Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2530 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28094
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16771)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11323)
Diskusia Diskusia k článku (1)  [Verzia pre tlač] Tlač

Richard Šikyňa dominoval v Moravských Budějoviciach

 Zdieľať

Pridané: 06.07.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 3957 [Šport - Motocross]

Ďalší skvelý výsledok vybojoval 14-ročný slovenský motokrosový pretekár Richard Šikyňa z tímu MX Slovakia, keď zvíťazil aj v druhom podujatí seriálu Inter Majstrovstiev Českej republiky triedy MX 85 na trati vo Víceniciach pri Moravských Budějoviciach a upevnil si tak vedenie v priebežnom hodnotení.

Richard bol najrýchlejší už v kvalifikácii a úlohu favorita potvrdil aj v oboch jazdách, keď v prvej jazde sa už v úvode ujal vedenia, ktoré udržal až do cieľa a v druhej si víťazstvo zaistil v poslednom kole po úspešnom súboji s Rakúšanom Prammerom. Po dvoch podujatiach je slovenský jazdec na čele priebežného hodnotenia s 25-bodovým náskokom práve na spomenutého Rakúšana.
V Moravských Budějoviciach sa po šesťtýždňovej prestávke zapríčinenej zranením z podujatia ME vo Veľkých Uherciach predstavil aj druhý pretekár tímu MX Slovakia Jaroslav Antalič, ktorý vďaka ôsmemu a piatemu miestu obsadil celkovo siedme miesto a priebežne je deviaty.

Richard Šikyňa:"Do prvej jazdy som odštartoval na druhom mieste, ale už v tretej zákrute som šiel do vedenia a potom som už s istotou zvyšoval svoj náskok. Aj do druhej jazdy som vyštartoval ako druhý a tentoraz som po celý čas jazdil za Prammerom, ktorého som v závere predbehol a hoci mi to ešte dokázal oplatiť, nakoniec som ho v poslednom kole zdolal. Boli to výborné preteky, tunajšia trať mi sadla, je rýchla také mi vyhovujú. Chcem sa za tento úspech poďakovať rodičom, trénerovi Mirkovi Kučírkovi a tímu MX Slovakia, som šťastný, že sa nám podarilo dosiahnuť takýto výsledok."

Pridané: 06.07.2012 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Diskusia Diskusia k článku (1)  [Verzia pre tlač] Tlač

stelvio-09-side

tuareg-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »