Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2116 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26267
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15861)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10406)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

Záhorácký Unplugged - Motoakcie, Stretnutia - Kalendár Moto-Akcí Pridaj akciu

 Zdieľať
Kedy:15.08.2014 12:00 až 17.08.2014 20:00
Kde:Kunovská priehrada, Senica
Kto:Maroš Buberník vás pozýva
Kontakt: marosbubernik@seznam.cz
Openair hudobný festival folkovej, country a trampskej hudby sa uskutoční 15.-17. augusta 2014 pri Kunovskej priehrade neďaleko Senice. Na festivale vystúpi slovenská a česká špička týchto žánrov, návštevníci sa môžu tešiť napríklad na Allana Mikušeka, Bukasový Masív, Wabiho Daňka, Naďu Urbánkovú a Bokomaru, Kamelot, Rangers, Ivana Mládka, Pavla Dobeša a mnoho ďalších.

Cena vstupenky na všetky tri dni je v predpredaji 15 eur, na mieste sa bude predávať za 23 eur. Deti do 10 rokov a seniori nad 65 rokov budú mať vstup zdarma.

Lokácia festivalu do oblasti Kunovskej priehrady ponúka ideálne miesto pre prežitie predĺženého víkendu plného kvalitnej hudby, dobrej zábavy, aktívneho oddychu a športového vyžitia. Návštevníci sa počas horúcich letných dní môžu schladiť vo vode, zdarma budú dispozícii malé loďky na člnkovanie, deti istotne poteší piesková pláž, nafukovacie hrady, športové súťaže či masky obľúbených rozprávkových bytostí. Areál je s centrom Senice prepojený náučným chodníkom vhodným tiež pre cyklistov i inline korčuliarov, nadšenci horskej cyklistiky môžu zase využiť okolitý kopcovitý terén.

Nebude chýbať ani stanové mestečko a dostatok stánkov s kvalitným občerstvením. Rovnako ako parkovanie aj pre všetkých motorkárov zadarmo.

www.facebook.com/events/1446321658945468...

www.zahorackyunplugged.sk

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »