Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1419 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26297
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15872)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10425)

Svedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSvedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Nasledujúce

22.02.2024 15:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Prvým z nich je samotný akt plodenia. Čo však už môže byť takého dôležitého na tomto procese, o čom by sa doteraz nevedelo? Paradoxne, ide o vec najdôležitejšiu, a síce, o dodnes nepoznaný, duševný rozmer tohto deja.
Uveďme príklad: Ak sa vo všetkej čistote a dôstojnosti telesne spojí dvojica, navzájom sa milujúca hlbokou duševnou láskou, bude ich vnútorným stavom prežiarený i samotný akt telesného spojenia.
Ako protipól si však vezmime telesné spojenie dvoch ľudí, ktorého základom je len a len zmyselnosť. Neraz i umelé, neprirodzené, a teda nečisté, zmyslené vydráždenie.
Na jednej strane to teda bola hlboká vzájomná duševná láska, kým na druhej strane išlo iba o ukojenie vybičovanej zmyselnosti. Ak by došlo v oboch spomenutých prípadoch k počatiu a k následnému narodeniu dieťaťa, celkom určite sa to odrazí na jeho duševných kvalitách.
V tom prvom prípade bude veľký predpoklad, že príde na svet osobnosť vysokých ľudských a duševných kvalít, kým v druhom prípade sa mimoriadne zvyšuje riziko príchodu bytosti omnoho menej kvalitnej, až nízkej, inklinujúcej viac k živočíšnemu, ako k ušľachtilo ľudskému, duševno – duchovnému rozmeru bytia.


A ci pyčo :-O


22.02.2024 15:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nie sme malé deti a môžem vás informovať, že do niekoľkých dní bude táto situácia vyriešená a SIS bude mať riadne vedenie so všetkým, čo k tomu patrí,“ povedal premiér s tým, že ak nebude konať prezidentka Zuzana Čaputová, budú konať oni vo vládnej koalícii. Nepovedal, akým spôsobom chce situáciu vyriešiť.

Buď systém Ríšsky snem alebo Štátnej Dumy.


22.02.2024 17:19

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Že by druhá strana mince??
Priznajte si farmári, že vám to možno aj vyhovuje. Dnes netreba vlastniť pôdu, dokonca ju netreba mať ani prenajatú. Platí tu ( nie vašou vinou) akýsi systém „záboru pôdy“ a hospodárenia na nej, ergo brania dotácií.

Osobitá kapitola sú katastre. Napísať dnes nájom pozemku na kataster je najmenší problém. Kataster nekontroluje pravosť nájomnej zmluvy( netreba ju overovať) a jednoducho tento vzťah zapíše na návrh farmára. Keď sa majiteľ ohradí, že on zmluvu nepodpisoval, musí podstúpiť zdĺhavé a nákladné súdne konanie. Prečo? Lebo neplatí známe Shit in-Shit out. Ďalej ,ak vám uplynie nájomná zmluva, kataster ju v liste vlastníctva nechá. A zmaže až na žiadosť a teraz sa podržte PREDOŠLÉHO NÁJOMCU. Ten, ktorý sa nedohodol s majiteľom na ďalšom nájme…Platí absurdný systém, kedy užívacie „právo“ častokrát bez právneho titulu je viac ako vlastnícke právo.

Nevlastník výrobné prostriedky.
Neplatíš dane - nie si vlastník pôdy.
Neplatíš nájom - pôdu si zabral podvodom.

Ale skáč aký si ty chudáčik ojebávaný Bruselom.
Typiš slowakiš.


23.02.2024 7:55

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dosadia si odborníkov a takto to vyzerá.

Z ministerstiev, ktoré spravujú nominanti Smeru a Hlasu, dali Úradu vlády viac ako 160 pripomienkami najavo, že by mal koncepciu značne prepracovať.

Ministri, úradníci, ale aj verejnosť Gedrovej koncepcii vyčítajú, že je neodborná, politická, plná gramatických chýb, bez zmysluplnej argumentácie a zdrojov, nerešpektuje platné strategické dokumenty a chýbajú jej časti o krízovej komunikácii.

„Strategická komunikácia je nástrojom presadzovania záujmov, ktoré by mali byť na prospech celého štátu, nie iba záujmov jednej politickej strany,“ vytýka v pripomienkach ministerstvo vnútra pod vedením Matúša Šutaja Eštoka (Hlas). V rozpore s tvrdeniami samotného ministra dodáva, že do koncepcie treba zapojiť aj mimovládne organizácie.



23.02.2024 12:59

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ficobarón povedal a hotovo.
Mne to pripomína bábiky. Všerky po preklopení hovorili to isté ako bolo do nich nahovorené:

diskukutúji z Hlavných sračiek

Veď zsuzsova vypovedala,že Haščák si objednal vraždu novinára,no prokurátorka to okamžite zamietla! Takže kto dal zavraždiť Kuciaka???

Trochu odbočím- že zomrel Navaľnij mesiac pred ruskými prezidentskými voľbami, zrejme tiež nie je asi náhoda...motív zabiť ho mal jedine západ, pretože ho už nepotrebovali a tiež jeho smrť môže poslúžiť k prevratu v Rusku...

Cieľom tohoto Slovenského MAjdanu bolo odstraniť Fica a dosadiť v štrukturách štátu poslušných a oddaných politikov ktorí budú plniť príkazy z Bruselu USA a NATO bez reptania a akejkoľvek diskusie .

Ja som to napísal hneď ako sa stala ta vražda!
Som o tom presvedčený!
Objednávateľmi tej vraždy boli menovite : Kiska, Čaputova, Lipsic, Matovič, Sulik, Kolar, Remisova, Nicolsonova!
Som o tom presvedčený - a dodávam nápomocná bola pri tom Kusnirova, ta sa už videla v SR parlamente a EÚ parlamente!


Marionetky odstrihnuté z komoušsko -ruského špagátiky si vždy okamžite najdú cestu ako sa znovu dať priviazať. Bez šnórok nie sú schopné myslieť, chodiť, srať a žrať.


23.02.2024 13:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kotleba perlí:

Asociál z osady okradne dôchodkyňu, ktorá sa práve vracia z pošty s dôchodkom vo výške 600,- eur. Ak jej po novom páchateľ peňaženku s takýmto dôchodkom za určitých podmienok zoberie, tak to už nebude trestný čin ako doteraz, ale iba priestupok.

Predstavme si situáciu, že rodina si nasporí 3.000,- eur a ide si ich do banky vložiť ako mimoriadnu splátku hypotéky. Otca rodiny po ceste vyčíhajú a pod hrozbou použitia násilia olúpia dvaja Ukrajinci. Dnes by im hrozil trest 7 až 12 rokov väzenia nepodmienečne. Ľahší trest by im súd nemohol uložiť. Po novom však títo útočníci môžu od súdu dostať trest len 3 až 8 rokov väzenia. To znamená, že trest odňatia slobody môže byť zmenený na trest podmienečný, čiže zostanú na slobode. Alebo sa dokonca zmení na trest domáceho väzenia či peňažný trest.

No a snáď najhoršie nakoniec. Ficova novela Trestného zákona vychádza v ústrety aj tým najhorším zločincom, ktorí útočia na tých najzraniteľnejších – malé deti. Ak dnes nejaké doslova kriminálne hovädo rozširuje detskú pornografiu v podobe fotiek len 5-ročných detí a zarobí pritom napríklad 50.000,- eur, dostane 4 až 10 rokov väzenia nepodmienečne. Čiže páchateľ takéhoto zločinu musí byť odsúdený na nepodmienečný trest a nemôže byť ponechaný na slobode na podmienku. Podľa Ficovej novely Trestného zákona však páchateľ takéhoto zločinu môže byť odsúdený na 3 až 8 rokov, čo znamená, že môže dostať len podmienku alebo trest domáceho väzenia alebo dokonca len peňažný trest! Navyše aj pri takomto zločine sa znižuje premlčacia doba z pôvodných 20 rokov len na 10 rokov!



Tieto štyri príklady dokonale ilustrujú fakt, že Ficova novela Trestného zákona je obrovským zlomom, ktorá totálne rozvracia trestný systém, spravodlivosť a právny štát na Slovensku. Zastávať sa za týchto okolností súčasnej vlády znamená, zastávať sa zlodejov, podvodníkov, korupčníkov, pedofilov a drogových dílerov.


:-D :-D :-D :-D :-D :-D


23.02.2024 15:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A Ficogróf bude mať problém.Buď je superodborník Kamenický alebo Dolinková.

Kamenický má podstatné výhrady k tomu, ako chce Dolinková dofinancovať zdravotníctvo


24.02.2024 13:25

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Sme jediná kolónia v dejinách, ktorú kolonizátor nezdiera ale naopak, strká nám peniaze.

Nechcem urážať Slovákov, ale pre mňa "sprostý národ v tom", že si nevidí ďalej od nosa a preto sme kolóniou Západu :-(((((( Naivní, sprostí, veriaci- len nie tým správnym smerom :-D


25.02.2024 10:43

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

"Verím, že keď urobíme poriadok na Národnej kriminálnej agentúre a Úrade špeciálnej prokuratúry (ÚŠP), musia sa vrátiť policajti k verziám, ktoré neboli vôbec prešetrované, teda kto vlastne za tým je," povedal premiér.

Zopakoval, že pri vyšetrovaní boli viaceré varianty týkajúce sa objednávateľa a motívu. Pýta sa, prečo ich polícia nevyšetrovala. Myslí si, že za uplynulé tri roky vedeniu krajiny vyhovovala verzia, že za vraždou stála Ficova vláda. Hovorí o politickom zneužívaní vraždy mladých ľudí.


Predpokladám, že zistia objednávateľa. Bude to dodávateľ drôg a dal ich zastreliť, pretože mu ako jeho díleri dlhovali peniaze.


25.02.2024 19:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zaujec v minulosti šéfoval štátnemu podniku Letové prevádzkové služby, ktorý riadi civilnú leteckú premávku nad Slovenskom. Nastúpil tam v roku 2017 ako človek blízky Smeru, hoci predtým v letectve nikdy nepracoval. Pracoval však pre bezpečnostnú služby Bonul, blízku Smeru.

V apríli 2020 ho vtedajší minister dopravy Andrej Doležal zo Sme rodina z funkcie odvolal. Stalo sa tak po tom, ako týždenník Plus sedem dní informoval, že Zaujec si v štátnom podniku ako asistentku zamestnal svoju milenku s platom 3900 eur.

Teraz sa Zaujec ukázal opäť. ZVJS patrí pod ministerstvo spravodlivosti, ktoré riadi Boris Susko zo Smeru. Hovorkyňa zboru Anna Ragasová tvrdí, že po zverejnení inzerátu s pracovnou ponukou sa prihlásilo 11 uchádzačov. Viacerí nespĺňali podmienky, na pohovor pozvali štyroch, jeden neprišiel.

"Po zhodnotení a posúdení všetkých relevantných skutočností bol prijatý dňom 1. februára pán Ing. Blažej Zaujec," povedala.


Ako inak.


25.02.2024 19:44

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Komoušké hovädo:

Priblížil, že na rokovaní vo Francúzsku by sa mali zúčastniť partneri z EÚ a NATO, venovať by sa mali práve Ukrajine. Západ má podľa neho dve možnosti, a to buď ďalšiu eskaláciu napätia a vojenskú podporu Ukrajiny, alebo predstaví zmysluplný mierový plán. Fico očakáva prvú možnosť. Deklaroval pritom, že urobí všetko pre to, aby zabránil priamej účasti slovenských vojakov vo vojne, aj keby ho to malo stáť funkciu premiéra.

Teba bud stáť post premiéra niečo iné.


25.02.2024 19:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Komouši špinaví:

Nehoda sa stala na ceste II/537 na kruhovej križovatke Pod skalkou - výjazd na Hradnú ulicu. Neznámy vodič išiel v motorovom vozidle značky Škoda Karoq striebornej farby, nezisteného evidenčného čísla v smere od obce Liptovský Peter na centrum mesta Liptovský Hrádok. Prednou časťou vozidla prešiel mimo komunikácie na deliaci ostrovček, kde poškodil dopravnú značku.

Vodič z miesta odišiel na neznáme miesto bez splnenia si povinností účastníka dopravnej nehody. "Žiadame svedkov, ktorí by mohli poskytnúť informácie, aby tak urobili osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, na telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Žilinský kraj," doplnila polícia.


A je tam aj video.

Už to nie je problém ako pri Dankovi, že by video mohlo ohroziť vyšetrovanie.
Hajzli


25.02.2024 19:56

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Štátny tajomník rezortu spravodlivosti Pavol Gašpar podľa poslanca Národnej rady SR Tibora Gašpara (Smer-SD) spĺňa vedomostné, odborné, kvalifikačné aj vzdelávacie predpoklady byť šéfom Slovenskej informačnej služby (SIS). Uviedol to v nedeľňajšej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12
Samozrejme.
Hajzlík, chrapúň, mafiánik a Smerák, to sú predpoklady ako noha.


26.02.2024 8:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pronárodný, roduverný bloger:

Som preto za bezodkladné vystúpenie z NATO. Ten spolok nám chýbať nebude. Alebo vážne nevidíte, že do inej alternatívy ako do vojny s Ruskom by nás nehnali?
Keď z neho vystúpime, nedovolíme im prelietať cez naše územie. Poučením nám môže byť vojna s Juhosláviou a slávny zásah NATO v nej. Zakaždým, keď vidím Dzurindu, má chuť napľuť mu do tváre za to povolenie preletov vtedajšie – toľko krvi nevinných ľudi je na jeho rukách…
Dáme aj výpoveď „almate amelickej“ z nášho Sliača, budeme mať opäť civilné letisko.
A poviem vám – vylepšíme prudko štátny rozpočet – lebo predáme všetky tie americké krápy, samozrejme za vyššiu cenu, ako bola tá nákupná. Z Ukrajiny si vyžiadame späť naše migy – predstavte si, tie naše údajne nefunkčné krápy sú vraj ešte funkčné – však sme im ich len darovali a nie predali, no a keď je darca nevďačný, tak si dar môžeme vziať späť. A tie americké krápoy môžeme predať rýchlo, ak pôjdu do vojny ostatní v tom spolku, tak po stíhačkách bude dopyt. Ušetríme aj náklady na Ukrajincoch teraz usadených u nás, lebo väčšina z nich sa spakuje inam, a tým ostatným prestaneme financovať ubytovanie, cestovanie zadarmo bezplatnú zdravotnú aj sociálnu starostlivosť. Pracujúci tu zostanú a nepracujúci môže pokojne ísť tam, kde ich budú financovať zadarmo donekonečna.
Jednoznačne podporujem odchod aj z toho spolku EÚ, pretože nebol ani slušný a ani čestný voči nám. Na jeho čele je osoba, ktorá evidentne podvodne konala vo veci nákupu vakcín, na tento jej zločin budeme ešte pár rokov doplácať. A tá istá osoba – von der Lajda – namiesto sedenia v base chce spokojne viesť ten spolok ďalej. No čo vám ešte treba, aby ste sa prebrali? Chcú vytvoriť „superštát“, v ktorom nás budú riadiť bez možnosti akokoľvek sa brániť, so zrušením práva veta. A podpora zbrojenia a budovania Ukrajiny so stovkami miliárd eur nie je pre mňa projektom, do ktorého by sme mali vrážať peniaze.
Neverte tomu, že by sme neprežili.


27.02.2024 12:55

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Nakoniec ten odchod z EU a NATO, sa im aj môže splniť, ale nie preto že chcú odísť, ale pretože nás vykopnu. Česi a Poliaci po Ficovych vyhláseniach uvažujú o tom či má ďalšia existencia V4 význam. Fico ako jediný prezradil to o čom sa rozprávali napriek tomu že to malo ostať za dverami. Môj laický dojem je, že tak ako Slovensko v 39tom rýchlo skočilo k nemcom tak teraz plánuje ďalšiu zradu. Pravdepodobne nebude dlho trvať a staneme sa nedôveryhodným a nechceným partnerom.


27.02.2024 13:22

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Zial, dospel som k rovnakym uvaham ako Pecival


27.02.2024 13:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár na rom pracuje už roky. Slovensko je najpravdepodobnejší adept na ruskú kolóniu.
Asi si nezaslúžime byť naozaj samostatní.


27.02.2024 13:54

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Národná rada odmietla návrh zákona o preukazovaní pôvodu príjmov a majetku. Ešte majú na rozkrádanie 3,5 roka a predsa si neupletú na seba bič.


27.02.2024 14:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na Ukrajinu slováci nepôju:

Nestačí ničiť americké tanky. Treba zničiť Ameriku!. Píšu Hlavné sračky.


27.02.2024 16:15

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ak by sa to trochu pritiahlo za vlasy s tým HS, patria momentálne medzi hlavné vládne médiá. Takže predstavujú hlas a názory vlády, neznamenalo by to, že v mene vlády vyhlasujú USA vojnu? ;-)


27.02.2024 17:04

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už sme raz vyhlásili vojnu USA. A aj CCCP.
Z USA sme podpísali dohodu o kapitulácii.
S CCCP ale nie. Tak sme z následníkom CCCP, RF stále vo vojnovom stave.


28.02.2024 0:21

Re: Svedkovia Matovičovi

woodoo15
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

Re: egres2: :-D ...ako môžme byť s RF "stále vo vojnovom stave", keď Slovenská republika vznikla 1.1.1993 ?....to je to samé, ako s Podkarpatskou Rusou, tiež si nemôžme nárokovať o jej navrátenie, pretože bola zabraná Československu, tým pádom nemáme na ňu nárok....


28.02.2024 8:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

woodoo:
Vychádzam z tvrdenia Puťocára, ktorý vydal dekrét, že si chcú zobrať všetko, čo voľakedy patrilo Cárskemu Rusku, CCCP a prešlo na následnícky štát RF. Ak to má platiť, tak na RF prešli všetky práva, záväzky a zmluvy.


28.02.2024 18:26

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pelgrini - prezident
Gašpar -SIS
A už len budem čakať kedy mi vykopne dvere FŠB


29.02.2024 14:44

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko nie je náš nepriateľ a ja urobím všetko pre mier, uviedol vo vysielaní hlavnej ruskej štátnej televízie Rossija 1 člen Smeru a podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Na parlamentnej pôde prijal Blaha štáb ruskej televízie podobne ako vlani v decembri ruského veľvyslanca Igora Bratčikova.

Slovensko cez komouša Blahu vyhlasuje že Rusko nie je náš nepriateľ.
Putin vyhlasil, že Slovensko je nepriatelská krajina.

ja len dúfam, že to neskončí ako s pozvaním CCCP ale že tieto špiny komoušské si zopakujú anabázu Husáka v Leopoldove.


29.02.2024 15:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Šusťák chráni hranice pred migantami a Ficko ide lákať migrantov.

Vláda preto chce zjednodušiť získanie zahraničnej pracovnej sily a rozšíriť možnosť udeliť národné vízum aj ďalším pracovníkom z krajín ako sú India, Indonézia, Nepál a Filipíny.


01.03.2024 21:57

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Čo na to Egrešovy blogeri ;-) Doteraz to boli neschopné a zastarené lietadlá a navyše z tej hnusnej nepriateľskej Ameriky: sita.sk/kalinak-prevzal-v-usa-prve-dve-stihacky-f-16-bl...

Ale čo povedia na zmluvu ktorú označovali za vlastizradnú, okupačnú a pod. dennikn.sk/3857513/kalinak-povedal-v-proruskom-radiu-ze...


02.03.2024 9:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Je to strašne jednoduché tak ako sú jednoduchí Ficovoliči.
Pol roka Ficko ziape ako predchádzajúca vláda odzbrojila Slovensko a nemáme lietadlá aby chránili dôchodcov.
Sme ohrození. Zlý Maťovič .
Ficko nás zachránil. Kúpil lietadlá aj keď z USA. To ale neznamená, že USA je dobré. Len nám chudáčikovia rusi nemohli predať lietadlá, pretože sa bránia pred hnusným USA.


02.03.2024 20:28

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mlátiť papuľou mu ide.

Ospravedlnenie a 70-tisíc eur. Vyšetrovateľ Ján Čurilla žaluje poslanca Romana Michelka

Poslanec, ktorý sa dostal do parlamentu na kandidátke SNS, bol po sporných výrokoch aj v relácii Na telo (TV Markíza), kde sa ho opäť pýtali na výroky o Čurillovi. Pripustil, že bol pri komentovaní nepresný, no vzápätí označil opäť nesprávneho vyšetrovateľa, ktorý s vyšetrovaním vraždy Daniela Tupého nemal nič spoločné.


Mal som nepresnú informáciu povedal som to v afekte, uvidíme, čo žiadajú. Poradím sa s právnikom, potom budeme riešiť ďalšie kroky,” reagoval Michelko.

Teraz prdí do gatí geroj.


06.03.2024 8:01

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Blby a blbsi

Pozri obrázok


06.03.2024 8:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pánboh mám nadeluje.


06.03.2024 8:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ministerka Martina Šimkovičová v tejto spojitosti kladie otázku, či ešte ide o skutočnú kultúru .”Je toto ešte kultúra? Čo má byť cieľom uvedenia takéhoto predstavenia? Vniesť ešte viac agresivity a nenávisti do spoločnosti? Tvrdia, že chcú ukázať “vyznanie lásky” z konšpiračného pekla…”

Podľa informácie od známeho, ktorý je riaditeľ jednej sekcie (nebudem menovať aby si zajtra nemusel hľadať prácu) To, čo Šimkovičová dokázaja dosrať za pol roka nedá do poriadku nikto ani za 20 rokov. A už začína presne to, čo sa predpokladalo. Z fondov už lietajú peniažky kamarátkam, kamarátom, kamarátkam kamarátok atď..


06.03.2024 8:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už som prišiel na to, kde sa na Slovensku berie toľko proruských niekoľkokokotov.
Chemtrals. preukazateľne fungje a ovplyvňuje intelekt ľudí.
A bloger na Hlavných sračkách:

Západ nemôže vyhrať vojnu s Ruskom. Armády Západu sú zaostalé najmenej o dve generácie. Nielen technicky, ale i mentálne. Pretučnelá generalita s mentálnym nastavením domnelej moci, bojujúca prostredníctvom počítačov bez vedomostí z reálneho diania na bojisku ju dopredu odsudzuje na neúspech. Okrem toho západné armády majú agresorskú povahu a nevedia čo je to bojovať za obranu vlasti. Ich mentálne nastavenie je dobyvateľské, a preto dopredu odsúdené na neúspech.
V prípade konfliktu s Ruskom vyženú na jatky státisíce nevinných, ktorých donútia bojovať za naplnenie amerických imperialistických cieľov. Na Slovensku máme tiež mnoho militaristicky preprogramovaných biorobotov. Mediálne najhlučnejší sú Čaputová, Naď, Krúpa, gen. Macko, Šimečka a ďalší. Slovenskí bioroboti vypúšťajú otravné plyny, dezorientujú a ohrozujú svojimi vyjadreniami občanov Slovenskej republiky. Dnes na Slovensku opozícia vedie na príkaz Západu konfrontačnú vojnu proti koalícii. Mierové sily Slovenska sú povinné deaktivovať týchto biorobotov. Vrátane eurohujerov z Progresívneho Slovenska. Je naším šťastím, že väčšina národa má vlastenecké cítenie a genetický pud sebazáchovy.



09.03.2024 18:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

V semifinále brazílskeho tendra je aj česká húfnica Zuzana 2
Toto píše odborník na vojnu na Ukrajine .

Celý projekt vznikol vo vývojovom pracovisku Konštrukty v Trenčíne, ktorá spolupracovala s podnikom Závodoch ťažkého strojárstva Dubnica nad Váhom. Ďalším vývojom húfnice Zuzana vz. 2000 vznikla samohybná kanónová húfnica Zuzana 2. Vývoj delostreleckého systému Zuzana 2 začal v roku 2003. Okrem hlavného výrobcu Trenčianskej Konštrukta - Defence sa na ňom spolupodieľala sa aj spoločnosť TANAX a slovenské Ministerstvo hospodárstva a Ministerstvo obrany

A pravda.


18.03.2024 10:54

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


18.03.2024 13:02

Re: Svedkovia Matovičovi

ahojko
 Čoprák 

Ikona

Máme sa na čo tešiť...

Pozri obrázok

Dôvod úpravy:

Upravené 2 krát. Naposledy upravil ahojko (18.03.2024 13:04)


24.03.2024 13:30

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

U nás v Alžbetinom Dvore: Korčok 62%. Pellegrini 22%.


