Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1048 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

DS auto Sumoto Brno MOTOQUAD www.foxracing.sk Indian - www.klasikmoto.sk choppermania.sk

Anketa:

Jazdil podľa teba Marc Márquez na VC Argentíny 2018 v súlade s predpismi:

Spolu odpovedi: 2447
Áno, bolo to v pohode: 48% (1169)
Nie, bolo to ďaleko za: 52% (1278)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

  [Verzia pre tlač] Tlač

Podmienky ochrany osobných údajov v súlade s GDPR

pošli na vybrali.sme.sk

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 1649 [Novinky - O motoride.sk]

Pravdepodobne sa zachytili informácie o nariadení EÚ, tzv. GDPR o ochrane osobných údajov. Server motoride.sk spracováva osobné údaje v podstate od jeho vzniku a tieto údaje sme vždy chránili a nikdy neposkytli tretej strane. Pre vás sa nič nemení, no prinášame vám základné informácie o tejto téme.

Čo je to GDPR?

Nariadenie EÚ 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov, známe pod skratkou GDPR, aktualizuje právne predpisy členských krajín tak, aby zodpovedali súčasnému stavu a chránili občanov pred zneužitím ich osobných údajov. Na Slovensku problematiku rieši zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

GDPR

Motoride s. r. o. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte a s vašimi údajmi taktiež pracujeme. Niektoré údaje sú dokonca nevyhnutné pre poskytovanie našich služieb (napríklad meno a priezvisko pre registráciu v Motoride Klube). Iné sú dobrovoľné a umožňujú vám sa prezentovať a komunikovať s ostatnými návštevníkmi servera motoride.sk.

Aké druhy informácií zhromažďujeme?

  • pokiaľ ste registrovaný, tak údaje vo vašom konte ako meno, priezvisko, pohlavie, email, krajinu, mesto a podobne. Tiež vám dávame možnosť si niektoré citlivé údaje (meno, e-mail) utajiť
  • údaje vo vašom profile si môžete kedykoľvek meniť
  • na váš e-mail, a to iba výhradne s vašim súhlasom, zasielame občas newsletter - toto nastavenie si môžete kedykoľvek vo vašom profile zmeniť
  • na váš e-mail zasielame notifikácie o správach, príspevkoch v diskusnom fóre, ak ste si túto službu aktivovali
  • ak aj nie ste registrovaný a pridali ste inzerát alebo akciu do kalendára akcií a tam vložili vaše osobné údaje
  • spracovávame aj údaje našich obchodných partnerov potrebné pre obchodnú spoluprácu

Vaše práva

Za podmienok stanovených v zákone máte:

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom
  • právo na opravu osobných údajov
  • právo na výmaz osobných údajov
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu
  • a ďalšie, pozri Podmienky ochrany osobných údajov

Ako o právo požiadať

Vaše údaje si môžete meniť priamo vo vašom konte. Ak chcete požiadať o inú zmenu, kontaktujte nás priamo v redakcii - telefonicky alebo e-mailom. Kontakty - Redakcia

Aktualizovali sme: Podmienky poskytovania služieb
Celé znenie Podmienky ochrany osobných údajov.

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk pošli na vybrali.sme.sk

Ďalšie články tohto autora:

  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

ItalMoto-akcia-06-2018

mikona-05-08

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: GaST
Keď som bol malý, ani neviem prečo, ale som sa veľmi bál alkoholikov... dnes už viem, že nikomu neublížime!

Ďalšie vtipy »