Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1742 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28225
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16830)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11395)
Hodnotenie: (20 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (30)  [Verzia pre tlač] Tlač

Pozvánka na Tanec Slnka 2010

 Zdieľať

Pridané: 30.06.2010 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 8869 [Novinky - Pozvánka]

Tak a je to tu! VII. Ročník Tanca Slnka. Tešíme sa na vás už od štvrtka 22. 7. do 25. 7. 2010 v Starej Turej na Dubníku. Hneď pri vstupe čaká na každého jazdca motorkára privítanie.

A to nielen tradičným uvítacím drinkom, balónmi, najlepšími slovenskými a českými motočasopismi, ale tento rok aj prvýkrát dlho očakávaným pamätným tričkom Tanca Slnka 2010 s logom sponzora, ktorý nám pomohol pre Vás tieto tričká zabezpečiť. Toto všetko dostane jazdec aj keď príde v sobotu večer. Vstupenky budú už tradične zlosovateľné a domov si môžete odniesť 20 cien a 3 nové motocykle!

Čaká na vás množstvo súťaží a ešte viac cien, ktoré tak ľahko neodveziete. Tradičné súťaže Motostar, Kozomer, Vtákomer a Plavky, športové súťaže plážový futbal, volejbal, petangue a beach ball budú doplnené sprievodným programom ako módna show, kaskadéri, sokoliari, železný muž indiáni a pánsky/ dámsky striptíz.

Na každom z troch hudobných pódií (country stage, rock a disco stage a hlavný indiánsky stage) sa počas troch večerov vystriedajú hudobné skupiny ako Chinaski, Polemic, Horská Chata, Premier, Ready Kirken, Smola a Hrušky, Rammstein Member, Morčatá na úteku, Fousatej Hat, Vašo Patejdl a kopec ďalších. S našim harmonikárom si budete môcť zaspievať aj slovenské a české ľudové piesne. Hudobný program končí o štvrtej hodine rannej.

Pre tých, ktorí prídu aj so svojimi malými motorkármi majú animátorky, na piatok popoludnie a na celú sobotu, pripravený detský program (maľovanie na tvár, tanečnú show, detské súťaže, a mnoho iných).

Ďalšou novinkou budú dva výjazdy. V piatok výjazd na agrofarmu v Podkylave s porciou biogulášu, malou kofolou a možnosťou kultúrneho vyžitia zadarmo pre každého účastníka zrazu, ktorý sa zúčastní výjazdu. Spanilá jazda s kaskadérskou show na námestí v Starej Turej sa uskutoční tradične v sobotu.

Máme pripravené kvalitné pivo Kozel a Kofolu originál, šatňu počas celej akcie, 2500 miest na sedenie, viac ubytovacích kapacít, 15 stánkov s občerstvením a reštauráciu s obedovým menu za 3,30 Eur.

A aby sme nezabudli, v areáli je zakázané túrovanie a gumovanie motocyklov od 22:00 hod. do 10:00 hod. Porušenie sa trestá odobraním kľúčov.

V nedeľu zraz ukončíme slávnostnou svätou omšou s vysvätením Vašich motoriek priamo v areáli.

Ten, kto má nápad na zaujímavú súťaž, ktorú by sme mohli zaradiť do programu, nech nám napíše súkromnú správu, alebo mail. Super nápady vyhodnotíme a ten najlepší dostane voľný vstup. Teší sa na vás CMC Indians.



Pridané: 30.06.2010 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (20 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (30)  [Verzia pre tlač] Tlač

Horúca jeseň s Yamahou

tuareg-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »