Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1496 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26297
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15872)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10425)

Pridaj video#unitedweride - Ako bolo na oslavách 120. výročia Harley-Davidson v Budapešti - Video

 Zdieľať

Pridané: 30.06.2023 Pridal: Awia
Čitatelia: 1274 [Redakčné videá - Reportáž] Dĺžka: 05:13

Harley-Davidson, jedna z najznámejších svetových značiek vôbec, oslavoval 120. výročie založenia, a to len kúsok od nás, v Budapešti. Tá sa zmenila doslova na Harley mesto; pred každých hotelom boli desiatky, ak nie stovky motoriek, a na spanilej jazde sa zúčastnilo 5 000 až 7 000 motoriek. Dosť dobré, čo?

Harley v Budapešti ukázal aj nové revolučné CVO - Street Glide a Road Glide, ktoré majú dvojlitrový motor. Že novinky sú rovno v najvyšších verziách CVO, im dodáva ešte väčšiu pompéznosť. Iba pripomeniem, že verzie CVO vždy vznikali z už existujúcich modelov, a to, že teraz máme pred sebou dve nové CVO z úplných noviniek iba zvýrazňuje ich dôležitosť. Motor má teraz zdvihový objem 121 palcov kubických, čo je takmer rovné dva litre, a hodnotu krútiaceho momentu síce ešte nepoznáme, ale vieme si domyslieť, že je doslova dychberúca. Okrem veľkej 12-palcovej dotykovej TFT prístrojovky tu nájdeme aj brzdové komponenty Brembo a náklonovú elektroniku, či voliteľné režimy motora. Ako som už spomínal, kolesá sú vypletané, ale ráfik je pritom odlievaný, čo je naozaj zaujímavá kombinácia, a som si istý, že novú Road Glide a Street Glidu na cestách neprehliadne vôbec nikto, pretože popri nezvyčajnom dizajne prednej masky majú doslova najvýraznejšie svietenie zo všetkých Harleyov. Na showrooomy by sa mali novinky dostať v auguste tohto roka - a ak si robíš zálusk napríklad na Road Glide, jej cena je cez 50 000 eur!

Značke Harley-Davidson ďakujeme za to, že nás do Budapešti pozvala, a prajeme všetko najlepšie k 120. narodeninám! Nedá mi nepoďakovať aj za jej masívny príspevok do globálneho motocyklového sveta, veď táto značka ovplyvňuje doslova celé generácie motorkárov - veď kto iný sa môže pochváliť zažitým kultovým mottom ako "toto nie je motorka, toto je Harley". Páni v Milwaukee, držte sa, tešíme sa na ďalšie novinky!

Viac:

08.06.2023 - Redakcia Motoride.sk Čitatelia: 4806 [Testy a predstavenia - Predstavujeme]

-

Harley-Davidson poodhalil ďalšie detaily ku novým verziám CVO

A medzi tie detaily patrí napríklad čisto digitálna TFT prístrojovka alebo väčší 121-palcový motor a viac elektroniky. Že oba modely majú vypletané kolesá (áno, vypletané), sme si už písali. Nové céveočkové verzie Street Glide a Road Glide prinášajú pokročilé technológie, ešte vyšší komfort jazdca a dynamický výkon s novým výkonným motorom Milwaukee-Eight® VVT 121. Road Glide potom aj päťcifernú cenovku začínajúcu päťkou!

 

Video a strih: Peter Fischer

#motoride_sk #cvo #120anniversary #motorka #test #unitedweride #harleydavidson

Ďalšie videá od tohto autora:

Súvisiace články:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »