Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2288 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28181
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16811)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11370)
Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (3)  [Verzia pre tlač] Tlač

Tomáš Svitok v Imole deviaty!

 Zdieľať

Pridané: 02.04.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 2215 [Šport - Cestné Motocykle]

Motocyklový pretekár Tomáš Svitok, člen slovenského tímu SK Energy, dnes v talianskej Imole vybojoval v úvodných tohtoročných pretekoch seriálu Svetového pohára cestných motocyklov v triede Superstock 1000 skvelé deviate miesto a zapísal si sedem bodov do priebežného hodnotenia seriálu.

Mladý slovenský reprezentant neskrýval sklamanie po včerajšej kvalifikácii, v ktorej obsadil 16. miesto, ale dnes si všetko vynahradil. Po výbornom štarte do pretekov sa posunul na 11. priečku a aj napriek tomu, že prišlo pre pád jedného zo súperov k prerušeniu podujatia, dokázal byť Tomáš úspešný aj v druhej časti a vybojovať pre Slovensko historické umiestnenie v tomto seriáli.

Druhý pretekár slovenského tímu SK Energy, Talian Marco Bussolotti, žiaľ preteky pre pád po kolízii so súperom nedokončil.

Tomáš Svitok:"Som veľmi šťastný, že sa mi podarilo splniť cieľ umiestniť sa v prvej desiatke, hoci po kvalifikáciách to tak nevyzeralo. Mali sme veľa práce s nastavením motocykla, ale dokázali sme sa postupne zlepšovať, aj keď šestnáste miesto v kvalifikácii bolo sklamaním. Dnes som dal do toho všetko, jazdilo sa mi výborne. Našťastie ma z tempa nevyviedlo ani prerušenie pretekov, aj potom som sa dokázal naplno koncentrovať. Je to pre mňa skvelý štart do novej sezóny a moja veľká vďaka patrí celému tímu, ktorý mi pripravil podmienky pre dosiahnutie takéhoto výsledku.“

Ľuboš Gréč, majiteľ tímu:"Prežívam polovičnú radosť, na jednej strane sa veľmi teším z Tomáša, ktorý sa umiestnil v prvej desiatke a bol z toho pekný bodový zásah. Na strane druhej mi je ľúto Marca, ktorý dnes mohol skončiť na piatom mieste, žiaľ prišlo k prerušeniu pretekov, v ich druhej časti kolidoval so súperom a bol koniec. Aj takéto situácie ale k tomuto športu patria. Obaja jazdci však urobili pre úspech všetko, rovnako tím pracoval výborne, dokázali sme, že máme na vysoké priečky poradia a verím, že sa budeme ešte zlepšovať. O to viac sa tešíme do holandského Assenu."

Pridané: 02.04.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (3)  [Verzia pre tlač] Tlač

stelvio-09-side

Horúca jeseň s Yamahou

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »