Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1609 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26197
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15827)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10370)

Pridaj videoROCKSTAR MTTV SHOW 2014 - Video

 Zdieľať

Pridané: 17.02.2015 Pridal: woOdy1
Čitatelia: 2894 [Vaše videá - Reportáž] Dĺžka: 02:35

ROCKSTAR MOTOTV SHOW

Na začiatku bola iba myšlienka, myšlienka stvoriť tu niečo nové ! Niečo, čo nám - obyčajným motorkárom ponúkne viacej ako len " klasické " moto zrazy, akcie, výstavy, či šprinty...
Z roka na rok je stále drahšie vstupné, no služby - žiadne...predražené " jedlo " ktoré skôr pripomína rýchle občerstvenie zo stanice, FAKEové stánky s ich nekvalitným a gíčovým tovarom, či revival kapely, ktoré sme videli už asi tri roky za sebou na každej akcii !!! Mali sme toho už dos....a tak....

vznikla v roku 2012 prvá - MOTOTV SHOW...

V podstate sme ani sami nevedeli, do čoho sa to púšťame...vedeli sme len to, že chceme, aby naša show bola úplne iná ako to, čo bežne na území Slovenska môžeš vidieť !

Oslovili sme teda moto - špičku Slovenskej republiky a zároveň našich dlhoročných priateľov, či by s nami nešli do niečoho úplne nového...jedinečného projektu, ktorý by ľuďom ukázal, že aj u nás na Slovensku sa dá robiť naozajstná KVALITA !!

Mnoho krát sme siahli až na samé dno svojich možností a schopností, či nervov...no svojou tvrdou a kvalitnou prácou sme spolu s našimi partnermi dokázali nemožné....a z obyčajnej myšlienky sa stala najväčšia moto - adrenalínová show u nás !

Každá MTTV SHOW je jedinečná !

Za vyše tri roky organizovania mttv show nebola ani jedna z nich rovnaká...každý rok, každú show tvoríme inak, tak aby sa divák nenudil a mnoho krát aj na vlastnej koži si mohol vyskúšať niektoré zo šialeností, ktoré naša show ponúka.

Čo show, to Slovenská premiéra..spolupracujeme len s tými najlepšími jazdcami z celej EU a kvalitnými partnermi z rôznych oblastí...minulý rok to samozrejme nebolo inak !

ROCKSTAR MOTOTV SHOW posunula latku kvality opäť o niečo vyšie....

Tento krát sme si na show pozvali kamarátov zo supermoto zoskupenia - SOLORACE (Michal Solík, Tomáš Hanzel )...Slovenskú premiéru sme odpálili spolu s RICHARD MOŠNA ( quad show )...a samozrejme nesmeli chýbať ani naši chalani, špička SK stuntridingovej scény ( Tomáš Tóth, Zdenko Rybár )..no a po prvý krát sme dali priestor aj mladej krvi tohto športu unás ( Jani Izsak )..celé to odspeakoval náš tromf v rukáve ( woOdy / MTTV )..

Ako sa hovorí, raz to muselo prísť..

Po dlhých troch rokoch a XY nadupaných show sa stalo to, čo k motorkám proste neodmyslitelne patrí...CRASH a ZRANIENIA...drobné zaváhanie jedného zo supermoto jazdcov a malá chviľka neopatrnosti nášho speakera spôsobili hrozne vyzerajúcu zrážku, po ktorej skončil woOdy v nemocnici s rozbitou hlavou...znie to neuveriteľne, no títo CRAZY GUYS stáli ešte v ten istý večer na place a odjzadili / odmoderovali si to ako páni ! Zato jeden veľký rešpekt od nás z redakcie MTTV ! " Žiaľ " tento incident v našom videu nemáte možnosť vidieť, pretože ho nemáme ani natočený..Naši kameramani v ten moment totižto zabudli na svoje povolanie a ihneď vypli kamery...bežali skôr pomáhať svojim kamarátom, namiesto toho aby tam len tak postávali a točili...

Nedeľa...

....tak to už bolo iné " kafé " ! Klasicky trvá naša mttv show počas Autosalónu v Nitre celé dva dni...čo znaméná, dva dni adrenalínu, spálených gúm, benzínu a extrémne dobrej zábavy. Aj keď termín akcie bol v polke októbra, počasie nám prialo a divákom sme ponúkli opäť niečo, načo tak ľahko určite nezabudnú ! Veď posúďte sami...v našom novom, nadupanom video edite s tejto pekelnej show !

Naša vďaka patrí..

...predovšetkým VÁM...našim skvelým divákom, bez ktorích by to proste nešlo...všetkým luďom, ktorí vedia oceniť snahu a SK kvalitu...našim neskutočním jazdcom... a samozrejme všetkým partnerom MTTV !!

!!!!!!! Ďakujeme !!!!!! MTTV crew 2015

Ďalšie videá od tohto autora:

Súvisiace články:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Dzešec učinkoh šľivovici na hlopoh :...
1.- Perše poldeci : - prestaňe ci šmerdzec zos papuľi ...
2.- Druhe poldeci :- prestaňu ce ozjabac nohi ...
3.- Trece poldeci :- prestaňe ce boľec bruh ...
4.- Štrvarte poldeci :- prestaňu še ci kľepac ruki ...
5.- Piate poldeci :- prestaňu ci ciskac boganče ...
6.- Šeste poldeci :- prestaňeš še mračic ...
7.- Šedzme poldeci :- začňeš špivac ...
8.- Osme poldeci :- začňeš mladnuc....
9.- Dzevjate poldeci :- začňu še ci pačic druhe ženi ...
10.- Dzešate poldeci :- začňe še ci pačic Tvoja manželka ..

Ďalšie vtipy »