Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2261 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 25776
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 61% (15615)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 39% (10161)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

MOTOZRAZ SVETA MOTOCYKLOV - Motozrazy - Kalendár Moto-Akcí Pridaj akciu

 Zdieľať

Motozrazy - MOTOZRAZ SVETA MOTOCYKLOV

Kedy:16.08.2013 10:00 až 18.08.2013 19:00
Kde:16. - 18. AUGUSTA Zemplínska šírava
Kto:Duzkoo (duzkoo) vás pozýva
Kontakt: www.svetmotocyklov.sk
SVET MOTOCYKLOV opäť na šírave!


S potešením stretávame na cestách čoraz viac motorkárov, ktorí si vychutnávajú jarné jazdenie a likvidujú tak iba prednedávnom pociťované abstinenčné príznaky z nedostatku vône benzínu, rýchlosti a dobrodružstva. My sme tiež nezaháľali a pokračovali sme na príprave vášho široko ďaleko najväčšieho medzinárodného zrazu motocyklistov, ktorý už po dvanástykrát uskutočníme na Zemplínskej Šírave v dňoch 16. až 18. augusta.


Miešanie kokteilu kvalitnej muziky, vzrušujúcej erotiky, zaujímavých atrakcií a dobrej zábavy okorenenej tisíckami motoriek, motorkárov a motorkáriek sme začali už koncom minulého roka. Aby ste so svojimi priateľmi na Šírave zažili opäť neopakovateľnú atmosféru a super zábavu, rezervovali sme dobré kapely, krásne kočky a zaujímavé atrakcie.

Nemôže tu chýbať ani riadna dávka motorkárskej zábavy v podobe súťaží, spoločných výjazdov a erotiky. Z kapiel zatiaľ prezradím iba DESMOD a QUO MACHINE. Registráciu motorkárov začneme v piatok 16. augusta o 10.00 h. Je samozrejmé, že prvých štyritisíc motorkárov dostane zrazové tričko a pamätnú nálepku na motocykel. Odpoludnie bude patriť programu na Námestí slobody v Michalovciach. Po koncertoch a zábavných súťažiach nemôže chýbať polnočná nahá realita pre pánov aj dámy.

V sobotu 17. augusta začneme spanilou jazdou okolo Zemplínskej šíravy a pokračujeme ďalšími zábavnými súťažami pre motorkárov s množstvom pekných cien. Nebudú chýbať súťaže motoveteránov, amatérskych úpravcov motocyklov o najbláznivejší imidž motorky, hľadanie prekvapenia v sene, jazda na párok, pomalosti či zručnosti, pivárske, silácke a mnohé iné súťaže. Ak máte nejaký nápad na bláznivú súťaž, alebo atrakciu, napíšte na našu e-mailovú adresu: svetmotocyklov(a)pobys.sk. Najlepšie nápady odmeníme cenou „bomba nápad“ a bezplatným vstupom na zraz. Večer zorganizujeme módnu prehliadku, nebude chýbať ani miss mokré tričko, bohatá tombola, dobrá hudba a pre inšpiráciu niekoľko striptízových vystúpení. Na záver ako vždy pekný ohňostroj a rokotéka do rána.

Stalo sa už samozrejmosťou, že stanovanie v kempingoch Senderov a Borovica platíme za vás. Postaráme sa tiež o to aby bolo dosť stánkov plných grilovaných špecialít, maškŕt a nápojov všetkého druhu.

Program stále dopĺňame, preto novinky budeme priebežne zverejňovať na www.svetmotocyklov.sk a v časopise Svet motocyklov. Veríme, že si dvanásty ročník Medzinárodného motozrazu Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave, na ktorý vás srdečne pozývame, nenecháte ujsť. Sme presvedčení, že bude zas o stupeň lepší ako ten predchádzajúci a zídete sa tu radi so starými priateľmi a priateľkami pri studenom pive, dobrej muzike a kvalitnej zábave.

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Dzešec učinkoh šľivovici na hlopoh :...
1.- Perše poldeci : - prestaňe ci šmerdzec zos papuľi ...
2.- Druhe poldeci :- prestaňu ce ozjabac nohi ...
3.- Trece poldeci :- prestaňe ce boľec bruh ...
4.- Štrvarte poldeci :- prestaňu še ci kľepac ruki ...
5.- Piate poldeci :- prestaňu ci ciskac boganče ...
6.- Šeste poldeci :- prestaňeš še mračic ...
7.- Šedzme poldeci :- začňeš špivac ...
8.- Osme poldeci :- začňeš mladnuc....
9.- Dzevjate poldeci :- začňu še ci pačic druhe ženi ...
10.- Dzešate poldeci :- začňe še ci pačic Tvoja manželka ..

Ďalšie vtipy »