24.03.2024 13:36

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto melie Fico pre ruské štátne médiá: «С 2014 года, после майдана, Украина находится под тотальным контролем и влиянием США, а ЕС делает большую ошибку, не имея суверенного взгляда на Украину и соглашаясь только с тем, что говорят по поводу Украины США», — отметил Фицо


24.03.2024 13:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

В странах Евросоюза чувствуется усталость от конфликта на Украине, заявил «Известиям» член правящей партии Smer, глава комиссии по внешним отношениям парламента Словакии Мариан Кэри. По его словам, на Западе растет заинтересованность в старте переговоров с Россией, однако многие политики не могут заявить об этом публично из-за опасений «потерять лицо». Он считает, что ситуация может измениться, если следующим президентом США вновь станет Дональд Трамп. О том, будет ли Братислава поддерживать санкции против импорта ядерного топлива из РФ и возможна ли в ближайшее время встреча премьера Словакии и президента России, — в эксклюзивном интервью Мариана Кэри.
Видите ли вы растущую усталость в странах Евросоюза от конфликта на Украине?

— Да, это видно. В Словакии прежде всего. Премьер-министр Роберт Фицо говорил о необходимости мирных переговоров еще в самом начале конфликта. И это лишь вопрос времени, когда данного мнения будут придерживаться и другие страны Евросоюза. Уже сегодня мы видим, как многие политики в сильнейших странах ЕС и США говорят о патовой ситуации на поле боя, и поэтому следует переходить к переговорам с Россией.

Toto melie komouš rozumu mdlého :
В странах Евросоюза чувствуется усталость от конфликта на Украине, заявил «Известиям» член правящей партии Smer, глава комиссии по внешним отношениям парламента Словакии Мариан Кэри. По его словам, на Западе растет заинтересованность в старте переговоров с Россией, однако многие политики не могут заявить об этом публично из-за опасений «потерять лицо». Он считает, что ситуация может измениться, если следующим президентом США вновь станет Дональд Трамп. О том, будет ли Братислава поддерживать санкции против импорта ядерного топлива из РФ и возможна ли в ближайшее время встреча премьера Словакии и президента России, — в эксклюзивном интервью Мариана Кэри.
Видите ли вы растущую усталость в странах Евросоюза от конфликта на Украине?

— Да, это видно. В Словакии прежде всего. Премьер-министр Роберт Фицо говорил о необходимости мирных переговоров еще в самом начале конфликта. И это лишь вопрос времени, когда данного мнения будут придерживаться и другие страны Евросоюза. Уже сегодня мы видим, как многие политики в сильнейших странах ЕС и США говорят о патовой ситуации на поле боя, и поэтому следует переходить к переговорам с Россией.

Slovensko chce ako prvé uzatvoriť mier s Ruskom. Slovensko je vojne z Ruskom? Ten tiež dostal po hlave kladivom a kosákom mu preťali neurónové dráhy.


25.03.2024 11:16

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


25.03.2024 23:43

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


02.04.2024 0:09

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


02.04.2024 7:29

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

:-D


04.04.2024 17:00

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


04.04.2024 21:31

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Je vcelku zaujímavé sledovať, ako tvrdý zástancovia tradičnej rodiny, ktorý by radi vešali všetkých dúhových idú horlivo voliť koho? ;-)


05.04.2024 7:59

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: ešte zaujímavejšie je ,
že fanúšikovia teplej strany Progresívne Slovensko nadávajú na Pellého že je teplý :-))) :-D :-D
Pozri obrázok


05.04.2024 8:08

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: keď Američan pošle svoje sprosté EU ovce do vojny namiesto seba
,tak každému liberálovi ,
ktorý odmietne poslať syna do vojny proti zlému Rusku, synáčika za uši vytiahneme z domu a naložíme do vojenskej V3S
;-) [dobre]
Pozri obrázok

Citát exprezidenta Českej republiky Václava Klausa :
„Táto vojna sa začala 4. apríla 2008. V ten deň sa na summite NATO v Bukurešti rozhodlo o prijatí Ukrajiny a Gruzínska do NATO.
Bol som pri tejto udalosti, sedel som tam a už vtedy som vedel, že to, čo sa stalo, bola tragická chyba. Snažil som sa tomu postaviť.
Toto rozhodnutie bolo prijaté pod tlakom Spojených štátov a Veľkej Británie, v rozpore s postojom väčšiny členských krajín NATO, vrátane Nemecka a Francúzska.
Priznám sa, cítil som sa tam veľmi depresívne. Mnohí z prítomných prezidentov a premiérov zostali počas veľmi dlhého večer zamračene ticho.“
Klaus sa podelil o informáciu, že vtedajší americký veľvyslanec v Rusku William Burns bol proti a varoval americkú vládu, že pre Rusko to znamená prekročenie všetkých takzvaných červených čiar.




Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (05.04.2024 8:09)


05.04.2024 17:47

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok

Síce buzerant ale aspoň úprimný


05.04.2024 17:55

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Mastna hlava bola na Slavine

Pozri obrázok


05.04.2024 18:31

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


05.04.2024 20:11

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Pozri obrázok


05.04.2024 21:24

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

No neviem neviem ktory z tych dvoch je duhovy :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Alebo tym chcel autor povedat ze sance toho "duhoveho" vidi beznadejne? ;-)

Inak uroven tej "fotomontaze" absolutne presne odraza uroven volicov podrztasky. Ale ze totalne presne :-D

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Moderator (05.04.2024 21:53)


05.04.2024 21:31

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Podrztaska 2024: "Podrzim aj Vam!"


Video: youtu.be/hCMXN-taREo


05.04.2024 21:39

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

mareček sa zobudil :-D Ale hlavu má stale tú istú.

ešte zaujímavejšie je ,
že fanúšikovia teplej strany Progresívne Slovensko nadávajú na Pellého že je teplý
.
To nie je pravda .
Oni len bojovníkom proti LGBT. ukazujú, že idú voliť LGBT. A čo je horšie. On je klon komouša s dúhovou vlaječkou. To je ako klon Tyranosaurusa a Stegosaurusa. Horší ako oba samostatne.

A preboha starého komouša Klausa mi nepripomínaj.
A zábava začína. Iq jebne k nule.


06.04.2024 9:56

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Zobudil, ale sprimitizoval sa ešte viac.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (06.04.2024 9:57)


06.04.2024 10:30

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

6 mesiacov pojedania kladív a kosákov, ruskej orlice, portrétov Puťocára, popíjanie ficovice, dankovice a pellegrínovice na organizme zanechá hlboké a dlhodobé následky. A čo potom ešte to vytriezvenie po opici.
Ale mám ho rád. Je taký prostonárodný.


06.04.2024 19:50

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Troška vám kazím váš nenávistný debatný krúžok :-))) veď je to smiešne to pokrytectvo keď HOMOSEXUÁLNA STRANA PS A JEJ VOLIČI ukazujú na Pellegriniho že je teplý :-D :-)))

Na koľkých Pride ste ho videli ?




Video: www.youtube.com/watch?v=nCmv_9xQvFk


06.04.2024 19:56

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: radšej napíš komu súdruh Korčok z okresného ÚV KSČ nebol podržtaška ,
budeš to mať jednoduchšie Pozri obrázok
Súdruh Pavel už čaká na súdruha Korčoka že spolu dokážu svoju oddanosť Washingtonu :-)))


06.04.2024 20:35

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Že nenávistný krúžok. Egreš mu napíše že ho má rád a on takto. :-D Marecku to ty chceš aby to bol nenavistny krúžok ešte neznamená, že ním aj je. To by tu najprv musel nejaký krúžok aj byť. A aby si nepovedal aj ta mám svojím spôsobom rád, vieš pobaviť a to sa cení. [dobre]


06.04.2024 21:01

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok

Vedia tito dezolati zdielat aj nieco ine ako hoaxy?


06.04.2024 22:30

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: toho militantného c h u j a by som postavil pred múr ... !!
Český genetický patolízal kedysi prisluhoval Hiitlerovi ,
potom volil komunistov , teraz miluje USA a na povel breše na Rusa.
Pozri obrázok


Video: www.youtube.com/watch?v=LHorp2idBj4


07.04.2024 9:03

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Takze P.Podrztaska vyhrala.

Vdaka podrazom, klamstvam, hoaxom, straseniu, podlizovaniu Putinovi, netransparentnemu financovaniu...

Nezabudneme.


07.04.2024 9:52

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Slovensko si zaslúži to co dostalo a hlavne to co ešte dostane. Ja len prajem aby si užili to čo si zvolili. Že už teraz sme najzaostalejsi z okolitých krajín a ešte sa to bude prehlbovať no a čo. Mareckovcom to len vyhovuje. Budem z vonku len zavistlivo sledovať ako si tu na SK budete užívať blahobytu. :-P :-D


07.04.2024 10:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku: Hen toho haj..... z guľajúcimi očyčkamy a kyvkájúcou hlavu mi neukazuj .
Bol som na 30 zrazoch motorkárov. Videl ma tam Šusťák? A čo ak mal náš pán prezident na hlave parochňu, v hube zubadlo a kostým psa?
Vytešuj sa .
A nehádž sem tu ruskú propagandu . To je tak pre voličov pelleho s IQ jeho psa. ( dúfam, že som ho neurazil, toho psa)


07.04.2024 11:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A takto to vidí Puťocárova verchuška:
По итогам подсчета 99% голосов, победу одержал Пеллегрини с 53,55% — сторонник правительства премьера Роберта Фицо, который получил славу пророссийского политика. Иван Корчок получил 46,44%.

A to najdôležitejšie čo vidia RUSI :
Президенты Словакии не обладают многими исполнительными полномочиями, но могут накладывать вето на законы или оспаривать их в конституционном суде, они сами назначают судей конституционного суда. Это может сыграть роль в политической борьбе за будущие реформы премьер-министра Фицо.

O tom so hovoril už pred voľbami, že nejde o nič iné ln o toto . Ovládnuť Ústavný súd . A potom sme v pyčy.


08.04.2024 19:48

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: ešte raz sa pýtam, existuje väčšia podržtaška ako súdruhu Korčok ? :-D :-D :-))) Pozri obrázok


08.04.2024 19:50

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Len plač chlapče,
prehrali ste a vždy prehráte! Darmo tu budete zadarmo zvážať vlakmi autobusmi študentíkov .. :-D :-P


08.04.2024 21:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku : ja plačem. Plakať budeš ty. Ono existuje také hovorové zhodnotenie siruácie:
Keď bude hlad tak keď chudí zdochnú tak tlstí majú len ideálne postavy .
Keď nebudeš mať z čoho žiť, tak ja som minul len úroky z banky a výnosy z investícií.
Na mňa už komouši nemôžu.
A ak si sa nepoučil z histórie. Tak vždy a všade kde vládli komouši, utrel hubu len národ a komouši mali mastné huby.
A ešte k tvojmu obrázku, kde Korčok kreslí na znak WERMACHTU . Len zakomplexovaný truľko bambuľko ako ty, nevidí že je len pre blbečkov, preto inteligent si všimne ako nesedí prespektíva kríža a vozidla. Tak ako nevidíš toto, tak nevidíš že všetko, čo sem hádžeš a veríš NESEDÍ s perspektívou. Veď ty nemáš absolútne vlastný názor.
Aj moja babka by sa ti vysmiala. že vždy prehráme. Kórea už teraz žerie psov. Rusi už začínajú mať plné obchody mäsa, masla . Ale je to len pojazdná výstava. India Puťocára ojebala spolu s čínou. Má plné vrecia jenov a rupií za ktoré si nevie kúpiť ani prd, lebo vraj US dolár je už len spomienka . Všetky krajiny Briks otáčajú a začínajú kupovať dolár, lebo zistili že ten sen psycháča Puťocára je len ruská kokotina.
Lomikare........ :-D


09.04.2024 7:10

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Kto a čo vyhral?
Egreš v jednom sa mýliš. Keď ho sleduješ tak si všimni ako píše. Mne stačilo: ja a Fico. On si predstavuje, sam seba práve ako tú mastnú hubu.


09.04.2024 7:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nech sa vytešuje. Americká agentka skončí. Korčok ho nepošle bojovať na Ukrajinu proti slovanským bratom. USA sa rozpadne. V europarlamente už budú sedieť len ponárodní a proslovenský poslanci.


09.04.2024 10:15

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


09.04.2024 10:15

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


09.04.2024 10:18

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


09.04.2024 12:23

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Rusi by sa mali popozerat trochu po Cine. Vo vsetkych budhistickych chramoch ma Budha na sebe hakove krize a to rusom nevadi? >:-)

Podrztaska si pocas moratoria zasiel do madarska a tam si v madarskej telke, ktoru pozera cely juh Slovenska, robil kampan. Spinavec a navyse bez vlastneho nazoru. Uboziak.


09.04.2024 12:50

Re: Svedkovia Matovičovi

salem79
 Kávičkár 

Ikona

Ale zas musi sa mu nechat, ze spaja ludi ;) ultra nackov, protifasistickych bojovnikov, hejslovakov, madarov.. a ako ceresnicka na torte husarsky kusok v podobe, ze ako inak orientovany liberalny typek naviazal na seba antiliberalov a bojovnikov proti lgbti. nejeden jeho volic by mal zmatok v hlave, keby mu fungovala diagnostika a kriticke myslenie.


09.04.2024 16:00

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

vidicon .
Nie sú opačné?
Prečo asi ukrajici v roku 1941 oslavovali nemcov ako osloboditeľov?


12.04.2024 16:45

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Niečo pre Marecka.
Pozri obrázok


12.04.2024 17:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

pecivál: Stále im opakujem že Hin se hukáže ...... Fico s Pelllem ich už teraz ( svojich voličov) začínajú používať ako toaleťák. A kedže ich voliči sú vo väčšine z ekonomicky a vzdelanostne slabších skupín tak to pocítia viac ako voliči Korčoka .


14.04.2024 8:04

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Nasiel som na nete, satira ale mám dojem,ze to pomerne presne vystihuje Mareckove myslenie IRÁN NA IZRAEL VYSTRELIL DESIATKY RAKIET A POSLAL DRONY. NA MIESTO SMERUJE DELEGÁCIA VLÁDY SR ABY SA UISTILA, ŽE IZRAEL SA NEBUDE BRÁNIŤ A ZABEZPEČILA TAK MIER


14.04.2024 21:10

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


26.04.2024 15:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

cca pred pol rokom som písal, že Puťocár zobral bežným rusom ruble z účtov v bankách na vojnu.
Včera ( asi pod vplyvom alkoholu sa prebretol) pán Fico oznámil, že vláda zvažuje použiť peniaze občanov Slovenska v bankách. :-D


| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.