Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1848 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26303
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15875)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10428)

Nekvalitné nohavice - Diskusné fórum - Moto poradňa

Máte problém s Vaším strojom ? Skúste sa opýtať. Ostatní motorkári Vám možno budú vedieť poradiť.

Značky: Skúsenosti, Problém, Motor, Karburátor, Elektrika, Podvozok, Kolesá, Pneu, Brzdy, Olej, Administratíva.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNekvalitné nohavice - Diskusné fórum - Moto poradňa

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Značky: Skúsenosti.

| 1 2 | Nasledujúce

08.11.2007 8:55

Re: Nekvalitné nohavice

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

roptor: zachádzam
Ale medzi nami aby sa neurazil autor témy, celá táto téma zašla priďaleko už pri jej otvorení. Nejde mi do hlavy, že nohavky čo možno zabránili ešte väčšiemu úrazu, chce niekto reklamovať. To by mal automaticky aj moto, aj prilbu veď to malo vydržať viac no nie ?
Toto by bol precedens jak sviňa !!! ;-)
A po každom páde by mohol každý reklamovať, že to nevydržalo čo to malo vydržať.

Inak hrubé zaobchádzanie s tovarom a následné poškodenie, tak na to sa reklamácia nevzťahuje aspoň ja si myslím. A taký pád na moto je teda pekne hrubé zaobchádzanie a mechanické poškodenie. Sám autor píše, že to bola rana ako keď auto nabúra, tak mal asi šťastie a dobré oblečko, že nemal viac zranení.
Inak vaša dobrota ma prekvapila, že to budete riešiť a môže byť rád, že natrafil na Vás. Dobrý motorkári ešte nevymreli.
Ja som raz v Blave reklamoval, že sa mi párajú také šmejdiky nohavky za 2500 Sk a odbili ma stým, že v týchto gatiach nemám robiť drepy a že mi narástla riť tak preto sa párajú a mám si kúpiť väčšie, ktoré po vyskúšaní vyzerali ako tie rybárske gate na traky čo v nich lovia kapre a pri tom sa tvárili ako raptorov avatar.


08.11.2007 9:22

Re: Nekvalitné nohavice

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

redhonda

tiez mam pocit ze najprv mal prist zo svojou poziadavkou k nam az potom o tom pisat na net ale to uz je vyriesiene, v pondelok sa vidime

vidim ze to vnimame rovnako, lebo ja som tiez napisal ze ak sa niekde kvalitne vykyblim s motorkou a rozbijem padak alebo prilbu alebo roztrhnem nohavice tak asi nic reklamovat nepojdem

ale velmi ma zaujima ci pan pojde reklamovat aj prilbu kedze bolo zasivanie obocia


08.11.2007 9:28

Re: Nekvalitné nohavice

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Dandan: "Ale zakaznik fakt nema nič s vyrobcom ..a nikde na svete." - v rakusku som reklamoval zatial 2 veci: mp3 prehravac a motorkarske nohavice. Uz som to spominal vyssie. V oboch pripadoch som bol odkazany na vyrobcu. To uz nie je nahoda. Akosi sa to nezhoduje s tvojim tvrdenim.


08.11.2007 9:38

Re: Nekvalitné nohavice

Household
 Kávičkár 

Ikona

raptor: PRESNE TAK AKO PÍŠEŠ súhlasím s tebou.

V pondelok budem čakať na výsledok, lebo táto téma ma zaujala.
Napíš prosím záver, keď gaťky uvidíš vlastnými očami.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Household (08.11.2007 9:39)


08.11.2007 9:43

Re: Nekvalitné nohavice

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

redhonda, raptor, nesuhlasim s vami... ak sa nohavice alebo kombineza 'rozpadnu' vo svykoch, urcite by sa to malo reklamovat.. nema to vobec nic spolocne s padakmi na moto, ani s prilbou na hlave - to je hadam kazdemu jasne.

tu ide o nekvalitne zositie, respektive pouzitie nekvalitnej nite - oblecenie by sa malo skor roztrhnut v latke a nie vo svoch. keby sa tie nohavice roztrhli uprostred latky vlpyvom toho padu, neni co reklamovat, ale svy by urcite nemali povolit ako prve

som zvedavy, co povie predajca/vyrobca


08.11.2007 9:47

Re: Nekvalitné nohavice

Vidi: Pred minútou som dotelefonoval so známou. V SRN žije cca 25 rokov, je právnička a rada (a často) si "prilepšuje" reklamáciami. VŽDY U PREDAJCU! Kvitung, čiže zmluvu má od predajcu. S výrobcom nemá žiaden právny vstach. Nemá ho mať na základe čoho.

Možno je to ale v tvojom prípade inak. Nehádam sa.


08.11.2007 9:51

Re: Nekvalitné nohavice

rapid
 Turista 

Ikona

keby som sa napr. v Nolanke suchal po zemi a ona sa mi otvori tak to tiez pojdem reklamovat lebo nedrzi vyklapaci system ktory je dvojito chraneny a vyrobca ho nevrhol tak aby sa neotvoril. ale aj tak Vas s prilbou navstivim ale koli inej veci ;-)


vidi: tiez myslim ze ta nejako nespravne nasmerovali alebo sa ta chcely zbavit. Ved naco by potom vyrobca mal po svete zarucne servisy?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil rapid (08.11.2007 9:55)


08.11.2007 10:04

Re: Nekvalitné nohavice

Prípad, že sa nohavice pri páde rozpadnú vo švíku (bez ďalšieho primeraného poškodenia) je podľa mňa zrelý na reklamáciu. Podobne, ako keby sa prilba pri páde rozpadla na dve polovice. Podobne, ako keby pri páde odpadne z čižmy podrážka. Podobne, ako keby sa pri páde rozpadla rukavica.

Uvádzanie padacieho rámu ako príklad na porovnanie je veľmi správne:
Ak by bol padací rám odtrhnutý vo zvaroch (bez ďalšieho primeraného poškodenia) je tiež podľa mňa zrelý na reklamáciu.

Keby sa v aute rozpáral bezpečnostný pás, alebo airbag, tiež je to na reklamáciu.

Všetko sú to OCHRANNÉ PROSTRIEDKY! Nedá sa to porovnávať s ohnutými teleskopmi. Ich funkcia je iná, ako ochranná.

Uviedol som svoj názor. Môžem sa aj mýliť.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (08.11.2007 10:06)


08.11.2007 10:10

Re: Nekvalitné nohavice

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Nemám čas to celé čítať, ale... môj názor -
Je rozdiel šúchať sa po ceste a bachnuť do jarku. To sa ti mohli tie gate zachytiť o ostry kameň či niečo iné a to by povolila aj kombinéza z klonanej kaže.
Netvrdím ale, že to tak bolo.


08.11.2007 10:13

Re: Nekvalitné nohavice

na adresu Mirdesa: ked kupis nove auto a drbnes ho o stlp alebo s nim akokolvek inak naburas, tiez pojdes k predajcovi reklamovat, ze to Tvoje nove auto nie je kvalitne. :-O

Slovensky zakaznik = BOH, prosim teraz bez urazky, kam daleko az ma zajst rozmaznanost ,alebo ako by som to nazval, slovenskych kupujucihc?????


08.11.2007 10:20

Re: Nekvalitné nohavice

Nerozumiem ale vete:
"...pri dotyku s vozovkou povolili švíky na vnútornej strane nohavíc..."

marccell: Som prekvapkaný, že si túto vetu nenapísal už vtedy, keď yenkie reklamoval u Silárda niekoľko mesiacov staré, zoxidované škriabance. :-O


08.11.2007 10:21

Re: Nekvalitné nohavice

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Marccell: pokial mu do zadneho naraznika narazi cyklista a odpadne mu predny naraznik, tak ano ;-)


08.11.2007 10:22

Re: Nekvalitné nohavice

Vadim neryp, neviem ako to bolo zo skrabancami a Szilardom.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marccell (08.11.2007 10:23)


08.11.2007 10:28

Re: Nekvalitné nohavice

marccell: Nerýpem. Téma o ráfikoch má skoro 800 príspevkov a nezdá sa mi, že by si o dotyčných nohaviciach mal viac informácií.

...ale zdá sa mi, že u niektorích členov motoride je dôležitejšie u koho sa niečo prihodilo, ako to, čo sa vlastne prihodilo.


08.11.2007 10:30

Re: Nekvalitné nohavice

Vidi: no tak to je asi jedina moznost, ale pravdepodobnost, ze sa nieco take stane je asi 1: niekolko miliardam. A este ma zaraza jeden moment, preco niekto spusta diskusiu o reklamacii, ked este ziadne reklamacne konanie nezacal ani sa o neho nepokusil????
Tiez slovenska natura??? :-O
Mirdes, ja sice nemam predajnu, ale poviem Ti jedno, keby si za mnou prisiel, ze chces reklamovat nohavice v ktorych si mal buracku /a nie lahku buracku/ tak Ta vyprevadim s usmevom na tvari a otazkou ci si ranajkoval? BEZ URAZKY. :-}


08.11.2007 10:33

Re: Nekvalitné nohavice

Ne ne Vadim, viem na co narazas a ver mi ze v tomto momente nejde o to,ci sa s niekym z predmetnej predajne bavim alebo kamaratim.
Ci to akceptujes alebo nie, ja si nezastavam toho, kto mu ti nohavice predal, hovorim svoj nazor. V teme o skrabancoch islo o podany vykon a naslednu reklamaciu, tu ide o tovar, kde je situacia jednoznacna od prveho momentu.
Sorry za moju neobjektivnost voci Tebe, ak to, co pisem,vnimas ako neobjektivnost voci Tebe

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marccell (08.11.2007 10:39)


08.11.2007 10:45

Re: Nekvalitné nohavice

rapid
 Turista 

Ikona

marccell ty si neni opravneny posudzovat reklamaciu keby si bol len predajca. ty to mozes poslat a napisat viditelne znamky mech. poskodenia.

ja sa zaoberam prijimanim a vybavovanim reklamacii uz vyse 3 roky a ver mi ze robim na zaruku aj to co by sa malo zamietnut. naco sa budem hadat so zakaznikom ked to distributor alebo vyrobca preplati. Ked to ty ako predajca zamietnes a zakaznik s tym nebude spokojny tak musis do 3 dni dodat sudnoznalecky posudok ze to bolo opravnene a este to aj zacvakat.


08.11.2007 10:51

Re: Nekvalitné nohavice

marccell: OK, dám ti ďalší príklad: Téma o vyrovnávaní teleskopov. Tiež u Silárda. Tiež sťažnosť na internete, bez predchádzajúcej reklamácie. Mimochodom: Tá reklamácia by bola 100%-ne uznaná, na čo bol vtedy aj zákazník upozornený.

Ďalší prípad tiež u Silárda: Tiež žiadna reklamácia, len sťažnosť na internet. Mimochodom cena opravy: cca 40 000, náhrada z PZP: cca 160 000.

Ale toto je úplne iná téma. Nemá zmysel to ďalej rozoberať. Načal som to len preto, lebo niekedy mi tu chýba čo len pokus o to, aby bol človek objektívny.


08.11.2007 10:53

Re: Nekvalitné nohavice

Rapid: netvrdim, ze nemas pravdu a urcite vies o com hovoris, len si myslim, ze diskusia v plnom prude a Mirdes sa este ani nepokusil o reklamaciu. Osobne by som mu tie nohavice nevymenil a poslal by som ich vyrobcovi nech to posudi on. Takto som reklamoval svoju bundu, kde povolil svik na zipse a nebolo to sposobene, ze by som sa v tej bunde [b][/b]vybural.
Vyrobca mi poslal novu bundu.


08.11.2007 11:01

Re: Nekvalitné nohavice

Vadim, tiez som tu bol v suvislosti s jednou firmou rozmazavany v niekolko desiatkach prispevkov od ludi, ktori ani nemali ponatia, kto som, co som, a v akych podmienkach sa pretrasane veci diali.
Vzdy to je len o charaktere toho, ktoreho cloveka.
A myslim, ze v tomto momente a teme asi fakt nema zmysel vracat sa k Szilardovi.


08.11.2007 11:05

Re: Nekvalitné nohavice

marccell: Vždy je riskantné strkať prst do osieho hniezda.


08.11.2007 11:09

Re: Nekvalitné nohavice

ved to Vadim, pravdu vravis - vzdy, ale na to diskusne fora su, aby mohol kazdy prezentovat svoj nazor a iny s nim zasa nesuhlasit. ;-)


08.11.2007 11:20

Re: Nekvalitné nohavice

marccell: Kua, je to síce úplne mimo tému, ale nedá mi to:

Na motoride sa často stáva, že sa dvaja dohadujú o tom, či je jablko sváru zelené, alebo červené.
1. povie: Je zelené, veď je rovnaké ako tráva.
2. povie: je červené, veď každý vie, že si kokot.

Čo tým chcel básnik povedať? Že veľakrát sa tu neprezentuje svoj názor na tému, ale vstach k oponentovi.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (08.11.2007 11:21)


08.11.2007 11:24

Re: Nekvalitné nohavice

Aj to mas pravdu a ja Ti ju neberiem, ale to co pises, je len dokazom toho, co som napisal ja: vzdy je to o charaktere toho ktoreho cloveka. A ver mi Vadim, ze toto nie je ani najmensia narazka na Teba alebo kohokolvek ineho.

A v tomto konkretnom pripade je mi suma fuk, ci mu tie nohavice predal "Jano alebo Jozo, potazme Fero" jednoducho, nohavice znicene burackou by som ako predajca dobrovolne nevymenil.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marccell (08.11.2007 11:27)


08.11.2007 11:30

Re: Nekvalitné nohavice

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

K nohaviciam: Tazko povedat cokolvek... co by urobili nohavice ineho "renomovaneho! vyrobcu ani srnka netusi! :'(

Ku kolenu: Ako by dopadlo koleno bez nohavic s protektorom? Ako v inych nohaviciach??? Zas ta srnka ani netusi!! :'(

p.s. Nic si tu nemal riesit. Mal si ich oprat a zaniest na reklamaciu - toto je typicka slovenska rada.... Pockat na jej vyriesenie. :-) :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kanko00 (08.11.2007 11:32)


08.11.2007 11:31

Re: Nekvalitné nohavice

Buahaha, kam to ten svet speje... :-~
S Vidim sa 2x za 24 hodín pohádam a s tebou sa 2x za 24 minút zhodnem... :-O


08.11.2007 11:38

Re: Nekvalitné nohavice

voda v kolene sa vytvara asi po udere /nie som doktor/ nemyslim si, ze nohavice akejkolvek znacky nemaju tak silne protektory, aby pri havarii v tom rozsahu, ako ju pisal Mirdes, stlmili uder do takej miery, ze by dotycny by nemal ziadne bolesti nasledky atd.
Vsetko co sa tu omiela, je do momentu, kym sa nezacne reklamacne konanie, zbytocne.


08.11.2007 11:45

Re: Nekvalitné nohavice

Vadim: to bude tym, ze hadky s Tebou nikam nevedu :-P >:-) :-D , okrem toho mas dieta a stava sa z Teba pacifista :-}
A uprimne mna nebavi sa s Tebou dotahovat, alebo ostro vymienat nazory od urcitej doby,pokial do mna nerypnes nad unosnu mieru. :-}


08.11.2007 12:07

Re: Nekvalitné nohavice

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

pani pekna diskusia, ktora ale vobec nemusela byt keby sa dotknuta osoba najprv dostavila k nam

velmi zaujima ma ci sa pojde reklamovat aj prilba
lebo je tu velka analogia

rozbite koleno a voda v kolene -> nekvalitne nohavice -> reklamacia
zosivane obocie -> kvalita prilby? -> reklamacia?

co je horsie? ked sa ti rozbije koleno alebo hlava?

opakujem reklamaciam sa nebranime len treba najprv prist a reklamovat nie robit "reklamu"na internete


08.11.2007 12:17

Re: Nekvalitné nohavice

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

raptor, ja by som to nevidel tak, ze:

- rozbite koleno a voda v kolene -> nekvalitne nohavice -> reklamacia

ta reklamacia nema nic spolocne s vodou v kolene, ale ze nevydrzali tie svy (vsetko ostatne ano)


skorej takto:

- rozparane svy (nie maly kusok), ale latka vydrzala - reklamacia

daj potom vediet, ako to dopadlo.. fakt som zvedavy


08.11.2007 12:40

Re: Nekvalitné nohavice

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

pitaz aha takze uz to neni o odskodnom a bolestnom :-)))

inak aj ja som zvedavy ako to dopadne, pretoze reklamaciam sa nevyhol este ziaden obchod, pri riesenie reklamacii sa vzdy snazime aby zakaznik bol spokojny ale to sa nikdy neda na 100%
toto vyzera byt dost chulostivy pripad

trosku od veci ja si teraz tiez riesim reklamaciu v jednom cinskom obchode, to by ste sa divili co vsetko na mna skusali ked som tam slusne prisiel riesit evidentnu chybu materialu na inak perfektnych topankach s ktorymi som bol nadmieru spokojny kym sa neroztrhla podrazka napriec chodidlom


08.11.2007 15:07

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

raptor, uz som trpko olutoval, ze som takuto debatu zaviedol...


08.11.2007 23:22

Re: Nekvalitné nohavice

BRACHO
 Čoprák 

Ikona

Onee..
mirdes065: riesis tu nohavice... Napisal si, ze ti moto pristala na chrbte... :-O Koki, predovsetkym by som sa kazdy den tri krat isiel poklonit pod ten kriz co tam bol..
Cudujem sa, ze tu este nereagovala Cejdina (tak nejak ma nick).. Napis jej..

Na druhu stranu: podla foto a mojho skromneho nazoru je to na reklamaciu ktora by podla mojho usudku mala byt uznana...

Hlavne ze zijeme a kracame ...


08.11.2007 23:24

Re: Nekvalitné nohavice

BRACHO
 Čoprák 

Ikona

ps: vadimicek a vidilotor :-))) :-D :-))) :-D :-))) Pobaviui ste :-))) :-D


12.11.2007 12:09

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

Raptor : dakujem za kavu, bola skvela....a zastav sa pred vianociami u mna... pre vitaminy, ved vies.....


12.11.2007 12:35

Re: Nekvalitné nohavice

mareck
 Jogurťák 

Ikona

raptor, mirdes065 uz ste to vyriesili ?


12.11.2007 12:41

Re: Nekvalitné nohavice

rapid
 Turista 

Ikona

bolo to opodstatnene?


12.11.2007 12:42

Re: Nekvalitné nohavice

neexist
 Edvenčr 

Ikona

kurna mirdes, spokojny a este aj s kavou? :-(((((( alebo sa mylim? :-))) :-D hod do placu, co a ako, ak to nie je tajomstvo


12.11.2007 13:22

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

ziadne tajomstvo to nie je..ako som spominal, bol som dohodnuty s raptorom, ze sa u nich zastavim. Na kave sme sa dohodli uz pred tym....Dali sme rec so sefom a nohavice putuju do Talianska k vyrobcovi. Tazko sudit, ako to dopadne, ale ako tu uz bolo napisane, a za to sa vsetkym v Styxe ospravedlnujem, tato chulostiva tema sa mala riesit najprv u nich a az potom, pripadne, verejne. Taky je spravny postup. Beriem to ako svoj omyl a este raz sa ospravedlnujem aj napriek tomu, ze si stale myslim o tych nohaviciach svoje....raptak tej reklamacii tiez dava istu sancu, takze ked sa dozviem viac dam vam vsetkym vediet, ......dakujem za pozornost, koniec hlasenia.....


12.11.2007 13:24

Re: Nekvalitné nohavice

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

mirdes neni za co, som rad ze ti cafe el raptorro chutilo ;-)

...urcite sa zastavim, hrozne lubim banany take tesne pred prezretim :-} :-))) nenadarmo som v cinskom znameni opica :-)))

nie je to tajomstvo, ale nech vam napise mirdes ako to cele prebiehalo mozno to tak bude lepsie


12.11.2007 13:34

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

..uz som co to napisal,takze len spresnim, ze vsetko bolo bez emocii, nazory sa samozrejme odlisovali, takze sme si kazdy nechali svoju pravdu, ale nikto sa na nikoho nehneva, skor naopak.Taliani si pozru svoju pracu a zaujmu stanovisko. Mozno sa skutocne dobre pozru.....ale to uz sem nepatri.


12.11.2007 14:35

Re: Nekvalitné nohavice

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

mirdes065, raptor, tak nakonec sa to poriesilo, ako sa patri na spravnych motorkarov, super ;-)

len nechapem mirdes, ze preco sa tak velmi ospravedlnujes.. preco by si nemohol napisat o roztrnhnutych nohaviciach, co je na tom, ze si to najprv napisal sem a potom az dal reklamovat???? citi sa styx nejak ohovoreny, alebo co??? ze 'chulostiva tema' ;-)) sak si capol, roztrhli sa a na prvy pohlad to vyzera, ako vyrobna chyba, tak preco by si o tom nemohol pisat na nete.. je to tvoj nazor..

som zvedavy, ako sa vyjadri vyrobca, ked negativne, prehodnotil by som na mieste styxu, ci predavat taku znacku dalej


12.11.2007 15:02

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

pitaz, diky za moralnu podporu...ale raptak robi fakt dobru kavu.... ;-)


07.12.2007 17:23

Re: Nekvalitné nohavice

mirdes065
 Turista 

Ikona

Dnes 7.12. som mal telefonát od predajcu nohavíc, aby som si pre ne prisiel. Nepovedali sice, v akom stave mi ich vratia, ale pojdem. Necham sa prekvapit.....ked uz tato tema zasla tak pridaleko, nech dojde az do konca.


07.12.2007 17:27

Re: Nekvalitné nohavice

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

jasne, napis potom, ako to dopadlo


07.12.2007 17:44

Re: Nekvalitné nohavice

klid
 Turista 

Ikona

nuz luto mi je kolena...ver...o kolenach by som mohol napisat telenovelu... ;-) ...nuz ale ako sam pises boli tam kamienky...kamienky su svina vec...ked sa deries len o asfalt tak sa textilia znicii zatavy ale neprederie ale ked si predstavim medzi kolenom a asfaltom kamienky tak to chapem ako to vyzera po s nohavicami...mysliim si, ze kazdy ocakaava mat chraanic na mieste aj po nehode to chaapem....ale zmena znacky to nezachraani...ale to je moj nazor...a som trafeny tak berte s rezervou... :-) ale hus...ked uz tak gunar a mam na to aj dokazy... :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil klid (07.12.2007 17:47)


07.12.2007 17:57

Re: Nekvalitné nohavice

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

ja viem ale nepoviem.. nechaj sa prekvapkat.. 8-)


08.12.2007 12:09

Re: Nekvalitné nohavice

josi
 Kávičkár 

Ikona

"Ked to ty ako predajca zamietnes a zakaznik s tym nebude spokojny tak musis do 3 dni dodat sudnoznalecky posudok ze to bolo opravnene a este to aj zacvakat."

Prepáč rapid, v ktorom zákone sa to uvádza?


22.03.2009 16:53

Re: Nekvalitné nohavice

Skuby
 Kávičkár 

Ikona

ma niekto skusenost s nohavicami od IXS? mam od nich bundu a vyzera byt v pohode a chcem si take kupit aj gate...a topanky.


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.