Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 3044 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26270
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15862)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10408)

Zlodeji po deviatich rokoch..... - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuZlodeji po deviatich rokoch..... - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

05.03.2010 17:24

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

je to smutny pribeh.. smutny tym, ze urobis vazne maximum a aj tak sa ti nedostane spravodlivosti.. keby tu aj chlapci boli a mali foto, urcite ich stiahli a budu ticho.. alebo lepsie.. zlodej bude kricat chytte zlodeja.. :-( :-( :-(

btw - ja nekricim chytte zlodeja... ja som to nebol.. vtedy som mal 14 ;-)


05.03.2010 17:30

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

ChesterTT-ak su clenmi tohto fora,snád ich niekto poznat bude,dufam...


05.03.2010 17:36

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

Ozzac
 Skútrista 

Ikona

galan111: a prečo to píšeš na MR a nie na Inšpekciu MV ?


05.03.2010 17:43

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

galan111, nesere ťa ani trošku, keď Fico chváli Kaliňáka, ževraj ako EXCELENTNE pracuje Ministerstvo vnútra? :'(


05.03.2010 18:07

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

IRWXL
 Turista 

Ikona

scooter68 ak to je ako pises neni co vahat a papiboy-ov napad je fakt dobry ked nic ine nech maju hanbu az po hrob hajzly :-((((((


05.03.2010 20:22

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

IRWXL-skusim teda zohnat ten originl,ale neviem ako dlho to policia uchováva..lebo originál film je práve tam..


06.03.2010 21:02

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

To ich fakt nikto nepozná?Skuste o tejto diskusii povedat aj Vasim známyim,alebo niekomu,komu moto ukradli podobnym spôsobom,moznoze to boli práve tito zmrdi..


07.03.2010 17:29

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

Cichal
 Turista 

Ikona

4 je jasna,dajte si do googla vyhladavat obrazky Dusan Antalik :-D :-D :-D


07.03.2010 17:30

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

Cichal
 Turista 

Ikona

Aj mesto by sedelo :-D


07.03.2010 19:03

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

...velmi konstruktivny prispevok k teme...niezeby som ti prial,ale ked náhodou ukradnu moto tebe,tiez si pomyslis svoje o podobnych prispevkoch... I-GRR


07.03.2010 21:21

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

Cichal
 Turista 

Ikona

Ja Ti prajem aby si ich nasiel a dolamal si im paprce ale po 9 rokoch by si to uz mohol brat s nadhladom 8-)


07.03.2010 21:59

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

samko1
 Jogurťák 

Ikona

Pocuj, scooter68, nespominal si nahodou, ze si mal jeho cislo? Cislo jedneho z tych troch borcov, co boli na prvej obhliadke. Ved podla toho ho museli vystopovat. Operator si vedie a uchovava zaznamy o telefonnych cislach. Aj teraz sa da zistit kto to cislo pouzival. Bud legalne cez policiu, alebo cez znamosti u operatora.
Aj ked je pravda, ze by to musel byt totalny kreten, ak by mal cislo registrovane sam na seba. Prevdepodobne to bola len karta registrovana na niekoho ineho, alebo neregistrovana. Ale myslim, ze by stalo za pokus hladat indicie touto cestou.


08.03.2010 6:35

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Cichal-ja to v podstate uz teraz beriem s nadhladom,ale predsa,keby ich niekto spoznal..a ak ich aj nedostanem,aspon by ostatni vedeli co su zac...
samko1-ano,to cislo mám doteraz,ale obávam sa ze to bola asi prima karta,kupena niekde na pumpe,to cislo do 24hodin zistili policajti (kedze na moj mobil volal z utajeneho cisla)a od nich som si ho opisal..a obávam sa ze aj tak nezistili nic..aj ja som sa bol pytat v ORANGE,ale ochota bola nulova(ale je to pochopitelne)..skoda ze tie fotky nevidelo viac ludi z MOTORIDE,som presvedceny ze by ich niekto spoznal...


08.03.2010 7:31

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

Jeremy
 Čoprák 

Ikona

Dobré by bolo , aby bola téma stále v popredí, aby bola na očiach .Možno ti pošle niekto SS. Veľa šťastia v pátraní .


08.03.2010 9:21

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

copy
 Skútrista 

Ikona

scooter68: aby si nemyslel, ze si sam, kto je bezmocny, napisem ti moju story.

V 2006 roku som pripojil za auto prives, a obehal som cele Nemecko, chcel som si kupit nejaku malu mestsku "blchu" pre 1-2 osoby, nieco male a stylove, s cim sa lahko parkuje - povodne som chcel najst maly Mini. Tie ale boli vsetky viac alebo menej hrdzave.
Nakoniec sa podarilo - nasiel som 10-rocny Fiat Cinquecento Sporting, vyladeny na 90 koni, s velkym dvojitym Remus vyfukom, znizeny, anatomicke sedacky, maly Momo volant, hlinikove "koberce" atd. Vsetky sport. upravy original zapisane v technicaku. Ani stopa po hrdzi. Jazdilo to ako motokara, k tomu super zvuk. Celkom sranda auto.
Pozri obrázok

To bolo niekedy v lete 2006. Cele leto som bol potom prec, nebolo casu povenovat sa autu. Na jesen som odchadzal do Ciny, tak som spomenul kamaratovi, ci nema nejakeho automechanika - a on mi vravi, ze ved jeho zamestnanec to vsetko vybavi, ze sa stale hra s autami, dovezie-poopravuje-preda. Na tej fiatke bolo treba vymenit akurat olej, filtre a predne brzdove platnicky. Tak som mu auto odovzdal, ze vraj ked sa vratim, bude to hotove, aj papiere k prihlaseniu.
Ked som sa na Vianoce vratil, auto nebolo. Ten dotycny tvrdil, ze este nie je hotove, vraj mu mam dat 20 tisic, lebo ze treba kupit nove vstrekovanie. Vravim mu - tak to teda dones. Ale kdeze.. Cely rok 2007 sme este boli v kontakte. Vzdy ked sme sa stretli alebo telefonovali, tvrdil, ze nie je ziadny problem, ze auto uz je hotove, ze uz ho dovezie.

Cely rok 2007 som mal trpezlivost. Dotycny v tom roku odisiel z prace a zalozil si vlastnu firmu - obchod s motorkami, skutrami a motokrosovou vystrojou v Puchove. To som si ste hovoril, no ved ked nevrati auto, tak si od neho zoberiem v tej cene motorku. V 2008 sa zrazu veci zacali menit.

Zavolal mi kamarat - jeho byvaly sef, ze dotycny si od neho vypytal tych 20 tisic (v mojom mene) - ze vraj ho ja posielam za nim. A ze kedy mu tie peniaze vratim?
Tak som volal dotycnemu, a ten prestal zdvihat telefon, nereagoval na SMS-ky. Prestal chodit do prace, proste zmizol. Na motoobchode zostal len oznam " z technickych pricin zatvorene".
Kusok dalej je iny motoobchod GasGas, jeho majitel mi povedal, ze raz za cas k nemu do obchodu dojdu policajti alebo ludia, ktorym je dotycny dlzny - pomylili si obchod. Takze urcite nie som sam, komu typek dlhuje.

Vedel som, ze policajti mi velmi nepomozu, tak som si zacal zistovat sam. Dotycny je dlzny vsade mozne, jeden z dlznikov mu uz cez exekutora zabavil byt. Neviem ci sa dal na drogy, ci na automaty, ale totalne sa otocil.
Minuly rok uz mi trpezlivost dosla, dal som na neho trestne oznamenie, aj ked ostatni, ktorym je dlzny, vraveli, ze to "poriesime inac", ja som nechcel ziadne silove riesenia. Vysledok? Nic. Akurat tato zapisnica.

Pozri obrázok

Pritom urcite musi byt dlzny nejakym zakaznikom z motoobchodu, mozno su medzi nimi aj motorajdaci. Co mi je to platne, ked viem ako sa vola, viem kde byva trvalo aj prechodne - pravdepodobne od neho nedostanem nic. Policajti sa ale uz stihli pochvalit tlacovou spravou, ze ho vypatrali: www.minv.sk/?informacie-krajskeho-riaditelstva-pz-v-Tre... sprava uz bola uverejnena aj v SME, Novom Case atd. Auto ani peniaze ale stale nemam, a dotycny sa zatajuje, tvrdi ze je v Spanielsku, UK ..


08.03.2010 12:07

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

copy-tak to ti tiez vyjadrujem uprimnu sustrast,od toho hajzla uz asi nikdy nic nedostanes,ledazeby sa aspon zistilo komu auto predal,v takom pripade by mu (teda novemu majitelovi)auto zabavili,a peniazky by potom na nom vymahal dotycny.Ovsem ak ho pán mechanik nerozpredal na suciastky..Viem ze tvoje auticko malo vyssiu hodnotu ako môj skutrik,ale ide aj o tu zlost,vzdy ked si na to spomeniem ako ma kvalitne odrbali,idem puknut od jedu. :-(((((( :-(((((( Keby som mal toho hajzla poruke,zle by obstál..Vtedy som vela nezarobil(..a to ani dnes...)..motorecku som poctivo splácal..(..a to aj teraz splácam,samozrejme inu..)..Kua,asi sa dam na zlocin,lepsie by to vynásalo,a nic by sa mi nestalo. :-D :-D Prajem ti,nech sa vsetko vyriesi k tvojej spokojnost..
jeremy-dik za podporu.. [dobre]

Upravené 1 krát. Naposledy upravil scooter68 (08.03.2010 12:08)


08.03.2010 21:23

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

No ked si tak vezmes tak hrubokrky niekedy niesu na skodu tam kde je policia bezmocna mozu byt aj napomocny polamat takym hajzlom ruky a mozno aj nohy :-((((((


08.03.2010 23:01

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

copy
 Skútrista 

Ikona

scooter68: no ved praveze, vidim to tak aj ja, ze nedostanem z neho nic. Co mi pomoze,ked bude sediet? Nic.
Najhorsie ze ked uz nic ine, keby sa to auto pokazilo alebo by som ho bol rozbil, mohol som si nan aspon srotovne uplatnit - a davali niektore znacky 3000€ ..

dnes mi na neho jeden znamy vyzistil nove cislo mobilu. Normalne som mu zavolal, ze ved co, poviem mu - vyplat mi prachy, a ja stiahnem trestne oznamenie.
Dotycny zdvihol (podla hlasu to bol naozaj on), a ze prosim? A ja som stihol povedat akurat Nazdar.. , a uz to robilo len tu-tu- tu..
A dnes som sa dozvedel, ze iny jeho veritel (ta jeho suma je ovela vacsia) dosiahol cez sud exekuciu jeho bytu. Akurat ze: polovica bytu patri jeho byvalej manzelke, a z tej druhej sa bude platit sud, notar, jeho dlzoby voci statu (zdravotne, socialka), potom dlh co ma v banke - a tomu veritelovi neostane vlastne ani koruna.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil copy (08.03.2010 23:07)


08.03.2010 23:15

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

barlac
 Jogurťák 

copy-tu je kazda rada zbytocna,tu pomoze len 20ka roxor..nic ak pojdes podla zakonov nedosiahnes. tu musi nastupit MR. 20ka roxor(-:


09.03.2010 1:17

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

copy-mozno by to tebe osobne nepomohlo keby sedel,ale mnohym inym(teda tym,ktorych dotycny este len odrbe) áno,lebo on sa uz inác ako odrbávaním zivit nedokáze..


09.03.2010 8:48

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

mazopapagaj
 Turista 

Ikona

necital som temu, tak neviem ci takyto napad tu uz nebol, ale co to sľahnuť aj na facebook...

myslim, ze tam je vacsia sanca, ze sa to dostane aj do mimomotorkarskych kruhov a tam by vedeli dotycnych najst lahsie ako len medzi motorkarmi...


09.03.2010 9:15

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

mazopapagaj-dobry nápad,ale ja sa stym musim obrátit na mladsiu generáciu. :-D .na facebooku niesom,ale poradim si..


12.03.2010 8:43

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

No tak pri zhanani originál filmu som bol neuspesny, :-((( budu musiet stacit tie fotky co som dal na zaciatku..


18.03.2010 10:40

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

charonkurier
 Jogurťák 

Ikona

No neviem ja som to predtym ponukal na predaj a boli jendni mlady chalani z prešova pozerať na moju novu CB1000r ABS , NO NEPOZERAL A NEKONTROLOVAL SOM IM OBčIANKY , len jednu radu dam nepredavajte internetom moto lebo pride kupec popozerat teda vypozerat a ak zisti že je to možne ukradnuť tak mašinka je fučč . Ako moja aj synova štvorkolka , hoc už viem kto ukradol štvorkolku a mam aj foto tiež zlodej zo spišša ale policia ho hlada už cez rok a marne .


23.03.2010 9:07

Re: Zlodeji po deviatich rokoch.....

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

charonkurier-dufam ze sa ti postasti najst oba stroje.. [dobre]


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.