

# TIMETABLE

2012 UEM EMX Open + EMX65 + EMX85 Motocross European Championship

FRIDAY 18.05.2012	
Circuit Control	15:00
Technical Control and Verification	15:00 - 19:00
Meeting with the Organizer	17:00
Second Circuit control (if necessary)	18:00

# Timetable 1 - up to 40 riders EMX85 and EMX65 and EMX Open

SATURDAY 19.05.2012						
Technical Control and Verification		07:00 - 08	8:00			
1st JURY Meeting			8:15			
Free practice	EMX85	20 minutes	10:00 -10:20			
Free practice	EXM65	15 minutes	10:30 -10:45			
Free practice	EMX Open	30 minutes	11:00 -11:30			
Riders Briefing			12:00			
Pre-Qualifying practice	EMX85	20 minutes	12:30 -12:50			
Free starts test session immediatel	y after Pre-Qualifying Pra	ctice - 5 min.				
Pre-Qualifying practice	EMX65	15 minutes	13:05 -13:20			
Free starts test session immediatel	y after Pre-Qualifying Pra	ctice - 5 min.				
Pre-Qualifying practice	EMX Open	30 minutes	13:35 -14:05			
Free starts test session immediately after Pre-Qualifying Practice - 5 min.						
Waiting Zone closes	EMX85		14:50			
Qualifying Race	EMX85	15 minutes + 2 laps	15:00			
Waiting Zone closes	EMX65		15:30			
Qualifying Race	EMX65	10 minutes + 2 laps	15:40			
Waiting Zone closes	EMX Open		16:05			
Qualifying Race	EMX Open	20 minutes + 2 laps	16:15			
2nd JURY Meeting			17:15			

### SUNDAY 20.05.2012

Warm up	EMX85 qualified riders		20 minutes	09:15 -09:35
Warm up	EMX65 qualified r	EMX65 qualified riders		09:50 -10:05
Warm up	EMXOpen qualifie	EMXOpen qualified riders		10:20 -10:40
Waiting Zone closes	EMX85			12:20
1st RACE EC	EMX85	20 minutes + 2	laps	12:30
Waiting Zone closes	EMX65			13:05
1st RACE EC	EMX65	12 minutes + 2	laps	13:15
Waiting Zone closes	EMX Open			13:50
1st RACE EC	EMX Open	30 minutes + 2	laps	14:00
Waiting Zone closes	EMX85			15:00
2nd RACE EC	EMX85	20 minutes + 2	laps	15:10
Waiting Zone closes	EMX65			15:45
2nd RACE EC	EMX65	12 minutes + 2	laps	15:55
Waiting Zone closes	EMX Open			16:30
2nd RACE EC	EMX Open	30 minutes + 2	laps	16:40
3rd JURY Meeting				17:30

### Timetable 2 - up to 40 riders EMX65& EMXOpen and more them 40 riders EMX85

SATURDAY 19.05.2012			
Technical Control and Verification		07:00 - 08	:00
1st JURY Meeting			8:15
Free practice group A	EMX85	20 minutes	09:00 -09:20
Free practice group B	EMX85	20 minutes	09:30 -09:50
Free practice	EMX65	15 minutes	10:00 -10:15
Free practice	EMX Open	30 minutes	10:25 -10:55
Riders Briefing			12:00
Pre-Qualifying practice gropu A	EMX85	20 minutes	12:30 -12:50
Free starts test session immediately a		ctice - 5 min.	
Pre-Qualifying practice gropu B	EMX85	20 minutes	13:05 -13:25
Free starts test session immediately a			
Pre-Qualifying practice	EMX65	15 minutes	13:40 -13:55
Free starts test session immediately a		ctice - 5 min.	
Pre-Qualifying practice	EMX Open	30 minutes	14:05 -14:35
Free starts test session immediately a	fter Pre-Qualifying Pra	ctice - 5 min.	
Waiting Zone closes gropu A	EMX85		15:00
Qualifying Race	EMX85	15 minutes + 2 laps	15:10
Waiting Zone closes gropu B	EMX85		15:40
Qualifying Race	EMX85	15 minutes + 2 laps	15:50
Waiting Zone closes	EMX65		16:20
Qualifying Race	EMX65	10 minutes + 2 laps	16:30
Waiting Zone closes	EMX Open		16:50
Qualifying Race	EMX Open	20 minutes + 2 laps	17:00
Last Chance Qualifying Timed Practice 2nd JURY Meeting	e EMX85	15 minutes	17:40 -17:55 <b>18:15</b>

SUNDAY 20.05.2012				
Warm up	EMX85 qualifie	EMX85 gualified riders		09:15 -09:35
Warm up	EMX65 qualifie		15 minutes	09:50 -10:05
Warm up		EMXOpen qualified riders		10:20 -10:40
Waiting Zone closes	EMX85			12:20
1st RACE EC	EMX85	20 minutes	+ 2 laps	12:30
Waiting Zone closes	EMX65			13:05
1st RACE EC	EMX65	12 minutes	+ 2 laps	13:15
Waiting Zone closes	EMX Open			13:50
1st RACE EC	EMX Open	30 minutes	+ 2 laps	14:00
Waiting Zone closes	EMX85			15:00
2nd RACE EC	EMX85	20 minutes	+ 2 laps	15:10
Waiting Zone closes	EMX65			15:45
2nd RĂCE EC	EMX65	12 minutes	+ 2 laps	15:55
Waiting Zone closes	EMX Open			16:30
2nd RACE EC	EMX Open	30 minutes	+ 2 laps	16:40
3rd JURY Meeting				17:30

# Timetable3 - up to 50 riders EMX65& EMXOpen and more them 50 riders EMX85

SATURDAY 19.05.2012			
Technical Control and Verification		07:00 - (	08:00
1st JURY Meeting			8:15
Free practice group A	EMX85	20 minutes	09:00 -09:20
Free practice group B	EMX85	20 minutes	09:30 -09:50
Free practice	EMX65	15 minutes	10:00 -10:15
Free practice	EMX Open	30 minutes	10:25 -10:55
Riders Briefing			12:00
Pre-Qualifying practice gropu A Free starts test session immediately after I	EMX85	20 minutes	12:30 -12:50
Pre-Qualifying practice gropu B	EMX85	20 minutes	13:05 -13:25
Free starts test session immediately after I	Pre-Qualifying Pract	tice - 5 min.	
Pre-Qualifying practice	EMX65	15 minutes	13:40 -13:55
Free starts test session immediately after I	Pre-Qualifying Pract	tice - 5 min.	
Pre-Qualifying practice	EMX Open	30 minutes	14:05 -14:35
Free starts test session immediately after h	Pre-Qualifying Pract	tice - 5 min.	
Waiting Zone closes gropu A	EMX85		15:00
Qualifying Race	EMX85	15 minutes + 2 laps	15:10
Waiting Zone closes gropu B	EMX85		15:40
Qualifying Race	EMX85	15 minutes + 2 laps	15:50
Waiting Zone closes	EMX65		16:20
Qualifying Race	EMX65	10 minutes + 2 laps	16:30
Waiting Zone closes	EMX Open		16:50
Qualifying Race	EMX Open	20 minutes + 2 laps	17:00
Last Chance Qualifying Timed Practice EM	X85	15 minutes	17:40 -17:55
2nd JURY Meeting			18:15

SUNDAY 20.05.2012				
Warm up EMX 85 NQR (if more than 20 r	iders)	20 minutes		08:30 - 08:50
Warm up Warm up	EMX85 qualified riders 20 minutes EMX65 qualified riders 15 minutes		20 minutes 15 minutes	09:15 -09:35 09:50 -10:05
Warm up	EMXOpen qualifie		20 minutes	10:20 -10:40
Waiting Zone closes NQR sighting lap race for EMX85 NQR		20 minutes + 2	laps	10:50 - 11:00
Waiting Zone closes 1st RACE EC	EMX85 - sighting EMX85	lap 20 minutes + 2	laps	12:20 12:30
Waiting Zone closes 1st RACE EC	EMX65 - sighting EMX65	lap 12 minutes + 2	laps	13:05 13:15
Waiting Zone closes 1st RACE EC	EMX Open - sigh EMX Open		laps	13:50 14:00
Waiting Zone closes 2nd RACE EC	EMX85 - sighting EMX85	lap 20 minutes + 2	laps	15:00 15:10
Waiting Zone closes 2nd RACE EC	EMX65 - sighting EMX65	lap 12 minutes + 2	laps	15:45 15:55
Waiting Zone closes 2nd RACE EC	EMX Open -sight EMX Open		laps	16:30 16:40
3rd JURY Meeting				17:30