Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1441 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26141
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15799)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10342)
Hodnotenie: (11 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (72)  [Verzia pre tlač] Tlač

Predstavujeme značku motocyklového oblečenia a doplnkov MODEKA

 Zdieľať

Pridané: 12.03.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 11395 [Novinky - PR článok]

Dovoľte nám oznámiť a predstaviť oficiálny vstup výrobcu motocyklového oblečenia a doplnkov značky MODEKA, nemeckú firmu Beckumer Leder-Bekleidungswerk GmbH, ktorá pôsobí na svetovom trhu už viac ako 65 rokov.

Zastúpenie v SR a ČR

Nemeckú značku Modeka od roku 2012 zastupuje na území Českej republiky a Slovenskej republiky firma MODEKA CZECH TRADE s.r.o.

Veľký výber produktov

S využitím vyspelých technológií a dlhoročných skúseností, poháňaní spoločnou túžbou, vytvárame plnú škálu motocyklového oblečenia: od turistického cez športové, až po typicky mestské, pričom každý rok dopĺňame kolekciu atraktívnymi novinkami.

Cena a kvalita

Našou ústrednou myšlienkou je aj naďalej čo najlepší pomer ceny a kvality, čo chápeme ako spojenie funkcionality, vysokých bezpečnostných štandardov a moderného dizajnu s priaznivou cenovou politikou.

Prvoradá je ochrana a bezpečnosť

Ochrana, bezpečnosť a pohodlie každého motorkára a spokojnosť našich zákazníkov sú ciele, ktoré si vytyčujeme od začiatku existencie našej firmy. V roku 2012 sme si ako prioritu nastavili ďalšie zdokonalenia našich výrobkov a ďalší technologický vývoj.

Najnovšia kolekcia bola vytvorená na základe špecializovaných riešení a materiálov, ako je TFL Cool System ®, Cordura ® AFT, SympaTex®, Nano-Tex ®, Outlast ®.

Nadrozmerné veľkosti

Ponuka Modeky to nie sú len materiálové inovácie. Dbáme aj na široký rozsah veľkostí. To ocenia najmä zákazníci, ktorí vzhľadom na svoju atypickú postavu prehľadali už mnoho predajní, katalógov a internetových stránok. Naša najväčšia pánska bunda je dostupná vo veľkosti 10 XL, dámska - vo veľkosti 48. Mnoho modelov búnd a ešte viac nohavíc je dostupných v neštandardných proporciách: s predĺženými alebo skrátenými rukávmi alebo nohavicami. Predĺžené modely budú vhodné pre štíhle a vysoké osoby, skrátené – pre nižšie a podsaditejšie. Pri detskom oblečení bola zohľadnená možnosť samostatného upravovania dĺžky rukávov a nohavíc.

Aký dátum – taká cena

Pre tých motorkárov, ktorí si v dňoch 15.3.- 18.3.2012, počas výstavy Motocykel 2012, zakúpia alebo objednajú výrobky značky Modeka, ponúkajú naši predajcovia zľavu 15 až 18%.

Veríme, že v nadchádzajúcej sezóne oceníte veľký výber, vysokú kvalitu a rozumné ceny oblečenia a doplnkov značky Modeka.

Ďakujeme tiež za doterajšiu dôveru, ktorú ste prejavili našim výrobkom.

S prianím veľa šťastných kilometrov praje

MODEKA CZECH TRADE s.r.o.
E-mail: info@modeka.sk,
tel.: 00420 602 25 11 61
www.modeka.sk

Pridané: 12.03.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (11 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (72)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria