Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1123 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26077
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15768)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10309)
Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (5)  [Verzia pre tlač] Tlač

Pozvánka: Zaujímavá výstava motoriek v Bratislavskom OC Central

 Zdieľať

Pridané: 17.02.2015 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 8266 [Novinky - Pozvánka]

Bratislavské nákupné centrum sa premenilo na výstavnú sieň exkluzívnych motocyklov. Nezvyčajná expozícia zahŕňa vyše 90 rôznorodých modelov od cestných motoriek cez pretekárske špeciály až po historické rarity.

Výnimočným zážitkom pre návštevníkom sú jedinečné novinky roku 2015, ktoré sa na Slovensku objavili po prvýkrát práve v Centrale.

„Výstava ukazuje prierez svetom motocyklov, ktorý je spojením viac ako 90 odlišných modelov. Prinášame na Slovensko čerstvé novinky, ako napríklad cestné modely Yamaha MT 09 Tracer, KTM 1290 Super Adventure, BMW R1200R či Harley Davidson Street 750,“ uviedol Luboš Denner, konateľ spoločnosti D.A.N. production, ktorá výstavu organizuje. „Sme radi, že sa nám podarilo priniesť túto unikátnu výstavu motoriek na Slovensko a predviesť tak niektoré produktové novinky pre rok 2015, ktoré naši návštevníci mohli vidieť ako prví,“ dodal Jan Borůvka, Center Manager nákupného centra CENTRAL.

Výstava motocyklov v Bratislavskom OC Central  2015

Lákadlom pre motoristických nadšencov sú nielen sériové modely, ale aj špeciálne upravené či na mieru vyrobené motorky. Jednou z nich je netradičný motocykel Juraj Jánošík, vykladaný dukátmi, zdobený drevom a tradičnými slovenskými maľbami.

Ďalej sú predstavené motocykle Dakar z roku 2013 a 2014, najrýchlejšie stroje vystavené reprezentantom a jedným z najúspešnejších jazdcov Slovenska Ivanom Jakešom, motocykel Jawa 250 legendárneho slovenského pretekára Petra Baláža a motocykel zo série svetových okruhov MotoGP 2011 českého pretekára Karla Abrahama, ktorý sa pravidelne zúčastňuje na Majstrovstvách sveta cestných motocyklov. „Som rád, že prostredníctvom tejto výstavy môžem moju prácu priblížiť svojim fanúšikom a ukázať im naživo pretekársky špeciál, ktorý inak majú možnosť vidieť iba diváci Majstrovstiev sveta,“ vyjadril sa Karel Abraham. Počas sobotného popoludnia mali fanúšikovia príležitosť osobne sa stretnúť s Petrom Balážom a Karlom Abrahamom v rámci autogramiády.

Autogramiáda Karel Abraham - Výstava motocyklov v Bratislavskom OC Central  2015

Technické scenérie s krásnymi strojmi môžu nielen fanúšikovia motocyklov vidieť v priestoroch nákupného centra do 1. marca.

Pridané: 17.02.2015 Autor: Redakcia Motoride.sk Zdieľať

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (3 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (5)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria