Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2960 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26266
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15860)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10406)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

Výjazd Pekelné Doly 2010 - Motoakcie, Stretnutia - Kalendár Moto-Akcí Pridaj akciu

 Zdieľať
Kedy:13.08.2010 09:00 až 15.08.2010 19:00
Kde:Čechy
Kto:Braňo vás pozýva
Kontakt: office@customchoppers.sk
Nazdar priatelia,
ledva nás doboleli zadky z našej poslednej jazdy spred dvoch týždňov v Južných Čechách (viď galéria na www.customchoppers.sk) a už tu znovu máme niečo pre diaľkových jazdcov typu Vlada B., Mikiho V., Ronyho B., či Roba J....... . Tentokrát pôjdeme tiež do Čiech, ale trochu severnejšie – ako už názov výjazdu naznačuje, navštívime jedinečný motorkársky klub Pekelné doly, ktorý sa nachádza v oblasti Svitavských jaskýň. Ide o pieskovcové jaskyne z 15. storočia, ktoré boli ručne vytesané z dôvodu ťažby piesku pre sklársky priemysel. Do sústavy jaskýň je možné vojsť na motorkách priamo až k baru.. a zábava môže začať. Po dobrom jedle, pití a voľnej zábave zažijeme jedinečnú noc priamo pri kolesách našich dvojkolesových mileniek – treba si vziať vlastné spacáky (matrace sú zabezpečené). Odchod je pánovaný o 9.00,z Blatnej na Ostrove zo sídla našej firmy (viď mapa na webe).
Na druhý deň po výdatných raňajkách pokračujeme smer Kutná Hora, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou, Blansko. Podľa záujmu sa môžeme zastaviť na štýlové občerstvenie vo westernovom mestečku v Boskoviciach. Konečná zastávka sú Punkevní jaskyne, kde nás čaká večera a nocľah v penzióne priamo nad priepasťou Macocha. V nedeľu po raňajkách plánujeme prehliadku unikátnej Punkevní jaskyne na loďkách. Keďže domov to už nebude ďaleko, odchod plánujeme medzi 12-13.00 h so zastávkou na obed. Plánovaný príchod cca 18.00 h do Bratislavy.
Ako vidíte, program je pestrý a znova nabitý kilometrami- celková trasa je podľa kamošov z Googlu 994 km!
Cena tejto spanilej jazdy je 64 EUR, v cene sú zahrnuté nocľahy, 2 x raňajky, dve večere + vstup do Punkevní jaskyne. Prosím Vás o záväzné prihlásenie sa do utorka 10.8.2010 do 16.00 hod.
Prihlásiť sa môžete mailom na office@customchoppers.sk, alebo telefonicky na číslo 0905 617 524 (od 26.7. do 6.8. som na dovolenke v zahraničí, preto prosím ev. dotazy na mail). Účastnícky poplatok môžete uhradiť na naše č. účtu: 2622052613/1100, do popisu platby uveďte Vaše meno. Od 7.8. budem dostupný aj telefonicky a určite odpoviem na všetky Vaše otázky. Ak si chcete pozrieť mapu trasy plánovaného výjazdu, nájdete ju na www.customchoppers.sk.
To je zatiaľ všetko.

Pozdravujem,

Braňo

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »