Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2796 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 27098
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16268)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10830)

Harley-Davidson

06-MG-Stevio-side

Najsledovanejšie videá:

Doladenie moto vo Fastbikes - Diskusné fórum - Moto poradňa

Máte problém s Vaším strojom ? Skúste sa opýtať. Ostatní motorkári Vám možno budú vedieť poradiť.

Značky: Skúsenosti, Problém, Motor, Karburátor, Elektrika, Podvozok, Kolesá, Pneu, Brzdy, Olej, Administratíva.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDoladenie moto vo Fastbikes - Diskusné fórum - Moto poradňa

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

Značky: Skúsenosti, Motor.

| 1 2 | Nasledujúce

06.04.2009 22:09

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

samko1
 Jogurťák 

Ikona

Ja si myslim, ze to su zbytocne vyhodene peniaze. Aj ked ta nepoznam, ale neverim, ze by si dokazal vyuzit aspon 600-vku so 120 hp pri sucasnom stave ciest a cestnej premavky, nie to este 175 hp. A vyhodit 170 € koli dobremu pocitu, ze mozno mam o 5 koni viac (ktore aj tak nikdy nevypustim) su podla mna vyhodene peniaze.

Vyjadrujem len svoj myslienkovy pochod a svoj nazor, tak to neber osobne a neuraz sa na mna. Konoiec koncov, je to kazdeho osobna vec.


06.04.2009 21:47

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

Varan
 Jogurťák 

Ikona

majlou: ja ho uz mam nahodeny :-D kukni foto v profile.. len nwm co s tym doladenim.. ako zvuk to ma na 125ku fakt brutalny... to prehucim barsjaku 600vku (okrem 4valcov) bez ladaku.. fakt to basuje krasne..


06.04.2009 20:03

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

majlou
 Jogurťák 

karburator urcite ti to pomoze ak si namontujes vyfuky a potom das doladit,lebo moze sa stat ze sa ty vykon dokonca znizi ak si to nedas nastavit...hm ved uvidis

1tom1 nie,nie,nie rozdavat nie takto to je dobre :-D

VaranDriver07 no ako u 125ky by som moc velke tuningy nerobil, ale ak chces zvuk tak si ten vyfuk kup >:-)


06.04.2009 13:57

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

Varan
 Jogurťák 

Ikona

hmm pekneee [dobre] krasna gixera [dobre] aj ja nad tym rozmyslam minuly tyzden som nahodil devil (ale iba koncovku) len nwm da sa to doladit aj ked mam vstrekovanie? Ak nepocitujem znizenie vykonu mam tam ist? Praveze citim ze motorka ide citelne lepsie odspodu len ked pridavam na neutrali semtam streli do vyfuku (len zvuk-ziadne plamene a fakt len raz za cas ked sa o to snazim alebo ked mam pridane, uberem a stalicm spojku zaroven) Vadi to neako? Idem este pozret co pise papier od vyfuku c treba ladit abo ne..


06.04.2009 10:35

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

1tom1
 Jogurťák 

Ikona

no pekne majlou, takze vykon mozes teraz kludne aj rozdavat :-D [dobre]


06.04.2009 8:46

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

karburator
 Turista 

Ikona

Tiez nad tym rozmyslam.... Busa dostala cez zimu dve nove Yoshimuri,a nejake zazracne "krabicky s kablikmi" pod nadrz :-D


06.04.2009 7:43

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

majlou
 Jogurťák 

maTooB no my sme si to vysvetlili tak ze su to slicky " rezane" v strede asi nebola dostatocna plocha na to aby pri zabere dobre drzala a presmykovala sa... ale inak na ceste su perfektne, ani chalani z toho nechapali...
Ano som spokojny, hehe fanda :-D len som sa chcel podelit o mensi zazitok a keby si niekto chcel doladit aby vedel kde a ako to zhruba funguje ;-)


06.04.2009 7:37

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

mám tomu rozumieť tak, že slick nedokázal preniesť ten výkon na valec a "obyčajná" guma hej? :-)

hlavne, že si spokojný a máš dobrý pocit z doladenia, ja ti fandím [dobre]


06.04.2009 7:04

Re: Doladenie moto vo Fastbikes

su to skratka kuuuuuzelnici :D [dobre]


06.04.2009 6:21

Doladenie moto vo Fastbikes

majlou
 Jogurťák 

Ahojte
Tak už aj ja som si dal komečne doladiť motor.
Cez zimu som si nasetril na sportovy vyfuk znac.Hurric supersport carbon + BMC air filter pre moju GSX-R 1000 K4.Keďže výmena týchto komponentov si pýta doladenie bohatosti zmesy pre účinnejší chod motora tak som si dohodol a naplánoval termín vo firme Fastbikes v Hlohovci.
Na moto mi najprv nastavili podtlaky a následne po tom začali s nastavovaním bohatosti zmesy na motorovej brzde.Celý priebeh dopadol bez väčších problémov až na to že som dobehol s rez.slickami a pri prudkom pridaní moto na dino brzde začala guma strašne dymiť.Tak sa musela prezuť guma z druhej moto aby sa dalo pokračovať.Bolo okolo obeda keď som šiel domou lebo som nestíhal do práce tak som sa pre moto zastavil na druhý deň.
Celé ma to stálo iba 170evro a v tom som mal nastavené podtlaky + doladenie moto + nejaké šróbiky na kopotu.Myslím si že to nie je veľa za to aby motor šiel hladko a este k tomu sa mi ja zvýšil krútiak a výkon motora.Priložil som aj grafi na ktorých je vidno výkon nameraný pred a po dolanení moto.
Bohu žial origos výfuk som už dávno predal a origo filter vyhodil tak sa nedalo presne odmerať aký som mal sériový výkon.Pretože prvotné meranie pred doladením bolo okolo 175hp a po doladení 180hp a 121Nm >:-) s už namontovaním sport výfukom a filtrom.
Celkovo je teraz moto ostrejšia vo všetkých otáčkach a kvaltoch, potočenie plynu a okamžitá reakcia >:-) rýchlejšie chytá aj do otáčok na volnobehu, proste odporúčam to každému kto robil nejaké úpravy okolo výfuku a filtra ;-)

Pozri obrázok


Pozri obrázok

Upravené 2 krát. Naposledy upravil majlou (06.04.2009 6:27)


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.