Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1773 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 28227
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16831)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (11396)
Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Pozvánka: Aligator JAMBOREE 2011

 Zdieľať

Pridané: 02.08.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 2508 [Novinky - Pozvánka]

Jamboree je indiánsky výraz pre jasavú oslavu spriaznených ľudí príducich z mnohých strán. Priatelia vône benzínu a dobrej hudby, zídeme sa všetci!

Pre účastníkov je pripravených množstvo súťaží do ktorých ceny poskytli viacerí sponzori a tak sa môžu tešiť mnohí a mnohí z vás na svoje výhry a dobrú zábavu. Súťaže, ktoré ste si oblúbili, bude pre Vás moderovať Štefan Karniš z H-D Bratislava a celým programom Vás bude sprevádzať Marián Greksa a Mravec

Kto chce môže v areáli stráviť príjemnú dovolenku, aj celý týždeň. K dispozícii je areál vodných športov - raftovanie, člnkovanie, vodný slalom, vodné skútre, rybárske člny, výletná loď, paintballové ihrisko, choppercrosová dráha, opičia dráha, po dve ihriská na plážový futbal a volejbal, bazén, pláž na Dunaji, niekolko barov, lehňátka, odpočívadlá, spacie siete. Ubytovanie v hotely, chatkách a stanový tábor.

Tak ako bolo zvykom na Chopper Show bude v sobotu, do obeda, program pre Vaše ratolesti. Deti si budú môcť prejsť choppercrosovú dráhu na bicykli, minibajku, alebo štvorkolke. Počas celého víkendu je deťom k dispozícii detské ihrisko s preliezkami, šmyklavkami a pieskoviskom. V miniZOO deti si môžu zajazdiť na poníkoch a stráviť čas so zvieratami.

Počas podujatia prebehnú prezentácie automobilových a motocyklových značiek a klubov. Zoznámime Vás s Kustom Kulture – novým auto-moto svetom.

Všetkým klubom a predajcom ponúkame možnosť prezentácie na podujatí . Každý zúčastnený klub a predajca dostane vlastný priestor na svoju prezentáciu s možnosťou zriadenia si vlastného prezentačného stánku s prilahlými parkovacími boxami pre vystavenie motorových vozidiel.

Majitelia, konštruktéri a stavitelia budú mať možnosť predstaviť svoje stroje a mašiny. Na pódiu s nájazdovou rampou, za pomoci moderátora opíšu svoj stroj a jeho úpravy. Vítané sú všetky garážové výtvory aj potvory od motoriek a trojkoliek cez buginy a džípy až po malotraktory a lokomotívy.

V nedelu, Auto Moto Burza a Aukcia, na ktorej Vám poskytneme možnosť predať to čo už zo svojich strojov a garáží nepotrebujete. Vstup na burzu je bezplatný. K dispozícii bude nájazdová rampa a ozvučovacia aparatúra, na predsatavenie predávajúcich strojov a súčiastok a pre priebeh dražby.

V celom areáli a počas celého podujatia budú platidlom nákupné poukážky, ktoré si budete môcť zakúpiť na dvoch predajných miestach. Jedno bude hneď pri vstupe do areálu a druhé v areáli. Predaj za peniaze v akejkolvek mene je zakázaný!

Informácie, ubytovanie a registrácia klubov: rockplus@rockplus.sk

Predpredaj vstupeniek: www.ticketstream.sk

Vstupné je 15 EURO v ktorom sú zahrnuté aj konzumné poukážky

Pridané: 02.08.2011 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Ďalšie články tohto autora:

Diskusia Diskusia k článku (0)  [Verzia pre tlač] Tlač

Horúca jeseň s Yamahou

tuareg-09-side

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
"Soudruhu plukovníku, během mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda...zlomili jsme násadu od rýče, když jsme zakopávali služeního psa."
"Co se mu stalo?"
"Přejelo ho hasičský auto."
"Co tady dělalalo hasičský auto?"
"Jak bouchnul ten muničák..."

Ďalšie vtipy »