Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1131 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Sumoto Brno

Anketa:

Mal by sa podľa teba Dakar vrátiť do Afriky?

Spolu odpovedi: 248
Áno, to sú terény kam patrí: 67% (167)
Nie, južná amerika je super: 33% (81)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

  [Verzia pre tlač] Tlač

Podmienky ochrany osobných údajov v súlade s GDPR

pošli na vybrali.sme.sk

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 1911 [Novinky - O motoride.sk]

Pravdepodobne sa zachytili informácie o nariadení EÚ, tzv. GDPR o ochrane osobných údajov. Server motoride.sk spracováva osobné údaje v podstate od jeho vzniku a tieto údaje sme vždy chránili a nikdy neposkytli tretej strane. Pre vás sa nič nemení, no prinášame vám základné informácie o tejto téme.

Čo je to GDPR?

Nariadenie EÚ 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov, známe pod skratkou GDPR, aktualizuje právne predpisy členských krajín tak, aby zodpovedali súčasnému stavu a chránili občanov pred zneužitím ich osobných údajov. Na Slovensku problematiku rieši zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

GDPR

Motoride s. r. o. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte a s vašimi údajmi taktiež pracujeme. Niektoré údaje sú dokonca nevyhnutné pre poskytovanie našich služieb (napríklad meno a priezvisko pre registráciu v Motoride Klube). Iné sú dobrovoľné a umožňujú vám sa prezentovať a komunikovať s ostatnými návštevníkmi servera motoride.sk.

Aké druhy informácií zhromažďujeme?

  • pokiaľ ste registrovaný, tak údaje vo vašom konte ako meno, priezvisko, pohlavie, email, krajinu, mesto a podobne. Tiež vám dávame možnosť si niektoré citlivé údaje (meno, e-mail) utajiť
  • údaje vo vašom profile si môžete kedykoľvek meniť
  • na váš e-mail, a to iba výhradne s vašim súhlasom, zasielame občas newsletter - toto nastavenie si môžete kedykoľvek vo vašom profile zmeniť
  • na váš e-mail zasielame notifikácie o správach, príspevkoch v diskusnom fóre, ak ste si túto službu aktivovali
  • ak aj nie ste registrovaný a pridali ste inzerát alebo akciu do kalendára akcií a tam vložili vaše osobné údaje
  • spracovávame aj údaje našich obchodných partnerov potrebné pre obchodnú spoluprácu

Vaše práva

Za podmienok stanovených v zákone máte:

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom
  • právo na opravu osobných údajov
  • právo na výmaz osobných údajov
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu
  • a ďalšie, pozri Podmienky ochrany osobných údajov

Ako o právo požiadať

Vaše údaje si môžete meniť priamo vo vašom konte. Ak chcete požiadať o inú zmenu, kontaktujte nás priamo v redakcii - telefonicky alebo e-mailom. Kontakty - Redakcia

Aktualizovali sme: Podmienky poskytovania služieb
Celé znenie Podmienky ochrany osobných údajov.

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk pošli na vybrali.sme.sk

Ďalšie články tohto autora:

  [Verzia pre tlač] Tlač
Advertisement

Galéria ku článku:

Galéria

Adamoto KTM

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: driverx
Gazda kupi noveho mladeho kohuta a pusti ho na dvore medzi sliepky. Mlady kohut
hned pride za starym kohutom a zacne sa vystatovat:"Co ty vlastne chces, ty
stary skostnateny chudak. Ja som taky rychly, ze kym ty osukas vsetky sliepky
za cely den, mne na to staci len pol hodiny." Kohut ho tak chvilu pocuva, a
potom hovori: "O.K. Ak si taky rychly ako si myslis, tak ma skus dobehnut..."
a zacne utekat. Mlady kohut neleni a zacne stareho kohuta nahanat. Vtom vyjde
gazda odstreli mladeho kohuta a mrmle si:"Do pici, tento tyzden uz treti teply
kohut..."

Ďalšie vtipy »