Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2030 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28287
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16862)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11425)
Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (4)  [Verzia pre tlač] Tlač

Honda pozýva na Adventure Roads 2019 do južnej Afriky

 Zdieľať

Pridané: 26.06.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 4109 [Novinky - Pozvánka]

Je jasné, že značka Honda to s dobrodružstvom myslí úplne vážne. Po minuloročnom orientačnom tripe na Nordkapp, ktorého sa zúčastnilo 40 novinárov, pripravili akciu ešte dobrodružnejšiu a zameranú najmä na zákazníkov. Môžeš ísť aj ty!

Honda pozýva na Adventure Roads 2019 do južnej Afriky

Do juhoafrického tripu Adventure roads sa vojde 35 zákazníkov a 5 novinárov z Európy. Honda upozorňuje, že akcia nie je určená pre začiatočníkov, že jazdecké skúsenosti a znalosť angličtiny sú potrebné. Z lokality vyplýva aj typ stroja, mala by to byť Africa Twin alebo enduro od Hondy.

Adventure roads potrvá 14 dní, začína sa 1. marca 2019. Trasa je rozvrhnutá v Juhoafrickej republike, denne sa pôjde 150 až 500 km, spolu zhruba 3 200 km (40 % cesta, 40 % off-road, 20 % úzke priesmyky).

Cena za jedného človeka je 7 400€ eur (all inclusive). K nej treba pripočítať cenu za letenku. V cene je zahrnutá aj preprava zákazníkovej alebo prenajatej motorky do Južnej Afriky. Aj preprava motorky od miestneho dealera do logistického centra EU je platená Hondou. Zákazník nechá motorku u dealera a Honda zabezpečí jej prepravu do Južnej Afriky. Na požiadanie zákazníka vie honda zabezpečiť aj prenájom motocykla (Africa Twin 19YM/18YM).

Honda pozýva na Adventure Roads 2019 do južnej Afriky

Účastníci akcie Honda Adventure Roads 2019 sa môžu tešiť na 3 736 kilometrov rozdelených do 12 etáp, ktoré vedú jednými z najkrajších prírodných scenérií v Južnej Afrike. Od slávneho sedla Sani Pass cez Lesotho, ohromujúce scenérie púštnej oblasti Karoo, cez sedlo Swartberg Pass až k Mysu dobrej nádeje – na tejto ceste spoznáte Južnú Afriku ako málokto iný. A vďaka kombinácii asfaltových a nespevnených ciest strednej až vysokej náročnosti je pravdepodobné, že vaše jazdecké schopnosti budú vystavené ťažkej skúške, z ktorej vyjdete ešte viac posilnení.

Legendárni rely jazdci z tímu HRC sa s vami podelia o svoje znalosti, aby sa každý kilometer na vašej Honde Africa Twin stal nezabudnuteľným. Budete mať možnosť stráviť vyhradený čas s jazdcami HRC, ktorí vám pomôžu zlepšiť vaše schopnosti a pripraviť sa na ďalšie etapy cesty.

V prípade záujmu kontaktujte oficiálneho dealera Honda.

Honda pozýva na Adventure Roads 2019 do južnej Afriky

Pridané: 26.06.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (4)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

tuareg-09-side

stelvio-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »