Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2288 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28214
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16825)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11389)
Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (3)  [Verzia pre tlač] Tlač

Krajčí a Svitok sa cez víkend predstavia v Brne

 Zdieľať

Pridané: 07.07.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 2223 [Novinky - Pozvánka]

Už počas nadchádzajúceho víkendu sa na Masarykovom okruhu v Brne uskutočnia preteky Majstrovstiev sveta Superbikov, kde v dvoch pridružených triedach uvidíme aj dvojicu slovenských pretekárov, Tomášov Krajčího a Svitka.

Tomáša Krajčího z tímu TK Racing Slovakia už v sobotu večer čakajú preteky európskeho šampionátu v triede Superstock 600. Tomáš Svitok z tímu SK Energy bude v rámci Pohára FIM Superstock 1000 otvárať nedeľný program.

Ako budú prežívať dvadsaťroční jazdci podujatie v Brne? Bude pre nich v niečom výnimočné? “Ani neviem, veľmi sa nad tým nezamýšľam, ale je to v podstate polodomáci podnik, tak v niečom to bude predsa len iné,” vraví Krajčí a Svitok ho dopĺňa: “Bude to pre mňa o niečo väčší tlak ako inde, ale bude to výni-močné už len tým, že tam príde množstvo našich fanúšikov zo Slovenska.”

Okruh v Brne poznajú obaja veľmi dobre. Svitok: “Hoci to bude pre mňa dá sa povedať domáci podnik, až tak veľa som tam v posledných rokoch nejazdil, ale mám to tam rád, vyrastal som tam a preto sa do Brna veľmi teším.” Krajčí, ktorý v Brne nedávno zvíťazil v pretekoch alpsko-jadranského šampionátu, vraví: “Tento okruh nie je môj najobľúbenejší, ale nemôžem povedať, že by som ho nemal rád. Je to tak niečo medzi. Ale dobre ho poznám a práve to by sa mi mohlo hodiť.”

A ako odhadujú Tomášovia svoje výsledky? “Samozrejme chcem zajazdiť čo najlepšie,” vraví Krajčí, “ale ťažko je hovoriť o konkrétnych cieľoch. Keď sa niekde tešíš, tak to zvyčajne nedopadne dobre a naopak, ale chcel by som určite bodovať a nech je tých bodov čo najviac.” Aj Svitkova odpoveď sa nesie v podobnom duchu: “Budem rád, keď nadviažem na body z minulého podujatia, mojím vysnívaným cieľom je však umiestnenie v prvej desiatke. Všetko to však závisí od viacerých faktorov, uvidíme aké bude počasie, takže viac budem vedieť až v piatok.”

Obaja slovenskí pretekári sú súčasťou celého seriálu, Krajčí je v priebežnom hodnotení európskych Stockov so ziskom bodu na 30. mieste, Svitok je v litrových Stockoch s tromi bodmi dvadsiaty prvý.

Informácie priamo z podujatia budú aktualizované aj na oficiálnej stránke Športovej komisie CPM SMF: www.moto-cup.sk

Pridané: 07.07.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (3)  [Verzia pre tlač] Tlač
yamaha-10-2024-main

stelvio-09-side

Horúca jeseň s Yamahou

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »