Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 435 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

tatramoto-sidem-03-2019 DS auto Sumoto Brno

Anketa:

Mal by sa podľa teba Dakar vrátiť do Afriky?

Spolu odpovedi: 1360
Áno, to sú terény kam patrí: 60% (817)
Nie, južná amerika je super: 40% (543)

Pre vás:

Povinné zmluvné poistenie - vyber si najlepšiu cenu!

Pridaj videoKTM 790 Adventure/R - Exclusive Review (EN) - Video

pošli na vybrali.sme.sk

Pridané: 13.03.2019 Pridal: KAMIL
Čitatelia: 1308 [Oficiálne videá - KTM] Dĺžka: 21:20

Prvá jazda na KTM 790 Adventure a Adventure R na predstavení v Maroku.
Autor: DriveMag Riders

Ďalšie videá od tohto autora:

Súvisiace články:

Diskusia:

Zobrazujem diskusiu k videu: KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review (EN)

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 
21.03.2019 16:52

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

KAMIL
 Edvenčr 

Ikona

odporúčam pozorne sledovať obraz na 17 min 40sek , pekne vidno ako je už poškrabaná krytka na nádrži


21.03.2019 17:57

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

dreamer
 Skútrista 

Ikona

A co si tym chcel povedat? Ved presne na to tam ta krytka je, aby chranila nadrz a pobrala za nu pripadne skrabance. Nikto nikde netvrdi ze sa ta krytka poskriabat neda.


21.03.2019 18:23

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Re: KAMIL: Veď na to tam tá krytka je... [dobre]


21.03.2019 23:26

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

alexa7
 Kávičkár 

Ikona

Parada, kupis a jazdis. Je super, ze netreba na nu 10 kil pokrutenych
rurok pre ochranu [dobre]


22.03.2019 13:15

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: Awia: absolútny súhlas. Ta krytka je tam pre účel chrániť nádrž. Tie krytky ma aj 950/990 Adventure a ti ktorí sa rozhodli ísť bez padakov tak krytky zvládali svoju úlohu perfektne. Je to diel za pár drobných a da sa vymeniť pokiaľ ide niekomu o estetickú stránku. Strávil som veľa času na advrider.com pred kúpou 990 Adv a ešte viac času od jej kúpy a nikto si nesťažoval na funkčnosť krytiek. Skôr som sa stretol s ich pozitívnou účinnosťou voči padakom.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil RadoR6 (22.03.2019 13:16)


22.03.2019 19:34

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

KAMIL
 Edvenčr 

Ikona

to all
len som tým chcel povedať, že to schytáva to čo má [dobre]


23.03.2019 8:43

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

Burizon
 Edvenčr 

Ikona

Krásny škrabanec, presne taký chcem :-D


23.03.2019 15:24

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

Skalaaa
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

veď preto bol ten záber na krytku, aby ukázali že pobrala ten pád


23.03.2019 20:41

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

jozobab
 Edvenčr 

Ikona

19:10 - rozbitý TFT display určite zamrzel viac...


24.03.2019 8:18

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Mna by az tak nemrzel. Mrzelo by ma, keby som mal platit jeho vymenu. Ak motorka vie ist plnohodnotne bez neho, tak by som na neho prdel. Na svojej motorke pouzivam displej len na nastavenie podvozku, na 790r sa ladi rucne, co povazujem za vyhodu oproti obmedzenym moznostiam elektronickeho nastavenia. A este periferne vnimam cervenu kontrolku, ktora pri sviznejsej jazde upozorni, ze by som mal preradit.


24.03.2019 9:45

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

alexa7
 Kávičkár 

Ikona

Re: janoval: len dodam ze preklikanie predku u KTM / len hore / je fantazia.
U Yamahy treba zastavit klaknut spodky srobovakom potom vrh... radsej sa clovek casto na to vysere. Teraz som vymenil WR za EXC osobna skusenost.






24.03.2019 12:35

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

duggo
 Kávičkár 

Ikona

No celkom vydarenu motorku tu uz mame, este nech niekto stvori púšť volnú prirodu a moznost slobodneho jazdenia. Lebo to je podla mna, polovica radosti.


24.03.2019 13:01

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Re: duggo: do puste si mozes pris zajazdit aj ty. O 2 tyzdne bacov memorial. Pori na haro007.sk


24.03.2019 13:02

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

KAMIL
 Edvenčr 

Ikona

duggo
to už je stvorené a volá sa to "Romania"


24.03.2019 13:03

KTM 790 Adventure/R - Exclusive Review

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Re: KAMIL: s romaniou to nie je take jednoznacne


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

Suzuki Testovacie dni

Adamoto KTM

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal: Toman
Mami, mami. Jeden ujo mi povedal, že ak mu vyfajčím, že mi kúpi aha aké tenisky!

Ďalšie vtipy »