanie žien vo vojne ktoriukolvek stranou,nikde si nepísal,že si odsudil znásilnenie a zabitie(utopenie vo vedre vody)slečny z Donbasu fašistami z Azova,takže podla tvojej logiky to bolo v poriadku,že?Zábery z Mauripola som videl,ale som len napísal,že aj ked je mesto zničené,môže sa nájst aj kusok nezničeného miesta.(aj v Hirošime po výbuchu atomovej bomby ostali niektoré budovy nepoškodené)Vieš,nehádžem všetkých ludí do jedného vreca,ale mal som zo SB spolipracovníka a bol to kokot.Mal som zo SB aj majstra,a bol to kokot.Ale fakt to môže byt len náhoda.


01.04.2022 17:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

No vidíš a mňa by ani len nenapadlo, ťa nazvať kktom, len preto, že máš iný názor, iný pohľad na svet. Ale to je u ľudoch.


01.04.2022 17:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Myslel si toto?..... Pecivál,nehnevaj sa na mna ale si kokot alebo čo?...to bola len taká rečnícka otázka,a toto sa bežne používa aj medzi kamarátmi...príklad:Ta ty si dobrý kokot...Kludne to kámošovi povieš,a on sa neurazí,lebo vie,že to tak nemyslíš...Ale o tých dvoch čo som ti písal,to je pravda,overená časom.To jak si tu "vysvetlujeme" rôzne postoje,mi pripadá ako keby bol Egreš mohamedán,ty pravoslávny,ja katolík,Yoffo trebáes budhista.Každý bude mliet len o tom svojom,a ani sa nezamyslí že všetko môže byt uplne ináč.(ani ja to nevylučujem)


01.04.2022 18:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Kamaráti nie sme, keďže sa nepoznáme, ale čo nie je to môže byť, potom to bude v pohode. Ale beriem, lebo verím keby sme sa stretli tak to bude ok. Ostatné sedí.


01.04.2022 19:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Lenže ty v diskusii o náboženstve tvrdš, že máš doma video Ježiža z Nazaretu a že Mohamed je vymyslená postavička a že to máš overená vašim dedinským farárom.
A čo sa týka toho strielania do nôh. Som na 85% presvedčený, že to načoli ruský vojaci, ktorí strielali do nôh vlastných.
Toto rusi používajú už od dôb Afganistanu ako trest za zbabelosť a dezerciu.

A dokáže niekto uveriť tvrdeniu Kremla, že :
Ukrajina bola pripravená napadnúť rusko ale rusi ich predbehli o dva týžne.
Ukrajinský nacionalisti strielajú deti a civilov na Ukrajine.
Strielajú rakety a ostrelujú delostrelectvom vlastné mestá.
Bránia civilom v odchode z bojovej zóny.
Vypínajú elektriku,vodu a plyn a tvrdia, že to rusi poškodili.
Palebné posty si robia v nemocniciach, školách, škôlkach aby ruský vojaci boli nútení tieto objekty ostrelovať.
Ruskí vojaci "osloboditelia" dávajú ukrajincom lieky, vodu, potraviny na oslobodenom území.
Ruské straty sú 80% nižšie ako uvádza M.O. Ukrajiny.
Toto všetko je dostupné na vládnych médiach v rusku.

A opaku tvrdení rusov novinármi z celého sveta niekto dokáže neveriť.
Hmm....


01.04.2022 19:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ja v diskusii o náboženstve tvrdím len to,že nech si každý verí tomu,čomu verit chce.Tvoja pozícia je ale uplne rovnaká ako moja,akurát opačná.Ty si zase proste presvedčený že to,o čom si písal spáchali Rusi,a fašisti su uplné neviniatka.Pokial napríklad obytný dom zasiahne raketa,ktoru má vo výzbroji jedine Ukrajinská armáda,su len dve možnosti,bud to vystrelila Ukrajinská armáda,alebo im tu raketu ukoristili Rusi,a vystrelili ju oni.Lenže ty automaticky budeš verit len možnosti č.2. a ani za tho boha nepripustíš,že by to mohla byt aj možnost č.1.


01.04.2022 19:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ранее Павленко также рассказал, что в Мариуполе неонацисты из "Азова" ради постановочных кадров (для того, чтобы потом все списать на Россию) убивали правоохранителей.

В Мариуполе, 90% территории которого находится под контролем военных ДНР, формируется гражданская администрация, сообщил в эфире программы "60 минут" глава республики Денис Пушилин.


01.04.2022 20:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Stále je tam 10% uzemia,ktoré nie je kontrolované armádou DĽR,.(alebo v tom čase,ked bola vydaná tá správa)


01.04.2022 21:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nikdy neverím len možnosti č.1 ak existujú pochybnosti.
Výzbroj Ukrajincov a usov má ten pôvod.
Kto a na základe čoho niekto tvrdí, e aké rakety majú váhradn a len Ukrajinci?
Kto a na základe čoho dokázal po výbuchu identifikovať typ rakety?

Rusi napadli Ukrajinu a nie naopak.
Agresor sa vždy snaží ospravedlňovať svoje počínanie a hľadá výhovorky aby ho ospravedlnil .
Takže z môjho pohľadu majú Rusi väčší záujem falšovať dianie na Ukrajine. Čím väčších špinavcov urobia z Ukrajincov pred národom doma, tým viacej si priklonia mienku na svoju stranu a keď to príliš nefunguje tak nastúpia represie proti oponentom. V tom majú najväčšiu prax na svete kántriť svoj národ v mene ideológie.
Žiaden národ na svete si nepovraždil verchuškou toľko milionov koľko rusi.
Takže sa pri posudzovaní diania na Ukrajine pridržiavam aj historických faktov a tiež vlastných mnohoročných skúsenosti z diania v Rusku.


02.04.2022 10:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Už viem, že s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou sa nedožijem katarzie ruského národa.
Ale želám im to......pre pokoj na planéte toto treba čím skôr !
Ľudia, ktorí sú stovky rokov "vedení" v odpornej, totalitnej lži, ktorá bola boľševikom pretavená
k nacistickej "dokonalosti" a okorenená brutálnymi praktikami všelijakých sadistikých "tajných služieb"
nemajú v blízkej budúcnosti šancu na "obrodný" proces.

Je mi ich veľmi-veľmi ľúto !!! :'(


02.04.2022 10:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Kiež by sa to isté udialo aj s našim národom,lebo tá hnusná totalita,ktorá sa neskončila štátnym prevratom, tu pokračuje v čoraz vačšej miere.Treba si najprv pozametat pred vlastným prahom,a potom sa starat o iné národy.....Je mi ich veľmi-veľmi ľúto !!! :'(....a nás ti nie je luto?


02.04.2022 11:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Áno, je mi vás veľmi-veľmi ľúto......................


02.04.2022 12:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Totalita?
Ty si ako nevesko v slnečnom svetle elebo môj známi, ktorý išiel na Ostravsko zachraňovať ropačikov.
Pripomínaš mi vtip o záhorackom dedkovi. Syn z nevestou ho zobrali do zologickej záhrady. Keď zbadal žirafu tak si sadol na lavičku a asi tri hodiny pozoroval žirafi. Keď ho syn volal domov, dedko sa postavil sravil pár krokov a potom sa otočil smerom k žirafám a povedal. " aj tak také zvýra neexistuje".


02.04.2022 12:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Keď v Rsku povieš pravdu:
Učiteľku v Rusku udali žiaci pre protivojnové vyjadrenia: Polícia ju zatkla
Opakuem:
Nikto a nič na svete ti nebráni sa zbaliť a opustiť túto našu strašnú totalitu a americké jarmo a choď do Ruska.
Predpokladám, že ťa budú voziť v kabriolete ako Gagarina po celej matičke rusi a ukazovať aký sme prehnitý.


02.04.2022 14:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

A ako vypadá taká totalita tu u nás?


02.04.2022 16:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ked sa ti tak páči americké jarmo,prečo ty nejdeš do Ameriky?


02.04.2022 16:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Ak to čo sa u nás deje nepovažuješ za totalitu,tak ešte chvílku počkaj,aj tebe sa otvoria oči.


02.04.2022 16:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ja sa len pýtam ako tá totalita podľa teba vypadá čo je tu? Ja v žiadnej nežijem.


02.04.2022 16:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter.
Neviem o tom, že by som mal na krku nejaké jarmo.
V momente kedy tie komoušké kurvy išli do riti, respektíve ma už nejebali štbáci a konečne som mohol robiť a využívať svoje schopnosti. Už som nerobil za štbkmi nariadenú maximálnu (minimálnu). Už mi nešéfoval dutý komouš.
V roku 1991 som si založil sr očku. a som dávno za vodou ako málokto (žiadna mafia, žiadna vláda atď).
Najhoršia otázka pre mňa v Rusku, Kazachstane bola : skoľka pobiráješ.
Ako som mohol obyčajnému človeku v Rusku povedať že mám mesačne toľko čo on horkoťažko za rok.

A o to dnes bojuje Putin. Aby zachoval stabilitu ruska a ekonomiky a aby jeho ľudia nenakúkali ukrajincim cez plot do peňažeiek keď budú v EU ale aby lopotili za tých pár rublikov čo slávna ruská ekonomika dokáže.

Dôvod úpravy:

A inak by si sa riadne čudoval.
Po skúsenostiach ruských investorov a manažérov s mojou prácou pri riadený výstavby nami dodávaných technológii som nemal jednu ponuku aby som tam zostal a riadil im firmu za plat, ktorý som mal na slovensku.Zvládol by som aj to Rusko.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (02.04.2022 16:57)


02.04.2022 21:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ved to je v poriadku,ai šikovný,zarábaj kolko len chceš,len nikoho neposielaj do Ruska,ja som sa narodil na Slovensku a chcem tu aj žit a zomriet.Ale to že má niekto iný názor ako ty,neznamená že ho ty budeš vyzývat aby idtialto odišiel.Ja by som bol rád,keby odtialto odišla všetká ta všivavá americká háved,a nech sa staraju i svoju Ameriku v Amerike,a Europe nech daju pokoj.Su ako sarančatá,obsadit,zožrat čo sa dá,a až potom odtiahnut.


03.04.2022 9:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Tak toto už vyzerá na vážnu diagnózu.........


03.04.2022 9:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Yoffo,nuž,u teba by sa mohlo jednat o jeden špecifický druh demencie,ale nie si v tom sám....


03.04.2022 10:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Ak si toho schopný, tak by si si všimol že v diskusiách o hnusnej amerike a dobrom Rusku dávam do pozornosti fakty a osobné skúsenosti z Ruska ako protiklad vašich tvrdení.
Nikde a nikdy v žiadnej diskusii som neobhajoval USA ani nie som z nich pokakaný ale vy z marekom ste pomaly až zúrivý ( teda hlavne marek) obhajcami ruska.
Obvykle sa snažím byť nestranný a preto mi lezie na nervy ten jednoznačný názor a obhajovanie dvomi tromi názormi predkladanímy niekde z youtube.
A čo sa týka problému na Ukrajine Dombas a Luhansk, tak to je obdoba problémov krajín susediacich z maďarskom. Maďari ( nie bežní) sa nedokázali do dnešnej doby preniesť cez Trianon a aj na Ukrajine ma'dari vytvárajú trecie plochy. Ešte aj teraz Orbán obhajuje svoje kroky starosťou o svojich maďarov žijúcich na Ukrajine. Len dúfam, že naši maďari po vzore svojho obľúbeného Putina nevyhlásia autonómnu republiku na Slovensku a Orbán s Putinom nenapochodujú robiť poriadky so slovenskými fašistami, gaymi a lezbičkami.


03.04.2022 13:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Toto nie je totalita, toto je slobodná demokratická krajine v ktorej žiť je za odmenu: twitter.com/avalaina/status/1510257346387357707...


03.04.2022 14:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
egres2: Ved to je v poriadku,ai šikovný,zarábaj kolko len chceš,len nikoho neposielaj do Ruska,ja som sa narodil na Slovensku a chcem tu aj žit a zomriet.Ale to že má niekto iný názor ako ty,neznamená že ho ty budeš vyzývat aby idtialto odišiel.Ja by som bol rád,keby odtialto odišla všetká ta všivavá americká háved,a nech sa staraju i svoju Ameriku v Amerike,a Europe nech daju pokoj.Su ako sarančatá,obsadit,zožrat čo sa dá,a až potom odtiahnut.

Ty obhajuješ bezbreho Rusko .
Prečítaj si názov témy, ktorú si založil.
NATO je OBRANNÝ pakt a pokiaľ mi je známe tak nikoho od svojho založenia nenapadol.
Na rozdieľ od Varšavskej OBRANNEJ zmluvy, ktorá dokonca napadla svojho člena.
1956 Maďarsko.
1968 Česko SLOVENSKO.
A ukáž mi tie hnusné nenažrané americké svine čo ti berú chleba od huby
Ak niekto vyhlasuje také drýzdy o americkom jarme, americkej nenažranosti ktorá ho dokonca osobne zbavuje slobody a blahorečí demokratické Rusko z povahou Bábočky pávookej tak je logické, že by sa mal presunúť do krajiny, ktorá je pre neho vzorom, ktorú miluje nekonečnou láskou aby si tak zabezpečil pokojný , krásny život bez stresu s USA.


04.04.2022 13:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: torden.sk/produkt/nezakonne-vojny-ako-krajiny-nato-sabo...


| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.