Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1982 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28289
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16863)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11426)
Hodnotenie: (1 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (1)  [Verzia pre tlač] Tlač

Sedemnáste miesto Tomáša Svitka v Misane

 Zdieľať

Pridané: 13.06.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 1736 [Šport - Cestné Motocykle]

Slovenský pretekár Tomáš Svitok a tím SK Energy cez víkend absolvovali tretie podujatie série FIM Cup Superstock 1000, ktorá sa jazdí v rámci víkendov Majstrovstiev sveta Superbikov. Tentoraz sa účastníci seriálu zišli na talianskom okruhu Misano.

Tím SK Energy mal tentoraz k dispozícii dáta získané na tomto okruhu pri predsezónnych testoch, a tak sa mohol 20-ročný pretekár zo Sebedražia viac sústrediť na samotné jazdenie s cieľom dosiahnuť čo najrýchlejšie časy na kolo. V kvalifikácii zajazdil 23. čas a do nedeľných pretekov tak štartoval zo šiesteho radu.

V pretekoch sa pohyboval v skupine bojujúcej o 16. až 23. pozíciu, postupne sa prepracovával dopredu a v cieli mu patrilo sedemnáste miesto. Aj tentoraz mu k bodovanej pätnástke chýbalo len niekoľko sekúnd.

Tomáš Svitok: "Boli to skvelé preteky, poriadne som si ich užíval. Dobre som odštartoval a postupne som sa v skupine pretekárov prebojoval na sedemnáste miesto. Celý víkend pre nás prebiehal veľmi dobre, až na ľahký pád, ktorý som mal v sobotnej mokrej kvalifikácii. Som rád, že prvý tohtoročný pád už mám za sebou. Opäť sme sa posunuli dopredu, takže v celom tíme vládne spokojnosť. Náš cieľ bodovať nie je ďaleko. Už počas nasledujúceho víkendu nás čakajú preteky v španielskom Aragone, kam sa veľmi tešíme. Darí sa nám čoraz lepšie a do Španielska cestujeme v dobrej nálade."

Pridané: 13.06.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (1 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (1)  [Verzia pre tlač] Tlač

stelvio-09-side

Horúca jeseň s Yamahou

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »