Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2993 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26254
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15856)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10398)

Pridaj videoMegarace 2014 Mototv Show - Video

 Zdieľať

Pridané: 29.10.2014 Pridal: woOdy1
Čitatelia: 2969 [Vaše videá - Motoakcia] Dĺžka: 04:33

MEGARACE 2014_OFFICIAL VIDEO
Mega počasie..Mega nálada...Mega show, no proste - MEGARACE 2014 !
Už po 9. krát v rade usporiadali chalani z motoklubu FÉNIX jednu z tých lepších akcií, ktorú môžete u nás už tradične vidieť a tou je MEGARACE 2014. Toto podujatie sa koná vždy ku koncu sezóny na letisku KOMOČA, neďaleko nie málo známeho capmu OÁZA a mesta NOVÉ ZÁMKY.

Výnimočná je táto akcia určite aj tým, že na jej začiatku sa už tradične koná " SPANILÁ JAZDA " od spomínaného campu až priamo na námestie NZ.

Tento rok vyšlo organizátorom počasie a tak bola kolóna motoriek naozaj " nekonečná " ! Tak od oka zrátané a našim redakčným odhadom napísané, tam bolo dobrých 350 motoriek, určite aj viac ! :P

Potom, čo celé námestie vrátane sôch a štátnych chránených pamiatok bolo obsadené motorkármi, vybalili sme to MY s ADAMOM PESCHELOM a našou mini ukážkou z novej MOTOTV SHOW vol.5, ktorá mala " dohru" priamo na letisku, na akcii MEGARACE 2014. Všetko toto umocnil náš PROFI speaker woOdy, ktorý hecoval ľudí čo to dalo ! ;) Na podporu nám prišiel aj VLADO KOTHAY, ktorý okrem menšieho pádu, predviedol naozaj skvelú show, ako to od neho aj poznáme !

Spolu s kolónou sme sa presunuli naspäť na letisko, kde už pomaly, no zato isto prebiehali šprinty v plnej paráde. Kto chcel sa mohol zúčastniť a sám si zašprintovať na svojej moto. Porovnať svoje časy s ostatnými, prípadne zistiť čo tvoja mašina " dá " !

Šprintovalo sa klasicky na 1/4 míle, tak aby si mohli jazdci porovnávať výsledky aj s inými šprintérskymi súťažami konanými u nás, kde sa jazdí presne na túto vzdialenosť ! Jazdci boli rozdelení do rôznych kategórii, závisiacich od kubatúry motorky. Naprríklad, 500cc, 990cc a pod.

Kto nemal chuť nahánať sa po letisku, tomu sme tento rok nadelili my !

Ako sme už spomínali, na Megarace sme priniesli čerstvého majtra českej republiky v stuntridingu - ADAMA PESCHELA ! Kedže v skalici na super akcii MUSIC FEST SKALICA sa nám Adam " overil " ( tak sa mu u nás páčilo, že zadrel motor :D :D ) a skalickému publiku sa naozaj ľúbil, rozhodli sme sa ho priniesť aj na juho - západ slovenska. :)

To, že Adam je pán stunter s veľkým P, aj to, že woOdy je pán slova v tejto branži, dokázali chalani spolu opäť aj na tejto akcii !

Tu si môžeš pozrieť fotky z nášho šialeného vystúpenia : http://www.mototv.sk/sk/galeria/megaracemototvshow2014

Naozaj radosť, pozerať sa ako vyťahujú nič netušiacich ľudí z publika a stvárajú s nimi neskutočné veci. Triky na vysokej úrovni, škála jazdca neskutočná a nič pripravené, proste jedna veľká SHOW ! A jeden veľký rešpekt aj chalanom !

No vráťme sa k samotnej akcii. Musíme uznať, že tento ročník bol naozaj vydarený !

Pevne dúfame, že aj budúci rok budeme mať možnosť obohatiť túto jedinečnú akciu o našu MOTOTV SHOW a opäť pre vás vymyslíme niečo nové a zaujímavé ! No dovtedy sa nadopuj energiou z nášho nového videa a uži si dobrú náladu ktorá z neho ide ! MTTV ;) :)

Ďalšie videá od tohto autora:

Súvisiace články:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »