Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1895 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28194
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16815)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11379)
Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Na majstrovstvách sveta v motokrose v Pacove dominoval LR Cosmetic Team

 Zdieľať

Pridané: 03.09.2013 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 2323 [Šport - Motocross]

Dňa 1.9.2013 české mesto Pacov hostilo v poradí ôsme a zároveň predposledné podujatie Majstrovstiev sveta v motokrose triedy MX3 a Majstrovstiev sveta v motokrose žien.

Prekvapením tohto podujatia bol francúzsky jazdec vo farbách českého LR Cosmetic teamu Florent Richier , ktorý pri svojom prvom štarte na MS MX3 zvíťazil. Predbehol tak všetkých troch lídrov priebežného poradia šampionátu MX3 Klemena Gercara zo Slovinska, tímového kolegu z LR Cosmetic Martina Micheka a i úradujúceho majstra sveta Mattiasa Walknera z Rakúska. V Pacove teda zvíťazil Florent Richier (FRA), pred druhým Martinom Michekom (ČR) a tretím Klemenom Gercarom (SLO).

Z trojice jazdcov SMF sa v Pacove najviac darilo Tomáš Šimko, ktorý v súčte dvoch finálových jázd obsadil 18. Miesto. Martin Žerava z ČR jazdiaci s licenciou SMF skončil na 25. mieste. Jakub Hruška bol v cieli prvej finálovej jazdy na 26. mieste a v druhej na 24. mieste. Všetci traja sa predstavia i na záverečnom podujatí seriálu MS MX3 v Šenkviciach.

V Majstrovstvách sveta v motokrose žien i v Pacove víťazstvom potvrdila svoju suverenitu v šampionáte Chiara Fontanesi z Talianska. Na druhom mieste skončila Stephanie Laier z Nemecka a na treťom Meghan Kat Rutledge z Rakúska. Tento víkend v Šenkviciach budeme mať medzi ženami svoje zástupkyne nakoľko v MS žien bude štartovať Miriam Závacká a Lea Idešičová.

Na posledné podujatie MS MX3 a žien v tomto roku, a čo sa týka triedy MX3 už celkovo posledné, sa na Vás tešíme už tento víkend 8.9.2013 v Šenkviciach. Pozvánka: Šenkvice opäť na mape Majstrovstiev sveta v Motocrosse žien a MX3-ky

Foto: www.motocrossmx1.com

Pridané: 03.09.2013 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač
yamaha-10-2024-main

tuareg-09-side

stelvio-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »