Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1698 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26314
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15880)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10434)

Nehoda na Duchonka rely... - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNehoda na Duchonka rely... - Diskusné fórum - Nehody

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

23.06.2005 8:29

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Papaya: klííííd. To je internet. Takhle to prostě funguje. Dej dohromady hordu lidí, kteří si můžou psát co chtěj a dej jim téma na který můžou diskutovat. Vždycky někdo musí mít jinej názor (jinak by se nediskutovalo) a vždycky ten "špatný" názor je ten za kterým si stojí jen pár (nebo jeden) lidí. Ne vždy to je pravda. Ale takovej úsudek už si každý udělá sám z celý diskuze a nebude to na ten internet psát.

Na jednom nejmenovaném internetovém portálu jsme tomu říkali "flame-war" A každej byl minimálně jednou její obětí. Jde o to nikdy nezapomínat že to je JENOM INTERNET a ve skutečnosti jsou ty lidi co sem píšou ouplně jiní. Psaný slovo nikdy nevyzní tak jak to ten člověk doopravdy myslel a vždycky může být pochopeno špatně. Když se koukneš jak se na psaným slovu dokonale živí celá armáda právníků, jak můžeš řešit nějakou debatu v diskuzním foru?
Důležitý je vědět o co de, tříbit si svoje vyjadřovací schopnosti, protože nic jinýho tu fakt neděláš a neřešit. Proč si dělat problémy tam kde nejsou. Nemáš svoje vlastní se kterými by sis mohl lámat hlavu? Jestli ne, pučím ti svoje :-D


23.06.2005 9:04

Re: Nehoda na Duchonka rely...

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

Cendina tak trochu kecas... ale inak Tvoj nazor beriem.

internet je internet.
Nechcel som to rozoberat... pozri na Awiu, aj ked ten napad co mali bol cool, sam uznal ze tak trochu to bol z ich strany risk... vies nemusel to tu pisat. Poviem Ti ze za jeho nazormi je viac nez len clovek, ktory sa inak prezentuje na internete ako niekde vonku v reale. Dovolim si tvrdit a to som ho v zivote nevidel, ze je spravny chalan a jeho nazor si vazim. Leo, Rejdio atd... dalsi a dalsi takychto je vas tu viac... nebudem menovat, este si budu namyslat ze som zalubeny ci co...

Kto tu pozna osobne Awiu a moze povedat ze kecam? :-D

Cendi su ludia ktory sa prezentuju v zivote, ci na internete rovnako... :-D Bodaj by ich bolo co najviac. Uznavam kazdeho s vlastnym nazorom a ochotou sa za spravnu vec aj "poprat" :-P


23.06.2005 9:33

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Mno... chtěla jsem ti trochu pomoct, abys to nevzdával a teď tak trochu kecám. Dobrý :-)))

Když si třeba znova přečteš můj druhej odstavec, napsala jsem tam že "Psaný slovo nikdy nevyzní tak jak to ten člověk doopravdy myslel a vždycky může být pochopeno špatně". A to je celá pointa mého příspěvku. NIKDY to nenapíšeš tak aby to všichni pochopili jak jsi to myslel. Kdežto když mluvíš, hodíš k tomu tón hlasu, ksicht, mávání rukou a je to něco jinýho. Prostě reálný setkání je reálný setkání.

Sice chápu tvůj postoj poznávat lidi na internetu a brát se za ně, když ti připadaj super. Ale tím, že je neznáš osobně a už si o nich děláš názor se snad ani nechlub :-D

Sorry - člověka skutečně nepoznáš po pár větách, ani po pár setkáních. Pokud své soudy používáš pro chválení a ocenění, je to prima, ale jak to jednou použiješ v negativním slova smyslu, bude to průšvih. I mě přijdou ty lidi bezva - proto s nimi jezdím :-D


23.06.2005 9:39

Re: Nehoda na Duchonka rely...

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

Cendi Ty si cislo ;-)))))


23.06.2005 9:44

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Papaya: Svojimi úvodnými príspevkami si vyslal neriadenú strelu a po čase si ju chcel dostať pod kontrolu, ale nehnevaj sa vyznelo to veľmi úboho. Nesúhlasím s tým, aby Ti tu nadávali do Koko tov. Na druhej strane Tvoje obavy , aby Hergi a spol. nemali prúser z príchodu záchranky a policajtov boli tak priehladné, že sám neveríš svojmu názoru. Vieš sám najlepšie, že žiadna záchranka by neprišla. Dovody uviedli moji predrečníci a nebudem ich rozoberať a Ty sám s nimi určite súhlasíš. Keď to nevyšlo, tak si vytiahol rozprávku o kamarátoch policajtoch a 3 fľaškách Jim Beamu. Keď si toto prečíta najväčší inkvizítor Palko, tak praventívne postaví mimo službu vštkých Tvojich kamarátov bez ohľadu na to či sú policajti alebo murári. No a do tretice všetko dobré, prišiel si s verziou testu motorkárskej ohľaduplnosti. No comment. Ja taktiež milujem oslabovky typu Motoride kontra Gulo, ale pri svojej argumentácii verím aspoň sám sebe.
PS. Môj názor na Hergiho divadlo: originálne, vtipné, dramatické spestrenie úvodu rely. Nemám nič proti tomu, ani mi to neublížilo, nenaštvalo a neurazilo. Akurát by som podľa výsledku nepaušalizoval a nevidel skutočnosť tak čierne ako Hergi.


23.06.2005 10:09

Re: Nehoda na Duchonka rely...

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

gulo Ty tusim rozoberas nerozoberatelne...
Myslis ze som vyslal neriadenu strelu? HA HA HA pozri na prispevky , podla mna bola az privelmi riadena a zahrala mnohym na city... Herghotta si nepamatam, ze by niekde pisal ze je uz tak rozculeny ze radsej pisat nic nebude... Podla mna to skoro bolo opacne.... musel som to zacat brzdit, pretoze uz by tu po mne hadzali kamenami, keby som pokracoval nadalej v rypani.

k tej rozpravke s kamaratmi len tolko... prepac zacinal som mat strach z toho ze kopec ludi zacalo verit tomu ze by som chalanom naozaj spravil problemy. Jezisi maria pani nikdy by som proti vlastnym nepostval policiu!!! Za co ma mas? Za to si dam aj ruku odrezat. Nechapes ze som len chcel "vtipne" vysvetlit ako som to s tou hliadkou myslel? Naozaj si o mne myslis ze neviem o tom ze takto lahko by mi asi ziadna zdravotna sluzba nenaletela na moj frk... nemam 15r.


23.06.2005 10:15

Re: Nehoda na Duchonka rely...

V mojom príspevku sa niekoľko krát opakovalo tvrdenie, že v zásade sám neveríš vlastným tvrdeniam a slovám a preto viem, že by si žiadnych policajtov nezavolal, nehovoriac o tom, že by žiadny na takú kravinu ani neprišli. Zneužívanie právomoci verejného činiteľa ako z učebnice.
A ja rád rozoberať nerozoberateľné. :-)))


23.06.2005 10:48

Re: Nehoda na Duchonka rely...

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

awia dakujem, aspon ty si pripustil ze tam bolo riziko zbytocneho vyjazdu
zachranky

gulo & papaya nikdy si navzajom NEDOKAZETE kto z vas dvoch mal pravdu a ako to vlastne bolo, spor bude mat len akademicku hodnotu (krčmové drísty) ...mimochodom viete ze vcera vypadol papula? ;-)

prepínam končím 8-)


23.06.2005 11:02

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Papája: Ty SI ale domotaný... :-)))


23.06.2005 11:04

Re: Nehoda na Duchonka rely...

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

raptor zas si pozeral Mojsejovcov? ;-) Vies ze pan doktor Ti zakazali taketo veci kukat.

No a v takej krcme sa toho dozvies najviac.... tam to je niekedy lepsie informovane ako na trhu. :-)
Gulo chcel mat len posledne slovo, ale to mu nedovolim... opytajme sa jeho polovicky ako to je u nich doma. Ci si sem nahodou neprisiel len buchnut z trucu po stole ;-) HEHE


23.06.2005 14:35

Re: Nehoda na Duchonka rely...

leo
Neregistrovaný

Papaya. Ty podsivka. Prestan. Staciloooooo :-D


23.06.2005 18:03

Re: Nehoda na Duchonka rely...

copy
 Skútrista 

Ikona

Pruser by bol az vtedy, keby sa o par kilometrov vysekal niekto naozaj, a ostatni by ho zakrvaveneho obchadzali "haha, skoda toho kecupu" :-)


23.06.2005 18:13

Re: Nehoda na Duchonka rely...

copy
 Skútrista 

Ikona

Herghott: s tymi Alpami, a nemcami co nezastavovali ked ti prasklo spojkove lanko, ti verim. V Zap. Europe je totiz zvykom v pripade poruchy vyvesit na spojkovu packu zlty sal (uterak, handru, hocico) a tym si davaju motorkari znamenie, ze si v nudzi a potrebujes pomoc.
Ked ste dvaja klacali pri motorke a s porozkladanym naradim, tak sa necuduj ze okoloiducim sa zdalo zbytocne zastavovat (ak si nemal vyveseny sal).
To s tym zltym salom funguje uz dlhe roky, preto ho motorkari so sebou nosia, na krku alebo pod sedlom.
Vid napr. www.ballhupe.de/body_gelber_schal.html


23.06.2005 19:55

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Lupus
 Turista 

Ikona

No Hergi, nedá mi neragovať k tomuto príspevku. Stalo sa mi to v den zrazu na zlatých pieskoch.Na lafranconi moste som jebol do jamy, a z mojej obývačky odletel blatník, ktorý ostal zakliesnený medzi tlmicom a kolesom, somezrejme vercajch so nemal , šak som doma, ne, no a pekne som trčal na moste kde za minutu prejde 100 kamionov, kedze ako som povedal bolo to v den zrazu tak ja motoriek prešlo hodne. "položím vám kontrolní otázku" myslíte si že mi niekto zastavil......hovno, napriek tomu že som kýval jak na prvého mája, takže mi neostávalo nič iné ako ten blatník odtrhnúť , čím som si spôsobil nemalú škodu a to mi stačila desiatka kľúč a minuta práce.
Takže riadte sa každý svojim najlepším svedomím , vedomím a nekecajte tu (myslím tým staršie články) aký ste perfektný a užasný motorkári a hlavne ako si pomáhate
:'(


23.06.2005 21:38

Re: Nehoda na Duchonka rely...

johny99
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Nazdar sledujem tuto debatu a myslím si svoje, na Duchonke som bol ale len na skok lebo som po obede išiel pre Kawu do PU.
Ak vydím ležať motorku alebo motorkára v problemoch tak zastavím a snažím sa pomôcť ako sa dá.
Aj pred mesiacom keď sa v NR zabil motorkár na CBR tak som zastavil a utekal pomôcť ale bolo neskoro,chalan mal mozgy po ceste.

Čo sa týka solodariti motorkárov k motorkárom tak je to bieda ,
keď som lietal na Jawe a mal som problém tak ma každý na japonci obišiel a sral na mňa , raz jeden debil na chopri zastavil a podaval mi zapalky nech to zapálim.
Vždy som pri sebe nosil základné náradie a nosím ho doteraz a ak budem mať problém ako Lupus tak dam dolu sedlo a mam to vybavené,dokonca som musel na Kawe vybrať male schranky aby som tam všetko dostal aj s žiarovkami a lekarničkou jedine sa mi tam nedal "Pichspray" ale ten nosim v tankvaku len tak 100km od domu.
Ak budeme voči sebe arogantný a sobecký tak náš čaká blbá doba.
Je mi ľúto tých motorkárov čo zabudli že aj Jawa je motorka a keď idu okolo tak sa len rehocú zatial čo by mohli pomôcť , Česť výnimkám.


24.06.2005 0:27

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Copy: ďakujem za novú poučnú informáciu o tom šále alebo šatke, fakt som to doteraz nevedel. Dúfam, že ho na našom najbližšom výjazde " Po Zezeho stopách" nebudeme potrebovať, ale napriek tomu ho zajtra idem zháňať. Ešte raz dik. ;-)


24.06.2005 4:06

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Lupus: Tému predvádzania sa pred TV kamerami som otvoril už za čias 90-130. Pravidelne sa to opakuje: pózovanie pred kamerou, silné reči od klávesnice internetu, ale ked príde na lámanie chleba (darovanie krvi, nehoda, porucha) tak sa iniciatíva (až na malé percento) zmení na ťažkú ignoráciu. Aj smutná rubrika NEHODY sa mení na bulvárne okienko, kde sa hlavne zháňajú informácie kto, kde, kedy...
P.S.
Ked si mal problém, prečo si nezavolal do nejakého motoservisu? Už niekoľko krát sa tu spomínalo, že pomoc určite (a zadarmo) príde. A to v tom servise nemusíš byť ani stálym zákazníkom.


24.06.2005 9:39

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Vadim tu had, tu had, nevieš o nejakých pavúkoch ? Dáš mi to číslo do Hondy CMC, keď sú ochotný prisť zadarmo? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P


24.06.2005 9:59

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Had: Keďže si zjavne ništ nepochopil, uvádzam ti jednoduchý štvorbodový manuál:
1. Pomocou vyhľadávača nájdi témy v ktorých sa ďakovalo za odťah, alebo opravu zadarmo.
2. Kontakt na toho, komu sa ďakovalo si daj do mobilu.
3. Na opustenom mieste niekde medzi BA a TT si pokaz motorku.
4. Volaj.


24.06.2005 10:22

Re: Nehoda na Duchonka rely...

:-P :-P :-P Ale šak Lukyho číslo už mám. :-D :-D :-D


24.06.2005 10:31

Re: Nehoda na Duchonka rely...

throll
 Edvenčr 

Ikona

Herghott, Awia .... super napad.. ak uz nic ine, tak po precitani tejto diskusie mam vycitky svedomia, ze som raz nezastal chalaniskovi pri odtavenom jogurte (minuly tyzden pri Zazrivej ..poprchalo, odtaveny pod stromom a telefonoval...asi mu ani nic nebolo... ale aj tak sa mu tymto ospravedlnujem.. ja som bol v plechovke ) a vcera som bol u louisa kupit lekarnicku (nie koli policajtom...) aj ked mi mozno bude na ho.no, ale clovek nikdy nevie... mozno dokazem premoct paniku ak k niecomu dojde...
myslim si ze zrazy by nemali byt IBA o tom kto kolko vychlasce, kto dokaze wheely a kto ma brutalnejsi zvuk o pol tretej v noci... mohli ste este po dojazde ukazat zaklady prvej pomoci a k dokonalosti by asi nic nechybalo...
Herghott, Awia... super napad a vdaka za poucenie..... 8-)


24.06.2005 11:38

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Astacus
 Čoprák 

Ikona

Aj ked sa asi budem opakovat s niektorymi predomnou, musim pripomenut, ze ten napad s nehodou bol super. Nastavil zrkadlo nam vsetkym. Staci ked len jeden sa najde, ktory si z toho vzal ponaucenie. Uvedomte si, ze to nebolo pre tych, ktori su ochotni podat pomocnu ruku, ti sa stali len nedobrovolnym komparzom a urcite to pochopili. Ta akcia mala podla mna vychovny charakter. A co sa tyka falosneho vyjazdu?Netreba sa bat. Mozno by bolo dobre pred tym kontaktovat institucie ako su policajti, ci zachranari a garantujem Vam, ze by sa este aj podielali na organizacii takejto akcie. A este jedna vec. Na to aby sa taketo akcie podarili treba aj oponentov a bohuzial Papaja tu bol na to sam a nezvladol to. Inac si myslim, ze to myslel dobre.


24.06.2005 13:44

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Papaya: ak by si frajerka testovala moju vernost tym, ze by zaplatila stetku, aby ma zbalila, tak by som ju poslal do pecka. Myslim, ze toto je tvoj pohlad na vec, to by kazdeho rozculilo. Ale naozaj, tu je to o comsi inom, je to iny pripad...


26.06.2005 14:44

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Gabika
 Ľadvinka 

Uprimne - obcas sa mi tu dost zdvihol tlak, no chvalabohu zase rychlo klesol. Peto ma dopredu informoval o tomto plane a hned sa mi to velmi pacilo. Na rozdiel od Awiu som tusila, ze to so zastavovanim nebude ziadna slava. A hrozne hrozne hrozne mi je luto, ze som tam nemohla byt

:-( (keby som mala aspon auto...)

A tiez si myslim, ze je absolutne minimalna, miziva a zanedbatelna sanca, ze by niekto hned volal policiu a sanitku bez toho, aby si omrkol situaciu. To by musel byt poriadne pribrzdeny dili.


26.06.2005 14:47

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Gabika
 Ľadvinka 

Cendina: Musim povedat, ze ziaden prispevok ma nevie ohurit ako tie tvoje, naozaj :-). Radost citat :-)))


26.06.2005 17:43

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Dodge Tomahawk
Neregistrovaný

Hergot, to takýto MOTORKÁRI chodia na VADIMOV zraz? NO TOTO?
No to sa mi ani veriť nechce. "Motorkári", vám sa to raz vráti!


29.06.2005 11:21

Re: Nehoda na Duchonka rely...

JoXo
 Jogurťák 

Ikona

Neda mi sa tiez nevyjadrit:

1, Nebol som tam - ale ZASTAVIL by som.
Aj ked si telefonoval a nepoziadal si gestom o pomoc. V beznej premavke nie kazdy ma cas zastavit, ak telefonujes - cize vacsina rata, ze pomoc si koordinujes sam.
Ak je niekto v \"pruseri\" vzdy doteraz som zastavil a nerozlisujem \"pruser\" moto-plechovka. Pomahal som od celnej zrazke plechoviek a nerobilo mi problem ani banalita pomoct niekomu, komu dosiel benzin venovat mu svoj cas a km. A o ostatnych pomociach sa nechcem rozpisovat, lebo je ich vela.


ALE CO SA MI NEPACI - ZAHRAVAT SA Z DOVEROU !!!

mozno pre Vas GooD Idea \"imitacia nehody\" -
Co ak bude mat \"pruser\" niekto z nas a niekto co pojde okolo si povie
\"zas sa niekto na nieco hra - kaslem mu na cervene bodiky ! \"


ABSOLUTNY NESUHLAS na vyrok Hergotta !!!
\"Tato fingovana nehoda bol podla mna napad roka\"

P.S: Pomal som a nemienim prestat - ale touto \"akciou\" som dost znechuteny ! :-((((((


29.06.2005 11:26

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

JoXo:

Bolo to vramci turistickej sutaze "Buldog Rally", bola to jedna z casovych kontrol... Nikto so sutaziacich nemol proti tomuto vobec nic... Ak by sme to oznamili sutaziacim dopredu tak by to nemalo zmysel...

Awia


29.06.2005 11:33

Re: Nehoda na Duchonka rely...

súťaž ok, nechápem motorkárov čo sa nezastavili


30.06.2005 9:32

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Spominana fotka, chlapik ktory okolo nas presiel po zadnom...

motoride.sk/page.php?view=phorum&tema=fotosutaz...

Awia


30.06.2005 10:24

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Gabika: díky moc

Vidicon: víš proč bys ji poslal někam? Protože je tu určité procento že by se to té zaplacené prostitutce mohlo povést... Kdyby sis byl naprosto jistý sám sebou, vůbec by tě to nerozházelo a bral bys to jako malichernost nad kterou se netřeba pozastavovat. Pak by skutečně měla problém baba sama se sebou a vlastním svědomím. Tím nechci říct že bych takovýhle test někdy v životě udělala, se svým svědomím a důvěrou problém nemám.
A tak to je se všema testama. Rozdělují lidi na ty co jím projdou a ty co neprojdou. Všimni si, že ti co prošli jsou v klidu a nic neřeší. Ti co neprošli se vztekaj, a ti co se ho nezúčastnili a nejsou si jisti jestli by uspěli nebo ne (Herghott fakt neležel někde v bezvědomí ani zuřivě nemával o pomoc, naopak usmíval se...) tak se střídavě přiklání na jednu nebo druhou stranu. A vlastně tu debatujem o ničem potože v případě nehody, kdy jde o zdraví a o život, skutečně kecy nemaj cenu, ukázaná platí.


30.06.2005 11:10

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Joxo: Podľa mňa každý si po tejto akcii vstúpil do svedomia a zastane, aj keby pred tým nezastal.
P.S.
Požiarne a podobné poplachy sa tiež nacvičujú...


30.06.2005 11:24

Re: Nehoda na Duchonka rely...

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Cendina: nepatri to sem, ale odpoved je preto, lebo vztah je o dovere. Ak mi nedoveruje ani po 3 rokoch, nema to cenu. Ak sa chces na tuto temu este rozpravat, napis mi mail, sem to nepatri, a mozeme pokecat...


30.06.2005 11:25

Re: Nehoda na Duchonka rely...

radoooooo
 Edvenčr 

Ikona

je toho fakt moc,ale ja pridam osobnu skusenost...Isiel som cez tatry autom za jednym motorkarom z nemecka..Pekny stroj(tusim varadero),velmi prikladna jazda...a co zrazu....Zacal ma predbiehat jeden fas na felicii...Sak si poviem ze ked si ko...tak tahni... Zaradil sa medzi mna a nemca.A zrazu z bocnej vybehla dalsia felicia a sundala toho motorkara...Vyzeralo to fakt zle a ten debil predomnou len zapol blinker cele to obehol a isiel prec...Nemec na na druhej strane cesty,motorka v strede,tak samozrejme ze zastanem a idem pomahat.A viete co spravil ten co donho napalil??? Iba sedel v aute a cumel...KEby tam nebol taky zhon,tak ho otial vytiahnem a zmlatim.Takze ja si myslim,ze aj ked som sa nedostavil na jedno stretnutie,a usiel mi nejaky zisk,vobec ma to nesralo.Urcite som bol tam uzitocnejsi.Neviem,ale keby som tam nebol ten magor by odtial mozno aj zdrhol.Tym chcem povedat iba tolko ze pomahat si treba za kazdych okolnostiii...

p.s.snad vas nenudim :-)


30.06.2005 17:39

Re: Nehoda na Duchonka rely...

duggo
 Kávičkár 

Ikona

ja som padol na minulom motoridestretku na spolocnej mototurist.jazde , podobne som prebrzdil zakrutu , a kazdi co isli okolo sa zastavili ! . Asik preto, ze som mal motorku hore nohalmi :-).
diky


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.