Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2609 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28287
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16862)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11425)
Hodnotenie: (19 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (21)  [Verzia pre tlač] Tlač

Haličská motorkáreň - humus alebo dedinský majáles

 Zdieľať

Pridané: 03.06.2007 Autor: jozo13
Čitatelia: 14342 [Mototuristika - Slovensko - Moto-akcia]

Toto sú dva prívlastky, ktoré na vlaňajšiu Haličskú Motorkáreň použili dvaja členovia motorkárskych portálov, pretože akcia už skončila o 18.00 a pretože sa na námestí o 23.00 zabávali miestni Rómovia.

Pokračovali sme teda aj tento rok, keď už máme takýchto fanatických priaznivcov a urobili sme druhú Haličskú motorkáreň už bez motomajálesu pre Rómov. Aj tohto roku to bol asi humus, lebo sme skončili takisto o 18 00. Ale prišiel z „fanatikov“ už len jeden. Ten druhý nejako nikomu nechýbal.

 Ráno o desiatej
Ráno o desiatej

A ako prebiehal majáles? Do jednej sme prezentovali účastníkov, následne motorky a vozili deti. O jednej obedovali, potom exhibične pod dohľadom polície (vrelá vďaka im) urobili výjazd do Lučenca a späť. Pozreli sme si Silárda a Baláža, to sú „humusonávštevníci„. Prišlo 270 motoriek, z toho 41 zo zahraničia. Jemne sme sa zabávali, počúvali kapelu z Lučenca a na záver vyžrebovali humusoskúter. Ostal v Haliči čakateľom druhého bábätka.

 Zuzka medzi kolíkmi
Zuzka medzi kolíkmi

 Kekso a Kokso pred súťažou
Kekso a Kokso pred súťažou

Všetci účastníci potom mali pozvánku na bezplatnú grilovačku spojenú s diskotékou. Bolo nás na nej 64. Ostatní išli domov. Neboli striptérky, rockové kapely, nebolo ozvracané námestie. Bola pohoda, kľud a motorkári zo srdcom či už na Jawkách alebo na niekoľkostotisícových strojoch. Určite sa nájdu aj nespokojné srdcia, ale dajte si ruku na to svoje a priznajte si, aj vy ste spokojný so všetkým a aj vám sa podarí všetko? Nie? Tak to ste ako my, haličský motoveteráni, ktorí chcú, aby sa na motorkárskom zraze stretla minulosť s prítomnosťou.

 Pohoda
Pohoda

O rok vás pozývame do Haliče opäť. Už v novom termíne 1. 6. 2008, aby sme spojili aj deti s dvojkolesovými krásavicami a ukázali im na čom sa učili jazdiť ich otcovia. Celá galéria bude na www.motoveterani.sk.

 Organizátorská partia
Organizátorská partia

Pridané: 03.06.2007 Autor: jozo13 Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (19 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (21)  [Verzia pre tlač] Tlač

stelvio-09-side

Horúca jeseň s Yamahou

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »