Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2377 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26231
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15847)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10384)

Pridaj videoBennche Megelli 250r - Video

 Zdieľať

Pridané: 29.01.2011 Pridal: kweni
Čitatelia: 2389 [Iné moto videá - Motorka] Dĺžka: 01:59

Malý sportbike Bennche Megelli 250r 249cc vodou chladený motor, 27 koní, max rýchlosť cca 135 km/h.

Diskusia:

Zobrazujem diskusiu k videu: Bennche Megelli 250r

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 
29.01.2011 21:35

Megelli 250

[http:// www.bennche.com/product/Megelli_250r-colors.htm]
3399 dolarov za takto peknu motorku .. ked sa niekedy vratim na male motorky tak si ju asi zaobstaram ..
tech info
www.bennche.com/product/Megelli_250r-specs.htm
..
video motorky
[

Video: Bennche Megelli 250r

]
:-O [dobre]


Video: www.youtube.com/watch?v=46CPTf59RDs

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kweni (29.01.2011 21:48)


29.01.2011 22:10

Re: Megelli 250

Desmor
 Bahniak 

Ikona

www.motorcycle.com/manufacturer/2010-bennche-megelli-25...

preklad cez google translate:

Zavedenie v roku 2010 Bennche 250R Megelli na trh motocykel USA je krok prinajmenšom rovnako odvážny ako jeho provokatívny, rozpálený vyzerá.

Tento čínsky-vyrobil 249cc motocykel emuluje 7/8-scale hypersport stroj, a predstavuje možno najďalej-ešte zásah do domény až do teraz vo vlastníctve japonských a európskych výrobcov.

Ale zatiaľ čo on-line dejisko sa pýta, či by mohol byť 250R "Ninja 250 zabijak", muž zodpovedný za Bennche hovorí, že sa nesnaží konkurovať japonským.

Aspoň nie vo všetkých ohľadoch, to je.

Johnny Tai hovorí, že jeho Bennche spoločnosť Carrolton, Texas ceny svojich výrobkov podstatne nižšia, než je jeho najväčšou pravdepodobnosťou súperovi. Dokonca tak, úmysel je jasný, a Megelli 250R nemožno považovať za nič iného ako konkurenčné "entry-level motocykla.

Ako jeden z brashest súpera ešte Pochádzam z krajiny, 1,3 miliardy ľudí, čo vytvára ročné odhadované 27000000 poháňal motoriek, vhodnejšie by bolo otázkou: Budeme čoskoro vidieť novú kapitolu v motocyklovom?

Pre túto chvíľu, možno ďalších opýtať, či je to spravodlivé otázku, pretože 250R sa predáva zdôrazňovanie jeho "európsky" dizajn a snažia sa dištancovať od Číny. To môže pravdepodobne urobiť, pretože technicky je angličtina stvorenia.

250R je vlastne nudí a hladil verziu inak takmer totožný Megelli 125R, ktorý nie dovezené do USA

Megelli conceptualizes a inžinieri svoje motocykle severne od Londýna v Lincolne vo Veľkej Británii. To hovorí, že jej UK / Európska-založené mozgového trustu a špičkové technologické zariadenia koncipované a vytvoril jeho hotových výrobkov v rámci troch rokov.

250R bol obzvlášť poverený uspokojovať potreby spotrebiteľov v USA, a je vyrobený tak, aby špecifikácie Megelli v Chongqing, Čína Chongqing Huansong Industrial Co, Ltd (aka Hsun).

Súkromne-držal Hsun spoločnosť sa môže pochváliť značný majetok, viac ako 2500 zamestnancov, a schopnosť produkovať 1,1 milióna motocyklov ročne. To hovorí, že má dobré pracovné vzťahy s Fuji Heavy Industries Japonska a európskych a amerických firiem, vrátane Wal-Mart.

Megelli 250R je prvou z troch 250cc štyri-mŕtvica, jeden-valec ulice kolesá majú byť dovezené do USA Bennche, ktorý práve predal svoju prvú výrobnú sériu 100 kusov, a na projekty 3.000 predaných v roku 2010, a 6.000 kusov pre rok 2011.

Kým Megelli 250R je distribuovaný v USA pod názvom Bennche, to je tiež predáva v Iráne, s viacerými krajinami čakal, že príde on-line v budúcom roku.

Bystrý čitatelia môžu uznať 250R ako v roku 2009 Qlink 250R Megelli. Ale ak by vás zaujímalo, prečo bol, že na bicykli nikdy preskúmaná, je to preto, že to nikdy nebolo dovoze alebo na predaj tu.

Motivujúce Megelli 250R je kvapalina-sa schladil, carbureted motor. Vŕtanie a zdvih sú teraz 77mm x 53,6 mm - viac než-štvorec a agresívne než 125cc verzia - s kompresný pomer stanovený na 11.5:1.

V kontraste, Megelli 125R je vzduch-chladený motor je 56,5 mm x 49,5 mm, využíva kompresný pomer 10:01 a pochádza z taiwanského výrobcu Sym.

motor 250R je vyrobené v Hsun, a je považovaný za silný čínskych štandardov. Nie je známe, že moc iných motocyklov, ale hovorí, že Tai Hsun rozsiahlo testovaný na stres-indukovať posilňovne a na výskum a vývoj mulov išiel aspoň na 10.000 km (6,200 míle) pred výrobou.

Odhadovaná kľukový hriadeľ konská sila je 27, ostatné listy dal vrchole zadného kolesa-výstup na 16,2 kW a 17,8 ft-lbs krútiaceho momentu. Mali sme sa spustiť na Dyno seba v čase pre toto vysielanie. Redline je 10.000 ot / min, a to pôsobí prostredníctvom tradičnej mokré spojky a šiestich-rýchlostná prevodovka.

Bicykel je vyhlasoval, suchá hmotnosť je 248 kg, a vlhkej hmotnosti cíti niekde okolo 275 do 295 libra, pridávať do slušný moc-k-hmotnostný pomer.

Zvárané zliatiny kyvná vidlica zápasy zvarený z oceľových trubiek rámu.

Zvárané zliatiny kyvná vidlica zápasy zvarený z oceľových trubiek rámu.

Zamestnáva čisto-zvárané oceľové mreže rámu a unikátnym T6-zliatiny mriežovky kyvnou vidlicu. Rázvor kolies je 53,5 palca a výška sedadla je 31,5 palca.

Brzdy sú štylizované jednotné disky kŕmené pletené oceľ-zabalené linky. Vpredu je 300 mm rotor priškrtenia twin-piestové strmene a zadné 238 mm, je, s využitím jediného-piestové strmene.

Predné Chen Shin (CST) Magsport 49H pneumatiky je 100/70-17, a Magsport 62H Zadná je 130/70-17.

Pozastavenie sa skladá z non-nastaviteľná teleskopická predná vidlica a predpätie-nastaviteľné zadné tlmiče.

Zásobník na palivo je 3 galóny, a sme zaznamenali 41,9 mpg počas mix kaňonu na koni, rovnako ako viac poslušný po meste a diaľnice využitie.

Pozrite sa na mňa!

Extravertní 250R bol napísaný pre maximálnu oko-appeal, a vyzerá to študoval konglomerácie konštrukčné prvky z niektorých z najúspešnejších sportbikes v poslednom desaťročí.

Toto kolo je hlava-sústružník ...

Toto kolo je hlava-sústružník ...

Pri pohľade nadol a úkosom na svojom osa-ako predná fasáda, podobnosť Yamaha R1 môže byť videný. Z iných uhlov to evokuje myšlienky na Ducati 916, aj keď bez jeden-sided kyvnou vidlicu. Jeho zváraný trubkový rám pripomínal MV Agusta.

"Megelli hity v štýle homerun s moderným dizajnom Euro," Ed-in-Syrové Kevin Duke rozplýva sa. "Jeho rám a kyvná vidlica by mohla prejsť takmer na Benelli alebo rezané-sadzba MV Agusta."

Z každého uhla, bicykel vyzerá ostré, a jeho prítomnosť je viac agresívny ako japonský OEM by normálne dať kolo jeho výkonnostná úroveň.

Jazda na koni v okolí mesta, jeho hlasné štekanie a CBR-ako undertail výfuku a zatknutie-me-červeno-farebné flash-appeal otáčali, od ľudí v autách okolo nás, a na chodníkoch.

Je to škoda, že všetko, docela plast je krehký.

Objavili sme to, keď bola naša kolo poslaný k nám voľne v debne, tak jeho stlačením hmotnosť kompletne popraskané brucho kapotáž príloh a ustúpila z niektorých plastov.

250R sme predtým tiež neúmyselne zlomil jej spodnej kapotáž s zdanlivo jednoduchšie a viac vážnosti, než si myslíme, že japonský bicykel by.

Akonáhle sme sa dostali náš test kole zlepeniu, však, to predsa začať vykúpiť seba tým, že manipulácia dobre, aspoň na hladšie chodníku.

A či je tachometer presný alebo nie, sme sa vkradol do uvedených 94 mph, sa možno zárezom ďalej ísť. Pri rýchlosti, 250R podvozok pásové rovný, bez chvenia alebo twitchiness, a iste by zvládnuť viac sily.

undertail 250R je výfuk robí veľký hluk. To je vyrazené EPA-právnu, ale boli sme stále premýšľal, ako sa dostal cez.

undertail 250R je výfuk robí veľký hluk. To je vyrazené EPA-právnu, ale boli sme stále premýšľal, ako sa dostal cez.

Jeho zastavenie chýba tlmenia odskoku, a je na strane však tuhý. Valili superslab, to by na okamih odraziť jazdci mimo sídla pri prechode drsné spoty.

Podľa Tai, boli jarné ceny vybraných pre americké jazdca, ktorý povedal, Hsun môže vážiť tak veľa ako 200 do 300 libra. Predtým, toto kolo bola príliš mäkká, hovorí, zriadený pre ázijský trh priemerného bližšie na 150 libier.

Vzhľadom na nedostatok nastaviteľnosť, možno, že to prehnal? Ak by to bolo naše, my by sme mohli ísť hľadať nové pružiny a revidovanej vidlica olej, ak nie úplne nový multi-nastaviteľné predné a zadné tlmiče na dovybavenie.

My hovoríme to preto, že bicykel je presvedčivý. Low-end moment bol slušný z tohto tlouk, a zatiaľ čo neporušený-in prevodovka bola Notch a nepresné - ponúka druh zábavy, nemôžete skúsenosti na väčšie sportbike bez zaujímalo, či policajti videli ste ešte.

Megelli je pretekár-ako ergos a dobré zaobchádzanie sa nás zaujímalo, koľko radosti sme mohli mať na tesné, kľukatých tratiach, ak to bolo vytočené palcov vhodný testovací jazdci až 6-stôp vysoký, bez sťažností, a mal by pracovať na trochu vyššej jazdci rovnako. Jeho neznámy-k-us pneumatiky nikdy nás nesklame, a Megelli 250R má teraz nový ventilátor na pracovníkov MO.

Zatáčanie na hladkom chodníku vpravo je sranda, akonáhle sa naučíte dôverovať Magsport pneumatiky.

Zatáčanie na hladkom chodníku vpravo je sranda, akonáhle sa naučíte dôverovať Magsport pneumatiky.

"Okrúhle koľaje Bennche 'rohy ako motocykli 125 GP!" Pete buričstvo, "riadiaci odpoveď svetla s neutrálnou, ale citlivé ovládanie. Bol som okamžite pripomenul môj čas na palubu Aprilia RS125 a Moriwaki MD250 Honda počas nášho porovnania týchto dvoch moto prízraky. "

Ale skôr, než budete tvorí záver, budeme kvalifikovať, že Pete dojmy boli aj zmiešané a budeme dokumentu niekoľko faktorov pre vás premýšľať.

Bočné stojan - väčšinou neškodný doplnok - v tomto prípade vyčnieva smerom von a dole pár centimetrov, predčasne štrajkujúci chodník na úzke a inak flickable podvozku.

Kevin sa naučil bočný stojan neprináša, keď to začalo páku jeho kolesami mimo cestu strednej-rohu na mierny ľavák. Len pre kameru, bol on a Megelli zachytil v krútený tanec a mohol narazil do steny nízko, a pokiaľ možno blízko-zvislé kaňonu svahu, ale elegantne - a našťastie - zachránil ju.

Bočné stojan štrajku ľahko na ľavej-handers a bol preč krajiny po ceste.

Bočné stojan štrajku ľahko na ľavej-handers a bol preč krajiny po ceste.

"Zákrutách na pravej strane je vynikajúci, ako skutočný sportbike by mal byť," hovorí Duke. "Ale flop to na ľavej strane, a zistíte, bočný stojan nohu kopanie do krajiny na veľmi skromné chudý uhlov, snáď len 30 stupňov. Najhoršie zo všetkého je, že štát nemá ani zatiahnuť dosť ďaleko k dosiahnutiu vodorovnej polohy. Dobrý falšovateľ mohol ľahko vylepšiť dizajn s len hodinu alebo dve štípající. "

"Kevin sa učil bočný stojan neprináša, keď to začalo páku jeho kolesami mimo cestu strednej-roh ..."

Jazdci si sťažovali aj predné brzdy Megelli je. Jeho stuhnutý linky ponúknuť solídnu pákou pocit, ale ako Kevin dá to, "Jej sila je bližšie k adekvátnej ako silný."

Vzhľadom k tomu, podložky začal v posteli, brzdenie sa zlepšovať, a my na vedomie naše un-prepped test na bicykli prišiel s pokrivené predné rotor, ktorý neurobil nič, aby sa pozitívne dojmy.

Toto kolo tiež prichádza s ne-obyčajne-videný tuk zerks na hlave riadenia a body čapu vahadlá. Za predpokladu, že ložiská inak posledný, môžu byť tieto cenné funkcia umožňuje údržbu bez demontáže drahšie.

Funkcií, ktoré sme nemali záujem, však, bol všetci-ale-k ničomu Tach ihlou, že odrazil v priebehu niekoľkých-tisíc otáčok, nedostatočne nastaviteľná zrkadlá a zadný ŠPZ / zase signál držiak, ktorý otriasol ako list vo vetre.

Bicykel je dvojča 55-watt H1 halogénové svetlomety, zatiaľ čo zodpovedajúce, sú predstieral, že vyzerá ako projektor svetla. Ich štandardné konektory rýľ stratili priľnavosť, keď sme odstránili ich, a jeden nízko-beam konektor roztopil izolácie. Oni potrebovali byť vyžmýkaný tesné opäť s kliešťami na pobyt na.

Manévrovanie na bicykli rýchlosťou parkovisko, horný kapotáž dodať znamená uhryznúť do pravého ukazováku v plnej zámok konania, ak si nie ste opatrní.

Rovnako ako materská oháňať samolepku hovorí: "Všetky naše deti sú česť študenti," ideme do platovej triedy to ako zo-kolo na krivke.

250R bol behave dodržať lehotu, a navyše k mať popraskané svoje kapotáž v tranzite a ohnuté rotora brzdy, to brzdí náš testovanie úboho-ladil karburátor, ktorá ovplyvnila bicykle a spôsobil na často stánku.

Naše kolo tiež vystavoval nadmerné plyn rozliať, voľná ložiská hlavy riadenia, a non-funkčné plynová nádrž odvetrávacie hadice, ktorý prinútil nás jazdiť s krytom plniaceho otvoru otvorená.

Vyrobené v Číne Hsun; podpísané Strýček Sam.

Vyrobené v Číne Hsun; podpísané Strýček Sam.

Za normálnych okolností by predajcu opraviť tieto problémy predtým, než doručí na bicykli na spotrebiteľov. Séria Megelli má 18-mesačnú, záruku bez obmedzenia najazdených kilometrov.

Bennche je dealerskej siete je malý, ale rastie, a Tai hovorí, že viac obchodníkov sú vyhľadané, že bude klásť dôraz na dobré služby zákazníkom.

V rozhovore s Tai, "povedal bočný stojan design, predné brzdové sily, a plastové bude posudzovať čoskoro taky, a on považoval ich za opraviteľný v továrni úrovni. Ak tomu tak bolo, to by naša orezávať niečom sa nimrat zoznamu dole, ale my budeme naďalej ponechajú porota.

Čo budeme hovoriť, je - sa zameriava iba na vlastné chyby, a nie tie, opraviteľný - si myslíme, že na 3399 dolár, 250R zobrazuje dosť sľub, že jedného dňa môže byť založená OEM musieť pozrieť cez ich kolektívnej rameno.

Nemáme pochýb o tom, Bennche chce uspieť. Jeho uvedenie na trh kopírovanie a ľudia hovoria, že všetky správne veci, o tom spotrebiteľa zamerané, a my sme poďakovali za naše včasnú spätnú väzbu.

Budeme tiež poukazujú na to, že pred niekoľkými desiatkami rokov Honda bol díval sa na ako lacné nevyžiadané v stanovenej hráči na chvíľu, a to nie práve ovládnuť svet svoje prvé oddychový čas jeden.

Dnes by sa mohol rast krivky smerom k parite byť zlomok času pre čínskych výrobcov, ak skutočne prispôsobiť a reagovať na očakávania spotrebiteľov v USA.



Budeme zvedaví, ako to cestovného dlhodobo, a v krátkom čase - aj keď Bennche hovorí, že to nie je oficiálne súťažiť s japonskou - plánujeme postaviť Megelli 250R Ninja 250R proti.


29.01.2011 22:18

Re: Megelli 250

a co ked motor pochadza z Číny ?? .. teraz mame doma 125ku a motorka ma po 1,5roku plno km nic s nou nie je .. dneska som ju startoval /125ku/ so siticom .. hned mi naskocila !! a to bolo minimalne -5°C .. moja Suzukinka startovala tazsie .. som sa potom bol trosku vyblaznit na snehu :-D odporucam na Supermote s cestnymi gumami jazdit na sneho-lade [dobre] [dobre] ;-)


29.01.2011 22:34

Re: Megelli 250

Desmor
 Bahniak 

Ikona

Ok neberme do uvahy to ze bola vyrabana v cine, ale to co chalani hovorili o tejto moto, moje zhrnutie:
- plasty su velmi citlive na narazy, neodpustaju tolko ako ich japonsky kolegovia
- ked ides do lavotocivej zakruty tak zavadis o bocny stojan...
- ak das volant uplne do lava a zacne sa operat o nadrz natolko ze sa zatlaci tlcitko zo zvukovym vystraznym zariadenim
- tlmice su na tom neni tiez najlepsie
-pneumatiky dodavane vyrobcom su zle dimenzovane a mali s nou problemi v zakrutach
- motor ma o trochu mensi vykon ako Kawasaki a stoji o 600dolarou menej ako Kawasaki (je uz len na tebe ci das o par koruniek viac a ziskas masinu ktora ma tradiciu od roku 1988 alebo Megelli )
- bolo toho viac, ale uz sa mi nad tym nechce uvazovat...
- na druhej strane chavlili dizajn a to bolo asi tak vsetko

Kazdemu podla jeho gusta [dobre]


29.01.2011 22:38

Re: Megelli 250

noxik
 Kávičkár 

Ikona

pokial sa nemylim tak sa mi zda ze Megelli je anglicka značka


29.01.2011 22:39

Re: Megelli 250

mam doma 125ku

plasty neviem ci su citlive este sa snimi nic nestalo (klop klop)

stojan sa nam este tiez nikdy v zivote nedotkol v zakrute asfaltu tak neviem

riadidla do lava tak sa zapne klakson neviem na nasej je to 100%tny nezmysel

tlmice su fajnove makke .. teda maksie ako na mojej SVčke

gumy maju pomaly 15tisic km .. neviem ci ich tuto sezonu budeme menit

mensi vykon = mozno viac vydrzi

samozrejme bude to o tom komu sa viac ktora paci .. malo je tu spominany tento stroj tak som to sem pridal nech ludia maju vacsi rozhlad .. ;-)


značka je made in UK motor Taiwan ..

Upravené 2 krát. Naposledy upravil kweni (29.01.2011 22:43)


29.01.2011 22:58

Re: Megelli 250

Desmor
 Bahniak 

Ikona

mam doma cinsku 300ccm a zadny tlmic je naprd- ma vyrobnu vadu priliz uzka stena valca kde beha piestik a tym sa ohol v urcitom bode a potom sa tam zasekaval, plast sa opieral o vyfuk a tym sa spalil, nehovoriac o kabloch, zacina hrdzaviet a to je garazovany a rok vyroby 2007...
mal som aj 125ccm a musim uznat ze s nou som nemal ziadne problemi ale to bola cross a na bezne blbnutie mi stacila- hlavne za tie prachy....

Musim uznat ze Megelli ma pekne dizajny a kdovie mozno jedneho dna sa tato znacka vypracuje len hovorim to, ze zatial je to bieda v detailoch...

Mne sa teraz celkom pozdava na chodenie do roboty Malaguti x3m 125 je to v podstate yamaha xt 125 len s inymi plastami a hlavne tu v anglicku je za plovicnu cenu tej yamahy, je za 1500libier cisto nova takze je na urovni cinskych novych strojov tu a to uz asi neni moc co premyslat...


29.01.2011 23:02

Re: Megelli 250

akurat tu malaguti ma nejaky mladik u nas v meste vyzera pekne [dobre] ... ale nemozes brat chinu ako chinu .. ale nerozoberam to ..


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »