Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1905 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28289
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16863)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11426)
Hodnotenie: (15 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (70)  [Verzia pre tlač] Tlač

Plexištíty MRA od Motoraptor s. r. o. - 10% zľava a poštovné grátis

 Zdieľať

Pridané: 19.03.2014 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 10614 [Bleskovky - PR bleskovka]

Úvodom tejto platenej PR bleskovky si ako úplne prvú vec dovolíme najprv pozdraviť celé osadenstvo motoride.sk. Ako druhú a zároveň poslednú vec si sami sebe opäť láskavo dovolíme pochváliť sa v mene nášho Motoraptor teamu celému osadenstvu, že sme sa stali oficiálnym importérom fajnových, vo veternom tuneli testovaných a v neposlednom rade aj certifikovaných (TÜV) germánskych motocyklových plexiskiel MRA.

Nový webshop zatiaľ nenájdete na adrese www.mra-plexi.sk, ale jeden profík na tom už intenzívne maká. Kým bude slovenský web hotový, prosím použite www.mra.de, kde si v e-shope (tretia záložka zľava na hornej lište) nájdite svoju motorku, plexi, farbu plexiskla, cenu a skladovú dostupnosť ( Stock take: ) na nemeckom centrálnom sklade. Zobrazí sa vám a EAN kód (napr. XRV 750 AFRICA TWIN - Variotouringscreen "VT" v čírom prevedení má EAN 4025066107407), ktorý nám zašlete a zvyšok vyriešime e-mailom: info@motoraptor.sk.

V našom budúcom e-shope špecializovanom iba na plexisklá na motocykle od firmy MRA nájdete viac ako 23 000 (slovom dvadsaťtritisíc) druhov plexiskiel v rôznych prevedeniach a farbách na vaše motolásky. Originálny tvar, rejsové, turistické, spoiler, na naháče aj čopre. Máme riešenie naozaj pre každého.

Ak ste so svojím plexisklom spokojný a chcete iba deflektor, žiaden problém. Máme lacnejšie, ktoré treba vŕtať, aj drahšie, ktoré sú bez vŕtania.

A keďže sa vždy snažíme dať niečo viac, tak do konca marca máte od nás zľavu 10% z oficiálnych cien na všetky plexisklá aj deflektory a poštovné grátis.

Málo turbulencií a veľa komfortných kilometrov vám praje Motoraptor s. r. o.

Pridané: 19.03.2014 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (15 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (70)  [Verzia pre tlač] Tlač

tuareg-09-side

stelvio-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »