Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2560 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26297
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15872)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10425)

Najhorsie pady - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNajhorsie pady - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 |

31.10.2007 11:22

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

Cendina - dakujem, ako sorry ale to sa tu asi mam hanbit, lebo sa nebojim...ale vsak ok.


31.10.2007 11:24

Re: Najhorsie pady

brak: chlapec krásnučky. ešte si nebol pozrieť psychiatra? :-D :-D :-D tak šup šup.....aaa stresáka máš v gaťách 8-)


31.10.2007 11:26

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

DarkRider: někdy je dobrý se bát. Někdy to zachraňuje život. Před půl rokem tu byl jeden chalan co taky říkal že se nebojí a že kvůli chybám jiných, on ze sebe při-zdi-sr***če dělat nebude. Jmenoval se Alino a má pěknej křížek na Pezinský babě. Bohužel, historie se stále opakuje..... Nenaděláš nic.


31.10.2007 11:28

Re: Najhorsie pady

dark sider: kurva chlape mi Ti ho nezavidime, mi Ti toho B-Kinga doprajeme, aj by sme Ta fakt obdivovali ako bossa, len chapes, ze dokazy Ti chybaju.

kurva sprav aspon fotomontaz nech mozem ist pustit maggi v kockach


31.10.2007 11:29

Re: Najhorsie pady

futu
 Edvenčr 

Ikona

dark:kazdy je nebezpecny ked jazdi rychlo!....zvacsa si to odnese nevinny ale :-P
a nech si kazdy jazdi tak pomali ako chce....ich vec.aj ked s nahacom ich vec.


31.10.2007 11:33

Re: Najhorsie pady

MaChr
 Kávičkár 

Ikona

drbnuta tema.... :-~
cela aj s tym imaginarnym b-kingom a pravdouktoraboli....
vadim:zaloz novu temu.....super napad :-)
awia,nereagujes????

k teme:padom sa uspesne vyhybam... :-P fu,niektori ste mali fakt neprijemne zlomeniny..brrr

Upravené 1 krát. Naposledy upravil MaChr (31.10.2007 11:34)


31.10.2007 11:35

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

marccell: jako bosse bych nikoho neobdivovala ani kvůli B-kingovi. Ta motorka je jen divně předělaná Hayabusa a na první pohled live vypadá dost plastově. Pokud suzuki chtěla přijít s revolučním muscle naked-bikem, měla to udělat dřív než Yamaha rozpoznala hrozbu a chuť motorkářů a udělala MT-01 a FZ1 a BMW přišlo s divným ptákem jménem K1200R. Mezi tyto už B-king zapadá a má konkurenci. V r.2001 kdy vznikl první návrh, konkurenci neměl a všichni slintali. Holt zaspali dobu. Je to škoda.

Osobně se mnohem víc obdivuju lidským schopnostem řídit nebo motorku opravovat než tomu na čem si ten zadek vozí.


31.10.2007 11:37

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

Drbo - bol som ale tvoja Pipuska tam ma rezervovane dozivotne :-D

Marcel - nevies citat? daj termin a mozes si priniest aj SVOJ FOTAK a nafotit si ho! ;-)

Cendina - Baba je picovna a nemam to tam nejako rad.Moto je mozno ako pises brana do slobody ale nie jedina, neplati ze jedina moto rovna sa jedina brana.Taky pocit som mal pri prvej moto, teraz uz nie. Vsetci do mna drbu, pritom na stretko nechce prist nikto - nechapem :-~


31.10.2007 11:40

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

tak zajtra v senci, cas upresnim ;-) tak doobeda dakedy a pojdeme sa povozit, ok? >:-)


31.10.2007 11:42

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

a este, fotak nemam, som ho odpasol, ale aspon mobilom vas cvaknem, na pamatku, keby ste nedozili do jari :-D :-D :-D


31.10.2007 11:43

Re: Najhorsie pady

vies, uprimne mi to je jedno, svoj nazor na Teba som napisal na predoslej strane. Akurat sa na Tebe dobre bavim. Ale poviem Ti jedno asi za vsetkych, keby si bol ozaj taky capo /citaj KÁPO/, a mas v garazi vlastneho B-Kinga, tak nemas problem urobit fotku a zavesit ju sem. A druhu vec, co Ti uprimne musim povedat, ides poriadat nejake stretko kde by si mal byt hlavny akter a hviezda, no ak mozem za seba a urcite aj za niekolko ostatnych,: v maji tu bude jazdit tolko B-Kingov, ze kazdy na Tbea hodi bobek a padnes do hlbokeho zabudnutia aj so svojimi infantilnohrdinskymi recami.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marccell (31.10.2007 11:45)


31.10.2007 11:45

Re: Najhorsie pady

Allfik
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Radsej jazdit pomalsie, podla niekoho "posrato" ako keby mi mal niekto dokonca zivota menit papierove slipy spod zasratej rite! ;-) Som novacik a mam za sebou uplne trrapny padik, ale viackrat sa vysypat uz nechcem :-(
Lubooos, pises celkom rozumne! ;-)


31.10.2007 11:45

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Dobře vrátím tému k témě.....

Vlastně jsem měla 2 pády. ovšem jen jeden byl v mé režii. Ten první. Ten druhý jsem utrpěla co by spolujezdec za svým bráchou na GSF1200N. Jeli jsme na vodě (chvíli před tím pršelo a voda se na silnicích ještě držela). Krásná dlouhá rovinka, v protisměru nic, před námi stará plestivá dodávka z roku raz dva co si to šine tak 80-kou. Brácha jel opatrně, pomalu bez zbytečné akcelerace zrychlil na 130 km/hod, přejel do protisměru, začal předjíždět (byli tam vyjetý koleje a voda), najednou dostal smyk zadního kola. Motorka nás hladce vyložila do vody na asfalt a sama se drbla stupačkou a vyletěla do vzduchu kde dělala jeden kotrmelec za druhým. Holt 130 km/hod je 130 km/hod. Plujeme si to vodním gejzírkem vpřed jak na nejluxusnější klouzačce světa, voba na zadku, já bráchu držím ještě kolem pasu, stejně jako když jsme seděli na motorce, pomalu si začínám uvědomovat, že tohle bude asi dost divnej způsob přemísťování a že se asi něco fakt stalo. Rozhlídnu se kolem sebe a s úžasem sleduji oči řidiče oné dodávky co na mě zírá z bočního okýnka s otevřenou pusou. Ono vidět dva motorkáře jak ho v protisměru předjíždí po zadnicích v gejzírech vody, to musí bejt trošku šok. Pak se brácha otočil na břicho a jel přede mnou nohama napřed a sledoval co se děje za náma. Nedalo se to vůbec zastavit. Prostě si to brousíte po asfaltě a nemůžete dělat vůbec nic. To už jsme věděli že se nám nic nestalo, okamžitě euforie a nás blbce nenapadlo nic jinýho než na sebe s debilním výtlemem v helmách začít mávat. Komedie jak mraky. Asi po 110 metrech naše klouzačka samovolně skončila. Rozběhli jsme se k motorce, s pomocí řidiče dodávky ji vytáhli z příkopa. Ta potvora prostě ze vzduchu přistála zase na kola, spadla pro změnu na druhý bok a doklouzala po padácích do příkopa. Za 10 minut vrčela, vohlý řidítka jsme jakž takž srovnali a bez vážných poškození (kromě poškrábánýho všeho co se dalo) brácha ještě dojel dom.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Cendina (31.10.2007 11:46)


31.10.2007 11:45

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

marcel-tesim sa na maj :-) a cim viac b-kinogv, tym lepsie

jihiro - zajtra robim, inokedy


31.10.2007 11:46

Re: Najhorsie pady

klid
 Turista 

Ikona

ojojjjoj tak na toto som pristary...taketo nieco ocakavam od dcery (1 stupen ZDS)a nie tuto...konecna...rozbijem kupim mam ....posraty ... nuz urazajte sa vytahujte sa a neviem co.....na stretko pridem ale nie kvoli vytahovaniu a dokazovaniu..rad by som pokecal a citil sa dobre....a dokonca aj s tym poslednym co dojazdiii na chvoste(a co mozno to budem ja)....nuz niektory sa narodili ako majstri sveta....a preto to casto vyzera na cestach ako to vyzera....k tem no dokonca moja mala dcera chape, ze motorkari padaju...ma utesovala v tomto duchu po pade ..."tato to nic ved motorkari padaju"..... :-))) ....moj zaver ...majstri otvorte si temu a piste si tam o nepadoch a tuto nech sa drzii myslienka s ktorou bola otvorena tema....zvazujem ci tu vobec pokracovat v pisani....asi bleskovky su viac v klidu.... :-) ...


31.10.2007 11:47

Re: Najhorsie pady

cygno
 Kávičkár 

Ikona

dark, dnes robis? Dobehni do BA, ja si ta cvaknem, ked uz nemas ten sprosty fotak :-D Dokonca ti tu fotku aj zadarmo poslem :-)))


31.10.2007 11:48

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

aha :'(
a kedy nerobis???
ja sa vozim skoro stale ak zrovna neprsi >:-)
ale chapem, ze na to aby si bol v takom baliku musis byt v robote 366 dni v roku :-P


31.10.2007 11:50

Re: Najhorsie pady

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

marcell ty hovado jenno proste :-))) :-D


31.10.2007 11:50

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

jihiro-v sobotu som mimo SR, ale nedela by sa dala
cygno-v nedelu ho zober :-P


31.10.2007 11:53

Re: Najhorsie pady

uz mi je to jasne, ja som tiez asi blond, fotku teraz nedas, lebo nemas ani mat nebudes aj keby si googlil /citaj gúglil/ do rana, a v maji, ked uz bude B-King niekolko mesiacov v predaji, nebude problem sa vyskerovat. Jasne si presibany chlapec az na koniec sirsieho centra.
A co je uplne najlepsi gol, dovtedy hadam aj zlomis ocina, aby Ti ho kupil, alebo na neho aspon pozical, ze mu budes splacat z podpory.


31.10.2007 11:54

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

DarkRider: asi jim tvé příspěvky neučarovali natolik, aby zatoužili tě poznat live. Taky většinou nejezdím na akce kde vlastně nechci být, kvůli nějakýmu hecu a abych si ověřila lhaní nebo pravdomluvení někoho jiného. Ono jestli máš nebo nemáš B-kinga je jen a jen tvoje věc, stejně jako to jak jezdíš. Mě a asi ani většinu ostatních to nebude vůbec trápit, pokud se zrovna nerozbiješ před námi a my nebudeme muset za tebou naskákat do příkopa a zachraňovat ti život. To už jsem bohužel taky zažila, né že bych to neudělala znova, udělala. Kdybych musela nebudu váhat ani vteřinu. Ale nadšená z toho nebudu. Vidět někoho umírat, mít na rukách jeho krev a pak to oznamovat jeho rodině, jsem si už vyzkoušela a vůůůůbec mě to nebaví!!!!

No asi se budeš muset smířit s tím, že se nikdo nebude obtěžovat se přesvědčit na vlastní oči jestli nekecáš, ale každý si rád a s chutí zareje dokud jim to nevyvrátíš velmi jednoduchou formou - nenafotíš sebe a svou motorku a nedáš si to do svého profilu.


31.10.2007 11:55

Re: Najhorsie pady

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

:-D :-D :-D


31.10.2007 11:57

Re: Najhorsie pady

cygno
 Kávičkár 

Ikona

Dark, v nedelu si osraty, su pre mna dolezitejsie veci ako tvoj imaginarny b-king :-P


31.10.2007 11:58

Re: Najhorsie pady

futu
 Edvenčr 

Ikona

skoda ze...ze nazov "DOBREja HLAVNE poucnej temy...skazyl neaky PAN BOH.otvor si temu sam pre seba! a tam si pis aky si dokonaly.si to uplne posral vyznam, celej tejto temy....odfot sa s plagatom daj to sem a nech je klud...podla teba ani rossi nevie jazdit...aj on uz padol :-O


31.10.2007 11:59

Re: Najhorsie pady

futu - bingo


31.10.2007 12:03

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

klid: nejradši jezdím sama nebo pouze s Rejdiem. Jezdit ve dvojce je fajn. Hlídáš si jednoho člověka, časem sladíte svůj styl a najdete si svoje tempo, kde je vám oboum dobře. Ve dvou se dá vždycky dohodnout. když už jedu s bandou, držím se na posledním místě úmyslně. Ráda se dívám na kolonu motorek, ráda poslouchám ten zvuk, ráda si založím ruku o nádrž a poposednu na sedle trochu na stranu (asi jako když si ženská přehoní nohu přes nohu do odpočinkový pózičky). Zpívám si do helmy, hlídám jen ty přede mnou, nemusím se bát že by to do mě nějakej střelenej motorkář napálil zezadu. Hlídám si auta za sebou a krotím je, aby kolonu nepředjížděli když nemaj. Pohodička. A když se něco stane, někomu dojde benzín, mám dost výkonu a zkušeností abych předjela a dojela dopředu a zastavila celou bandu.... Takový ježdění mě baví.....


31.10.2007 12:08

Re: Najhorsie pady

klid
 Turista 

Ikona

no ja jazdim turistiku v dvoch max v troch a pozname sa...masovky tiez nemusim...ale myslel som skor okruh, ze tam dat spicha a zajazdit pokecat dokonca si nechat poradit....


31.10.2007 12:12

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

klid: byla jsem na okruhu 2x a vždy to byla naprosto epesní a dokonalá akce. Banditáři z čech si tuhle srandu dopřávají pravidelně každý rok, vždy to spojí se zamluvením chaty blízko Brna na celý víkend, bumbáním, dobrým jídlem, dobrým poježděním. Nemá to chybu. Vřele doporučuju


31.10.2007 12:17

Re: Najhorsie pady

klid
 Turista 

Ikona

no ved na jar to hadam bude s kulturnou vlozkou na Pannonii.... :-)))


31.10.2007 12:20

Re: Najhorsie pady

Budem sa snažiť na toho degeša už nereagovať, lebo to sú fakt iné perly toto....je mi vlastne jedno na čom sa vozí..každého vec...ale čo si vlastne chce dokazať tým, že sa tu chvasce ako pán boh? Ja mu neverím ani nos medzi očami....mám pocit, že je to 12 ročné decko, ktoré si prečítalo recenziu na B-King a stiahlo si fotku na profil. Normálne ma sere, že som na neho reagoval, ale ja som už raz taký. 8-)

Týmto sorry všetkým za moje príspevky, ktoré patria do off-topic, ak nie do koša.


31.10.2007 12:28

Re: Najhorsie pady

klid
 Turista 

Ikona

LubooS ....prid na ten okruh.....budeme sa kolektivne baat.... :-))) :-))) :-)))


31.10.2007 12:36

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

LuboooS: všichni kdo sem píšem vystavujeme vlastní kůži na trh a občas to není příjemný. Ale já jsem ráda že píšeš i když je to s emocema. Bez příspěvků by nebylo co číst.


31.10.2007 12:40

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

a po jazdach by sme mohli usporiadat nieco ako rytierske suboje so zrdou na moto >:-)
kym sa kolektivne zrypeme ;-) :-D
do smrti dobrý :-}


31.10.2007 13:03

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JIHIRO: a co se takhle radši kolektivně zrýpat u baru :-D To je mnohem větší sranda. Navíc na tyhle věci jsem machr. U baru skoro dycinky vyhrávám :-D


31.10.2007 13:22

Re: Najhorsie pady

Minerva
 Turista 

Ikona

Ja mam strach, nehanbim sa za to ale zas nebudem ani drbat do niekoho, kto ho nema...Cela tato diskusia stratila povodny vyznam, kaslite na Darka, nech sa na jar ukaze :-)))


31.10.2007 13:23

Re: Najhorsie pady

Minerva
 Turista 

Ikona

Cendina - teraz sa strhne diskusia, kto je lepsi u baru :-))) ja som dobraaa! :-)


31.10.2007 13:35

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Minerva: tomu říkám pořádná výzva :-D Holt se muší vozvat baba, aby to začlo mít grády. Vostatně na co mít strach, šak nás ti naši mužští od báru odnesou....


31.10.2007 13:36

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Hlasuji za záchranu bobra!!!!!


31.10.2007 14:02

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

clovek sa chvilu venuje zamestnaniu a uz je tu divci valka :-D
prijmam vyzvu!!! daj miesto a cas, budem tam ;-)
inak zajtra sa ideme trochu vozit cendi, clea, noco, snad aj racer a kto sa prida, asi tu nebudes, co? :-(
aj ked masovky nemusis, skusam (nadej zomiera posledna) - mozes ist na chvoste a odhanat doterne plechovky s pisni na rtech ;-) :-D >:-)


31.10.2007 14:04

Re: Najhorsie pady

:-D ....som za ;-)


31.10.2007 14:08

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

lubos, ked kces, ta sa pridaj, budeme ta cakat pri kazdom pohostinstve ;-)


31.10.2007 14:10

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JIHIRO: vozila jsem se o víkendu. Dneska přijede Rejdio do Čech a budem spolu až do neděle tady. Brácha má opušťák z nemocnice tak budem u nás doma dělat mu společnost. PS: na rozdíl od Slovenska nemáme svátek a musíme budovat kapitalismus :-D


31.10.2007 14:14

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

tak pozdravuj a ked to bude real, daj echo, rad ta spoznam zočivoči :-D
ps: aj pri báre >:-)


31.10.2007 14:18

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JIHIRO: no letos už na motorce asi ne. Celej listopad jdeme z jedné nemotorkářské akce do druhé a v prosinci budu v lihu, páč mám kulatiny. Takže příští rok na jaře ..... Budu se těšit


31.10.2007 14:24

Re: Najhorsie pady

JIHIRO
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

ajajáááj, to je este daleko :-)
tak snad v zdravi dozijeme a kdyz roztajou snehy dame jizdu, alebo par panakov >:-)


31.10.2007 14:27

Re: Najhorsie pady

bebop
 Kávičkár 

Ikona

Pekne citanie :-))) stalo to za to :-))) Nasiel som tu veci odborne ,poucne ale ja rozpravky a vymsly :-)))


31.10.2007 15:07

Re: Najhorsie pady

mareck
 Jogurťák 

Ikona

...svoju papulu do profilu vedel vylepit ale motorku nie... :-~
:-((((((


31.10.2007 15:08

Re: Najhorsie pady

jjmoto
 Jogurťák 

Ikona

Čaute všetci, ku compu som sa dostal iba teraz takže som sa nezapájal do diskusii, aj ked zo začiatku začala byť celkom zaujimavá, ale teraz som si ju prečítal celú. Vznikla s toho poriadna hádka. Takže napíšem aj ja čo si myslím.

Darkrider, nemyslíš že tie fotky by si hodiť lebo ja tiež začínam pochybovať. Registroval si sa 23.10. tj týžden aj niečo do profilu si si dal foto z netu, v diskusii ktorú si hned založíl o šprintoch do ktorej som sa zapojil aj ja si napísal že už máš natom najazdené nejaké km a že stále jazdýš, a v zápetí v tejto diskusii pýšeš že ešte vôbec nemáš TP a EČ takže máš najazdné na ňom len pár km. Proste ked raz napíšem že mám na moto natočených 1OOkm o týžden to nemôže byť menej :-))) , ked stále jazdým. Myslím že si trochu pootirečíš týmito príspevkami čo si sem hodil. A čítaš ty vôbec diskusie, lebo som postrehol že si si prečítal iba to ako ta sundala slovami nejaká babenka - to ťa asi urazilo. Jned na prevej strane tejto diskusi siedmy príspevok je od Cendi, ktorá píši o nehode svojho bráchu, a ty sa spítaš v polovičke že čo sa mu stalo. Vieš ja rád píšem k téme ak mám niečo napísať a viem aká je téma a kto tam čo píše ak neviem tak sa radšej nepripájam. :-P :-P :-P A s tou R1 s to tiež poriadne domotol v tých príspevkoch, alebo som nepochopil?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jjmoto (31.10.2007 15:11)


31.10.2007 15:11

Re: Najhorsie pady

jihiro: zas také zlé to so mnou nie je ;-)


31.10.2007 15:14

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

jjmoto.


chudatenko slovencina. ;-)


31.10.2007 15:23

Re: Najhorsie pady

jjmoto
 Jogurťák 

Ikona

a teraz ku téme.

Každý motorkár padne, či v začiatkoch alebo už po odjazdení nejakých km, proste každý, každý určite spadol na pinči a motorkách tomu podobné. Moja prvá dost vážna nehoda bola na križovaťke pár km od môjho domu, išiel som za zraz Ružiná v r 2000 približne o 22hod. cesta prázdna, tak som si to pílil asi tak 120 na javke a vtom taký dedo na WARTBURGU z vedľajšej cesty na hlavnú. nastal náraz a prebudím sa na áre v nemocnici. Z javky veľa neostalo, z wartburgu neostalo nič ten zhorel :-(((((( :-(((((( , a ja zlomená noha a zlomený 4. a 5. stavec. No rozbehal som to.

Druhú vážnu haváriu som mal na jesen 2004 na GSXR tiež nedaleko domu, v susednej dedie. Osob. auto odbočovalo na chodník chcel zaparkovať na pravej strane na chodníku, mal riadne aj smervku do prava, ked som bol asi na úrovni zadných dverí, vodič si zmyslel že zaparkuje na ľavej strane pred obcodom takže to strhol bez nejakého dákeho uváženia. Ja som sa rozbil, a GSXR so rozbila najpr na aute, a následne odrazená do stromu. (jeden jediný strom pred obchodo aj ten trafila). Mal som akurát silný otras modzgu, a zranené koleno, nejaký výron alebo čo neviem.


A medzi tým som si kúpil CR 250 že nie budem skákať a veci podobné, :-))) :-))) :-))) :-))) prvý malý skok a huba na tráve. Viac som neskákal

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jjmoto (31.10.2007 15:25)


31.10.2007 16:18

Re: Najhorsie pady

Jaro39r
 Turista 

Ikona

Cendi,ked budes mat tie okruhliny a budes sa kupat v liehu,ved daj vediet,kde si a by si sa mozno cudovala,kolki by sme dosli a potriasli aj praviu aj laviu ruku a vypili aj Moldavu.A tiez som za toho bobra.


31.10.2007 16:24

Re: Najhorsie pady

Dante535
 Jogurťák 

Ikona

ALL Som rad ze sme sa znova vratili ku tomu o com vlastne tato diskusia je. ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Dante535 (31.10.2007 16:25)


31.10.2007 17:29

Re: Najhorsie pady

Martin Kňaze - matox
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Offtopic
Karburator - leze na mna nejaka pliaga ale nepocul som svoju burku uz 2 tyzdne takze je viac jak pravdepodobne ze do soboty som jak rybicka >:-)


31.10.2007 17:33

Re: Najhorsie pady

racer8
 Turista 

Ikona

s JIHIROM nepretekajte! ten jediny mi docela aj stihal >:-) >:-) >:-) :-D :-P


31.10.2007 17:34

Re: Najhorsie pady

jjmoto: Z tej nehody museli byť skvelé satelitné zábery:

Dva dymiace objekty si to upaľujú proti sebe (škoda, že satelity nesnímajú aj zvuk), drbnú do seba a dym sa mení na plameň. :-O :-)))


31.10.2007 18:01

Re: Najhorsie pady

Robo46
 Kávičkár 

Ikona

Moderator ak mozes vytvor novu diskusiu s Nazvom Darkrider a presun tam posledne 3 strany tejto diskusie to bude najlepsie.... 8-)


31.10.2007 18:51

Re: Najhorsie pady

DAVIDOFF
 Kávičkár 

Ikona

ZDRAVIM JA JEDEN JEDINY PORIADNY PAD ZA 3.5ROKA....PRED DVOMA ROKMI MOST ASI 10METROV DLHY S PRUDKYM NADJAZDOM NA NHO DALO SA TAM PEKNE VYSKOCIT...4NA PLNE OBRATKY ISIEL SOM NA TEN MOST VELMI RYCHLO CELY MOST SOM PRESKOCIL A ZRAZU PREDO MNOU ZA MOSTOM NAUKLADANE OBROVSKE BALVANY NASKLADANE NA SEBA KTORE TAM PREDTIM NEBOLI...NASLEDOVAL NARAZ KRORY SOM SI ANI NEPAMATAL...OSTAL SOM LEZAT V BEZVEDOMI...DOSLEDKY PRILBA PRASKNUTA NA POLOVICU KEBY SOM NEMAL PRILBU TAK MAM HLAVU NA PADRT.SILNY OTRAS MOZGU ZLOMENE OBIDVA ZAPESTIAUK :'( AMI DO KAMENOV...ZLOMENA KLUCNA KOST ...4REBRA,PREPICHNUTE PLUCA ROZTRHNUTA SLEZINA ZLOMENE VSETKY PRSTI NA LAVEJ NOHE A PRAVA STEHENNA KOST BOLO TO DOST BRUTALNE MOTORKA SPREDU ZLISOVANA...NARAZIL SOM PRIBLIZNE ASI V 80KM|H....OD TOHTO MOMENTU JAZDIM OPATRNEJSIE A HLAVNE KED SI NIESOM ISTY NEJAKIM TERENOM IDEM SA TAM NAJSKVOR POZRIET


31.10.2007 20:31

Re: Najhorsie pady

futu
 Edvenčr 

Ikona

DAVIDOF: dost krute fakt,nechcel yb som.pocuj mal si klin a sroby v stehne?mal som podobnu vec len na druhej nohe,ako si natom teraz?vies behat?pobolieva?ci uz je na 100?ok?mato zaujima dost.
suhlas s robo46...len s krajsim nazvom :-D


31.10.2007 21:29

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

jj


31.10.2007 22:03

Re: Najhorsie pady

Robo46
 Kávičkár 

Ikona

ok nazov sa moze zmenit..... ;-)


31.10.2007 23:44

Re: Najhorsie pady

pucho
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

racer8: kde ti akoze stihal?

este som nenapisal k teme
- na cestakoch 3x, z toho 2x na okruhu a raz na babe...
- na kroske sem tam, v priemere 1x za vyjazd sa strepem, ale jazdim dost pomaly.
- na stvorkolkach asi 10 padov, niektore horsie ako ine, vacsinou to odniesli stroje
- na cestnom skutri asi 5x, nic vazne
- s vodnym skutrom som zrazil sam seba a potom sme sa "tukli" s kamosom
- a vysypal som sa aj zo snezneho, ale to bola jedina vec co som nerozbil :-} :-~

Neratam viacero nehod na aute... Co z toho vyplyva? Som asi lavy a mal by som zacat vyuzivat MHD... :-(


01.11.2007 7:48

Re: Najhorsie pady

Clockun
 Turista 

Ikona

Fuuha..ani mne neda.
DarkRider:
Musim napisat, ze Ti motorka slusne masiruje ego a podla vsetkeho si ju aj preto vzdy vlastnil.

Chces superit a dokazovat, co ma mozno vyznam vtedy, ked ide skutocne o nieco {Moto GP a pod.} Ale v civilnej premavke urcite nie. Inac si na "cakacke" a ani o tom nevies.

Lubooos napisal svoj nazor, za ktory si ho Ty zosmiesnil. Pretoze TY mas recept na to, ako jazdit spravne! Pamataj na to, ze silna motorka {mal si ich niekolko}, ci bohovske, dlhorocne skusenosti Ti budu na hovno, pokial budes mysliet tak, ako myslis. Raz to pride a bude to boliet.
Uprimne Ti zelam, aby sa Ti nic nestalo.

Chalani, porozmyslajte nad tymi pretekmi a dokazovanim, nikam to nevedie. Aj tak nakoniec vsetci okolo seba prejdete a mavnete si. Aj Hornet s B-Kingom.








01.11.2007 7:52

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Jaro39r: slavím 30.12. a protože oslavy nesnáším zvlášť když bych měla být středobodem té akce a už vůbec ne rozkouskované. Tak vlastně slavím vánoce, narozky a silvestr dohromady jako jednu velkou zimní pařbu. Páč se ovšem jedná o svátky rodinné, slavím tedy v kruhu rodinném a bohatě mi to stačí. Vono slavit s mojí rodinou je tak trochu o život :-D Většinou se v lednu vzbudím a zjistím že ani nevím jak jsem to přežila.


01.11.2007 7:56

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

DAVIDOFF: kdo nevyzkoušel vytunit vlastní tělo nerezem a titanem nebo platinou, vlastně ani neví co to pořádnej tuning je :-D Sorry že si z toho dělám srandu, ale vono to prostě jinak nejde. Kdo tím neprošel, nepochopí..... :-D


01.11.2007 8:16

Re: Najhorsie pady

Ajdina
 Jogurťák 

možno má B-kinga.. ale v gatiach :-D


01.11.2007 9:02

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

Andrea nepovedal by som ze ma v gatiach B-Kinga, podla reci by som skor povedal S-Kinga


01.11.2007 9:14

Re: Najhorsie pady

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

veliká moto velikého ducha značí... prde! :-)))


01.11.2007 9:31

Re: Najhorsie pady

duggo
 Kávičkár 

Ikona

a ked uz sme pri padoch, v Sobotu som sa vytrepal na Honda offroad dni v Senkviciach a stale to citim kua, dnes ideme jazdit, snad to povoli... uz som natrety od krku po pupok Voltarenom a stale nic :-(

a nemerajte si tu pipiky, je to negustyoozne !


01.11.2007 9:54

Re: Najhorsie pady

Ajdina
 Jogurťák 

duggo sa snaží to zahovoriť.. :-D
raptor :-D


01.11.2007 10:29

Re: Najhorsie pady

Kuknite toto
Video: youtube.com/watch?v=rsOqQOqA_9E


01.11.2007 10:59

Re: Najhorsie pady

Jaro39r
 Turista 

Ikona

Cendi,ved ty si taka ako vacsina z nas,bez okolkov povies aka si,nerobis sa za nejaku herecku,tak oslav si to podla teba,v rodinnom kruhu,inak som rad,ze sa brachovi polepsilo na zdravi.Tak dufam ze sa stretneme niekde vo velkom pocte niekde na zraze na Slovensku a mozno aj u vas v Cechach a ten bar ti pripomenuli a porovname sily.A nech ziju bobre.


01.11.2007 11:01

Re: Najhorsie pady

DAVIDOFF
 Kávičkár 

Ikona

futu...behat celkom mozem ale dlho som to musel rozhybavat ale noha pobolieva take nieco ze vyskocit do vzduchu pri nejakom sporte tak na to mozem zabudnut.... :-((((((


01.11.2007 11:02

Re: Najhorsie pady

DAVIDOFF
 Kávičkár 

Ikona

inak som uz uplne ok...pluca v poriadku aj slezina normalne uz beham na moto


01.11.2007 11:12

Re: Najhorsie pady

futu
 Edvenčr 

Ikona

DAVIDOFF:to SomCHcel vedet,cize riadne skoky.jazdit jazdim aj aj.tak diky...chcel som vyskusat vojenskui totiz o rok


01.11.2007 11:33

Re: Najhorsie pady

klima
 Kávičkár 

Ikona

na crosske som mal jeden, v strmom kopci mi vyletela spod riti a buchla do stromu, ja som sa len pekne posadil na zadok :-))) to bol skor taky komicky pad. nastastie som este ziady vazny nemal... klop klop klop
luboooos a darkrider: reagujete na seba ako pubertiaci... stretnite sa, a vybavte si to, tu je kazdy hrdina


01.11.2007 11:42

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

clockun - to co mas za zakon, ze KAZDY KAZDUCKY clovek MUSI spadnut???? Je tu NIEKOLKO ludi, co este nespadlo a niekolko ich aj poznam a nejazdia zrovna na stvorkolkach! Ja som sa pozastavil nad tym, ze ma niekto nahaca a jazdi pomaly (uz som si ho par razy vsimol), nahac skryva viac potencialu a nie je to moto pre niekoho, komu lepi!

Klima - nemam problem! Dokonca budem rad :-)))


01.11.2007 11:52

Re: Najhorsie pady

MaChr
 Kávičkár 

Ikona

Si proste KING!!!!


01.11.2007 11:54

Re: Najhorsie pady

duggo
 Kávičkár 

Ikona

DarkRider, nic v zlom, ale nesi homosexual ?

len, ze kolko nas tu je ...


01.11.2007 12:33

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

Duggo - nie som. Ty ano?

machr - kazdy nemoze byt MACHR jak ty.... :-D


01.11.2007 12:43

Re: Najhorsie pady

mareck
 Jogurťák 

Ikona

DarkRider: preco nereagujes na vsetky prispevky ktore smeruju na tvoju osobu ?


01.11.2007 12:58

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

Bolo by lepsie ak by na prispevky reagoval iba v tom pripade , ak sa tato tema prenesie do off topic!

Nieje potrebne citat si jeho urazky a povisenecke narazky v tejto diskusii.
Vobec ma to nezaujima a myslim ze ani ostatnych.
Tak prosim ak mienite pokracovat presunte to do off topic.


01.11.2007 13:18

Re: Najhorsie pady

DarkRider
 Kávičkár 

Mareck - lebo ma nebavi vypisovat stale to iste....


01.11.2007 13:18

Re: Najhorsie pady

JCH760310
 Kávičkár 

Ikona

@DarkRider - Aj mna by velmi zaujimali fotografie tej tvojej motorky..... ;-)


01.11.2007 13:59

Re: Najhorsie pady

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

DarkRider: základní motorkářský dělení je bohužel na ty co už spadli a na ty co teprve spadnou :-D Statistika je neúprosná.


01.11.2007 14:02

Re: Najhorsie pady

Cendina tak teraz si mu pekne dala :-D


01.11.2007 14:41

Re: Najhorsie pady

Clockun
 Turista 

Ikona

DarkRider:
Vobec nemam taky zakon, naopak reci typu "kto nepada, jazdi pod svoje moznosti" a pod. mi stale akosi do beznej premavky nepasuju. Skor by som povedal :
"Kto nepada, jazdi v ramci svojich moznosti!"
Ja som sa tiez este neztrepal. A tiez poznam ludi jazdiacich 30 rokov na moto a nemali nehodu.

ALE: Ak si budes v hlave nosit SUTAZIVOST v beznej premavke, si nachylny sa hnusne rozbit! To som sa Ti snazil napisat.

A k tomu nahacovi:
mozno to nie je moto pre niekoho, komu lepi, ale je to rozhodne motorka, na ktorej sa dobre uci jazdit. Ak ide pomaly, obehni ho. Ja si myslim, ze to je len k jeho dobru, ze jazdi tak, ako sa citi. A k tomu este nosi za sebou babu, sak nepojdem jak blazon, ked zacinam, nie?

Najviac ma ale zaraza tvoja "nekolegialita" a ze ho roznasas v zuboch po internete.
Ja ked vidim nejakeho chalana, ci babu ist pomaly, tak mu necham priestor, alebo ho bezpecne obehnem. Ale nebudem si nieco dokazovat a uz vobec si z neho robit vrtulu. Za par rokov bude mozno na tej urovni, co Ty, mozno lepsi.

Zi a nechaj zit .. alebo .. jazdi a nechaj jazdit !




01.11.2007 16:15

Re: Najhorsie pady

duggo
 Kávičkár 

Ikona

ja chvala bohu som


01.11.2007 17:06

Re: Najhorsie pady

klid
 Turista 

Ikona

a moje formicky su lepsie.....a mne sa este ani jeden kolacik nerozpadol...a buchnem ta kyblikom .... :-D :-D :-D


01.11.2007 17:11

Re: Najhorsie pady

Clockun: RESPECT ;-)


01.11.2007 17:27

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

Ozaj viete za na motoride je novoregistrovany clen pod menom WhiteRider? Pozrite profil
motoride.sk/?login=WhiteRider


01.11.2007 17:33

Re: Najhorsie pady

kurva dark, Ty mas jedine stastie ze je sloboda prejavu a aj take megaovce ako ty si mozu vypisovat co chcu, inak by som ta dal uz aj vymazat.


01.11.2007 17:41

Re: Najhorsie pady

Jaro39r
 Turista 

Ikona

Pita,to su bratia?No musime asi pockat na toho bieleho jazca,ake bude pisat prispevky on.Nadhod mu nieco,ci sa chyti.


01.11.2007 17:44

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

No zaujimave je ze sa registrovali v jeden a ten isty den. Nebudu to nahodou bratia? :-D :-D :-D


01.11.2007 17:53

Re: Najhorsie pady

Jaro39r
 Turista 

Ikona

Alebo bratranci?


01.11.2007 17:58

Re: Najhorsie pady

TwoFaces
 Jogurťák 

Ikona

To skor ;-)


01.11.2007 19:19

Re: Najhorsie pady

trucktor
 Turista 

Ikona

jawa 250, kamos driver, ja zadne vrece, sialenych 50km/h, v lavotocivej, podsmiklo zad kolo a obaja sme nestihali ratat kotrmelce po cerstvom poli, kozenna bunda bola vtedy prepych,a to bolo prve co som obzeral, ponapravali stupacky, nakopli zihadlo a hajde za babami, bodaj by vsetky pady skoncili max takto,


01.11.2007 19:26

Re: Najhorsie pady

trucktor
 Turista 

Ikona

cendina. ak bude treba odvoz od baru, zarev, korytnacka je na parkingu :-)))


02.11.2007 1:29

Re: Najhorsie pady

Dante535
 Jogurťák 

Ikona

Darkrider Tvrdis o sebe ze jazdis na hrane a ze niesi posraty. Na to aby si mohol jazdit na hrane potrebujes vediet kde ta hranica je a aby si zistil tu hranicu tak ju musis prekrocit a ked ju prekrocis tak si na zemi kamo. ;-) Len vtedy ked spadnes zistis pokial sa da ist. >:-)


| 1 2 3 4 5 6 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.