Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 3708 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26572
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16010)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10562)

Zrazil nas a utiekol - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuZrazil nas a utiekol - Diskusné fórum - Nehody

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

06.07.2007 18:28

Re: Zrazil nas a utiekol

MalyMirec
 Kávičkár 

Ikona

vidis, ze aj dobri ludia sa najdu,
a nestrachuj sa, debila mate, hehe >:-)


06.07.2007 18:27

Re: Zrazil nas a utiekol

vierus789
 Jogurťák 

Este ze sa nasli aj takito ludia ktori vam pomohli.. :-)Prajem vam skore zotavenie.


06.07.2007 18:24

Re: Zrazil nas a utiekol

toto nemoze zostat nepotrestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(((((( :-(((((( :-((((((


06.07.2007 18:21

Zrazil nas a utiekol

tref
 Turista 

Ikona

Zdravim, prave som prisiel z nemocnice tak rovno pisem.

S kamosom Gommez sme isli na mojej MZtke. Prave sme vychadzali z parkoviska TPD pri starom moste a zozadu nas nabrala biela/strieborna Felicia BA 264 CY, my sme skaredo padli a on este urobil klucku okolo nas a znicenej motorky a usiel. Aspon podla okoloiducich a spolujazdca Gommeza, ja si bohuzial nic nepametam, len ze sme vychadzali a matne na nejaky balans co moto chytila (ale len velmi matne) a potom si pametam az na sanitku.. Laco (Gommez) ma len rozbite koleno (vdaka bohu) a ja mam nalomene kosti v ramene a vacsie odrediny... kebyze nemame prilbu (aspon ja urcite) tak sme mrtvy (moja prilba na totalku)... a to sme isli len dva metre od domu... Nato co sa stalo sme dopadli este velmi dobre a na motorke su skody len za par tisic.. (stupacky, blatniky, smerovky, radiaca paka, kryt nahonu otackomera, kufrik aj so stojanom na totalku, prilba v riti a farba)... aspon o tomto viem, co je s ramom neviem, nebolo kedy hlbsie pozerat. Otec pozical dodavku a motorku mi doviezol do garaze kde som ju narychlo videl... Nechapem preco ten hajzel zdrhol a neposkytol nam pomoc.

Chcem sa velmi uprimne zo srdca podakovat okoloiducej rodinke, ktory zavolali zachranku a poskytli nam pomoc aspon ako vedeli, dalej panovi ktory predaval casopisy pred TPD za svedecku vypoved a dohlad nad motorkou kym sme boli v nemocnici, dalej ludom z RZP za ich okamzity prichod a velku pomoc a giganticku vdaku by som chcel vyjadrit panom policajtom za velku pomoc a myslim ze to boli oni ktory mi postavili motorku, vybrali kluciky, schovali veci z motorky a este zamkli riadidla, skratka dokonale sa mi postarali o motorku.. vrela vdaka vsetkym co nam pomohli, ci uz fyzicky alebo psychycky. A este drobnost, policia uz toho sviniara uz nasla ale nedviha telefon... no v kadom pripade nas pan policajt upokojil ze toto mu len tak neprejde... Ludia preco ste taky? chapem, stat sa moze cokolvek, zato sa ani tak nehnevam, ale preco nam neposkytl aspon zakladnu pomoc? Potrebovali sme to, vdaka bohu za super okoloiducich... takze este raz, vam vsetkym co ste nam pomohli: SRDECNA VDAKA ZA VSETKO, dobry ludia este stale existuju. A este: Gommez: DRZ SA CHLAPE!.

PS: fotky pridam coskoro


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.