Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1852 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26284
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15869)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10415)

Ceny motoriek - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuCeny motoriek - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

12.02.2023 10:26

Re: Ceny motoriek

Ved tu vsetci borci protestuju ze mame privysoke pokuty...


12.02.2023 10:29

Re: Ceny motoriek

Explo
 Kávičkár 

Ikona

Re: Nozdormu: Takýto problém rieši väčšina rodičo-motorkarov...
Prijal by som, aby rodičia mohli mať iba A do 35kW :-)


12.02.2023 10:56

Re: Ceny motoriek

OKOzMI
 Turista 

Ikona

Re: Vidicon:
Za približne 20 rokov jazdenia cez Poľsko do Nemecka ma ani raz nezastavila polícia. Vlastne, ani neviem, aké majú autá lebo ich nevidno. Ak by tam stopovali, ako tu, ten počet by bol určite iný. Vtedy aj dnes.


12.02.2023 11:45

Re: Ceny motoriek

forester
 Skútrista 

Ikona

Re: OKOzMI: Mňa zastavili minulý rok 2x v Rakúsku na ceste z Maroazell do St.Polten. V prvom prípade ma nechal sedieť na moto a pozrel na pneumatiky a brzdy, poďakoval a zaže lal šťastnú cestu. V druho prípade skontroloval doklady pohladom a taktiež skontroloval aj pneumatiky. Sú tam niekde stále, chodím tam dosť často, väčšinou iba merajú. Všetko maximálne slušný a úctivý prístup, žiadna frajerina a arogancia.


12.02.2023 12:04

Re: Ceny motoriek

OKOzMI
 Turista 

Ikona

Re: forester:
Rakúsko na moto nikdy. Fiat Ulysse 2 roky pravidelne so ženami do práce, nikdy. Na dodávke nikdy. VW Caravelle pravidelne. Skontrolovali techničak cez počítač, vin číslo , zaželali šťastnú cestu a dovi.


12.02.2023 12:06

Re: Ceny motoriek

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: OKOzMI: Nemusíš ich vidieť, dosť využívajú drony, hlavne v blízkosti hraníc často merajú. V poslednej dobe ich tam stretávam pomerne pravidelne a to mimo hlavných ťahov. Na tamojšej diaľnici skôr výnimočne, tam som videl policajtov akurát za mýtnym pri kontrole nákladných.


12.02.2023 12:22

Re: Ceny motoriek

forester
 Skútrista 

Ikona

Re: OKOzMI: Prečo nikdy keď nepíšeš o žiadnej zlej skúsenosti. Možno to máš kapánek od ruky z MI alebo kolega zo SV ale ja mám na hranicu BA-AT presne 6 km od baráku tak Rakúsko a to vždy. Po praci na Neusiedler see čo mám 40 km a Mariazell cez víkend alebo na celý deň 220 km až k Erlauf see. Rakúsko mám prejazdené od hora až dole a čo do komfprtu jazdenia a kúltúri na cestách nepoznám nič krajšie.


12.02.2023 12:41

Re: Ceny motoriek

OKOzMI
 Turista 

Ikona

Re: forester:
Súhlasím, Rakúsko je krásna krajina aj cesty. Tiež som to prešiel krížom-krážom.
....
,, Prečo nikdy keď nepíšeš o žiadnej zlej skúsenosti. Možno to máš kapánek od ruky z MI alebo kolega zo SV '' tomu nerozumiem. Preklep? A čí kolega zo Sniny? :-~


13.02.2023 7:03

Re: Ceny motoriek

Anton Horváth - Bjorni
 Kávičkár 

Re: boombastic: Ahoj, pises: "Len opatrne s tym motorkovanim pokial mate male deti...vzdy zvazte ci by ste im tak trocha nechybali..." - ja si myslim, ze stale treba opatrne. Vzdy je iekto, komu by sme chybali. Vzdy jazdime len tak pomali, ako vie lietat nas strazny aniel :-)


13.02.2023 7:07

Re: Ceny motoriek

Anton Horváth - Bjorni
 Kávičkár 

Re: Nozdormu: Dobre si sa rozhodol, deti su nas zmysel zivota a mame tu byt pre ne. Potrebuju oboch rodicoch. A kedze kupujes karavan, tak vidim len jedno riesenie. MUsis kupit hondu Monkey - tu zavesis na karavan a ides. Idete na vylet ako rodinka a este si uzijes v cielovej destinacii kopu zabavy na dvoch kolesach


13.02.2023 7:34

Re: Ceny motoriek

Thorien
 Turista 

Ikona

to je aky zivot ? bat sa vyjst na ulicu bo co ked nejaky blb sa ozerie a ta zrazi ? ako moja babka hovorila ze na posrateho aj svaty obrazok nad postelou drbne a zabije ho ... nehovorim ze treba jazdit ako chuj .. ale cely zivot je o nejakom riziku len ho treba davkovat s mierou.
Dufam ze sa prestanete bicyklovat a lyzovat ... ved napr Schumacher sa nedokalicil v formule kde jazdia nie zrovna pomaly ale na lyziach .. bicykel na hlavnej ceste to je tiez adrenalinovy sport a takych nebezpecnych veci ktore robi kazdy je milion.


13.02.2023 8:19

Re: Ceny motoriek

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: Bjorni: skor to vidim na pozicovne...ked niekde pojdem na vylet zvycajne sa vsade da nieco pozicat na par dni a si zrobit radost nepotrebujem kvoli tomu kusku nieco kupovat a vlastnit...zaciatkom aprila letim do Libanonu a koncom aprila do Turecka tak planujem nieco male pozicat a sa pofurikovat :-} (komentare o zemetraseni v turecku a rizika ze zomriem za 3...2...1...)

Re: Thorien: suhlasim aj nesuhlasim...preto som pisal ze som asi "moderna babovka" ale pre mna osobne je motorkovanie jeden z asi 20 konickov...ziadny zmysel zivota...proste relax takisto ako modelovanie aut, skladanie lega/puzzle, lietanie do exotiky, pecenie pizze v piecke, hranie PC hier, pestovanie chilli papriciek, citanie knih a kopec dalsich veci...a to sa bavime uz o "extra" case mimo rodiny co je len pre mna...cize len triezve zvazenie ci mi ten konicek dava tak vela ako vela pri nom riskujem...tebe ak je to jediny konicek a zmysel zivota a tvori 90% tvojho relaxu tak asi ano...mne ked robi motorkovanie mozno 5% volneho casu tak skor nie...neni to vobec o nejakom tom ze sa bojim to by som nelietal vkuse niekde aj do "rizikovych" krajin len proste asi nie som taky vasnivy motorkar ako vsetci na motoride :-} 16.9.2020 bola motorka v servise pri 53.400km vo februaru 2023 bola predana s 55.XXX km a prezil som uplne krasne roky cize len take zhodnotenie


13.02.2023 8:37

Re: Ceny motoriek

Thorien
 Turista 

Ikona

Nozdormu ja som len reagoval na to ako ked si rodic mal by si sa zabalit do bublinkovej folie a nechodit z domu [dobre] .. a to nevravim o detoch len preboha nech nelezu po stromoch a nechodia k vode a neviem co ... ved vies co vsetko sa moze stat ????


13.02.2023 8:41

Re: Ceny motoriek

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: Thorien: tak sme sa len nepochopili :-) ja takto nereagujem stale robim co ma bavi a takisto maleho nechavam nech si kludne drbne s flasou do hlavy a poreve aspon pride na to ze to nema robit...len pre mna neni motorkovanie az taka top priorita/konicek rad si pojazdim ak je cas energia ale v tejto faze zivota je toho pomenej uvidime o par rokov ked bude dom s garazou ze co tam zaparkuje


13.02.2023 10:07

Re: Ceny motoriek

Re: Bjorni: suhlasim, ale nie kazdy je na nas tak zavisly ako nase deti...ale jasne opatrne furt... [dobre]


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.