Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1390 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26310
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15879)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10431)

Pridaj videoHonda Adventure Roads 2024 - Morocco - Video

 Zdieľať

Pridané: 15.09.2023 Pridal: Redakcia
Čitatelia: 981 [Oficiálne videá - Honda] Dĺžka: 00:58

Po dlhej ceste naprieč jedinečnou krajinou Islandu v roku 2022 začne projekt Honda Adventure Roads budúci rok písať novú kapitolu, a to prostredníctvom prvej z troch každoročných akcií, z ktorých každá sa uskutoční na inom kontinente.

V roku 2024 sa Honda Adventure Roads vráti do Afriky, kde sa jazdci na slávnom modeli CRF1100L Africa Twin vydajú na viac než 2 800 km dlhú cestu cez putujúce duny a hornatú krajinu Maroka. Trasa bola navrhnutá tak, aby si na nej mohli vyskúšať svoje schopnosti aj tí najskúsenejší offroadoví jazdci.

Príbeh Honda Adventure Roads začal v roku 2017 epickou osemdňovou 3 500 km dlhou cestou z Osla na Nordkapp – najsevernejší bod Európy – na strojoch CRF1000L Africa Twin. V druhom ročníku v roku 2019 prešli jazdci na strojoch Africa Twin počas 12 dní plných dobrodružstva 3 700 km najúžasnejšou juhoafrickou krajinou. Naposledy sa táto mimoriadna akcia konala v júli 2022 na Islande a 30 jazdcov sa muselo vyrovnať so zasneženými horami, prejazdmi ľadových riek a dosiaľ najnáročnejšími poveternostnými podmienkami.

V roku 2024 spoločnosť Honda Motor Europe opäť ponúkne 30 jazdcom nezabudnuteľný zážitok, ktorý sa naskytne raz za život. Dobrodružstvo tentoraz začne v Agadire na západnom pobreží Maroka, odkiaľ sa jazdci vydajú na východ k dunám Erg Chebbi v Gara Medouar, prejdú pohorím Atlas a kaňonom Dades a potom sa vydajú na sever do cieľového mesta Nador. Okrem úchvatného terénu s historickými horskými priesmykmi a úsekmi dún, ktoré preveria ich vytrvalosť, jazdci spoznajú marockú kultúru, zažijú ubytovanie v tradičných bivakoch a vychutnajú si hudbu Gnaoua pod africkým nebom plným hviezd.

Účastníci Honda Adventure Roads budú opäť sedlať vlajkovú loď značky Honda, stroje CRF1100L Africa Twin, ktorých povestná odolnosť, vyváženosť a maximálna húževnatosť bola ešte viac posilnená vďaka výzvam prekonaným v predchádzajúcich ročníkoch akcie (Honda Adventure Roads 2022: Iceland - Completed Journey - YouTube). Motocykle opäť zaistí spoločnosť Honda, a to vrátane všetkého potrebného príslušenstva. Jazdci si budú môcť vybrať buď manuálnu prevodovku, alebo jedinečnú dvojspojkovú prevodovku Honda. Balíček na kľúč zahŕňa aj prvotriedne ubytovanie, prepravu batožiny, stravu, navigáciu, pohonné hmoty a lekársku podporu.

V čele skupiny pôjdu sprievodcovia, účastníci budú mať k dispozícii GPS systém Tripy II a istotu bezpečia vďaka systému Owaka na živé sledovanie, ktorý bude monitorovať ich polohu aj hlboko v marockej púšti.

Aby bol jedinečný zážitok, ktorý Honda Adventure Roads ponúka, kompletný, budú mať účastníci opäť možnosť ísť po boku dakarských jazdcov Honda Racing Corporation z Monster Energy Honda Team a využiť odborné rady týchto špičkových svetových jazdcov.

Štvrtý ročník Honda Adventure Roads 2024 sľubuje mimoriadny zážitok, ktorý opäť vytvorí celoživotné spomienky a priateľstvá medzi účastníkmi. Ak chcete zaregistrovať svoj záujem a získať ďalšie podrobnosti a exkluzívny obsah v súvislosti s prípravou na Maroko, navštívte stránku www.hondaadventureroads.com. Ochutnávku toho, čo môžete očakávať, nájdete na adrese: https://youtu.be/1FCsk4OwaS4

Registrácia na event a viac informácií nájdete tu:
Honda Adventure Roads – Maroko 2024

Ďalšie videá od tohto autora:

Súvisiace články:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Pridze Jean Claude Van Damme do Prešova nakrucac film a po calim dňu je lačni jak taki pes.Ta idze hladni do večerki sebe daco pod zub kupic. Predavačka na ňeho kukne a hvari mu: „Ta co vam dam?“

Ďalšie vtipy »