Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1451 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26136
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15797)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10339)
Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Z redakčného zápisníka (editoriál) 3/2018 - nezabudni hlasovať v našich anketách, vidíme sa na výstave!

 Zdieľať

Pridané: 04.03.2018 Autor: Peter Fischer
Čitatelia: 2815 [Novinky - Editorial]

Už iba niekoľko hodín máš možnosť zahlasovať v našich anketách, čím sa zapojíš do súťaže o ceny v hodnote 2000 eur. Výsledky ankiet a aj víťazov vyhlásime už tradične na bratislavskej výstave Motocykel o necelé dva týždne. Medzičasom sa môžeš tešiť na prvý šotolinový test novej Africy Twin Adventure Sports, aj nových bavorákov F750/850 GS.

Seriál článkov - Editorial Motoride.sk:

Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports 2018

Awia sa ani nestihol poriadne ohriať (alebo premrznúť) po návrate zo Španielska, kde na šotolinách pekne popreháňal novú Hondu Africa Twin Adventure Sports, a do Španielska odlieta opäť, tentoraz na test jej európskeho konkurenta, BMW F750 a 850 GS 2018. A to ani nespomínam, že ponuky na domáce testy niektorých očakávaných noviniek sme už dostali, ale... Tá brutálna kosssa! Z chlapčenskej zvedavosti nám však neubudlo, a tak dúfame, že tesne po výstave už budeme môcť ochutnať niektoré zaujímavé "dvetisícosemnástky". Plný test adventuróznejšej Afriky zverejníme zajtra, teda v pondelok večer.

Momentálne však najviac "horia" naše ankety, v ktorých hlasujete vy, takže vy určujete aj výsledky. Hlasovanie pobeží iba do dnešnej polnoci, tak neváhaj a zapoj sa. Nepíšem to sem len tak pre nič za nič: svojím hlasovaním sa zapojíš do súťaže, v ktorej sú užitočné veci za 2000 eur. Tak šup šup, klikaj na motorky, cestopisy, motoshopy, naše testy, fotky a videá, ktoré sa ti najviac páčili, zaberie to len pár minút!

Väčšia nádrž - 24,2 l  - vpravo je Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports 2018

V neposlednom rade vás všetkých chceme pozvať na výstavu Motocykel do Incheby, ktorá začína vo štvrtok 15. marca. Náš stánok tam budeme mať už jedenásty raz! Tento rok budeme naspäť v hale B2, teda vzadu pri stánku Slovenskej motocyklovej federácie, kde sme bývali takmer všetky roky okrem minulého. Neboli by sme to my, keby sme si nevymysleli nejaké ťaháky :) Okrem okruhovky nášho kamáráta Lakiho nájdete v našom stánku aj novučičkú Hondu Africu Twin Adventure Sports. Zastavte sa u nás, veď dobre viete, že s každým z vás radi pokecáme!

Od momentu otvorenia výstavy budeme mať opäť slušný kopec práce, spustí sa kolotoč celej sezóny. A to ani nejdem spomínať, že do Španielska pôjdeme znova, a to doslova rovno z výstaviska. Nebudeme však testovať žiadnu motorku, ale nové športové pneumatiky Dunlop :) Rozhodne sa máte na čo tešiť, budeme toho na vás vypúšťať veľa!

Tak dovidenia na výstave, priatelia!

Editoriál vychádza vždy prvý týždeň v mesiaci; vyjadruje pohľad redakcie motoride.sk na uplynulé udalosti a môže načrtávať pripravované akcie.

Video: Videotest Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports 2018 v Španielsku

Video: Rýchla správa: Offroad na Honde Africa Twin Adventure Sports 2018

Video: Rozhovor: Miro Laki Sloboda - prvý Slokák na Isle of Man (Manx GP)

Ako sa dostať do Incheby na výstavu:

Mapa:

Pridané: 04.03.2018 Autor: Peter Fischer Zdieľať

Seriál článkov - Editorial Motoride.sk:

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria