Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1765 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28207
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16824)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11383)
Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Pozvánka na športové motocyklové podujatia konané tento víkend

 Zdieľať

Pridané: 20.04.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 3871 [Novinky - Pozvánka]

Ak nemáte žiadne plány na víkend do hľadáčika posúvame dvojicu podujatí: MM SR Mládeže a Slov.Pohár v motokrose v Skýcove, a Majstrovstvá Alpe Adria + M SR + Slov. Pohár CPM na Slovakiaringu

MM SR Mládeže a Slovenský Pohár v motokrose Skýcov

V nedeľu 22.apríla 2012 sa na motokrosovej trati v Skýcove uskutoční tohtoročné úvodné podujatie seriálu medzinárodných majstrovstiev SR v motokrose mládeže a Slovenského pohára v motokrose. V rámci podujatia, ktoré organizačne zabezpečuje Motocross club Skýcov, sa predstavia mladí motokrosoví jazdci v triedach MX50, MX65, MX85, ktorí budú bojovať o prvé body do medzinárodných majstrovstiev SR. Súčasne sa otvorí i seriál Slovenského pohára tried MX1B, MX2B, MX4 a ČZ. Po dopoludňajších voľných a meraných tréningoch je štart prvej finálovej jazdy triedy MX1B na programe o 13,00. Dekorovanie víťazov jednotlivých tried sa uskutoční o 18,15 hod.

Majstrovstvá Alpe Adria + M SR + Slovenský Pohár CPM

V týchto chvíľach sa parkovisko rýchlostného okruhu Slovakia Ring v Orehovej Potôni zapĺňa motocyklovými jazdcami, účastníkmi otváracieho podujatia tohtoročných majstrovstiev SR a zároveň šampionátu Alpe Adria, ktorý je kvalifikáciou majstrovstiev Európy. Podujatie s názvom Veľká cena Slovenskej republiky cestných motocyklov 2012 sa uskutoční na Slovakia ringu v dňoch 20.- 22.4.2012.

Uvedené podujatie sa tu uskutoční už po tretí krát a každoročne sa v jednotlivých triedach presadzujú i slovenskí jazdci. V roku 2011v triede 125 SP slávil víťazstvo v kvalifikácii aj v pretekoch na domácom okruhu Michal Puškár, ktorý bol v celkovom hodnotení Alpe Adria Championship 2011 napokon na 2. mieste. V triede Superstock 600 vyhral celý šampionát aj preteky na Slovensku Lukáš Jasenský.

I v tomto roku sa 226 prihlásených jazdcov AAC priaznivcom rýchlostných motocyklov rpedstaví v triedach 125GP, 125SP, Supersport, Superstock 600, Superstock 1000 a Superbike. Medzi slovenskými jazdcami štartujúcimi v šampionáte budú chýbať dve mená a to Tomáš Svitok a Tomáš Krajčí, ktorý tak ako minulý rok počas podujatia na Slovakia ringu štartujú na podujatí SP Superstock 1000 (T.Svitok) a ME Supestockt 600 (T.Krajčí) v holandskom Assene.

Predĺžený víkend od 20. do 22. apríla 2012 na Slovakia Ringu však ponúkne motocyklovým nadšencom
oveľa viac! V rámci podujatia sa tu už od štvrtka 19.4.2012 uskutoční prvé podujatie nového seriálu SMF – Slovenského pohára cestných pretekov motocyklov a v sobotu rozsiahly multifunkčný areál okruhu privíta i účastníkov historicky prvého Motozrazu na Slovakia Ringu.

Časový harmonogram podujatia AAC sa nachádza na web stránke SMF: tu .

Pridané: 20.04.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač
yamaha-10-2024-main

tuareg-09-side

stelvio-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »