Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1458 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26118
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15788)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10330)
Hodnotenie: (6 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (14)  [Verzia pre tlač] Tlač

Editoriál 3/2017 - výstava je za nami, sezóna pred nami

 Zdieľať

Pridané: 16.03.2017 Autor: Peter Fischer
Čitatelia: 5233 [Novinky - Editorial]

Tak, priatelia, výstava a všetko s ňou spojené preletelo ako guľový blesk, a my sme sa rovnými nohami ocitli v novej sezóne. Počasie prialo takmer celý minulý týždeň, nehovoriac o celkom miernom februári a slnečných víkendoch, takže je jasné, že veľa z vás už prešlo jarným rituálom odkrývania motorky, nahadzovania baterky a prvého štartovania, ktoré sa tak dobre počúva.

Seriál článkov - Editorial Motoride.sk:

Ja už mám prvú tohtoročnú tisícku za sebou, a to rovno na niekoľkých strojoch vrátane superšportu či skútra. Ešte v zimných mesiacoch sme pre vás otestovali dve novinky, ktoré sú absolútne nadupané užitočnou elektronikou - novú Hondu Fireblade a nové KTM 1090 Adventure a 1290 Super Adventure S. Zhodou okolností sú to stroje, ktoré sú z hľadiska elektronickej výbavy aktuálne na úplnej špici na trhu.

Okrem dobrého počasia sa u nás darí aj tradičným a silným značkám, majú značné nárasty, a to je hneď cítiť pri komunikácii s importérmi a dealermi. Každý rok sa u nás predá viac nových motoriek, ktoré treba najprv poskladať, ich majiteľov obliecť a prípadne im predať nejaký doplnok, a neskôr tieto stroje treba aj servisovať. Títo majitelia do svojich motoriek tankujú, pri víkendových výletoch niekde jedia a prespávajú - je to kolos, tento motocyklový biznis. Nové modely sú čoraz krajšie, bezpečnejšie a vybavenejšie; občas mám pocit, že žijeme zlaté časy.

Priatelia, ak vyjde aspoň väčšina z toho, čo sme s firmami dohodli počas uplynulej výstavy v Inchebe, dovolím si tvrdiť, že sezóna 2017 bude pre motoride.sk ak nie revolučná, tak aspoň veľmi oživujúca. Radšej sem nebudem písať žiadne konkrétne čísla či akcie, aby som niečo nezakríkol, ale všetko sa včas dozviete - budete pri tom, robíme to pre vás. Jedna vec je však už istá: opäť sme si rovno z výstavy odviezli novú, voňavučkú, nikým neohmatanú dvojspojkovú Hondu Africa Twin v novej bordovej metalíze a s kopou pekných užitočností vrátane všetkých kufrov a ušiam lahodiaceho Termignoni výfuku. Jasné, DBkiller z neho sme už stihli vybrať :) Táto Africa nám bude robiť spoločnosť až do konca tohtoročnej sezóny, čo nás nesmierne teší.

Africa Twin na dlhodobý test motoride.sk
Africa Twin na dlhodobý test motoride.sk


Na moment sa ešte vrátim k výstave. Vyhlásili sme na nej výsledky ankiet, v ktorých ste ako v jediných slovenských hlasovali vy, motorkári. Odovzdali ste vyše 19 000 hlasov, a ôsmich z vás sme vyžrebovali a rozdelili vám ceny v hodnote okolo 3 500 eur. Ocenenia sme odovzdali aj importérom víťazných noviniek, majiteľom najlepších motopredajní, a autorom troch najlepších cestopisov. Každý jeden váš hlas, váš cestopis, či spoluprácu s motorkárskou firmou si veľmi vážime, a za priazeň vám skutočne úprimne ďakujeme.

Vyhodnotenie ankiet Motoshop a Cestopis roka 2016, Výstava Motocykel 2017, Bratislava
Vyhodnotenie ankiet Motoshop a Cestopis roka 2016, Výstava Motocykel 2017, Bratislava

V závere len rýchlo spomeniem, že takýto editoriál budeme zverejňovať vždy v prvý týždeň v mesiaci. Popri ňom máme rozpracovaných niekoľko ďalších oživených či úplne nových rubrík, prispievať by mali začať aj noví pomocní redaktori. Sami sa na to všetko tešíme, a veríme, že tieto novinky sa budú páčiť aj vám. Nuž a po deviatich rokoch čisto náhodnej a externej spolupráce sa do redakcie motoride.sk vraciam naplno aj ja, tak hádam zo mňa bude nejaký osoh :)

Všetkým vám prajeme príjemný štart do sezóny 2017! Vidíme sa niekde na cestách, čaute!

Editoriál vychádza vždy prvý týždeň v mesiaci; vyjadruje pohľad redakcie motoride.sk na uplynulé udalosti a môže načrtávať pripravované akcie.

Pridané: 16.03.2017 Autor: Peter Fischer Zdieľať

Seriál článkov - Editorial Motoride.sk:

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (6 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (14)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria